• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

bizim okuldaki bazı veliler yardımcı kitap konusunu şikayet etmişler . Bu sene yardımcı kitap alınmayacakmış, sadece devletin verdikleriyle çalışıyorlar. Siz yardımcı kitap kullanıyormusunuz. Ben derslerine ekstra nasıl katkı sağlasam bilemiyorum.

Morpayi bende sürekli duyuyorum.nasıl memnun kaldinmi.fiyatı nekadar.konu anlatımlarını kim yapıyor.birde testler bol mu
Canım
kapidaodeme_gri.png

Kapıda Ödeme

• Morpa Kampüs, size cep telefonunuzdan ulaşarak adresinizi teyit edecektir.
  • Üyelik kartınız 3 iş günü içinde adresinize teslim edilecektir.
  • Kapıda ödeme işlemini nakit veya kredi kartıylayapabilirsiniz.

Morpa Kampüs Üyelik Kartı Fiyatı : 84,80 TL
Kargo ve Kapıda Ödeme Bedeli : 7,20 TL
Toplam Ödenecek Tutar : 92 TL

bizim okuldaki bazı veliler yardımcı kitap konusunu şikayet etmişler . Bu sene yardımcı kitap alınmayacakmış, sadece devletin verdikleriyle çalışıyorlar. Siz yardımcı kitap kullanıyormusunuz. Ben derslerine ekstra nasıl katkı sağlasam bilemiyorum.
Ben çok memnunum deneme üyeliği yap Can'ım 1 haftaydı sanırım deneme süren var dene istersen karar verirsin

Ben çok memnunum deneme üyeliği yap Can'ım 1 haftaydı sanırım deneme süren var dene istersen karar verirsin
Ay Can'ım yanlışlıkla sana cevap verdim kusura bakma :KK48: Can'ım okul kitaplarınız hangi yayın evinin ise onun yardımcı kitaplarını alın , sanada morpaya bakmanı tavsiye ederim. Deneme süresinde karar verirsiniz. Biz severek çalışıyoruz.

Canım
kapidaodeme_gri.png

Kapıda Ödeme

• Morpa Kampüs, size cep telefonunuzdan ulaşarak adresinizi teyit edecektir.
  • Üyelik kartınız 3 iş günü içinde adresinize teslim edilecektir.
  • Kapıda ödeme işlemini nakit veya kredi kartıylayapabilirsiniz.

Morpa Kampüs Üyelik Kartı Fiyatı : 84,80 TL
Kargo ve Kapıda Ödeme Bedeli : 7,20 TL
Toplam Ödenecek Tutar : 92 TL
Bu 92 tl aylık mı, senelik ücret mi. Geçen sene bizde deneme üyeliğini kullandık, hatta beğendik üye olduk fakat kargoda bi sorun yaşandı ( bizden kaynaklı) iptal oldu. Bu sene de düşünülebilir.

Ay Can'ım yanlışlıkla sana cevap verdim kusura bakma :KK48: Can'ım okul kitaplarınız hangi yayın evinin ise onun yardımcı kitaplarını alın , sanada morpaya bakmanı tavsiye ederim. Deneme süresinde karar verirsiniz. Biz severek çalışıyoruz.[/QUOTE
Sorun değil. :KK19:

biz oğlumla okul açılmadan 2.sınıf derslerine biraz hazırlık yaptık.

morpa kızım için üye olmuştuk.öğretmenimiz toplu olarak sınıfı üye etmişti gayet uygun fiyata.

Bu 92 tl aylık mı, senelik ücret mi. Geçen sene bizde deneme üyeliğini kullandık, hatta beğendik üye olduk fakat kargoda bi sorun yaşandı ( bizden kaynaklı) iptal oldu. Bu sene de düşünülebilir.
Evet senelik Can'ım kredi kartım yoktu, o yüzden kapıda ödemeyi seçtim. Sizin varsa kargoya da gerek yok sanırım ( tam emin değilim) beğendiyseniz hiç vakit kaybetmeyin. Oyunlar hikaye kitabi aradığımız herşey var

biz oğlumla okul açılmadan 2.sınıf derslerine biraz hazırlık yaptık.

morpa kızım için üye olmuştuk.öğretmenimiz toplu olarak sınıfı üye etmişti gayet uygun fiyata.
Biz çok beğendik . Baya yardımcı oldu bize 1. Sınıfta.... Dün akşam çok eğlenerekte çalıştık...

Geçen sene sonunda üye oldum ben canım... Bu sene sonunda bitecek üyeliğim. Bizim sınıftan katılan çok fazla Veli yok
bizim öğretmen istisnasız herkesi üye etmiş.
ücretini istemişti.
herkes de faydalandı sanırım.

normal üyelik çok yüksek geldi bana.

siz zaten üye olmuşsunuz.

Arkadaşım bizde de durum öyle.yardımcı kitap yok fakat ben sürekli yardımcı kitap alıyorum.zaten sadece öğretmenin verdikleriyle ben pek tatmin etmiyor.Şuan zambak coşku ve afacan yayınlarının testlerini aldım yapıyoruz.birde egitimhaneden test indirip yapıyorum

Arkadaşım bizde de durum öyle.yardımcı kitap yok fakat ben sürekli yardımcı kitap alıyorum.zaten sadece öğretmenin verdikleriyle ben pek tatmin etmiyor.Şuan zambak coşku ve afacan yayınlarının testlerini aldım yapıyoruz.birde egitimhaneden test indirip yapıyorum
Bende test alayım en iyisi. En azından hafta sonları yapsın. Eğitimhaneye arada bakıyorum güzel şeyler var.

Bu arada bizimkiler onluk ve birliklere geçmişler. Hızlı mı gidiyorlar acaba

Son düzenleme:
Back