İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Bizde aynı konulardayız. Köşe , ayrıt, yüzey... Bizde kardeşlerinin şekilli ahşap bloklarının üzerinden çalışıyoruz üçgen prizma, dikdörtgen , küp vs. vs. Maalesef okulun ilk günü kızım hastalandı, sadece iki gün gidebildi. O yüzden tam peliştiremedi bazı şeyleri.

Geçmiş olsun.zaten yeni başladılar evde de ilgilendigin için hemen anlamıştır zaten

Geçmiş olsun.zaten yeni başladılar evde de ilgilendigin için hemen anlamıştır zaten
Teşekkür ederim. Açıkçası evde fazla ilgilenemedim, çünkü hastalık sırasıyla kardeşlerine sonrada bana bulaştı. Şimdi iyiyiz şükür. Biraz babası çalıştırdı , anladı sanırım.

Çok geçmiş olsun canım... Konuları ertelemeden tekrar edersek canavar gibi olur çocuklarımız...

Eklentiler

• image.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 192
Yukarıdaki geometrik şekillerle çalışıyoruz.... Hem resim ekleyip aynı anda da yazamadım

Kızlar Allah aşkına beynim durdu yardım edin lütfen em alttaki soruya

Eklentiler

• image.jpeg
    121,8 KB · Görüntüleme: 217
Kızlar Allah aşkına beynim durdu yardım edin lütfen em alttaki soruya
Tam anlamadım ama koninin bir tane düz yüzü var ( alt taraf yüzü) , silindirin iki tane düz yüzü (alt ve üst) , kürenin de bir tane yüzü var. Ama renkli derken neyi kastetmiş anlamadım.

Dairenin bir tane yuzu var Silindirin alt ve ustte iki duz yuzu var Diğeri koni .oyleyse onun duz yüzü yok .... Liseye giden oğlumun öğretmenine sordum gönderdiği mesajı kopyaladım kızlar belki lazım olur .... Oh be şükürler olsun

Koninin düz yüzü yokmuymuş. Şimdi de benim kafam karıştı,.

Merhaba kızlar ; Biz bu hafta köşe ayrıt yüzeyi öğreniyoruz matematikten

BİZDE DE AYNI KONULAR VAR ARKADAŞIM
AYRIT KELİMESİNİ BEN İLK KEZ BU YIL ÖĞRENDİM OĞLUM SAYESİNDE
BİZİM KENAR OLMUŞ AYRIT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…