yok canım bugün de burdayım.
fakat kızıını kaybeden bloğ sahibi arkadaşımın bloğuna baktım..ona yazdım..uzun süre nete girmek istemedim sonra.
yarın eğitim yeniden başlıyor.10 haziranda bitiyor.
sen nasılsın.
anladım canımm Allah kolaylık versin arkadaşına
rabbim hiç bir anneye yavrusunun acısını yaşatmasın
bende aynı işte canım
havalar çok güzel yaaa çalışamıyorum yine
iki iş yapıyorum hooopppp netteyimmm
oysa ne çok işim ve dersim var bir bilsennnn
neden böyle oldum bilmiyorum
bahar rehavetimi desemmm
tembellik mi yoksaaaa
oğluşlar nasıl eşin nasılll
sen o işlerin üstesinden gelirsin.
ve bunu bildiğin için üstüne düşmüyorsun..sonra yapacağından eminsin çünkü.
bi de şu durum var bizde..yumurta kapıya dayanmadan , mecbur kalmadan işi yapmak istemiyoruz zaman zaman diyim.her zaman değil.
bahar geldi ondan canım böyle olduk biraz.
oğluşlar anneannede.
2 haziran da bakıcıya bırakıyoruz bebeleri.
sonra annem gider
19 mayısta Ayvalık a gittik geldik..söylemişmiydim ki:26::26:
keşke yıllık iznimiz yakın olsa..
en yakın tatil ramazan bayramında..
kuşadasına ne zaman gideceksin.
gittiğin yer ve otelle ilgili yorumlarını bekliyorum..
evet canım yaaa, aynen öyle oldu, inşallah hepsini halledip gideyim bakalım da, dinlenecem de, bol bol havuzda yüzeceğim. Hayırlısı bakalım.
Hep sizi hatırlayacağım merak etmeyin, dua edeceğim, özellikle Dilek için, en kısa zamanda ehliyet alıp, tatile çıksın diye.
Bu arada senin araba-ehliyet var mıydı canım? Sitede ehliyeti olmayan tek o mu var merak ettim bak şimdi?
evet canım biliyorum ayvalığa gittiniz değişiklik oldu ne güzel
yeni arabaya alıştı mı eşin
annenle aran nasıl bu arada çocukların iyidir o ayrıdaaaa
biz bayram haftasını tam tatil yapacağız canım kısmetse 25 temmuz akşamı yola çıkıcaz
bayramı tatilde geçirmiş olacağız
sen ne zaman çıkacaksın izne bir defada kullanmayacaktın değilmi böleceksin sende
Benimde yok çünkü hiç hevesim yok.Ben istanbulda araba kullanmaya korkuyorumda açıkçası hiç içimden gelmiyor öğrenmek.Eşim çok zorluyor yazlıkta alan var orda kullandırtıyor ama içimde yok işte..
ahh ahhh o eksikler bende de var alışverişe çıkmam lazım hemde az buz değil yani bu yıl komple yenilemek istiyorum plaj eşyalarımı eskidiler artık üstüne birde yazlık eksikler var hemde ailece alışverişe ihtiyacımız var bizim...
offf çok yoğunmuşsun canım neyseki haftasonuna tatildesin onun rahatlığı ve rehaveti var değilmi
ayyyy bizim tatil zamanımızda gelse biran önce daha 2 ay varrrrr
ben sana her yerde yetişirim şekerim
Nasılsınızzz
Havalar çok güzel bu havalarda çalışmakta çok zor geliyor
Haftasonuna kesin açık hava programı yapmak lazımmmm hafta içinin acısını çıkarmak için
Dün akşam ödev yoktu hikaye kitabı okudu oğluş ben işlerimi toparlayana kadar sanırım öğretmen proje ödevi yüzünden ödev göndermiyor
Sonra biraz çalıştık proje ödevine ama bitmedi belki bu akşam biter inşallahhhhhh
Dün bütün akşamımız böyle geçti, birde sınavlara kaldı 2 hafta ama bu hafta çalışamıyorusm bu ödev yüzünden off offff
Şu okullar kapansa artık yaaa cidden
Dün oğluşu yatırdı babası sonra bende gidip öptüm kokladım bana diyorki anne sabah beni servise sen çıkarırmısın
Dedim ki oğlum çok isterim ama işe gitmem gerekiyor bu yüzden önümüzdeki hafta bir gün birlikte kahvaltı yapıp sonra seni okula bıraırım dedim kuzumaaaa
Haftaya bir sabah yapıcam bunu kızlar içim bir tuhaf oldu çocuk öyle diyince zaten okulların kapanmasına da bişey kalmadı
Bir sabah daha götüreyim kuzuyu okulaaa
canım arkadaşımm..canım benim.hayırlısıyla inşallah ehliyet alacağım.araba kullanacağım...otele tatile gideceğim.orda yan gelip yatacağım.
of kuzum..canım benim.kıyamam hiç.keşke 1 gün servise çıkarabilsen.haftaya olsa bile olur..
az kaldı kapanacak artık.
gına geldi haklısın.
bizim de fadimeler gibi dünyanın hareketleri konusu tekrar edildi.bugün derste sunum yapacakmış herkes tek tek.
matematikten çeyrek yarım tam vs gibi konulara yeniden yoğunlaşılmış.kesirler konusuna başlayacaklarmış.
4-5 sayfa fotokopi vardı.
hafta sonu c .tesi kermes yapıldı okulda.zeliş biliyor.eski bakıcım önümüze çıktı.çocukları nasıl özlemiş.nasıl çılgın gibi sevdi.yeniden iş arıyor:26::26::26:da ondan.
benim çocuklar geç yatmaya başladı.
öptüm kokladım zeliş senin gibi.
emir 15 dakikada uyudu,yorulmuuş,
fakat ediz 1 saat yattı kalktı beni kızdırdı.
anladım canımm Allah kolaylık versin arkadaşına
rabbim hiç bir anneye yavrusunun acısını yaşatmasın
bende aynı işte canım
havalar çok güzel yaaa çalışamıyorum yine
iki iş yapıyorum hooopppp netteyimmm
oysa ne çok işim ve dersim var bir bilsennnn
neden böyle oldum bilmiyorum
bahar rehavetimi desemmm
tembellik mi yoksaaaa
oğluşlar nasıl eşin nasılll
sen o işlerin üstesinden gelirsin.
ve bunu bildiğin için üstüne düşmüyorsun..sonra yapacağından eminsin çünkü.
bi de şu durum var bizde..yumurta kapıya dayanmadan , mecbur kalmadan işi yapmak istemiyoruz zaman zaman diyim.her zaman değil.
bahar geldi ondan canım böyle olduk biraz.
oğluşlar anneannede.
2 haziran da bakıcıya bırakıyoruz bebeleri.
sonra annem gider
19 mayısta Ayvalık a gittik geldik..söylemişmiydim ki:26::26:
keşke yıllık iznimiz yakın olsa..
en yakın tatil ramazan bayramında..
kuşadasına ne zaman gideceksin.
gittiğin yer ve otelle ilgili yorumlarını bekliyorum..
Benimde yok çünkü hiç hevesim yok.Ben istanbulda araba kullanmaya korkuyorumda açıkçası hiç içimden gelmiyor öğrenmek.Eşim çok zorluyor yazlıkta alan var orda kullandırtıyor ama içimde yok işte..
kızlar yine gelmedim sayfaları doldurmuşunuz, muhabetti yakalayamıyorum yaaaa.eşim arabaya alıştı ,rahat kullanıyor.daha az yakıyor ..ekonomikmiş
oy tatili birleştirdin demek.
benim yıl bitmeden izin yok.
ama mazeret izniyle 1 hafta amir yolluyormuş genelde yılı dolmayanları.
yıl dolunca 20 gün izin hakkım var.
yıl dolunca iznimi bölerim zelişim..okul zamanı , yaz ortası vs.
eşim arabaya alıştı ,rahat kullanıyor.daha az yakıyor ..ekonomikmiş
oy tatili birleştirdin demek.
benim yıl bitmeden izin yok.
ama mazeret izniyle 1 hafta amir yolluyormuş genelde yılı dolmayanları.
yıl dolunca 20 gün izin hakkım var.
yıl dolunca iznimi bölerim zelişim..okul zamanı , yaz ortası vs.
Zelişşş bu arada söylemeden geçemeyeceğim, diğer topikte sizin diğer kızlar pek muhabette almıyorlar bizi, kendi aralarında kaynaşmışlar, arada da geyiğie çeviriyorlar işi, az canım sıkılmaya başladı haberin olsun, bazen vazgeçmeyi düşünüyorum açıkçası, sen herkese yazıyosun, ama onlar belli arkadaşlar kendi aralarında yazışıyo, bizimkiler havada kalıyor, o yüzden bilmiyom yaniböyle canım sıkıldı açıkçası, sen bile arada kaynatıyorsun beni
benim çocuklar geç yatmaya başladı.
öptüm kokladım zeliş senin gibi.
emir 15 dakikada uyudu,yorulmuuş,
fakat ediz 1 saat yattı kalktı beni kızdırdı.
yok canım bugün de burdayım.
fakat kızıını kaybeden bloğ sahibi arkadaşımın bloğuna baktım..ona yazdım..uzun süre nete girmek istemedim sonra.
yarın eğitim yeniden başlıyor.10 haziranda bitiyor.
sen nasılsın.
aaaaaaaaaaaaadilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
senle bunu yazışırken patron çağırdı beni yanına
gittim konu yıllık izinler
ne zaman kullanacaksınız işler durgun bu ara kullanın izinlerinizi dedi
elemanı pazartesi göndereceğim yazık tatile gidecekti yazın ama elden bişey gelmez işverenin hakkı var
istediği zaman gönderiri
benim içinde geçen yıldan kalanı tatile gidiş öncesi kullanacağım bu yılınki kalacak geriyeee
kızlar yine gelmedim sayfaları doldurmuşunuz, muhabetti yakalayamıyorum yaaaa.
Yeşimciğim neden araba kullanmak istemiyorsun ki, demek ki senin eşin de senle takılıyor, ihtiyaç duymamışsın yalnız çıkmaya, o da güzel yani.
Dilekciğim 20 gün izin mi dedinResmen sana imrendim, bizim halaaa izinler 10 gün sadece yaa, nefret ediyorum bu durumdan
yazdıklarınızı okuyamadım ama işler de var yetiştirmem gereken.
merhaba canım..ee napsın çocuk uykusu gelmemiştir.
senin bu eğitim ne içindi..
yaaa öle deme kızzzzz
ben elimden geldiği kadar geliyorum aslında yazıyorum ama istersen uyarırım onları ama daha önceden tanışıyorlarya belkiş o yüzden
yapmaaaa canımm yaaaaaa
lütfennnnn
canım millet kaynaşmış yazarken ben araya girmek istemiyorum açıkçası öyle zamanlarda, haklısın aslında da bakalım deneyeceğim biraz daha.aaaaaaaaaaaaa
bak ya..
patron nerden hissetmiş
geçen yıldan iznin var mı daha..o iyisin zelişim
fadimeceğim
inan her sayfa aynı..çok çok yazarsan , vazgeçmezsen kaynaşma oluyor inan ki..biz ordayız..sen yaz..kimsenin kimseye bi garezi yok..ama sorulan sorulara cevap yazmaktan belki atlıyorlar..ama sen sık yazmaya devam et canım benim
Ahaaaaaaa ben 30 günümü istiyorumcanım benim..kamu olunca böyle oluyormuş
10 yıllık memurun izin hakkı 30 gün ..düşün artık..sen 30 günü hak ediyorsun..
aaaaaaaaaaaaa
bak ya..
patron nerden hissetmiş
geçen yıldan iznin var mı daha..o iyisin zelişim
fadimeceğim
inan her sayfa aynı..çok çok yazarsan , vazgeçmezsen kaynaşma oluyor inan ki..biz ordayız..sen yaz..kimsenin kimseye bi garezi yok..ama sorulan sorulara cevap yazmaktan belki atlıyorlar..ama sen sık yazmaya devam et canım benim
canım benim..kamu olunca böyle oluyormuş
10 yıllık memurun izin hakkı 30 gün ..düşün artık..sen 30 günü hak ediyorsun..
bilmiyorum canım ben öyle hissettim açıkçası, bazen bir bakıyorum muhabbetleri almış başını gidiyor, sağolsun bari Aysel var da kendi kendime yazışmış gibi olmuyom, eh işte bir de arada Yasemin. Şimdilik gitmeyeceğim söz ama onlar da herkese yorum yapmaya çalışsınlar en azından.
canım millet kaynaşmış yazarken ben araya girmek istemiyorum açıkçası öyle zamanlarda, haklısın aslında da bakalım deneyeceğim biraz daha.
canım dileğe katılıyorum bu konuda sen ayrılma tamam mı yaz onlara onlarda sana cevap yazdıkça tanıyacaksınız birbirinizi
Ahaaaaaaa ben 30 günümü istiyorumyani düşünsene 10 -10 -10 üç kere tepe tepe kullanırım ben o hakkımı, sırf bu yüzden vaya işi bırakasım geliyor ama işte kocamın düzgün bir işi yok maalesef, Allahım ya kocama güzel bir ver ya Rabbim ya da şu bizim patronlara vicdan ver hakkımız versinler
Zelişşş bu arada söylemeden geçemeyeceğim, diğer topikte sizin diğer kızlar pek muhabette almıyorlar bizi, kendi aralarında kaynaşmışlar, arada da geyiğie çeviriyorlar işi, az canım sıkılmaya başladı haberin olsun, bazen vazgeçmeyi düşünüyorum açıkçası, sen herkese yazıyosun, ama onlar belli arkadaşlar kendi aralarında yazışıyo, bizimkiler havada kalıyor, o yüzden bilmiyom yaniböyle canım sıkıldı açıkçası, sen bile arada kaynatıyorsun beni
sorma kız içine mi doğdu
yoksa takip mi ediliyorum bilemedim düşüncesi bile kötü o ayrı tabiii
geçen yıldan 6 gün bu yıldan 26 temmuzda 16 gün iznim olacak canım
kız bu özelde de böyle ama işverenler suistimal ediyorlar
1-5 yıl arası 16 gün
5-10 yıl arası 20 gün
10-20 yıl arası sanırım 30 gün
sizin işverenler çok hakkınızı yiyor fadimeciğim ama işte mecburiyetlerrrr
kuşum yıllık izin günleri 14-20-26 dır.pazarları saymadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?