İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

maalesef canım zorunluklar.

bebeğim dön tamamen buraya.
bebeğim iyi döneyim tamamen buraya da, burası da bazen bomboş oluyor ki. Bak kaç gündür Boncuk da yok zatiii. Senanaz vardıi kayboldu gitti, topu topu kaç kişi kaldık, Zeliş-Dilek-Yeşim-sen ve ben. E Zeliş işleri toparlicaktı gelmicem demişti, Dilek seminere gitcek de, sen de yoğunsun zatiii, sadece sabah uğruyorsun, Yeşim kalıyor bi geriye
Her ne kadar Zeliş işinin başına dönemese de

ha bu arada 12,5 yıl olacak haziran sonu bu şirkette. Yaniii harbi harbi 20+3 gün iznim var pazarlar dahil.
bulgarcım 5-15 arası 20, 15 den fazlası 26 iş günüydü sanırım. Henüz 30 olmasa da 23 gün iznim var.

Son düzenleme:

eski muhabbetlerimiz kayboldu gitti.
evet canım 15. yıl dahil ve sonrası 26 gün.

canımsın..
o patron senin gibi çalışanının hakkını yiyor.

çok gaddar..
canım benim..üzülme yine de..

evet gel yaz...özellikle tenhayken daha çok muhabbet olur..kalabalıkken yazılar kaynıyor biraz.

Merhaba kızlar,

İnanın gelemesemde aklım hep burada.

Dün oğlanı cerraha götürdüm, sünnet için muayene oldu. Öğleden sonra geldim işe.
Benim mevsimsel alerjim var. Bu havalarda çok kötü oluyorum. Dün gece bir tıkandım gece 2 ye kadar uyuyamadım. Sabah da kötüydüm, hala öyle. Gribe çevirdi sanırım, burnum akıyor sürekli ama nefes almakta zorlanıyorum. Hiç halim yok, iş bile yapmak istemiyor canım, oyalanıyorum, zaman geçirmeye çalışıyorum bildiğiniz.

Cuma günü de oğlanı sünnet ettireceğim, işe gelmeyeceğim.
Kızın ödevleri de çok sıktı artık, okullar kapansın istiyorum bir an önce.

Yazılanları okuyamadım daha inanın halim yok.
Kendimden haber vermek istedim size merak etmişsinizdir diye.
Yarın yazarım yine. Görüşürüz.

merhaba canım. ham sana hem oğluna geçmiş olsun..
çocuklarda bizde sıkıldık artık derslerden hayırlısıyla tatil olsa.
ama biz çalışan anneler olarak akşamları tatil kitaplarından test, okuma yaptıracağız yine..

evet canım Allah sağlık sıhhat sabır versin bizlere.
Yazdım canım hatta hep yazıyom

canım benim...sigortan başlayalı kaç yıl oldu.

benim 1996 da başladı sigortam..
benim de 1995 de başladı.

benimde 1995 de başladı.
ne yemek yediniz bugün . ben çorba, biber dolması ,yoğurt ,makarna. makarna yerine meyve olmalıydı aslında.
bizde de makarna hariç aynı menü canım, ben sadece çorba ve salata yedim.

Geçmiş olsun oğluşuna canım. Sana da çok geçmişler olsun, ilacı falan yok mu bunun? Çok kötü yaaa yazık yani.
Cuma gününü de sağ salim atlatırsınız inşallah canım.

Gidermisin bizi bırakıp oralara olacağı o işteşaka yaptım şaka :) daha önceden tanışıyor olsalar bile garip böyle davranmaları bizim topiğede yeni birileri geldiği zaman dışlamıyoruz sonuçta.Sen gel böyle boşver

benimde 1995 de başladı.
ne yemek yediniz bugün . ben çorba, biber dolması ,yoğurt ,makarna. makarna yerine meyve olmalıydı aslında.

Afiyet olsun,bende tavuklu mantar sote yapmıştım evden az pilav ve salata getirdim...

Geçmiş olsun cnm,o alrji bendede var iğne oluyorum mevsim geçişlerinde,çok kötü bir dönem ilaçlarını al ihmal etme.Geldimi üst üste gelir zaten cumaya kadar hafifletirsin inşallah.oğluşunada geçmiş olsun şimdiden.
Okullarda az kaldı sıkıcaz artık dişimizi 3 hafta daha...

Ben burdayım valla daimi olarak ama bazen bakıyorum kimse yok o zaman sarmıyo tabi kendi kendime ne konuşucam :)

canım benim...sigortan başlayalı kaç yıl oldu.

benim 1996 da başladı sigortam..

aynı tarihte başlamış kızzz

benim sigorta girişimi annem yaptırdı çalıştığı şirkette çünkü o dönem bir yasa değişikliği vardı yineee

Doğru söyledin cnm,hiç ihtiyaç kalmıyor her istediğim yere bırakır,getirir götürür ondan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…