chess hep beraber sizin hocayı dövelim şaka şaka şiddete hayır bence arası iyi olan biri sorsun ya böle muallakta olmaz
siz daha 1. Dönem ara karnesini bile almadınız
ne bileyim canım okuldamı iş yoktur nedir, sonuçta ortak sınav, tüm 2. Sınıflar arasında olur, ya da bizim okul o kadar iyi ki, 1-2-3 de sınav olmaz yönetmeliğine sıkı sıkı bağlı
Canım hiç kızından söz etmiyosun, umarım yeni okulunda daha mutludur:13:
o mutlu ben mutlu tahmin ettiğimden daha fazla maaş aldım kıyaslanmaz tabi de gerçek bir işle yine beklediğimden iyi sınıf iyi sıla da az da olsa ödev falan yapıyor benimle olmaktan mutlu sınav senesi olmasa baya iyi olacakmış bu iş
canım logo istediğiniz herhangi bir şey olabilir dedi kendi logonuzu yaratın demiş. bilgisayardan çıktı yapsam kolay ama iş çizim olunca zor.. Elektroy kişi başı 100 tl olarak aldık beşinci sınıfa kadar kullanılacak .Bir defa verdik o parayı. genel değerlendirme yapıyor sınıf başarısını ölçüp yeni konulara öyle geciyor. ödev kontrolüde oradan yapılıyor .
yeni işin hayırlı uğurlu olsun bol kazanclı olsun
inşallah iyi bir sonucla gelir başarılar
başarılar diliyorum
hayırlı uğurlu olsun işin, bol bereketli kazançlar dileğiyle canım
Allah zihin açıklığı versin kuzucuğa ,başarılar dilerim
teşekkürler canım oğlana bırakacam dedim ama el atmazsam olmuyor.yorgun argınım kendi adıma
şu şey miydi yoksa sigorta parasını almaya giderken düşen biri vardı o muydu acaba ne desek boş işte allah gani gani rahmet eylesin
bence oğluna bırak onlardan daha yaratıcı fikirler çıkıyor 3 boyutlu falan olacaksa köpükle yapabilirsin
hayırlı olsun mesleğin kendi işin mi severek yaptıktan sonra ne mutlu şey çalışmak istediğin bi iş miydi
öle bişey olsa hiç heyecanlanmam sonucu biliyorum çünkü
chess hep beraber sizin hocayı dövelim şaka şaka şiddete hayır bence arası iyi olan biri sorsun ya böle muallakta olmaz
siz daha 1. Dönem ara karnesini bile almadınız
4 yanlış iyi ilk sınav icinçok sağolun kızlar iyi dileklriniz için dün sınavı olmuşlar ayberke göre 45 sorudan 4 yanlışı varmış daha sonuçlar belli değil bekliyoruz bakalım sonuç ne olacak
eskiden ünvt sınavı icin oynama yapılır kafalar karışırdı bu sıkıntılar ilköğretime kadar düştü hayırlısı olsunbizim okulda da sınav filan olmuyor :)
gerçi sevinmeliyim bilemedim..
peki bu yeni sistem 2.sınıfları da kapsayacaksa ne gerek var sınava?
benim çok kafam karıştı
çocuklarımın biri 1.sınıf, diğeri 2.sınıf... ve ben ağlamak istiyorum artık yaaa
farmasi kuzun zaten başarılı sen eminsin isteyen istediğini yapsın başarılar
chess,karamuk tubasultan,gül, gökyüznde dans sizin cocuklar nasıl dersler nasıl gidiyor
2.dönem zorluyor mu ?
chess,karamuk tubasultan,gül, gökyüznde dans sizin cocuklar nasıl dersler nasıl gidiyor
2.dönem zorluyor mu ?
Merhaba
Benim oğlum bu aralar biraz sıkıldı.Bende fazla üzerine gitmek istemiyorum.
Bugün 60 soruluk ilk deneme sınavını olacaklardı.Henüz gelmediği için nasıl geçtiğini hiç bilemiyorum.
Okuldaki bütün 2.sınıflar olacaktı ama diğer sınıflar vazgeçmiş sadece bizim sınıf olacaktı. Sınavı dergi aldığımız yayınevi yapıyormuş.
Sanırım pazartesi açıklanacak.
ya arkadaşlar kusuruma bakmayın...
ben mi anlamıyorum, niye kafam almıyor... çok özür diliyorum
ama ben hala SBS olup olmayacağını anlamadım.
daha doğrusu yeni sisteme göre olmayacak diye anladım. ee olmayacaksa niye deneme sınavı yapılıyor?
olacaksa bu sınavlara göre mi çocukları okula yönlendirecekler?
teşekkürler canım oğlana bırakacam dedim ama el atmazsam olmuyor.
yok canım babam o değildi. habere konu olması sağlığına cok dikkat etmesi düzenli yürüyüş ve spor yapması ve yürüş yaparken bir adım daha atamadan ölmesi
sıla nasıl senin işler yolunda mı?
4 yanlış iyi ilk sınav icin
eskiden ünvt sınavı icin oynama yapılır kafalar karışırdı bu sıkıntılar ilköğretime kadar düştü hayırlısı olsun
farmasi kuzun zaten başarılı sen eminsin isteyen istediğini yapsın başarılar
2.dönem zorluyor mu ?
inşallah güzel bi sonuç alır canım:13:
valla canım, inan öğretmenler, müdürlerde bilmiyoki, onlarda gazetelerden takip ediyor, gazetede komisyonda alınan kararlar yazıyor, sbs kalkacak, müfredat değişecekmiş, ama daha okullara bi bilgi, belge, yeni müfredat verilmediğinden herşey muallakta. benim tahminim yeni müfredatla adı başka olan bi sınav yapılır, deneme sınavlarını boşunamı oluyorlar? en kötü sınav deneyimi kazanıyorlar işte
Merhaba arkadaşlar.
Deneme sınavımızın sonucu açıklanmadı ama öğretmenimiz test kitapçığını
eve gönderdi.Eğer bir kaydırma filan yapmadı ise kitapçığa göre 3 yanlışı var.
60 soruda 3 yanlış yapmış.Kitapçığın üzerinde yanlışların üçte biri doğru sayısından çıkarılıyor
yazıyor.Eğer öyleyse 57 doğru 56 ya düşüyor.Bakalım kesin sonucu açıklanınca öğreneceğiz.
Hoşçakalın...
slm kızlar dün okulumuz yoktu yeni eğitim sistemini protesto etmek için hiç kimse bilmiyor sistem nasıl işleyecek ne yapacaklar her şey muallakta Bu arada en son olduğumuz deneme sınavında 0 yanlış yaptı oğluşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?