- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
- 173
pazar günü deneme sınavı sonuçlarımız 46 soru 0 yanlış
30 matematik sorusu 0 yanlış
9 hayat bil 0 yanlış
7 Türkçe 0 yanlış
maşallah canım paşana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 hayat bil 0 yanlış
7 Türkçe 0 yanlış
saolun kızlar çok şekersiniz çok değerlisiniz, 2 gün ayrı kalabildim zaten
Allah razı olsun canımmaşallah canım paşana
günaydın bu arada kızlarrr
günaydın hanımlar
geçen haftadan beri uğrayamadım biraz telaşeli bir haftasonu geçirdik. bizim küçük bebiş hafta sonu korkuttu bizi cumaretsi günü kontrole gitmiştik dr. ultrasona alınca bir baktı ki bebeğin kalbi yavaş atıyor daha sonra normale döndü ancak kendi de telaşlandı bizde hemen bebeğin kalp ultrasonunun çekilmesini istedi biz hemen ordan çıktık bir ultrason merkezine gittik tabi beni aldı bir korku iki gözü iki çeşme ağlıyorum ama bebeğime bişey olacak diye gittik oraya dr aralıklarla 3 sefer ultrasona aldı 4 saat orda bebeğin kalbi incelendi çok şükür ritminde bir sorun görülmedi salı günü de tekra ultrasondaydım bu sferde 3 saat bebeğin tüm iç organalrı tırnağından beynine kadar tek tek incelendi kalp elektrosu çekildi allahıma şükürler olsun bebeğimde hiçbişey olmadığını görmüş olduk ama kızlar bu iki üç gün içerisinde ömrümden ömür gitti anlatamam size allahım işallah sağsalim bebeğime kavuşturusn beni...
Merhaba arkadaşlar
Şu an Ankara da yoğun bir kar yağışı var.Meteroloji sabaha kadar devam edip yarında gün içinde yağacağı açıklaması yaptı.Okullar tatil olur mu acaba dedim ama bir açıklama yok.Böyle devam ederse yarın göndermeyi düşünmüyorum.Sizin orada havalar nasıl?Bu sene kış bana çok uzun geldi gerçi ayın 20 sinde ilk cemre düşüyor.Havalarda ısınmaya başlıyor.Baharı çok özledim.
İyi geceler.
9 hayat bil 0 yanlış
7 Türkçe 0 yanlış
yorgunuuuum
çok geçmiş olsun o korkuları beş buçuk ay yaşamış biri olarak neler hissettiğini anlayabiliyorum bundan sonrası iyi olsun inşallah
yaz gelsin artık kemiklerim bile üşüyor
maşallah maşallah nazar değecek yavruya
demek ki neymiş canım sadece türkçeyle olmuyormuş biraz da özen seviye saygı gerekiyormuş ...boşver
aslında hergün giriyorum kızlar ama elim klavyeye gitmiyor adliye katiplik sınavı vardı o kadar çok klavye yazdım ki bıkmıştım anca yazdım sınavı tabi ki kazanamadım 90 kelime yazmak lazımdı 87de kaldım
nasılsınız
slm hanımlar
nasılsınız
seyyahalemi çok sağolasın canım iyi dilekrlin için
ya kızlar bişey sorucam bizimki illaki morpa kampüse üyeolmak istiyodu aldım bugün en sonunda biraz inceledim ama 2. sınıfta hiç çarpma bölme ile ilgili konular yok morpa kampüsün matematiğinde kullanan var mı aranızda hiç memnunmusunuz daha detaylı inceleyemdim tabiki bakalım istedi diye aldım öğretmeni tavsiye etmiş o zamandan beri başımın etini yiyiyor işallah faydası olur
slm hanımlar
nasılsınız
seyyahalemi çok sağolasın canım iyi dilekrlin için
ya kızlar bişey sorucam bizimki illaki morpa kampüse üyeolmak istiyodu aldım bugün en sonunda biraz inceledim ama 2. sınıfta hiç çarpma bölme ile ilgili konular yok morpa kampüsün matematiğinde kullanan var mı aranızda hiç memnunmusunuz daha detaylı inceleyemdim tabiki bakalım istedi diye aldım öğretmeni tavsiye etmiş o zamandan beri başımın etini yiyiyor işallah faydası olur
inşallah faydası olur derken? hangi derse faydası olcakki canım, zaten senin oğlunun durumu güzel değilmiydi, öyle hatırlıyorum.
valla ben demosunu sitesini incelemiştim, çok methini duyduğumdan ama benim hoşuma gitmedi açıkcası, küçük yaş çocukları bence hayatta ordan ders çalışmaz, başlarında ana-baba ya da öğretmen olmadıkça, çocuklar herşeyin hızlı akmasına alışkın, ama bu tip siteler çok yavaş, ama ilkin cazip gelecektir tabii, dersleri izlemese bile testleri çözer herhalde, test çözmeyi seviyodu oğlun hatırladığım kadarıyla
tabii, fikirler farklı olabilir benim düşüncem bu, çocuklara 4-5 sınıfta faydalı olabilir bence, o zaman dersler zorlaşcak çünkü
merhaba hayırlı cumalar arkadaşlar
kız çocuklarının okula yollanmaması riski, çocuk işçiliği riski, çocukların 4. sınıfta meslek seçimine zorlanması riski gerçekten düşündürücü, umarım piyango bizim çocuklara rastlamaz, gerçi bu da züğürt tesellisi ama...