Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim kızımda aynı konuyu gördü bu hafta.bu gün çubuklarla köşe ayrıt yüzey yapacağız ki iyice kavrasın.bide bu konuyla ilgili testler çözeceğiz.ınşallah fırsatım olurMerhaba kızlar ; Biz bu hafta köşe ayrıt yüzeyi öğreniyoruz matematikten
Geçmiş olsun.zaten yeni başladılar evde de ilgilendigin için hemen anlamıştır zatenBizde aynı konulardayız. Köşe , ayrıt, yüzey... Bizde kardeşlerinin şekilli ahşap bloklarının üzerinden çalışıyoruz üçgen prizma, dikdörtgen , küp vs. vs. Maalesef okulun ilk günü kızım hastalandı, sadece iki gün gidebildi. O yüzden tam peliştiremedi bazı şeyleri.
Teşekkür ederim. Açıkçası evde fazla ilgilenemedim, çünkü hastalık sırasıyla kardeşlerine sonrada bana bulaştı. Şimdi iyiyiz şükür. Biraz babası çalıştırdı , anladı sanırım.Geçmiş olsun.zaten yeni başladılar evde de ilgilendigin için hemen anlamıştır zaten
Bu bahsettiğin testi öğretmen mi verdi yoksa siz mi temin ettiniz? Bu arada iyi uykularİngilizce tekrar edildi.köşe ayırt testi çözüldü kitap okundu.şimdi uyku vakti
Çok geçmiş olsun canım... Konuları ertelemeden tekrar edersek canavar gibi olur çocuklarımız...Teşekkür ederim. Açıkçası evde fazla ilgilenemedim, çünkü hastalık sırasıyla kardeşlerine sonrada bana bulaştı. Şimdi iyiyiz şükür. Biraz babası çalıştırdı , anladı sanırım.
Bizde aynı konulardayız. Köşe , ayrıt, yüzey... Bizde kardeşlerinin şekilli ahşap bloklarının üzerinden çalışıyoruz üçgen prizma, dikdörtgen , küp vs. vs. Maalesef okulun ilk günü kızım hastalandı, sadece iki gün gidebildi. O yüzden tam peliştiremedi bazı şeyleri.
Sağolasın canım, şimdi iyiyiz ama üç gün kaybı oldu kızımın, oda etkiledi biraz.Çok geçmiş olsun canım... Konuları ertelemeden tekrar edersek canavar gibi olur çocuklarımız...
Biz de ufaklıkların ahşap kule seti var, onun parçalarıyla çalışıyoruzYukarıdaki geometrik şekillerle çalışıyoruz.... Hem resim ekleyip aynı anda da yazamadım
Yok hayır ben 2.sınıf testlerinden almıştım konu işledikçe ordan yapıyoruz iyice pekisiyor.Bu bahsettiğin testi öğretmen mi verdi yoksa siz mi temin ettiniz? Bu arada iyi uykular
Tam anlamadım ama koninin bir tane düz yüzü var ( alt taraf yüzü) , silindirin iki tane düz yüzü (alt ve üst) , kürenin de bir tane yüzü var. Ama renkli derken neyi kastetmiş anlamadım.Kızlar Allah aşkına beynim durdu yardım edin lütfen em alttaki soruya
Kafam karıştı şimdiTam anlamadım ama koninin bir tane düz yüzü var ( alt taraf yüzü) , silindirin iki tane düz yüzü (alt ve üst) , kürenin de bir tane yüzü var. Ama renkli derken neyi kastetmiş anlamadım.
Koninin düz yüzü yokmuymuş. Şimdi de benim kafam karıştı,.Dairenin bir tane yuzu var Silindirin alt ve ustte iki duz yuzu var Diğeri koni .oyleyse onun duz yüzü yok .... Liseye giden oğlumun öğretmenine sordum gönderdiği mesajı kopyaladım kızlar belki lazım olur .... Oh be şükürler olsun
Merhaba kızlar ; Biz bu hafta köşe ayrıt yüzeyi öğreniyoruz matematikten