• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Benim oğlan da ikiye gidiyor ve maalesef tatil kitabimiz kaldı olduğu gibi:KK12:Kitap okuduk ama ödev yapamadık. Terzi kendi söküğünü dikemiyor işte:KK17:
ikinci sınıf velisi pek gelmemiş buraya.
her gün tatil kitabından az az yapsaymış keşke.
eğer evde bilgisayar oynuyorsa bilgisayar öncesi ben hep mutkala ödevlerinden bir kaç sayfa yaptırırım hafta sonu. yada tatil kitabın varsa ondan 2-3 sayfa yapılmadan o bilgisayarı açması mümkün değil

Bizimki tatilin başlarında çok istekliyi ama şimdî doğru düzgün kitap bile okumuyor. Çok gerilediğimizi düşünüyorum, bakalım okul başlayınca nasıl olacak.

MERHABALAR İKİNCİ SINIF ANNESİYİM BENDE
BENİMKİDE ZORLA OKUYOR AMA ŞÜKÜR OKUMASI İYİ AMA ANLAT OKUDUĞUNU DEDİĞİMDE PEK İSTEKSİZ BAŞTAN SAĞMA ANLATIYOR

Bennde 2.sınıf velisiyim.yaz boyu okudu okuması baya hızlandı.matematikten de 2kitap bitirdik.Ayrıca ingilizce derse de gitti ve devam ediyor.inşallah bu sene güzel olur

Bizimkininde okuması iyi ama defalarca hadi ders yapalım diye uyarmam gerekiyor. Tatil setini bitirdik, biraz da kitap okudu sonra bıraktı dersleri. Ben de tatilde diye fazla üstüne gitmek istemedim. Uzun zaman sonra ilk defa dün test çözdü 10 yaprak kadar . Hoppa

Daha çok konuşma üzerine yoğunlaşıyor.Ayrıca kelime ve şarkı öğrendi.her akşam tekrar yapıyoruz.
anladım canım teşekkürler. Bende bir şeyler öğretmeye çalışıyorum ama bu aralar biraz kardeş kıskançlığıyla da mücadele ediyoruz maalesef. O yüzden dersler ikinci planda kaldı.

Kızım bugün ingilizceden cümle kurmaya başladı.dışarı ya gezmeye çıkarken kendi kendine "o bir arabadır" kardeşini göstererekte"o bir erkek"dedi
Çok hoşuma gitti.paylaşmak istedim

Kızım bugün ingilizceden cümle kurmaya başladı.dışarı ya gezmeye çıkarken kendi kendine "o bir arabadır" kardeşini göstererekte"o bir erkek"dedi
Çok hoşuma gitti.paylaşmak istedim[/QUOT Aferin Ona. Emeklerinin karşılığını alıyor. Benim kızım da beni şaşırtmaya devam ediyor. Ders namına hiç birşey yapmak istemiyor. Birinci sınıfta sınıf birincisiydi ama bu sene umutlu değilim galiba.:110:

Arkadaşlar slm.nasıl geçti ilk haftanız.bizimki guzeldi.ınşallah böyle devam eder.ama geçen yıla göre baya rahatlamışım çünkü geçen yıl bir oldukları için herşey yeniydi şimdi herşey daha kolay

merhaba hanımlar,
5 yıl tecrübeli sınıf öğretmeniyim, 1. sınıf öğrencileri için okuma-yazma ve matematik takviye dersleri veriyorum.
ayrıca 8. sınıfa kadar tüm derslerden özel ders veriyorum. ihtiyacı olanlar bana msj ile ulaşabilir.

Back