- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
- 448
hımmm benim aklımda öyle kalmış kızzzz
30 olmuyor yani öylemi
tamam bende pazar saymadan hesapladım elemanın iznini
insan kaynaklarındaki arkadaş dışarı çıkmış soramadık kendisineee
pazarı sayarsan 30 olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm benim aklımda öyle kalmış kızzzz
30 olmuyor yani öylemi
tamam bende pazar saymadan hesapladım elemanın iznini
insan kaynaklarındaki arkadaş dışarı çıkmış soramadık kendisineee
pazarı sayarsan 30 olur.
heehhhh işte otuz öyle kalmış yani aklımda
henüz hiç bir yerde 10 yıl çalışmadığım için bilemiyorum yani
maalesef canım zorunluklar.sorma kız içine mi doğdu
yoksa takip mi ediliyorum bilemedim düşüncesi bile kötü o ayrı tabiii
geçen yıldan 6 gün bu yıldan 26 temmuzda 16 gün iznim olacak canım
kız bu özelde de böyle ama işverenler suistimal ediyorlar
1-5 yıl arası 16 gün
5-10 yıl arası 20 gün
10-20 yıl arası sanırım 30 gün
sizin işverenler çok hakkınızı yiyor fadimeciğim ama işte mecburiyetlerrrr
bebeğim iyi döneyim tamamen buraya da, burası da bazen bomboş oluyor ki. Bak kaç gündür Boncuk da yok zatiii. Senanaz vardıi kayboldu gitti, topu topu kaç kişi kaldık, Zeliş-Dilek-Yeşim-sen ve ben. E Zeliş işleri toparlicaktı gelmicem demişti, Dilek seminere gitcek de, sen de yoğunsun zatiii, sadece sabah uğruyorsun, Yeşim kalıyor bi geriyebebeğim dön tamamen buraya.
maalesef canım zorunluklar.
bebeğim iyi döneyim tamamen buraya da, burası da bazen bomboş oluyor ki. Bak kaç gündür Boncuk da yok zatiii. Senanaz vardıi kayboldu gitti, topu topu kaç kişi kaldık, Zeliş-Dilek-Yeşim-sen ve ben. E Zeliş işleri toparlicaktı gelmicem demişti, Dilek seminere gitcek de, sen de yoğunsun zatiii, sadece sabah uğruyorsun, Yeşim kalıyor bi geriye
Her ne kadar Zeliş işinin başına dönemese de
ha bu arada 12,5 yıl olacak haziran sonu bu şirkette. Yaniii harbi harbi 20+3 gün iznim var pazarlar dahil.
bulgarcım 5-15 arası 20, 15 den fazlası 26 iş günüydü sanırım. Henüz 30 olmasa da 23 gün iznim var.
canım millet kaynaşmış yazarken ben araya girmek istemiyorum açıkçası öyle zamanlarda, haklısın aslında da bakalım deneyeceğim biraz daha.
Ahaaaaaaa ben 30 günümü istiyorum yani düşünsene 10 -10 -10 üç kere tepe tepe kullanırım ben o hakkımı, sırf bu yüzden vaya işi bırakasım geliyor ama işte kocamın düzgün bir işi yok maalesef, Allahım ya kocama güzel bir ver ya Rabbim ya da şu bizim patronlara vicdan ver hakkımız versinler
toplam kaç yıldır çalışıyorsun.
canım benim...sigortan başlayalı kaç yıl oldu.ohoooo şöyle diyim lise yıllarından beriiii
çok farklı işler yaptım varyaaaa
ufffff
canım benim...sigortan başlayalı kaç yıl oldu.
benim 1996 da başladı sigortam..
Merhaba kızlar,
İnanın gelemesemde aklım hep burada.
Dün oğlanı cerraha götürdüm, sünnet için muayene oldu. Öğleden sonra geldim işe.
Benim mevsimsel alerjim var. Bu havalarda çok kötü oluyorum. Dün gece bir tıkandım gece 2 ye kadar uyuyamadım. Sabah da kötüydüm, hala öyle. Gribe çevirdi sanırım, burnum akıyor sürekli ama nefes almakta zorlanıyorum. Hiç halim yok, iş bile yapmak istemiyor canım, oyalanıyorum, zaman geçirmeye çalışıyorum bildiğiniz.
Cuma günü de oğlanı sünnet ettireceğim, işe gelmeyeceğim.
Kızın ödevleri de çok sıktı artık, okullar kapansın istiyorum bir an önce.
Yazılanları okuyamadım daha inanın halim yok.
Kendimden haber vermek istedim size merak etmişsinizdir diye.
Yarın yazarım yine. Görüşürüz.
evet canım Allah sağlık sıhhat sabır versin bizlere.canımsın..
o patron senin gibi çalışanının hakkını yiyor.
çok gaddar..
canım benim..üzülme yine de..
evet gel yaz...özellikle tenhayken daha çok muhabbet olur..kalabalıkken yazılar kaynıyor biraz.
benim de 1995 de başladı.canım benim...sigortan başlayalı kaç yıl oldu.
bizde de makarna hariç aynı menü canım, ben sadece çorba ve salata yedim.benimde 1995 de başladı.
ne yemek yediniz bugün . ben çorba, biber dolması ,yoğurt ,makarna. makarna yerine meyve olmalıydı aslında.
Geçmiş olsun oğluşuna canım. Sana da çok geçmişler olsun, ilacı falan yok mu bunun? Çok kötü yaaa yazık yani.Merhaba kızlar,
Dün oğlanı cerraha götürdüm, sünnet için muayene oldu. Öğleden sonra geldim işe.
Benim mevsimsel alerjim var. Bu havalarda çok kötü oluyorum. Dün gece bir tıkandım gece 2 ye kadar uyuyamadım. Sabah da kötüydüm, hala öyle. Gribe çevirdi sanırım, burnum akıyor sürekli ama nefes almakta zorlanıyorum. Hiç halim yok, iş bile yapmak istemiyor canım, oyalanıyorum, zaman geçirmeye çalışıyorum bildiğiniz.
Zelişşş bu arada söylemeden geçemeyeceğim, diğer topikte sizin diğer kızlar pek muhabette almıyorlar bizi, kendi aralarında kaynaşmışlar, arada da geyiğie çeviriyorlar işi, az canım sıkılmaya başladı haberin olsun, bazen vazgeçmeyi düşünüyorum açıkçası, sen herkese yazıyosun, ama onlar belli arkadaşlar kendi aralarında yazışıyo, bizimkiler havada kalıyor, o yüzden bilmiyom yani böyle canım sıkıldı açıkçası, sen bile arada kaynatıyorsun beni
canım benim..kamu olunca böyle oluyormuş
10 yıllık memurun izin hakkı 30 gün ..düşün artık..sen 30 günü hak ediyorsun..
benimde 1995 de başladı.
ne yemek yediniz bugün . ben çorba, biber dolması ,yoğurt ,makarna. makarna yerine meyve olmalıydı aslında.
Merhaba kızlar,
maalesef canım zorunluklar.
bebeğim iyi döneyim tamamen buraya da, burası da bazen bomboş oluyor ki. Bak kaç gündür Boncuk da yok zatiii. Senanaz vardıi kayboldu gitti, topu topu kaç kişi kaldık, Zeliş-Dilek-Yeşim-sen ve ben. E Zeliş işleri toparlicaktı gelmicem demişti, Dilek seminere gitcek de, sen de yoğunsun zatiii, sadece sabah uğruyorsun, Yeşim kalıyor bi geriye
Her ne kadar Zeliş işinin başına dönemese de
ha bu arada 12,5 yıl olacak haziran sonu bu şirkette. Yaniii harbi harbi 20+3 gün iznim var pazarlar dahil.
bulgarcım 5-15 arası 20, 15 den fazlası 26 iş günüydü sanırım. Henüz 30 olmasa da 23 gün iznim var.
bak işte senin eşin istiyor al diye..benimkine bakın bi de.
canım benim...sigortan başlayalı kaç yıl oldu.
kızlar yine gelmedim sayfaları doldurmuşunuz, muhabetti yakalayamıyorum yaaaa.
Yeşimciğim neden araba kullanmak istemiyorsun ki, demek ki senin eşin de senle takılıyor, ihtiyaç duymamışsın yalnız çıkmaya, o da güzel yani.
Dilekciğim 20 gün izin mi dedin Resmen sana imrendim, bizim halaaa izinler 10 gün sadece yaa, nefret ediyorum bu durumdan
yazdıklarınızı okuyamadım ama işler de var yetiştirmem gereken.