canım ne diyorlar kötü, merak ettim
Chess merhaba,
Termal atletin kumaşı normal atletler gibi mi?
Yoksa kalın mı?
Benim oğlumda çok terliyor.Atletten pijamaya,pijamadan çarşafa geçecek kadar.
Ama biraz huylu beyefendi hani rahatsız edici kalınlıktamı acaba merak ettim.
deneme sınavlarındaki başarısı önemli. artık kafaya takmıyorum ne yaparsak yapalım memnun edemiyoruz . oğlumdan çok büyük beklentisi varmış .ama baskı ve yüklenmekle çocuğu kazanmak yerine kaybedecek .yok artık ya, çocuk ilk 10 a girmiş daha ne, hala iyi değil diyo
valla çocukların psikolojisini bozuyodur bu hoca
bu kadarda yüklenilmezki canım, görende lise 2 sanır, öss ye girecek sanki
fazla zeki ve akıllı olduğu için yapıyordur.teyzesi götürmüş oldu değişiklik oluyor çocuklaraKESİNLİKLE HAYIR NE ÖDÜL NE CEZA UMRUNDA BİLE DEĞİL ALMAM GİTMEM YAPMAM DİYORUM BANANE DİYOR ÖĞRETMEN TENEFFÜSE ÇIKARMIYOR ÖDÜLLERDEN VERMİYOR CEZA VERİYOR OLSUN DİYOR HİÇBİŞEY İŞE YARAMIYOR ANLAMADIM BEN NAPICAM UZMAN KAPASİTE VAR ZATEN YAPACAK SIKMAYIN DESE DE BAKIYORUM İLGİLENMEYİNCE BİŞEY ÖĞRENMİYOR Kİ AAM DİYOR 4. SINIF KONUSU ÇALIŞIN EE TOPLAMA YAPMADAN NASIL ÇALIŞICAN YOK YANİ ONA GÖRE Bİ FORMÜL
Bİ BAKALIM BAKALIM
YA BİZ BUGÜN HEP BERABER AĞLAŞTIK ÖĞRETMEN ÇOK SEVİNDİ ÇOK ŞANSLIYIM DEDİ NOT FALAN DA YAZMIŞTIK HEDİYEYE ÖNCEDEN KÖYDE ÇALIŞIYORMUŞ GEÇEN SENE DE DEMİŞTİ BEN ÖĞRETMEN OLARAK BURDA SAYGI GÖRDÜM DEĞER VERİLDİM DİYE ŞİMDİ DE NOTU OKURKEN AĞLADI HEPİMİZİ AĞLATTI YAAW GÜZEL Bİ GÜNDÜ
BU ARADA BEN SİRKE GİTMEK ZORUNDA KALDIM ABLAM BİLET ALMIŞ EE BEDAVA SİRKE BALDAN TATLI SÖZÜMÜ TUTMAMIŞ OLDUM AMA DEDİM BAK TEYZEN ALDIĞI İÇİN GİDİYORUZ YOKSA UNUT Bİ SÜRE SİNEMA TİYATRO VS DEDİM YAVRU KAPLANLA FOTO ÇEKTİRDİK ÇOK DADLUYDUUUU YA
sağol canım çok şükür iyileşti oğluşum bugün gidecek bakalım okula
sorma canım ne düşüncesiz kadın zaten senede birkere görüyor oğlunu o da bir geldi mahvetti giitti kadını bu arada yazın geldiğinde doğrudüzgün göremedi de kadın oğlunu nişanlısı istenbulda genelde onunla birlikte idi kadın halbuki kaç aylardan önce başlaıştı söylemeye oğlum gelecek diye hazırlıklar yaptı temizlikler yaptırıd nasıl seviniyodu
besle büyüt emek ver annesini değil sevdiğine koşsunbizimki de valla hiç öyle ceza ödül falan hiç umursamıyor ceza verdiğimizde de razı olup oturuyor aldığı cezaden ders de almıyor ya da ne bileyim bir ödül kazanmak için hırs ya da çaba da yok mesela geçen sene okulun en çok kitap okuyan öğrencisine ödül vermişler ne güzel oğlum diyorum istesen sen de başarırsın diyorum aman boşver diyor yani dünya yansa umurlarında değiltamam kabul ama annede bu kadar geri plana atılmaz ki kaynana semraya da kızardım anne olunca anladım fazla hırslı olmasıda iyi değil cnm bizimkide hastalık derecesinde yapamadığı başarılı olmadığı bir testte içine kapanıyor çok kez bilirim sahte para ödülü için kendi kendine söylenirdi .bu hafta deneme sınavında başarılıu olduğu için gregin panik yok kitabını aldım oyun merkezine götürdüm. hafta içide motive etmek için sevdiği şeyleri yapıyor ödüllendiriyorum
umarım etkisi olur . bende almayı düşünüyorum yzdıklarına göre muhteşem birşey spora gidip kupkuru çıkması sevindirircikızlar termal atlet aldım bu arada, avm lerde yer yerde var ama enteresandır hiç bi yerde yün yok, yün için çarşıya gitmek zorunda kalcam galiba
termal atletle spora gitti ve teni kuruydu çıkışta, şaşırdım ve sevindim açıkcası
umarım sağlığınada etkisi olur artık, terleme derdi olmayacağına göre
ben okulistikten morpaya göre memnunum.yazdığın yazıda çok güzeldiiCanım tebrik ederim oğluşunu Öğretmenin söylediklerine hiç takılma biraz önce öyle bir yazı okudumki gözlerim doldu bir anda inşallah paylaşırım birazdan.Birde okulistiği inceleyim bizim öğretmenimiz galiba morpa kampüsten gösteriyor bazı şeyleri oğlum anne kampüs diye bir site var ona yazılalım diye tutturdu.Evde o kadar çok test kitabı biriktiki onları bitirmeden pek üye olmak istemiyorum ama bakalım belli olmaz
seyyah alemi bilgilendirdiğin için teşekkürler
öğretmenim, yıllardır çocuk okuttum ben en iyisini biliyorum. işime karışılmayacak.durum bu bir laf söylemek istesen öne atılan öğretmeni koruyan bir sürü veli varvalla meldamcım 1. olursn parayı kaparsın, geri önemli değil mutsuz ol, depresyona gir, kime ne, önemli olan parayı almak, sahte de olsa
valla sizin hoca iyi oyuyo çocukların bilinçaltını, gelecek için depresyona zemin hazırlıyo bence
tamam sizin hoca hepsi başarılı olsun istiyo olabilir ama herşeyin fazlası zarar hırsında..
neden öyle oluyor chess :44:adana da deneme sınavı olmayan ara karne almayan okul kalmadı .insan çocuğun durumunu gidişatını merak ediyorgünaydın kızlar
ayın 28 i bugun hala ara karne yok e veli bilgilendirmede
günaydınlarrrrrrrrgünaydın hanımlar herkese iyi haftalar
öğretmenim, yıllardır çocuk okuttum ben en iyisini biliyorum. işime karışılmayacak.durum bu bir laf söylemek istesen öne atılan öğretmeni koruyan bir sürü veli varsivrilsem olmuyor susmak olmuyor.çocuğu ben motive diyorumm ,
neden öyle oluyor chess :44:adana da deneme sınavı olmayan ara karne almayan okul kalmadı .insan çocuğun durumunu gidişatını merak ediyor
günaydınlarrrrrrrr
umarım iyi bir hafta olur
chess yazıya bayıldımm .içinde beni anlatan çok şey var
günaydın kızlar
ayın 28 i bugun hala ara karne yok e veli bilgilendirmede
günaydın meldamcım sana da
işallah hepimiz için iyi olur sizin için de iyi bir hafta olur canım gerçi bu öğretmenle nasıl olacaksa adam dediğim dedik çocuk psikolojisinden bihaber bir insan
inşallah cnm
bulantıların geçti mi
oğluşun kardeşi heycanla bekliyor mu ?
çok şükür geçti gibi canım daha rahatım 1 haftadır falan
oğlum nasıl bekliyor hem de bi bilsen çabuk geçsin hemen şu 9 ay diyor herşeyi yasakaldı bana yiyeceğimden içeceğime kadar biyere gidiyoruz misafirliğe falan ne yiyorum ner içiyorum hemen bakıyo kola falan olsun anneme ondan vermeyin onun karnında kardeşim var diyorbebek gelene kadar çekeceğim var yani abisinden
seyyahalemi canım, sanırım sen okul işlerini bıraksanda bırakmasanda bu okul işleri değişmeyecek gibi, yani üç dört sene sonraki yani ilk ergenliği nasıl olcak onu merak ediyorum, belki de dediğin gibi bu iki sene aranızda ki ilişkiyi değiştirmeye çalışmalısın, eşinle durumunuzu bilemiyorum yanlış bişey söylemek istemem ama üstün zekadan ziyade psikolojik bi tepkisi mi var acaba
çocukları halen anlamak zor, kendilerini halen bizim gibi direkt ifade edemiyorlar, bizde uzman olmadığımız için aklından geçenleri bilemiyoruz anneleri olsak bile, belkide bi uzmana götürmelisin sohbet tarzında çözecektir gerçekten içine attığı bi sıkıntısı varsa, eğer yoksada olmadığına emin olursun en azından
belkide öğretmen belkide okul değişmeli
çok şükür geçti gibi canım daha rahatım 1 haftadır falan
oğlum nasıl bekliyor hem de bi bilsen çabuk geçsin hemen şu 9 ay diyor herşeyi yasakaldı bana yiyeceğimden içeceğime kadar biyere gidiyoruz misafirliğe falan ne yiyorum ner içiyorum hemen bakıyo kola falan olsun anneme ondan vermeyin onun karnında kardeşim var diyorBebek gelene kadar çekeceğim var yani abisinden
seyyahalemi canım, sanırım sen okul işlerini bıraksanda bırakmasanda bu okul işleri değişmeyecek gibi, yani üç dört sene sonraki yani ilk ergenliği nasıl olcak onu merak ediyorum, belki de dediğin gibi bu iki sene aranızda ki ilişkiyi değiştirmeye çalışmalısın, eşinle durumunuzu bilemiyorum yanlış bişey söylemek istemem ama üstün zekadan ziyade psikolojik bi tepkisi mi var acaba
çocukları halen anlamak zor, kendilerini halen bizim gibi direkt ifade edemiyorlar, bizde uzman olmadığımız için aklından geçenleri bilemiyoruz anneleri olsak bile, belkide bi uzmana götürmelisin sohbet tarzında çözecektir gerçekten içine attığı bi sıkıntısı varsa, eğer yoksada olmadığına emin olursun en azından
belkide öğretmen belkide okul değişmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?