• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

3.cüyü aklından geçirebiliyosun yani bravo sana,geçen benim eşim gözün kesiyomu kendine güveniyonusun 2.ci için dedi bende ben kendime güveniyorumda sana güvenmiyorum dedim.Oturur tüm gece o tabletle kafayı yicem ben ya çocuğun dersi var kalk ilgilen diyorum istifini bozmuyo adam stres atıyomuş onunla ben nasıl atıcam peki.Yani bazen düşünüyorumda Allah sağlığıma zeval vermesin oğlanda bende yanarız o derece...

eee sende deseydin sen hazırsan sorun olmaz diye

sorumlulukları paylaşsın seninle ne güzel olur oğluiunda yalnız kalmaz hem

ama senin oğlunda büyük ve uslu bir çocuk canımcımmm düşün sende artık nolurrrrr

kızzz bu ona has bir durum değil erkek bunlar genlerinde varrrrr

bende bazen doluyorum artık allah ne verdiyse sölerim

diyorum bak konuşturma beni zararlı öıkıyosunnn

bazen şakaya vuru dediklerimi bazen sinirlenir ama biliyorum ki

söylediklerim bilinçaltında yer ediyor yani

neticede insan bunlarda yahuuuuu
yaniiii aynen canım, arada hatırlatmak lazım.

Fadime bak sen bunu dedinyaaaaa

kızz aklında geçiyorsa yap tabikiiii

ablalar büyümüşşş mecburen yardım ederlerrrr

ayy varya ne güzel olurrrr

hadi sende katıl bizeeee

elanora ve ben anlaştık bu konuda sende katıl aramızaa

hadi hadi hadiiiii:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
de get deli kızzz, yaş 38 olmuş, hiç de gözüm kesmiyo valla, 3.çocuk anneme bile bak diyemem, kocamın doğru dürüst işi yok, ohoooooo sorun çok bizde.

3.cüyü aklından geçirebiliyosun yani bravo sana,geçen benim eşim gözün kesiyomu kendine güveniyonusun 2.ci için dedi bende ben kendime güveniyorumda sana güvenmiyorum dedim.Oturur tüm gece o tabletle kafayı yicem ben ya çocuğun dersi var kalk ilgilen diyorum istifini bozmuyo adam stres atıyomuş onunla ben nasıl atıcam peki.Yani bazen düşünüyorumda Allah sağlığıma zeval vermesin oğlanda bende yanarız o derece...
kız niye öyle düşünüyosun, ben yapmış olsam misal havada karada kızlar bakar benim, pek hevesliler çünkü, senin de öyle olsa abisi yardımcı olur illaki, hiç öyle düşünme, asıl zorluk ilk çocukda oluyor, ben 2.de misal ilkindeki kadar zorlanmadım canım.

kaçırmasında zaten arkadaşım boşver uyumak iyidir

varya çok fena uyurum uyudumu davul çalsalar tın yani

ramazanda davulcu sitenin içine kadar giriyor düşün ama ben duymam

ama şartlanmışım galiba telefon alarmına hemen uyanırım

oluşun bebekliğinde 40 günden sonra hep eşim uyandı yanıma getirip beni uyandırıyodu yaaaaa

ayrı odada yatıyodu oğluş mümkün değil duymuyorum yani o dereceee

ama senin oğlunda büyük ve uslu bir çocuk canımcımmm düşün sende artık nolurrrrr

:1::1::1: kardeş şart. İlerde düşünsene, birbirlerine gidecekler veya biz yaşlanacağız, bir tek çocuk olsa hep ona yük olacaksınız, ama 2-3 olsa, daha rahat bakarlar.:52:

zaten o ışığı görsem düşünücem belki ama şu durumda yok yani etrafıma bakıyorum kadın ev hanımı 2.yi yapmış eşinden inanılmaz destek görüyo o zaman boğazımda yumru oluşuyo resmen...

zaten o ışığı görsem düşünücem belki ama şu durumda yok yani etrafıma bakıyorum kadın ev hanımı 2.yi yapmış eşinden inanılmaz destek görüyo o zaman boğazımda yumru oluşuyo resmen...

boşver kız, 1. e bakan, 2.ye de bakar, sen kararını ver yeter ki, şimdiki düşüncelerim 3-5 sene önce olsaydı ben de kesin yapardım 3.yü.

yaniiii aynen canım, arada hatırlatmak lazım.

de get deli kızzz, yaş 38 olmuş, hiç de gözüm kesmiyo valla, 3.çocuk anneme bile bak diyemem, kocamın doğru dürüst işi yok, ohoooooo sorun çok bizde.

kız niye öyle düşünüyosun, ben yapmış olsam misal havada karada kızlar bakar benim, pek hevesliler çünkü, senin de öyle olsa abisi yardımcı olur illaki, hiç öyle düşünme, asıl zorluk ilk çocukda oluyor, ben 2.de misal ilkindeki kadar zorlanmadım canım.

oğlan hevesli tabi hemde nasıl bakar ondan kuşkum yokda ben eşime güvenemiyorum cnm çok vurdumduymaz öyle böyle değil delirtiyor beni oğlanda böyle değildi son birkaç senedir böyle hiç yardımı yok,o kadar tavrımı koyuyorum konuşmuyorum çıngar çıkartıyorum banamısın demiyo.Çok stresli bir işte çalışıyor anlıyorum ama bir yere kadar herkes çalışıyor...

boşver kız, 1. e bakan, 2.ye de bakar, sen kararını ver yeter ki, şimdiki düşüncelerim 3-5 sene önce olsaydı ben de kesin yapardım 3.yü.

böyle durumlarda bende sinir oluyorum neyin eksik değil mi onlardannn ama boşverr bak bir arkadaşım başladı çocuk çalışmalarına geçenler görüştük

konuşuyoruz ben düşüncemi söyledim tabi dedimki çocuklar büyüdü ama kardeş şart tabi zor olacak ama ktlanılacak demi

kadın ne dese beğenirsin valla onun için değil kendim için yapıcam çocuğu

yine o heyecanı yaşamak istiyorum bebek kokusunu almak istiyorum dedi

ben kaldım tabi

oğlan hevesli tabi hemde nasıl bakar ondan kuşkum yokda ben eşime güvenemiyorum cnm çok vurdumduymaz öyle böyle değil delirtiyor beni oğlanda böyle değildi son birkaç senedir böyle hiç yardımı yok,o kadar tavrımı koyuyorum konuşmuyorum çıngar çıkartıyorum banamısın demiyo.Çok stresli bir işte çalışıyor anlıyorum ama bir yere kadar herkes çalışıyor...
Anladım canım da Zelişin dediği gibi tüm erkekler öyle, sen yap 2.yi ilerde pişman olursun bak, vakit varken, keşke yapsaymışım demekten iyidir.
Oğlanla birlikte halledersiniz.
böyle durumlarda bende sinir oluyorum neyin eksik değil mi onlardannn ama boşverr bak bir arkadaşım başladı çocuk çalışmalarına geçenler görüştük

konuşuyoruz ben düşüncemi söyledim tabi dedimki çocuklar büyüdü ama kardeş şart tabi zor olacak ama ktlanılacak demi

kadın ne dese beğenirsin valla onun için değil kendim için yapıcam çocuğu

yine o heyecanı yaşamak istiyorum bebek kokusunu almak istiyorum dedi

ben kaldım tabi
ee tabiii öyle ama bebek kokusunu özlüyor kız insan.

Son düzenleme:
Gidermisin bizi bırakıp oralara olacağı o işte:1::1::1:şaka yaptım şaka :) daha önceden tanışıyor olsalar bile garip böyle davranmaları bizim topiğede yeni birileri geldiği zaman dışlamıyoruz sonuçta.Sen gel böyle boşver:34::34:

Bi devlet memuru olamadım ya yanarım yanarım ona yanarım:27::27::27:

ben bakana kadar 2-3 sayfa gitmişiniz...bakma ve baktırma imkanın varsa 3. iyi olur tabi.

kızlar ben gidiyorummmmmm

herkese iyi akşamlarr

iyi bakın kendinizeee

yarın görüşmek üzereeeee

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Anladım canım da Zelişin dediği gibi tüm erkekler öyle, sen yap 2.yi ilerde pişman olursun bak, vakit varken, keşke yapsaymışım demekten iyidir.
Oğlanla birlikte halledersiniz.
ee tabiii öyle ama bebek kokusunu özlüyor kız insan.

Bebek buldummu da elimden bırakmıyorum o ayrı tabi o koku yokmu o cennet kokusu miss miss

Back