ikinci sınıf velisi pek gelmemiş buraya.Benim oğlan da ikiye gidiyor ve maalesef tatil kitabimiz kaldı olduğu gibiKitap okuduk ama ödev yapamadık. Terzi kendi söküğünü dikemiyor işte
İngilizce derse gidiyor d,emişsiniz neler öğreniyorlar, belkiBennde 2.sınıf velisiyim.yaz boyu okudu okuması baya hızlandı.matematikten de 2kitap bitirdik.Ayrıca ingilizce derse de gitti ve devam ediyor.inşallah bu sene güzel olur
Daha çok konuşma üzerine yoğunlaşıyor.Ayrıca kelime ve şarkı öğrendi.her akşam tekrar yapıyoruz.İngilizce derse gidiyor d,emişsiniz neler öğreniyorlar, belki
bize de fikir olur.
anladım canım teşekkürler. Bende bir şeyler öğretmeye çalışıyorum ama bu aralar biraz kardeş kıskançlığıyla da mücadele ediyoruz maalesef. O yüzden dersler ikinci planda kaldı.Daha çok konuşma üzerine yoğunlaşıyor.Ayrıca kelime ve şarkı öğrendi.her akşam tekrar yapıyoruz.
Kızım bugün ingilizceden cümle kurmaya başladı.dışarı ya gezmeye çıkarken kendi kendine "o bir arabadır" kardeşini göstererekte"o bir erkek"dedi
Çok hoşuma gitti.paylaşmak istedim[/QUOT Aferin Ona. Emeklerinin karşılığını alıyor. Benim kızım da beni şaşırtmaya devam ediyor. Ders namına hiç birşey yapmak istemiyor. Birinci sınıfta sınıf birincisiydi ama bu sene umutlu değilim galiba.
Özlemiştir tabi çocuklar bizim gibi değil.tatilde uzadıkça uzadı .ınşallah bu yıl çok daha iyi olurKızım ilk defa bugün ''arkadaşlarımı, okulumu özledim '' dedi. Hadi hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?