- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
- 248
bende şöyle bir düşündüm de çok mu gamsızım desem hayır değil ama benim uykumu kaçıran pek bişey olmuyor yaaaa
istisnalar hariç tabi
kaçırmasında zaten arkadaşım boşver uyumak iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende şöyle bir düşündüm de çok mu gamsızım desem hayır değil ama benim uykumu kaçıran pek bişey olmuyor yaaaa
istisnalar hariç tabi
3.cüyü aklından geçirebiliyosun yani bravo sana,geçen benim eşim gözün kesiyomu kendine güveniyonusun 2.ci için dedi bende ben kendime güveniyorumda sana güvenmiyorum dedim.Oturur tüm gece o tabletle kafayı yicem ben ya çocuğun dersi var kalk ilgilen diyorum istifini bozmuyo adam stres atıyomuş onunla ben nasıl atıcam peki.Yani bazen düşünüyorumda Allah sağlığıma zeval vermesin oğlanda bende yanarız o derece...
yaniiii aynen canım, arada hatırlatmak lazım.kızzz bu ona has bir durum değil erkek bunlar genlerinde varrrrr
bende bazen doluyorum artık allah ne verdiyse sölerim
diyorum bak konuşturma beni zararlı öıkıyosunnn
bazen şakaya vuru dediklerimi bazen sinirlenir ama biliyorum ki
söylediklerim bilinçaltında yer ediyor yani
neticede insan bunlarda yahuuuuu
de get deli kızzz, yaş 38 olmuş, hiç de gözüm kesmiyo valla, 3.çocuk anneme bile bak diyemem, kocamın doğru dürüst işi yok, ohoooooo sorun çok bizde.Fadime bak sen bunu dedinyaaaaa
kızz aklında geçiyorsa yap tabikiiii
ablalar büyümüşşş mecburen yardım ederlerrrr
ayy varya ne güzel olurrrr
hadi sende katıl bizeeee
elanora ve ben anlaştık bu konuda sende katıl aramızaa
hadi hadi hadiiiii
kız niye öyle düşünüyosun, ben yapmış olsam misal havada karada kızlar bakar benim, pek hevesliler çünkü, senin de öyle olsa abisi yardımcı olur illaki, hiç öyle düşünme, asıl zorluk ilk çocukda oluyor, ben 2.de misal ilkindeki kadar zorlanmadım canım.3.cüyü aklından geçirebiliyosun yani bravo sana,geçen benim eşim gözün kesiyomu kendine güveniyonusun 2.ci için dedi bende ben kendime güveniyorumda sana güvenmiyorum dedim.Oturur tüm gece o tabletle kafayı yicem ben ya çocuğun dersi var kalk ilgilen diyorum istifini bozmuyo adam stres atıyomuş onunla ben nasıl atıcam peki.Yani bazen düşünüyorumda Allah sağlığıma zeval vermesin oğlanda bende yanarız o derece...
kaçırmasında zaten arkadaşım boşver uyumak iyidir
eee sende deseydin sen hazırsan sorun olmaz diye
sorumlulukları paylaşsın seninle ne güzel olur oğluiunda yalnız kalmaz hem
ama senin oğlunda büyük ve uslu bir çocuk canımcımmm düşün sende artık nolurrrrr
eee sende deseydin sen hazırsan sorun olmaz diye
sorumlulukları paylaşsın seninle ne güzel olur oğluiunda yalnız kalmaz hem
ama senin oğlunda büyük ve uslu bir çocuk canımcımmm düşün sende artık nolurrrrr
zaten o ışığı görsem düşünücem belki ama şu durumda yok yani etrafıma bakıyorum kadın ev hanımı 2.yi yapmış eşinden inanılmaz destek görüyo o zaman boğazımda yumru oluşuyo resmen...
yaniiii aynen canım, arada hatırlatmak lazım.
de get deli kızzz, yaş 38 olmuş, hiç de gözüm kesmiyo valla, 3.çocuk anneme bile bak diyemem, kocamın doğru dürüst işi yok, ohoooooo sorun çok bizde.
kız niye öyle düşünüyosun, ben yapmış olsam misal havada karada kızlar bakar benim, pek hevesliler çünkü, senin de öyle olsa abisi yardımcı olur illaki, hiç öyle düşünme, asıl zorluk ilk çocukda oluyor, ben 2.de misal ilkindeki kadar zorlanmadım canım.
zaten o ışığı görsem düşünücem belki ama şu durumda yok yani etrafıma bakıyorum kadın ev hanımı 2.yi yapmış eşinden inanılmaz destek görüyo o zaman boğazımda yumru oluşuyo resmen...
boşver kız, 1. e bakan, 2.ye de bakar, sen kararını ver yeter ki, şimdiki düşüncelerim 3-5 sene önce olsaydı ben de kesin yapardım 3.yü.
Anladım canım da Zelişin dediği gibi tüm erkekler öyle, sen yap 2.yi ilerde pişman olursun bak, vakit varken, keşke yapsaymışım demekten iyidir.oğlan hevesli tabi hemde nasıl bakar ondan kuşkum yokda ben eşime güvenemiyorum cnm çok vurdumduymaz öyle böyle değil delirtiyor beni oğlanda böyle değildi son birkaç senedir böyle hiç yardımı yok,o kadar tavrımı koyuyorum konuşmuyorum çıngar çıkartıyorum banamısın demiyo.Çok stresli bir işte çalışıyor anlıyorum ama bir yere kadar herkes çalışıyor...
ee tabiii öyle ama bebek kokusunu özlüyor kız insan.böyle durumlarda bende sinir oluyorum neyin eksik değil mi onlardannn ama boşverr bak bir arkadaşım başladı çocuk çalışmalarına geçenler görüştük
konuşuyoruz ben düşüncemi söyledim tabi dedimki çocuklar büyüdü ama kardeş şart tabi zor olacak ama ktlanılacak demi
kadın ne dese beğenirsin valla onun için değil kendim için yapıcam çocuğu
yine o heyecanı yaşamak istiyorum bebek kokusunu almak istiyorum dedi
ben kaldım tabi
Gidermisin bizi bırakıp oralara olacağı o işteşaka yaptım şaka :) daha önceden tanışıyor olsalar bile garip böyle davranmaları bizim topiğede yeni birileri geldiği zaman dışlamıyoruz sonuçta.Sen gel böyle boşver
Bi devlet memuru olamadım ya yanarım yanarım ona yanarım
boşver kız, 1. e bakan, 2.ye de bakar, sen kararını ver yeter ki, şimdiki düşüncelerim 3-5 sene önce olsaydı ben de kesin yapardım 3.yü.
bu kavram insanlara göre değişiyor canım yaa, göreceli yani.ben bakana kadar 2-3 sayfa gitmişiniz...bakma ve baktırma imkanın varsa 3. iyi olur tabi.
yazmaya çalışırken birileri geldi alıntıları yanlış yapmışım.
sen de gel katıl aramıza, hep beraber 3 leyelim, 2 leyelim.
Anladım canım da Zelişin dediği gibi tüm erkekler öyle, sen yap 2.yi ilerde pişman olursun bak, vakit varken, keşke yapsaymışım demekten iyidir.
Oğlanla birlikte halledersiniz.
ee tabiii öyle ama bebek kokusunu özlüyor kız insan.
bu kavram insanlara göre değişiyor canım yaa, göreceli yani.
kızlar ben gidiyorummmmmm
herkese iyi akşamlarr
iyi bakın kendinizeee
yarın görüşmek üzereeeee
önce tekler ikilesin dimi ama..
yazarken yine geldi birisi.. birde masanın etrafından dolaşıp yanına geliyorlar..
bi bakmışsın topikte 1 ler 2 olmuş 2ler 3 bellimi olur