- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Teşekkür ederim. Açıkçası evde fazla ilgilenemedim, çünkü hastalık sırasıyla kardeşlerine sonrada bana bulaştı. Şimdi iyiyiz şükür. Biraz babası çalıştırdı , anladı sanırım.
Koninin 2 yüzü varmış reyhancım bugün öğretmenimize sordum....Tam anlamadım ama koninin bir tane düz yüzü var ( alt taraf yüzü) , silindirin iki tane düz yüzü (alt ve üst) , kürenin de bir tane yüzü var. Ama renkli derken neyi kastetmiş anlamadım.
Teşekkürler, şimdi daha iyiyiz şükür.GEÇMİŞ OLSUN AİLECEK ARKAŞIM SİZE
Valla bende ilk defa bu sene duydum ayrıtı. Ama ayrıtla kenar aynı şey değilmiş, bende öyle sanmıştım. Eşim sayısalcı , uzun uzun anlattı ikisinin arasındaki farkı ( gerçi ben gene unuttum da)BİZDE DE AYNI KONULAR VAR ARKADAŞIM
AYRIT KELİMESİNİ BEN İLK KEZ BU YIL ÖĞRENDİM OĞLUM SAYESİNDE
BİZİM KENAR OLMUŞ AYRIT
Canım ne yaptınız öğretmen cevabı anlattı mı.Kızlar Allah aşkına beynim durdu yardım edin lütfenem alttaki soruya
Canım ayrıt 3boyutlarda kullanılan bir ifade.küp gibiBİZDE DE AYNI KONULAR VAR ARKADAŞIM
AYRIT KELİMESİNİ BEN İLK KEZ BU YIL ÖĞRENDİM OĞLUM SAYESİNDE
BİZİM KENAR OLMUŞ AYRIT
Canım ayrıt 3boyutlarda kullanılan bir ifade.küp gibi
Fakat kenar 2boyutlarda kullanılıyor .kare gibi..
Bu konu evde bizim çabamızla iyi pekistirilebilir sonuçta geometrinin temeli bunlar
Bu akşam evde koni küp falan yaptık.iki de test çözdük.açıkçası bizim öğretmenin anlatışindan pek memnun kalmadim.
Ayrıca köşe si olmayan cisimlerin ayritida olmaz bu yüzden koni silindir ve küpte köşe ve ayrıt yoktur.
Valla bende ilk defa bu sene duydum ayrıtı. Ama ayrıtla kenar aynı şey değilmiş, bende öyle sanmıştım. Eşim sayısalcı , uzun uzun anlattı ikisinin arasındaki farkı ( gerçi ben gene unuttum da)
N nefiseneyyir muhteşem anlatmışsın ,teşekkür ederim Ekran resmini çektim. Çok yardımcı olacakCanım ne yaptınız öğretmen cevabı anlattı mı.
Aynen Can'ım . Bizde bugün İngilizce , geometrik cisim, deste düzine çalışmaları yaptık. Morpa kampüse üye olduk, geçen sene çok güzel bir site anlatımları, testleri var... İngilizce çalışırken " aaa anne ben artık İngilizce çizgifilm de izlerim" diye tepki verdi.Bugün bol bol deste düzine ve geometrik şekil testleri yaptık .okulda hızlı geçiyorlar pekiştirmek ve farklı soru yaptırmak bana düşüyor
Morpayi bende sürekli duyuyorum.nasıl memnun kaldinmi.fiyatı nekadar.konu anlatımlarını kim yapıyor.birde testler bol muAynen Can'ım . Bizde bugün İngilizce , geometrik cisim, deste düzine çalışmaları yaptık. Morpa kampüse üye olduk, geçen sene çok güzel bir site anlatımları, testleri var... İngilizce çalışırken " aaa anne ben artık İngilizce çizgifilm de izlerim" diye tepki verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?