ÇOK İYİYMİŞ YA
sevdikleri birşeyden mahrum etmek işe yarıyor.kızın umursarmı böyle bir cezayı.selam kizlar,bugun 2. sinifa giden oglusumla biraz surtustuk matematik odevini yaprken anlamayinca sikilip birakmak istiyor ,of biktim vs cumleler kurup bana kiziyor o kadar sabrettim sonunda cok kizdim sabrim tasti ,bilmiyorum normalmi cok mu zor verdikleri odevler kpasitesi disindami falan cok dusunyorum biz yurtdisindayiz sizin ogretmenler nasil matematik odevleri veriyorlar mesela 35+...=44 gibi noktali yeri bulmalarini istiyorlarmi ,aslinda toplamayi biliyor ama boyle sorulunca tikaniyor of of napicam ben:18::18::18:[/QUOTE
ŞÖLE YAPABİLİRSİN EŞİTLİK VERİLEN İŞLEMLERİN TAM TERSİ OLDUĞUNU ÖĞRENİRSE ORDA TOPLAMAYI GÖRÜNCE KARŞIYA TAM TERSİ YANİ ÇIKARMA OLARAK GEÇİRECEĞİMNİ ÖĞRENİRSE YAPABİLİR Bİ DE DİLE ÇOK HAKİM DEĞİLSE ANLAMIYOR DA OLABİLİR
YA ŞU SEVİYE TESPİT SINAVI SONUÇLANMIŞ KIZIM SATIRLARA İKİ ÜÇ İAŞRETLEME YAPMIŞ DELİRİCEM KİTAPÇIĞI DA ÖNCEDEN VERMİŞ ÖĞRETMEN O DA KAYIP GETİRMEDİ SİRK VAR BURDA DUYURU YAPMIŞLAR SÖYLEMEDİ ASLINDA KENDİM GÖÜTERECEKTİM ÇOK DA PAHALI İDİ KIYDIM PARAYA AMA KIZDIM GÖTÜMİCEM DE GÖNDERMİCEM DE SINIFTAN Bİ ARKADAŞI İL 2. Sİ OLMUŞ BAK NE GÜZEL OLMUŞ DİYORUM BANANE DİYOR YA DELİRİCEM
HOCA BAYAN BU ARADA ,GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNE DE TEŞEKKÜR EDERİZ TOPTAN
bugün öğretmenimize hediyesini vermeye ben gittim birkaç veliyle tabio sırada deneme sınavı sonucu geldi ilk 10 girmiş oğlum okul genelinde.arkadaşlar çocukların durumunu sordu ben köşeye çekildim onlar a çocuklar iyi memnunum dedi panikleri geçsin mükkemel olacaklar dedi. ben sormadım tabi bana da dönüp biliorsun bu sıralar oğlun ii değil dedi hey allahım:44::44:çocuk çaba harcıyor gayret ediyor dedim bu elektroy sistemine geçtik geçeli sıkıntı var nereden çıktı bilgisayrdan soru çözme silme tuşu yok hız önemli full çekse de saniye farkı 10 kişi geriye atıyor öğretmen bunumu göz önüne alıp değerlendiriyor
içinizde okulistikten ders çalıştıran var mı? biz çok çok memnunuz şiddetle tavsiye diyorum. morpa kampüs bana yeterli gelmedi.okulistik demodan inceleyin isterseniz.
ÇOK İYİYMİŞ YA
sevdikleri birşeyden mahrum etmek işe yarıyor.kızın umursarmı böyle bir cezayı.
KESİNLİKLE HAYIR NE ÖDÜL NE CEZA UMRUNDA BİLE DEĞİL ALMAM GİTMEM YAPMAM DİYORUM BANANE DİYOR ÖĞRETMEN TENEFFÜSE ÇIKARMIYOR ÖDÜLLERDEN VERMİYOR CEZA VERİYOR OLSUN DİYOR HİÇBİŞEY İŞE YARAMIYOR ANLAMADIM BEN NAPICAM UZMAN KAPASİTE VAR ZATEN YAPACAK SIKMAYIN DESE DE BAKIYORUM İLGİLENMEYİNCE BİŞEY ÖĞRENMİYOR Kİ AAM DİYOR 4. SINIF KONUSU ÇALIŞIN EE TOPLAMA YAPMADAN NASIL ÇALIŞICAN YOK YANİ ONA GÖRE Bİ FORMÜL
bugün öğretmenimize hediyesini vermeye ben gittim birkaç veliyle tabio sırada deneme sınavı sonucu geldi ilk 10 girmiş oğlum okul genelinde.arkadaşlar çocukların durumunu sordu ben köşeye çekildim onlar a çocuklar iyi memnunum dedi panikleri geçsin mükkemel olacaklar dedi. ben sormadım tabi bana da dönüp biliorsun bu sıralar oğlun ii değil dedi hey allahım:44::44:çocuk çaba harcıyor gayret ediyor dedim bu elektroy sistemine geçtik geçeli sıkıntı var nereden çıktı bilgisayrdan soru çözme silme tuşu yok hız önemli full çekse de saniye farkı 10 kişi geriye atıyor öğretmen bunumu göz önüne alıp değerlendiriyor
içinizde okulistikten ders çalıştıran var mı? biz çok çok memnunuz şiddetle tavsiye diyorum. morpa kampüs bana yeterli gelmedi.okulistik demodan inceleyin isterseniz.
Bİ BAKALIM BAKALIM
YA BİZ BUGÜN HEP BERABER AĞLAŞTIK ÖĞRETMEN ÇOK SEVİNDİ ÇOK ŞANSLIYIM DEDİ NOT FALAN DA YAZMIŞTIK HEDİYEYE ÖNCEDEN KÖYDE ÇALIŞIYORMUŞ GEÇEN SENE DE DEMİŞTİ BEN ÖĞRETMEN OLARAK BURDA SAYGI GÖRDÜM DEĞER VERİLDİM DİYE ŞİMDİ DE NOTU OKURKEN AĞLADI HEPİMİZİ AĞLATTI YAAW GÜZEL Bİ GÜNDÜ
BU ARADA BEN SİRKE GİTMEK ZORUNDA KALDIM ABLAM BİLET ALMIŞ EE BEDAVA SİRKE BALDAN TATLI SÖZÜMÜ TUTMAMIŞ OLDUM AMA DEDİM BAK TEYZEN ALDIĞI İÇİN GİDİYORUZ YOKSA UNUT Bİ SÜRE SİNEMA TİYATRO VS DEDİM YAVRU KAPLANLA FOTO ÇEKTİRDİK ÇOK DADLUYDUUUU YA
seyyahalemi ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
saol chesszencefil ve zerdeçal soğuk algınlığı diğerleri bağışıklık için işe yarıyor .ama bizim alerjimiz var ahmet aydın değil de ahmet marankinin siyah turp ve bal olan tarifi bağışıklık için ii çok kişide denedi. Ama benim oğlan içmiyorr.tadı kötü ilaçları içiyor turp ve bal karışımını içmiyor
bizim hiç hafif ödevimiz gelmedi . bu yıl sınavlar ağır ödevler derken sabırda kalmıyor sakinlikte .morpa kampüs okulistik gibi sitelerde neşeli bir dille anlatılıyor konular ,bir bak istersen allah kolaylık versin
oğluşun nasıl oldu cnm
geçmiş olsun umarım çabuk toparlanır atlatır çocuğu da düşüncesizce davranmış
sizin başınıza böyle birşey gelse ne yapardınız merak ettim
KESİNLİKLE HAYIR NE ÖDÜL NE CEZA UMRUNDA BİLE DEĞİL ALMAM GİTMEM YAPMAM DİYORUM BANANE DİYOR ÖĞRETMEN TENEFFÜSE ÇIKARMIYOR ÖDÜLLERDEN VERMİYOR CEZA VERİYOR OLSUN DİYOR HİÇBİŞEY İŞE YARAMIYOR ANLAMADIM BEN NAPICAM UZMAN KAPASİTE VAR ZATEN YAPACAK SIKMAYIN DESE DE BAKIYORUM İLGİLENMEYİNCE BİŞEY ÖĞRENMİYOR Kİ AAM DİYOR 4. SINIF KONUSU ÇALIŞIN EE TOPLAMA YAPMADAN NASIL ÇALIŞICAN YOK YANİ ONA GÖRE Bİ FORMÜL
Bİ BAKALIM BAKALIM
YA BİZ BUGÜN HEP BERABER AĞLAŞTIK ÖĞRETMEN ÇOK SEVİNDİ ÇOK ŞANSLIYIM DEDİ NOT FALAN DA YAZMIŞTIK HEDİYEYE ÖNCEDEN KÖYDE ÇALIŞIYORMUŞ GEÇEN SENE DE DEMİŞTİ BEN ÖĞRETMEN OLARAK BURDA SAYGI GÖRDÜM DEĞER VERİLDİM DİYE ŞİMDİ DE NOTU OKURKEN AĞLADI HEPİMİZİ AĞLATTI YAAW GÜZEL Bİ GÜNDÜ
BU ARADA BEN SİRKE GİTMEK ZORUNDA KALDIM ABLAM BİLET ALMIŞ EE BEDAVA SİRKE BALDAN TATLI SÖZÜMÜ TUTMAMIŞ OLDUM AMA DEDİM BAK TEYZEN ALDIĞI İÇİN GİDİYORUZ YOKSA UNUT Bİ SÜRE SİNEMA TİYATRO VS DEDİM YAVRU KAPLANLA FOTO ÇEKTİRDİK ÇOK DADLUYDUUUU YA
ÇOK İYİYMİŞ YA
sevdikleri birşeyden mahrum etmek işe yarıyor.kızın umursarmı böyle bir cezayı.
bizimki de valla hiç öyle ceza ödül falan hiç umursamıyor ceza verdiğimizde de razı olup oturuyor aldığı cezaden ders de almıyor ya da ne bileyim bir ödül kazanmak için hırs ya da çaba da yok mesela geçen sene okulun en çok kitap okuyan öğrencisine ödül vermişler ne güzel oğlum diyorum istesen sen de başarırsın diyorum aman boşver diyor yani dünya yansa umurlarında değil
kim diyor canım 4. Sınıf konuları çalıştırın diye
acaba kızın yüksek zekalı çıktığını biliyor mu, belki ondan bu kadar naz yapıyodur, nasılsa ben zekiyim diye:26::26:
kızlar termal atlet aldım bu arada, avm lerde yer yerde var ama enteresandır hiç bi yerde yün yok, yün için çarşıya gitmek zorunda kalcam galiba
termal atletle spora gitti ve teni kuruydu çıkışta, şaşırdım ve sevindim açıkcası
umarım sağlığınada etkisi olur artık, terleme derdi olmayacağına göre
canım markası blackspade, türk markasıymış, açıkcası nasıl kullanılcağını bende pek bilmiyorum ama artık terleyince atlet değiştirmeme gerek yok sanırım, gece çok terler, baktım gecede terlememiş, kullandıkça, yıkadıkça özelliğini kaybeder mi bilemiyorum, sanırım hasas bişey, 40 derecenin altında yıkayın yazıyor. üstündeki resme bakınca teri, altletin üstüne giydirdiğin giysiye aktarıyor gibi, kendi içinde de tutmuyor sanırım, zaten önemli olan teni kuru kalsın
yün nasıl kullanılıyor onu bilmiyorum canım hiç kullanmadım ama onuda denicem haftasonu
bide tamamen yünden yapılan battaniyeler varmış, çocukların altına dinlenmeleri ve terlememeleri için yaz kış ondan koymak lazımmış gece aslında, ama o da nerde bulunur hiç bilmiyorum
yıllardır yok antibakteriyel yok antimyte, yok şöyle yok böyle diye hep sentetik şeyler aldık ama ne varsa doğal şeylerde var aslında
canım markası blackspade, türk markasıymış, açıkcası nasıl kullanılcağını bende pek bilmiyorum ama artık terleyince atlet değiştirmeme gerek yok sanırım, gece çok terler, baktım gecede terlememiş, kullandıkça, yıkadıkça özelliğini kaybeder mi bilemiyorum, sanırım hasas bişey, 40 derecenin altında yıkayın yazıyor. üstündeki resme bakınca teri, altletin üstüne giydirdiğin giysiye aktarıyor gibi, kendi içinde de tutmuyor sanırım, zaten önemli olan teni kuru kalsın
yün nasıl kullanılıyor onu bilmiyorum canım hiç kullanmadım ama onuda denicem haftasonu
bide tamamen yünden yapılan battaniyeler varmış, çocukların altına dinlenmeleri ve terlememeleri için yaz kış ondan koymak lazımmış gece aslında, ama o da nerde bulunur hiç bilmiyorum
yıllardır yok antibakteriyel yok antimyte, yok şöyle yok böyle diye hep sentetik şeyler aldık ama ne varsa doğal şeylerde var aslında
canım tebrik ederim oğluşunu öğretmenin söylediklerine hiç takılma biraz önce öyle bir yazı okudumki gözlerim doldu bir anda inşallah paylaşırım birazdan.birde okulistiği inceleyim bizim öğretmenimiz galiba morpa kampüsten gösteriyor bazı şeyleri oğlum anne kampüs diye bir site var ona yazılalım diye tutturdu.evde o kadar çok test kitabı biriktiki onları bitirmeden pek üye olmak istemiyorum ama bakalım belli olmaz
Geçen sene bende bu termallerle ilgili bir araştırma yapmıştım ama kimi iyi diyor kimi kötü diyor bilmiyoruz Bu yün atletler avmlerde yok canım çarşı pazarda bulabilirsin has yün gerçektende bu konuda başarılı.Ben de yün battaniye var yatarken bile çarşafla beraber onu koyuyorum kışın iyi oluyor malum benim oğlan sürekli bronşit geçirdiği için biraz daha dikkat ediyorum ben battaniyeyi yün fabrikası vardı bizim burda ordan almıştım bir 10 sene önce çeyiz için kısmet oğlumaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?