- 9 Mart 2011
- 11.664
- 8.811
günaydın karamuk, günaydın hanımlar
40 sayfa dolu dopdolu mat ödevi var, halen cebelleşiyo garibim, ders saatine zor yetişcek galiba, kafada kalmadı, git çizgifilm seyret biraz dedim
artık sizin ödevlerle ilgili yorum yapmayacağım ben
seyyahalemi nasılsın canım
iyiyim yorgunum biz de hediye telaşındayız
hanımlar merhabaaaa. ben nişanlıyım ve kısmetse düğünüm temmuzun ilk haftası. nişanlımla ben bir kız çocuğuna koruyucu anne babalık yapıyoruz. inşşalh herşey yolunda giderse mayıs yada hazirana kadar almış olcaz kızımızı tamamen yasal olarak. kızımız ikinci sınıfta. bende burda bilgilerden faydalanmak istiyorum müsadenizleee
tebrik ederim çok çok güzel birşey
amin işallah canım sağolasın allahım o günleri gösteriri işallah
maşallah oğluna hep böyle devam ederler işallah sadece sağlık ve güvenliğe mi iyi vermiş ee yani o öğretmenden de bu beklenirdi bizimde çok şükür hepsi çok iyi canım
valla hediye konusuna gelince ben o konualrın dışında kalıyorum babaannesi ilgileniyor benim yerime o götürüp getiridği için para istiyolar gönderiyoruım valla geçen sene bizimkilerde altın almışlardı geriye kalanı ile de gömlek almışlardı bu sene ne alacakalr bilmiyorum ben de ama heralde altın almayacaklar çünkü bu senen 3 er lira toplamışlar :44:
geçen sene kişiseldi zaten yeni gelmiştik kendi yaptığı saksıyı vermişti kızım (seramikçiyiz ya =)) ) bu sene 10ar toplamdı kazak alalım dediler deli misiniz dedim ya 16 kişi kazak alacak ayıp yani mont bari alalım dedim yarın alıcaz ama biz her etkinlikte alıyoruz bişey okuma bayramında inci set anneler gününde yine kişisel hediyeler almıştık bileklik falan dedik çok gelir dediler pasta börek olayı da yaptık mı biter gider öğle arasında
ay ben köy okulundayken öğrencim selpak mendil getirmişti aklıma geldi ya hüzünlendim ben de demiştim öğretmen hep hasta en güzel hediye olur diye mi düşündün =)))
bizim karne görsel sanatlar hariç hepsi iyi ve geliştirilmeli ayrıca da dersle okulla kurallarla ilgili her madde geliştirilmeli iyiler parmakla sayılacak halde