• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Bu arada bizimkiler onluk ve birliklere geçmişler. Hızlı mı gidiyorlar acaba
Bugün kızımın öğretmeniyle görüştüm normal müfredata göre gittiklerini söyledi.banada hızlı gidiyor gibi geldiler.bende düşündüm konuyu pekiştirmek bize düşüyor diye .buyuzden 5soru yapıyorlarsa bende 10soru daha yaptırayım iyice kavrasın.
Haftasonu hem geometrik şekil hem deste düzine hemde onluk birlik testleri yaptıracağım.
Bide öğretmene kitap sayfaları az dedim 300 sayfalık hikaye kitabı göndermiş.

Bugün kızımın öğretmeniyle görüştüm normal müfredata göre gittiklerini söyledi.banada hızlı gidiyor gibi geldiler.bende düşündüm konuyu pekiştirmek bize düşüyor diye .buyuzden 5soru yapıyorlarsa bende 10soru daha yaptırayım iyice kavrasın.
Haftasonu hem geometrik şekil hem deste düzine hemde onluk birlik testleri yaptıracağım.
Bide öğretmene kitap sayfaları az dedim 300 sayfalık hikaye kitabı göndermiş.
Bu kadar hızlı konuların geçilmesi Bence okulların geç açılması yüzünden. Bizlere büyük görevler düşüyor. 300 sayfalık kitap sıkmaz mı acaba ?

Arkadaşlar iyi pazarlar .yıldız yayınevinin 2sınıf dilbilgisi test kitabını alacağım .inceledim çok hoşuma gitti.faydalı olur inşallah

Merhabe arkadaslar benim kizimda 2. Sinif ogrencisi.onlar daha deste duzine yada onluk birlik ogrenmediler.belki buhafta gecerler.ama 1. Sinifta onluk birlik ogretilmisti.ben kizimi sıkmamak adına evde sadece ogrendigi konuyla ilgili tek test cözduruyorum.onemli olan bilgileri ogrenmekten cok bunu sorumluluk olarak algilamasi bence. Hepimizin evlatlarina allah zihin acikligi versin.bu arada ben tudem yayinlarinin bir kitabini aldim ondan takip ediyoruz.

Haftasonu ingilizce tekrar edildi.türkçeden ünlü harfler ve eş zıt anlamlı sözcüklerle ilgili test yapıldı.matematikten testler çözüldü.150şufa da kitap okundu.çok verimli bir haftasonuydu yağmurlu olunca yavrucak dışarıda pek oynayamadı hep dersleriyle meşgul :nazar: oldu.ınşallah güzel bir hafta geçiririz şimdi banyo ve uyku vakti

Bizimde ödevler cumartesiden bitti. Bugün de gezme günüydü, geldik banyo yapıldı , üç tane de kısa hikaye okudu sonra da uyku...

Derslerimize devam . Deste düzineler, onluk birlikler yapılıyor. Toplantımız oldu, eksikler vs. Konuşuldu. Pazartesiden bu yana öğretmenimiz etüd veriyor. Ödevler okulda yapılıyor. Bizde evde tekrar ediyoruz. Kızınız Nasıl ?

Derslerimize devam . Deste düzineler, onluk birlikler yapılıyor. Toplantımız oldu, eksikler vs. Konuşuldu. Pazartesiden bu yana öğretmenimiz etüd veriyor. Ödevler okulda yapılıyor. Bizde evde tekrar ediyoruz. Kızınız Nasıl ?
Canım sağol iyi çok şükür.sende durumlar nasıl.

Çok şükür iyi gidiyor. Geometrik cisimlerde takılmıştık. Atlattık. Okulda yıldız alıyor sürekli. Birazda Türkçe çalışacağız. Bu sene bölmeye geçerler mi acaba . Çarpım tablosunu öğretmek istiyorum. Nette araştırıyorum oyunla öğreten bi yer varsa çok daha iyi olur. Geçen sene 2 ler 5 ler ve 10 lar çarpım tablosunu ezberlemiştik.

Canım çelişkide kaldım. Bana yardım edermisin? 45in basamak değeri 4ün 40 .... 5in 5 mi ? Birde 20 nin basamak değeri 20 .... 0 ın 0 mı ?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    94,6 KB · Görüntüleme: 188
Çok şükür iyi gidiyor. Geometrik cisimlerde takılmıştık. Atlattık. Okulda yıldız alıyor sürekli. Birazda Türkçe çalışacağız. Bu sene bölmeye geçerler mi acaba . Çarpım tablosunu öğretmek istiyorum. Nette araştırıyorum oyunla öğreten bi yer varsa çok daha iyi olur. Geçen sene 2 ler 5 ler ve 10 lar çarpım tablosunu ezberlemiştik.
Okulda mı ezberlemişlerdi yoksa siz mi öğrettiniz?

Okulda mı ezberlemişlerdi yoksa siz mi öğrettiniz?
Yok reyhanım sürekli test çözdük. Morpakampüste çalıştık. Sürekli anlattım. Aşağıdaki resmi odamıza yapıştırdık. Arada şaşırırsa Oray'a bakabileceğini söyledim. Telefonumda kayıtlı sürekli bakmasına izin verdim. Resmi büyüttüm . (Telefonda) yanında yazan ayrıt, köşe yazılanları görmedi. O şekilde öğrendi

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    135,7 KB · Görüntüleme: 214
Yok reyhanım sürekli test çözdük. Morpakampüste çalıştık. Sürekli anlattım. Aşağıdaki resmi odamıza yapıştırdık. Arada şaşırırsa Oray'a bakabileceğini söyledim. Telefonumda kayıtlı sürekli bakmasına izin verdim. Resmi büyüttüm . (Telefonda) yanında yazan ayrıt, köşe yazılanları görmedi. O şekilde öğrendi
Çarpım tablosunu? Bende yazın 2 şer, 5er ve 10ar ritmim saymayı öğrettim ama tablo şeklinde ezberlemedik.

Back