• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Teşekkür ederim. Açıkçası evde fazla ilgilenemedim, çünkü hastalık sırasıyla kardeşlerine sonrada bana bulaştı. Şimdi iyiyiz şükür. Biraz babası çalıştırdı , anladı sanırım.

GEÇMİŞ OLSUN AİLECEK ARKAŞIM SİZE

1. sınıfı geçmiş tecrübeli anneler oğlum bu yıl 1. sınıfa başladı evde 8 aylık birde kızım var. ilk haftamız zor geçti. oğlum ödevlerden çok sıkılıyor zorla yapıyor. tavsiyelerinize ihtiyacım var

İşte süper bir kopya, odamıza yapıştıracağım ben

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    135,7 KB · Görüntüleme: 203
BİZDE DE AYNI KONULAR VAR ARKADAŞIM
AYRIT KELİMESİNİ BEN İLK KEZ BU YIL ÖĞRENDİM OĞLUM SAYESİNDE
BİZİM KENAR OLMUŞ AYRIT:-)
Valla bende ilk defa bu sene duydum ayrıtı. Ama ayrıtla kenar aynı şey değilmiş, bende öyle sanmıştım. Eşim sayısalcı , uzun uzun anlattı ikisinin arasındaki farkı ( gerçi ben gene unuttum da) :confused:

BİZDE DE AYNI KONULAR VAR ARKADAŞIM
AYRIT KELİMESİNİ BEN İLK KEZ BU YIL ÖĞRENDİM OĞLUM SAYESİNDE
BİZİM KENAR OLMUŞ AYRIT:-)
Canım ayrıt 3boyutlarda kullanılan bir ifade.küp gibi
Fakat kenar 2boyutlarda kullanılıyor .kare gibi..
Bu konu evde bizim çabamızla iyi pekistirilebilir sonuçta geometrinin temeli bunlar
Bu akşam evde koni küp falan yaptık.iki de test çözdük.açıkçası bizim öğretmenin anlatışindan pek memnun kalmadim.

Canım ayrıt 3boyutlarda kullanılan bir ifade.küp gibi
Fakat kenar 2boyutlarda kullanılıyor .kare gibi..
Bu konu evde bizim çabamızla iyi pekistirilebilir sonuçta geometrinin temeli bunlar
Bu akşam evde koni küp falan yaptık.iki de test çözdük.açıkçası bizim öğretmenin anlatışindan pek memnun kalmadim.

aaa ayrıt farklımı ben kenar sandım onu yaaa
bugün veli toplantısı var ben öğretmenine sorayım iyice öğreneyim

Valla bende ilk defa bu sene duydum ayrıtı. Ama ayrıtla kenar aynı şey değilmiş, bende öyle sanmıştım. Eşim sayısalcı , uzun uzun anlattı ikisinin arasındaki farkı ( gerçi ben gene unuttum da) :confused:

ne güzel eşin biliyormuş eşim ve ben ilk kez duyduk canım yaa

Ay çok az işlenmiş . Okul geç açıldı ya konular hızlandı sanırım. Biz hala geometrik cisimlerdeyiz.

Bugün bol bol deste düzine ve geometrik şekil testleri yaptık .okulda hızlı geçiyorlar pekiştirmek ve farklı soru yaptırmak bana düşüyor

Bugün bol bol deste düzine ve geometrik şekil testleri yaptık .okulda hızlı geçiyorlar pekiştirmek ve farklı soru yaptırmak bana düşüyor
Aynen Can'ım . Bizde bugün İngilizce , geometrik cisim, deste düzine çalışmaları yaptık. Morpa kampüse üye olduk, geçen sene çok güzel bir site anlatımları, testleri var... İngilizce çalışırken " aaa anne ben artık İngilizce çizgifilm de izlerim" diye tepki verdi. :KK66:

Aynen Can'ım . Bizde bugün İngilizce , geometrik cisim, deste düzine çalışmaları yaptık. Morpa kampüse üye olduk, geçen sene çok güzel bir site anlatımları, testleri var... İngilizce çalışırken " aaa anne ben artık İngilizce çizgifilm de izlerim" diye tepki verdi. :KK66:
Morpayi bende sürekli duyuyorum.nasıl memnun kaldinmi.fiyatı nekadar.konu anlatımlarını kim yapıyor.birde testler bol mu

Maşallah arkadaşlar siz aktifiniz ders konularında filan. Biz sadece öğretmenin verdiği ödevleri yapıyoruz. Kızım çok yavaş yapıyor ödevlerini, başka hiç bir şeye zaman kalmıyor.

Back