• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

yaaa kalabalıklardı 4 yetişkin 3 çocuk birde biz varız canım çıktı ben evet sıra bizde :27::27::27::27::27::27:

yok canım hatırlamıyorum hiç hem cumartesi hem pazar çıkmadığım olsun kışın olsa belki ama bu havalar bu kadar güzelken daralırım heralde geçmez o hafta artıkın bu haftasonu bile cumartesi nasıl daraldıysam yüzüm hep düşük tü :60:

hiç bir yere gitmesem de bizim çarşıda gezerim yine de illa çıkarım yani birde yeni yeni parklar yaptılar çok güzel akşam çıkıp çay dondurma filan güzel oluyorrr
yaniii, kolay değil ama atlattın neyseki:32::32::32:
ay bir de hatırlamıyom demez mi, yok canım düşünmene gerek yok, ben cevaplayayım yoktur öyle bir hafta sonu tarihinde.:52::52::52:
evet canım yaaa, ne güzel hayat dolusun, benim eşimi de hayatta çıkaramam öyle çarşı-pazar, hiç sevmez, varsa yoksa yatsın evde.
Neyseki arabam-ehliyetim ve kızlarım var:52::52::52:

Günaydın canımcımmm

güzel geçmiş hafta sonunuz tatilde geldi çattı dimi şimdiden iyi eğlenceler size...

Evet izledim bende paylaştığın videoyu yazdımya zaten bende çok duygulandım canım ellerine, ağızlarına sağlık...

Hımmm hadi bakalım ayarlayın sizde canım

otel daha güzel oluyor, aslında kuzenim birlikte yazlık kiralatalım dedi bu sene ama olmuyor canım yaaaa tatile mi gidiyoruz iş yapmaya mı yemek temizlik vs. düşünmeyeceksin ki tatil olsun dimi ama

Emir hayal ettiyse olur o iş :34::34::34::34::34::34::34:

erteleyebilirsin eğer benimde denk gelirse öyle yapmayı planlıyorum sonuçta sürekli gitmiyoruz ki

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
inşallah gideriz..öyle iş falan yapmadan yan gelip yatmak istiyorum ben de.

slm kızlarrrr

bu hafta yine yoğunum toparlamam lazım işleri ama yine buraya da gelmeden olmuyorrrrrr

haftasonu pek ödev yoktu bizde hikaye haritamızı yaptık birde hayat bilgisinden mevsimler ve gökcisimleri ile ilgili resimler çizdiler babayla

proje ödevine başlayamadık bile cuma kontrol için okula götürmesi gerekiyorrrr

cumartesi misafir ağırladım cuma iş çıkışı başladım hazırlıklara taki cumartesi misafirler gidene kadar yani akşam üstüne kadar hep uğraştım kahvaltıya geldiler ama kahvaltı brunch tarzı oldu çok yoruldummm

ama dün güzeldi gezdik ailece dinlendim akşamda

haftaya başladık yine bakalımmm

çabuk geçer inşallah
canım çok yoğun geçmiş hafta sonu
brunçh da ne hazırladın..ne mamalar vardı zeliş

bu arada pro olmuşsun..tebrik ederim.hayırlı uğurlu olsun

sağol canım.

Evet oldu o kadar ne yapalım, evet sıcaklar başladı artık.
fotolarını gördüm canım güzel geçmiş, maşallah. Evet inşallah dinleneceğim, sizin ki de yorucu olsa da termal havuza atar dinlendirirsin kendini, iyi eğlenceler size de şimdiden. Dğeişiklik iyidir.

Canım benim eşim de önceleri otele hiç sıcak bakmazdı, taaaki bir gün şirket onları herşey dahil otele götürene kadar, eşim yemeği çok sever, bir de açık büfeyi görünce değmeyin keyfine. O gün bugündür ayarla da gidelim diye bana söyler, o sene ve ertesi sene üst üste 2 kere gitmiştik, bundan 4-5 yıl önceydi bu olay, bu sene tekrar işte ayarla gidelim dedi, öyle canım, herşey dahil olunca akşama kadar ye iç yat yani, tam eşime göre:52::52::52:
3 yıldır da ben kızlarla şirketin götürdüğü otele gidiyorum termale, o gelemiyor, bu sene artık o da ayarla gidelim dedi, yani bu sayede 2 kere otele gideceğiz.
Siz de inşallah gönlünüze göre bir yer bulur gidersiniz canım, gerçekten dinlenmek için çok iyi oluyor.

evet canım geldi çattı sonunda:32::32::32:

selam canım,
hadi bakalım o brunch yoğunluğunu atlattınya, onlar da seni alırlar artık, kaç kişilk ekip ağırladın, üstünden yük kalkmıştır değil mi onlar gidince.:27:
seni gezmeden düşünemiyom zaten, çıkamasaydın dışarıya bilemiyom ne olurdun, hiç çıkmadığın oldu mu hafta sonu, hem cumartesi-hem pazar:1::1::1:
anaaaaaaaaaaa
kocana bak.
ye iç yat.ne güzel ..
bize de nasip olsun inşallah
ay bir de hatırlamıyom demez mi, yok canım düşünmene gerek yok, ben cevaplayayım yoktur öyle bir hafta sonu tarihinde.:52::52::52:
evet canım yaaa, ne güzel hayat dolusun, benim eşimi de hayatta çıkaramam öyle çarşı-pazar, hiç sevmez, varsa yoksa yatsın evde.
arabam yok , ehliyetim yok, kızlarım yok. oğllanlarım var.:27:

yaaa kalabalıklardı 4 yetişkin 3 çocuk birde biz varız canım çıktı ben evet sıra bizde :27::27::27::27::27::27:

yok canım hatırlamıyorum hiç hem cumartesi hem pazar çıkmadığım olsun kışın olsa belki ama bu havalar bu kadar güzelken daralırım heralde geçmez o hafta artıkın bu haftasonu bile cumartesi nasıl daraldıysam yüzüm hep düşük tü :60:

hiç bir yere gitmesem de bizim çarşıda gezerim yine de illa çıkarım yani birde yeni yeni parklar yaptılar çok güzel akşam çıkıp çay dondurma filan güzel oluyorrr
sen dışarı çıkmadan duramazsın zeliş..gez arkadaşım kim tutar seni..:24::24::24:

canım o dönemlerde eczanelerde tampon satılıyor, hemen al bir tane, sıkıntı yapma kendine, çok da rahat oluyor.

yaptır canım muayenesini, inşallah önemli bişey çıkmaz.

aynen öyle yapmayı düşünüyorum çünkü bu hafta gitmemiz lazım haziranda hakkımız yanıyo...birde 31 mayıs bizim evlilik yıldönümümüz güzel denk geldi:21::21:

slm kızlarrrr

bu hafta yine yoğunum toparlamam lazım işleri ama yine buraya da gelmeden olmuyorrrrrr

haftasonu pek ödev yoktu bizde hikaye haritamızı yaptık birde hayat bilgisinden mevsimler ve gökcisimleri ile ilgili resimler çizdiler babayla

proje ödevine başlayamadık bile cuma kontrol için okula götürmesi gerekiyorrrr

cumartesi misafir ağırladım cuma iş çıkışı başladım hazırlıklara taki cumartesi misafirler gidene kadar yani akşam üstüne kadar hep uğraştım kahvaltıya geldiler ama kahvaltı brunch tarzı oldu çok yoruldummm

ama dün güzeldi gezdik ailece dinlendim akşamda

haftaya başladık yine bakalımmm

çabuk geçer inşallah

Kahvaltıya gelindinmi öyle şekerim akşama kadar kalıyo misafirler neyse atlatmışsın geçmiş olsun,senin işler yoğun çabuk geçer bu haftan.Sen ne ara dinleniyosun arkadaşım ya ne kullanıyosan bu enerji için aynından istiyorum:9::9::9:

kızzz benimki de çok sever yatmayıı

öyle yatsa tv karşısına dokunma akşama kadar kalkmaz

ancak acıkıp susarsa o derece yani

ama değişti zamanla alıştı artık çıkmadık mı oda eksikliğini hissediyor vallaa

hoş dediğin gibi canı isterse gelsin istwemzse gelmesin

imkanlar müsait

arkadaş var, aslan gibi paşam var

ona ihtiyacım yok ki :1::1::1::1::1::1::1:

anaaaaaaaaaaa
kocana bak.
ye iç yat.ne güzel ..

sen dışarı çıkmadan duramazsın zeliş..gez arkadaşım kim tutar seni..:24::24::24:

dilek bir sürü şey yaptım kızzz gerçekten fena yoruldum haaaa

ıspanaklı gözleme,
patatesli kol böreği,
peynirli poğaça,
krep
karışık kızartma,
sarma,
melemen,
sosis sote
sebze söğüş,
kahvaltılıklar
bunun dışında hazır alınan katmerler vs
yaş pastayıda hazır aldık
maydanozlu omlet
sandal sefası için hazırlıkları yaptım ama yertiştiremedim yaaa

bunları yaptım canım

o oğluşlar bir büyüsünde bak nasıl gezdiriyorlar seni :21::21::21::21::21::21::21::21:

aynen öyle yapmayı düşünüyorum çünkü bu hafta gitmemiz lazım haziranda hakkımız yanıyo...birde 31 mayıs bizim evlilik yıldönümümüz güzel denk geldi:21::21:

yaa çok güzel denk gelmiş bu tatil evlilik yıldönümüneee

Kahvaltıya gelindinmi öyle şekerim akşama kadar kalıyo misafirler neyse atlatmışsın geçmiş olsun,senin işler yoğun çabuk geçer bu haftan.Sen ne ara dinleniyosun arkadaşım ya ne kullanıyosan bu enerji için aynından istiyorum:9::9::9:

saol canım geçti bitti şükür aslında insan çalışmasa misafir ağırlamak çok güzel ama gel görki çalışınca çok yorucu oluyor ağırlamakla bitmiyorki iş onlar gidince birde temizlik faslı var sadece üstten üstten toparladım valla bu hafta yapılacak temizlik inşallah...

Kızzzz gezerken dinleniyorum işte :60: :60:

imkanlar müsait

ıspanaklı gözleme,
patatesli kol böreği,
peynirli poğaça,
krep
karışık kızartma,
sarma,
melemen,
sosis sote
sebze söğüş,
kahvaltılıklar
maydanozlu omlet

bunları yaptım canım

o oğluşlar bir büyüsünde bak nasıl gezdiriyorlar seni :21::21::21::21::21::21::21::21:

saol canım geçti bitti şükür aslında insan çalışmasa misafir ağırlamak çok güzel ama gel görki çalışınca çok yorucu oluyor ağırlamakla bitmiyorki iş onlar gidince birde temizlik faslı var sadece üstten üstten toparladım valla bu hafta yapılacak temizlik inşallah...

kız bu ne menü..nasıl yaptın bunları..hadi yaptın da nasıl yediniz bunca şeyi..yazık kuzucuğum sana..zaten el kadar kilon var..yorulmuşsundur tabi..kıyamam yaa..onlar çağırsın şimdi seni brunch ha..git ye iç..sen sıranı savdın canımcım.

mus mutlu seneler geçirin inşallah.ne güzel denk gelmiş..

kız bu ne menü..nasıl yaptın bunları..hadi yaptın da nasıl yediniz bunca şeyi..yazık kuzucuğum sana..zaten el kadar kilon var..yorulmuşsundur tabi..kıyamam yaa..onlar çağırsın şimdi seni brunch ha..git ye iç..sen sıranı savdın canımcım.

çok yoruldum cidden cuma akşamı iş dönüşü başladım gece çok geç yatıp sabahın köründe uyandım yaaaa

neyse dediğin gibi geçti bitti şükürrr

anaaaaaaaaaaa
kocana bak.
ye iç yat.ne güzel ..

inşallah canım tez zamanda nasip olsun, yavaştan yavaştan kocanı alıştır, çocuklara söylet gerekirse, kafasında yer etsin:27::27:
önceeee sana 1.görev ehliyet alınacak, 2.kocanın arabası her hafta sonu alınıp gezmeye çıkılacak:52::52::52:
hepsi de hallolur canım, yeterki iste ve kararlı ol.

Mutlu yıllar sizlere:16::16::16:
En güzeli canım boşver sıkma canını, hakkıını yakma yani.

imkanlar müsait

ıspanaklı gözleme,
patatesli kol böreği,
peynirli poğaça,
krep
karışık kızartma,
sarma,
melemen,
sosis sote
sebze söğüş,
kahvaltılıklar
maydanozlu omlet

bunları yaptım canım

canım benimki alışmaz artık bu saatten sonra, ben de uğraşamam onun nazıyla kaprisiyle, gelmesin daha iyi yani.
Menün de süpermiş yani, o kadar çeşit tek başına nasıl yetiştirdin, tüm gün boyunca yemek modundaymışsınızdır bu çeşitleri artık.

günaydın kızlar... dün ödev yoktu bölme çarpma ve okuma yaptırdım...

günaydın canım,
dün bizim çok ödev vardı, matematik yardımcı kitaptan, 4 sayfa, Türkçe de fiillerle ilgili ödev 2 sayfa, hayat bilgisinde dünyanın hareketiyle ilgili 1 sayfa.

dün öğleden sonra erken çıktım, ufak kızın izin işini hallettim, sonra kendime deniz şortu aldım. Bugün sabah da büyük kızım için izin işlerini hallettim, yarın sabah da yine ufaklığın dişçi işi, öğleden sonra büyüğün diş randevusu var. Epey yoğun bir hafta oldu bu hafta benim için, nasip olursa perşembe sabahtan yokum kızlar. :32::32:

Son düzenleme:
günaydın canım,
dün bizim çok ödev vardı, matematik yardımcı kitaptan, 4 sayfa, Türkçe de fiillerle ilgili ödev 2 sayfa, hayat bilgisinde dünyanın hareketiyle ilgili 1 sayfa.

dün öğleden sonra erken çıktım, ufak kızın izin işini hallettim, sonra kendime deniz şortu aldım. Bugün sabah da büyük kızım için izin işlerini hallettim, yarın sabah da yine ufaklığın dişçi işi, öğleden sonra büyüğün diş randevusu var. Epey yoğun bir hafta oldu bu hafta benim için, nasip olursa perşembe sabahtan yokum kızlar. :32::32:

Günaydın cnm,ne kadar yoğunsun böyle e tatile çıkmakta böyle dimi eksikler tamamlanmadan olmuyor.Dişçidede bayağa işleriniz var Allah kolaylık versin.Tatilde bizim yerimizede dinlen uzat bacaklarını yat ohhh mis.

Günaydın cnm,ne kadar yoğunsun böyle e tatile çıkmakta böyle dimi eksikler tamamlanmadan olmuyor.Dişçidede bayağa işleriniz var Allah kolaylık versin.Tatilde bizim yerimizede dinlen uzat bacaklarını yat ohhh mis.

evet canım yaaa, aynen öyle oldu, inşallah hepsini halledip gideyim bakalım da, dinlenecem de, bol bol havuzda yüzeceğim. Hayırlısı bakalım.
Hep sizi hatırlayacağım merak etmeyin, dua edeceğim, özellikle Dilek için, en kısa zamanda ehliyet alıp, tatile çıksın diye.
Bu arada senin araba-ehliyet var mıydı canım? Sitede ehliyeti olmayan tek o mu var merak ettim bak şimdi?

kızlarrr nerdesiniz ben geldim siz yoksunuz, bak geçerim diğer topiğe, oraya gidiom, cümbür cemaat geliyosunuz, ben geliyom yoksunuz ama:5::5::5::5:

ahh ahhh o eksikler bende de var alışverişe çıkmam lazım hemde az buz değil yani bu yıl komple yenilemek istiyorum plaj eşyalarımı eskidiler artık üstüne birde yazlık eksikler var hemde ailece alışverişe ihtiyacımız var bizim...

günaydın canım,

offf çok yoğunmuşsun canım neyseki haftasonuna tatildesin onun rahatlığı ve rehaveti var değilmi

ayyyy bizim tatil zamanımızda gelse biran önce daha 2 ay varrrrr

kızlarrr nerdesiniz ben geldim siz yoksunuz, bak geçerim diğer topiğe, oraya gidiom, cümbür cemaat geliyosunuz, ben geliyom yoksunuz ama:5::5::5::5:

ben sana her yerde yetişirim şekerim :60: :60:

Nasılsınızzz

Havalar çok güzel bu havalarda çalışmakta çok zor geliyor

Haftasonuna kesin açık hava programı yapmak lazımmmm hafta içinin acısını çıkarmak için

Dün akşam ödev yoktu hikaye kitabı okudu oğluş ben işlerimi toparlayana kadar sanırım öğretmen proje ödevi yüzünden ödev göndermiyor

Sonra biraz çalıştık proje ödevine ama bitmedi belki bu akşam biter inşallahhhhhh

Dün bütün akşamımız böyle geçti, birde sınavlara kaldı 2 hafta ama bu hafta çalışamıyorusm bu ödev yüzünden off offff

Şu okullar kapansa artık yaaa cidden

Dün oğluşu yatırdı babası sonra bende gidip öptüm kokladım bana diyorki anne sabah beni servise sen çıkarırmısın

Dedim ki oğlum çok isterim ama işe gitmem gerekiyor bu yüzden önümüzdeki hafta bir gün birlikte kahvaltı yapıp sonra seni okula bıraırım dedim kuzumaaaa

Haftaya bir sabah yapıcam bunu kızlar içim bir tuhaf oldu çocuk öyle diyince zaten okulların kapanmasına da bişey kalmadı

Bir sabah daha götüreyim kuzuyu okulaaa

evet canım yaaa, aynen öyle oldu, inşallah hepsini halledip gideyim bakalım da, dinlenecem de, bol bol havuzda yüzeceğim. Hayırlısı bakalım.
Hep sizi hatırlayacağım merak etmeyin, dua edeceğim, özellikle Dilek için, en kısa zamanda ehliyet alıp, tatile çıksın diye.
Bu arada senin araba-ehliyet var mıydı canım? Sitede ehliyeti olmayan tek o mu var merak ettim bak şimdi?
canım arkadaşımm..canım benim.hayırlısıyla inşallah ehliyet alacağım.araba kullanacağım...otele tatile gideceğim.orda yan gelip yatacağım.

Nasılsınızzz

Havalar çok güzel bu havalarda çalışmakta çok zor geliyor

Haftasonuna kesin açık hava programı yapmak lazımmmm hafta içinin acısını çıkarmak için

Dün akşam ödev yoktu hikaye kitabı okudu oğluş ben işlerimi toparlayana kadar sanırım öğretmen proje ödevi yüzünden ödev göndermiyor

Sonra biraz çalıştık proje ödevine ama bitmedi belki bu akşam biter inşallahhhhhh

Dün bütün akşamımız böyle geçti, birde sınavlara kaldı 2 hafta ama bu hafta çalışamıyorusm bu ödev yüzünden off offff

Şu okullar kapansa artık yaaa cidden

Dün oğluşu yatırdı babası sonra bende gidip öptüm kokladım bana diyorki anne sabah beni servise sen çıkarırmısın

Dedim ki oğlum çok isterim ama işe gitmem gerekiyor bu yüzden önümüzdeki hafta bir gün birlikte kahvaltı yapıp sonra seni okula bıraırım dedim kuzumaaaa

Haftaya bir sabah yapıcam bunu kızlar içim bir tuhaf oldu çocuk öyle diyince zaten okulların kapanmasına da bişey kalmadı

Bir sabah daha götüreyim kuzuyu okulaaa
of kuzum..canım benim.kıyamam hiç.keşke 1 gün servise çıkarabilsen.haftaya olsa bile olur..:16::16::16::16:
az kaldı kapanacak artık.
gına geldi haklısın.

bizim de fadimeler gibi dünyanın hareketleri konusu tekrar edildi.bugün derste sunum yapacakmış herkes tek tek.

matematikten çeyrek yarım tam vs gibi konulara yeniden yoğunlaşılmış.kesirler konusuna başlayacaklarmış.

4-5 sayfa fotokopi vardı.

hafta sonu c .tesi kermes yapıldı okulda.zeliş biliyor.eski bakıcım önümüze çıktı.çocukları nasıl özlemiş.nasıl çılgın gibi sevdi.yeniden iş arıyor:26::26::26:da ondan.

canım arkadaşımm..canım benim.hayırlısıyla inşallah ehliyet alacağım.araba kullanacağım...otele tatile gideceğim.orda yan gelip yatacağım.

of kuzum..canım benim.kıyamam hiç.keşke 1 gün servise çıkarabilsen.haftaya olsa bile olur..:16::16::16::16:
az kaldı kapanacak artık.
gına geldi haklısın.

bizim de fadimeler gibi dünyanın hareketleri konusu tekrar edildi.bugün derste sunum yapacakmış herkes tek tek.

matematikten çeyrek yarım tam vs gibi konulara yeniden yoğunlaşılmış.kesirler konusuna başlayacaklarmış.

4-5 sayfa fotokopi vardı.

hafta sonu c .tesi kermes yapıldı okulda.zeliş biliyor.eski bakıcım önümüze çıktı.çocukları nasıl özlemiş.nasıl çılgın gibi sevdi.yeniden iş arıyor:26::26::26:da ondan.

götürücem canım kısmet olursa haftaya birgünn

hoşgeldinnn

nerelerdesin bitmedimi eğitimmmm

benim çocuklar geç yatmaya başladı.
öptüm kokladım zeliş senin gibi.
emir 15 dakikada uyudu,yorulmuuş,
fakat ediz 1 saat yattı kalktı beni kızdırdı.:53::53::53:

götürücem canım kısmet olursa haftaya birgünn

hoşgeldinnn

nerelerdesin bitmedimi eğitimmmm

yok canım bugün de burdayım.
fakat kızıını kaybeden bloğ sahibi arkadaşımın bloğuna baktım..ona yazdım..uzun süre nete girmek istemedim sonra.
yarın eğitim yeniden başlıyor.10 haziranda bitiyor.
sen nasılsın.

Son düzenleme:
Back