benimde 1995 de başladı.
ne yemek yediniz bugün . ben çorba, biber dolması ,yoğurt ,makarna. makarna yerine meyve olmalıydı aslında.
Merhaba kızlar,
İnanın gelemesemde aklım hep burada.
Dün oğlanı cerraha götürdüm, sünnet için muayene oldu. Öğleden sonra geldim işe.
Benim mevsimsel alerjim var. Bu havalarda çok kötü oluyorum. Dün gece bir tıkandım gece 2 ye kadar uyuyamadım. Sabah da kötüydüm, hala öyle. Gribe çevirdi sanırım, burnum akıyor sürekli ama nefes almakta zorlanıyorum. Hiç halim yok, iş bile yapmak istemiyor canım, oyalanıyorum, zaman geçirmeye çalışıyorum bildiğiniz.
Cuma günü de oğlanı sünnet ettireceğim, işe gelmeyeceğim.
Kızın ödevleri de çok sıktı artık, okullar kapansın istiyorum bir an önce.
Yazılanları okuyamadım daha inanın halim yok.
Kendimden haber vermek istedim size merak etmişsinizdir diye.
Yarın yazarım yine. Görüşürüz.
merhaba canım. ham sana hem oğluna geçmiş olsun..
çocuklarda bizde sıkıldık artık derslerden hayırlısıyla tatil olsa.
ama biz çalışan anneler olarak akşamları tatil kitaplarından test, okuma yaptıracağız yine..
Ben burdayım valla daimi olarak ama bazen bakıyorum kimse yok o zaman sarmıyo tabi kendi kendime ne konuşucam :)
Benimki çok istiyor alda uzun yolda ben dinlenirim en azında diyor ama bende iş yok
kıyamam ya öyle deme..vakit geç değil ..Bi devlet memuru olamadım ya yanarım yanarım ona yanarım
afiyet olsunAfiyet olsun,bende tavuklu mantar sote yapmıştım evden az pilav ve salata getirdim...
kız döverim seni..al ehliyetini..lazım olur..çantanda bulunsunBenimki çok istiyor alda uzun yolda ben dinlenirim en azında diyor ama bende iş yok
ay canım benim.aynı tarihte başlamış kızzz
benim sigorta girişimi annem yaptırdı çalıştığı şirkette çünkü o dönem bir yasa değişikliği vardı yineee
dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
senle bunu yazışırken patron çağırdı beni yanına
gittim konu yıllık izinler
ne zaman kullanacaksınız işler durgun bu ara kullanın izinlerinizi dedi
elemanı pazartesi göndereceğim yazık tatile gidecekti yazın ama elden bişey gelmez işverenin hakkı var
istediği zaman gönderiri
benim içinde geçen yıldan kalanı tatile gidiş öncesi kullanacağım bu yılınki kalacak geriyeee
canım benim merak ettik seniMerhaba kızlar,
İnanın gelemesemde aklım hep burada.
Dün oğlanı cerraha götürdüm, sünnet için muayene oldu. Öğleden sonra geldim işe.
Benim mevsimsel alerjim var. Bu havalarda çok kötü oluyorum. Dün gece bir tıkandım gece 2 ye kadar uyuyamadım. Sabah da kötüydüm, hala öyle. Gribe çevirdi sanırım, burnum akıyor sürekli ama nefes almakta zorlanıyorum. Hiç halim yok, iş bile yapmak istemiyor canım, oyalanıyorum, zaman geçirmeye çalışıyorum bildiğiniz.
Cuma günü de oğlanı sünnet ettireceğim, işe gelmeyeceğim.
Kızın ödevleri de çok sıktı artık, okullar kapansın istiyorum bir an önce.
Yazılanları okuyamadım daha inanın halim yok.
Kendimden haber vermek istedim size merak etmişsinizdir diye.
Yarın yazarım yine. Görüşürüz.
ay ne güzel daha geçen senenin iznini kullanacaksın,benimde bu yıl 21 gün oldu galiba 6 sene bitti burda çünkü
ay ne güzel daha geçen senenin iznini kullanacaksın,benimde bu yıl 21 gün oldu galiba 6 sene bitti burda çünkü
Ben burdayım valla daimi olarak ama bazen bakıyorum kimse yok o zaman sarmıyo tabi kendi kendime ne konuşucam :)
merhaba canım. ham sana hem oğluna geçmiş olsun..
çocuklarda bizde sıkıldık artık derslerden hayırlısıyla tatil olsa.
ama biz çalışan anneler olarak akşamları tatil kitaplarından test, okuma yaptıracağız yine..
aynen canım bugün kaynaştık artıkımGidermisin bizi bırakıp oralara olacağı o işteşaka yaptım şaka :) daha önceden tanışıyor olsalar bile garip böyle davranmaları bizim topiğede yeni birileri geldiği zaman dışlamıyoruz sonuçta.Sen gel böyle boşver
bendeeeeeeeeeeeeBi devlet memuru olamadım ya yanarım yanarım ona yanarım
güzelmiş canım.Afiyet olsun,bende tavuklu mantar sote yapmıştım evden az pilav ve salata getirdim...
bakıyorum ben bişey yazılmamış o zaman tekrar gidiyom.Ben burdayım valla daimi olarak ama bazen bakıyorum kimse yok o zaman sarmıyo tabi kendi kendime ne konuşucam :)
daha ne istiyon kuzum hemen al.Benimki çok istiyor alda uzun yolda ben dinlenirim en azında diyor ama bende iş yok
yaniii, benimki de bir memnun hayatından, çünkü çocuk hasta olur Fadime koşturur, okulda toplantı olur Fadime koşturur, market olur Fadime koşturur, ohhhhhh sefam olsun. Ben evin hem kocası-hem karısı-hem annesi herşeyiyim yani.Doğru söyledin cnm,hiç ihtiyaç kalmıyor her istediğim yere bırakır,getirir götürür ondan galiba
bende süzme mercimek çorbası, 2 kaşık kadar taze fasulye ve salata yedim yarım dilim de ekmek
sütlaç ve börek vardı yemedim
ama şuan fena açımmm
sütlaçmı yesem börek mi diye düşünüyorum
canım çok geçmiş olsun
sünnet lokal mi yoksa genel anestezi ilemi olacak nerde yaptıracaksınız
sorma daha şimdiden onun hesapklarına başladım bende ama bu kadar kasmayız en azındannnn
sende katıl bize diyoruz ama nerdeeeeeeee gelmiyosun ki
kızzz varya çok üşencisin sen yaaaaaa
ay ne iyi patronmuş kız öyle, darısı bizimkilerin başına.patron diyorki zeliş hanım sizin izin birikmiş ne zaman kullancaksınız
dedimki benim bir oğlum var aniden izin gerekli olabiliyor bizliyorsunuz dedim
tatili bile bu yüzden ramazan bayramına denk getirdim dedim
yaaa tamam ne zaman isterseniz kullanında elemanınkini halledin dedi
tamam dedim bende ama geçen yıldan kalan 6 günü tatil öncesi kullanın dedi adam ne diyim bende tamam dedim
sen ne zaman çıkacaksın izmirden başka tatil planı varmı canım
gerçi sizin yazlık vardı ama ne bileyim şöyle kültür turları filan
aynen canım bugün kaynaştık artıkım
bendeeeeeeeeeeeekendime kızıyorum sadece.
güzelmiş canım.
bakıyorum ben bişey yazılmamış o zaman tekrar gidiyom.
daha ne istiyon kuzum hemen al.
yaniii, benimki de bir memnun hayatından, çünkü çocuk hasta olur Fadime koşturur, okulda toplantı olur Fadime koşturur, market olur Fadime koşturur, ohhhhhh sefam olsun. Ben evin hem kocası-hem karısı-hem annesi herşeyiyim yani.
yakaladım burda da bak.
ay ne iyi patronmuş kız öyle, darısı bizimkilerin başına.
bende süzme mercimek çorbası, 2 kaşık kadar taze fasulye ve salata yedim yarım dilim de ekmek
sütlaç ve börek vardı yemedim
ama şuan fena açımmm
sütlaçmı yesem börek mi diye düşünüyorum
canım çok geçmiş olsun
sünnet lokal mi yoksa genel anestezi ilemi olacak nerde yaptıracaksınız
sorma daha şimdiden onun hesapklarına başladım bende ama bu kadar kasmayız en azındannnn
sende katıl bize diyoruz ama nerdeeeeeeee gelmiyosun ki
kızzz varya çok üşencisin sen yaaaaaa
kıyamam ya öyle deme..vakit geç değil ..
afiyet olsun
ben enginar ve 2 adet elma yedim
1 paket çubuk kraker
kız döverim seni..al ehliyetini..lazım olur..çantanda bulunsun
ay canım benim.
ben de o sene 18 yaşımdaydım..bi işe girdim..yeni karamüürsele orda başlattılar..iyi oldu ya ..
annen akıllı kadın vesselam
Evet canım baya aktifsin bugünnn
sen evin herşeyisin fadimeeeeeeeeeeee
kocan varya sen olmasan yandı yaniii kıymetibi bilsinnnnn
evet iyidir patron sağolsun umarım aynı iyiliği hamilelik ve doğum zamanıda gösterir
içimden gelmeyen şeylere çok üşengeçim valla ama istediğim birşeyse asla bekletmem uyku uyuyamam..diyet bölümleri sarmıyo beni o kalori hesapları falan sıkıyo beni cnm,napim:)
oh oh gelsin izinler..senin oğluş babaanneye gitçek mi yine tatil başlayınca..deniz kum güneş..mis mis
ahhhh ah bir de bilse, çok şeydir kadirşinas-iyilik bilmez, zaman zaman illaki hatırlatmam gerekiyor
hımmmm
seni hangi istek uyutmaz meselaaa
ahhhh ah bir de bilse, çok şeydir kadirşinas-iyilik bilmez, zaman zaman illaki hatırlatmam gerekiyor
merak etme bir insan şimdi nasılsa, o zaman da aynı olacaktır, Allah gönlünüze göre versin. Varya zaman zaman ben de 3.çocuk olsa mıydı diye düşünüyorum, sonra gözüm kesmiyor. Ama çocuklar büyüdükçe, evde bebek aranıyor, bir de 2 abla nasıl olsa bakarlar diyom
sonra bir de bunun bir sürü masrafı var-eğitimi var diyom, aman yani kafam karışıyor bazen, bir oğlan olur muydu acaba diyom.
kendime yeni büyük bir şey alacaksam,misafir gelecekse,gezmeye gideceksem hele tatile çıkacaksam mesela
merak etme bir insan şimdi nasılsa, o zaman da aynı olacaktır, Allah gönlünüze göre versin. Varya zaman zaman ben de 3.çocuk olsa mıydı diye düşünüyorum, sonra gözüm kesmiyor. Ama çocuklar büyüdükçe, evde bebek aranıyor, bir de 2 abla nasıl olsa bakarlar diyom
sonra bir de bunun bir sürü masrafı var-eğitimi var diyom, aman yani kafam karışıyor bazen, bir oğlan olur muydu acaba diyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?