• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

benimde 1995 de başladı.
ne yemek yediniz bugün . ben çorba, biber dolması ,yoğurt ,makarna. makarna yerine meyve olmalıydı aslında.

bende süzme mercimek çorbası, 2 kaşık kadar taze fasulye ve salata yedim yarım dilim de ekmek

sütlaç ve börek vardı yemedim

ama şuan fena açımmm

sütlaçmı yesem börek mi diye düşünüyorum:27::27::27::27::27::27::27:

Merhaba kızlar,

İnanın gelemesemde aklım hep burada.

Dün oğlanı cerraha götürdüm, sünnet için muayene oldu. Öğleden sonra geldim işe.
Benim mevsimsel alerjim var. Bu havalarda çok kötü oluyorum. Dün gece bir tıkandım gece 2 ye kadar uyuyamadım. Sabah da kötüydüm, hala öyle. Gribe çevirdi sanırım, burnum akıyor sürekli ama nefes almakta zorlanıyorum. Hiç halim yok, iş bile yapmak istemiyor canım, oyalanıyorum, zaman geçirmeye çalışıyorum bildiğiniz.

Cuma günü de oğlanı sünnet ettireceğim, işe gelmeyeceğim.
Kızın ödevleri de çok sıktı artık, okullar kapansın istiyorum bir an önce.

Yazılanları okuyamadım daha inanın halim yok.
Kendimden haber vermek istedim size merak etmişsinizdir diye.
Yarın yazarım yine. Görüşürüz.

canım çok geçmiş olsun

sünnet lokal mi yoksa genel anestezi ilemi olacak nerde yaptıracaksınız

merhaba canım. ham sana hem oğluna geçmiş olsun..
çocuklarda bizde sıkıldık artık derslerden hayırlısıyla tatil olsa.
ama biz çalışan anneler olarak akşamları tatil kitaplarından test, okuma yaptıracağız yine..

sorma daha şimdiden onun hesapklarına başladım bende ama bu kadar kasmayız en azındannnn

Ben burdayım valla daimi olarak ama bazen bakıyorum kimse yok o zaman sarmıyo tabi kendi kendime ne konuşucam :)

sende katıl bize diyoruz ama nerdeeeeeeee gelmiyosun ki

Benimki çok istiyor alda uzun yolda ben dinlenirim en azında diyor ama bende iş yok

kızzz varya çok üşencisin sen yaaaaaa :60: :60: :60:

Bi devlet memuru olamadım ya yanarım yanarım ona yanarım:27::27::27:
kıyamam ya öyle deme..vakit geç değil ..

Afiyet olsun,bende tavuklu mantar sote yapmıştım evden az pilav ve salata getirdim...
afiyet olsun
ben enginar ve 2 adet elma yedim
1 paket çubuk kraker

Benimki çok istiyor alda uzun yolda ben dinlenirim en azında diyor ama bende iş yok
kız döverim seni..al ehliyetini..lazım olur..çantanda bulunsun

aynı tarihte başlamış kızzz

benim sigorta girişimi annem yaptırdı çalıştığı şirkette çünkü o dönem bir yasa değişikliği vardı yineee :60:
ay canım benim.
ben de o sene 18 yaşımdaydım..bi işe girdim..yeni karamüürsele orda başlattılar..iyi oldu ya ..
annen akıllı kadın vesselam:16:

dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

senle bunu yazışırken patron çağırdı beni yanına

gittim konu yıllık izinler

ne zaman kullanacaksınız işler durgun bu ara kullanın izinlerinizi dedi

elemanı pazartesi göndereceğim yazık tatile gidecekti yazın ama elden bişey gelmez işverenin hakkı var

istediği zaman gönderiri

benim içinde geçen yıldan kalanı tatile gidiş öncesi kullanacağım bu yılınki kalacak geriyeee

ay ne güzel daha geçen senenin iznini kullanacaksın,benimde bu yıl 21 gün oldu galiba 6 sene bitti burda çünkü

Merhaba kızlar,

İnanın gelemesemde aklım hep burada.

Dün oğlanı cerraha götürdüm, sünnet için muayene oldu. Öğleden sonra geldim işe.
Benim mevsimsel alerjim var. Bu havalarda çok kötü oluyorum. Dün gece bir tıkandım gece 2 ye kadar uyuyamadım. Sabah da kötüydüm, hala öyle. Gribe çevirdi sanırım, burnum akıyor sürekli ama nefes almakta zorlanıyorum. Hiç halim yok, iş bile yapmak istemiyor canım, oyalanıyorum, zaman geçirmeye çalışıyorum bildiğiniz.

Cuma günü de oğlanı sünnet ettireceğim, işe gelmeyeceğim.
Kızın ödevleri de çok sıktı artık, okullar kapansın istiyorum bir an önce.

Yazılanları okuyamadım daha inanın halim yok.
Kendimden haber vermek istedim size merak etmişsinizdir diye.
Yarın yazarım yine. Görüşürüz.
canım benim merak ettik seni
pazartesi sünnet mi var.
ay pilav pişçek mi ..titili pilav..ihihihihihih

canım sana geçmiş olsun..
bi doktora görün
ilaç versin..yatışsın alerjin emme olmaz ki ..çektirir insana alerji çünkü.

ay ne güzel daha geçen senenin iznini kullanacaksın,benimde bu yıl 21 gün oldu galiba 6 sene bitti burda çünkü

oh oh gelsin izinler..senin oğluş babaanneye gitçek mi yine tatil başlayınca..deniz kum güneş..mis mis

patron diyorki zeliş hanım sizin izin birikmiş ne zaman kullancaksınız

dedimki benim bir oğlum var aniden izin gerekli olabiliyor bizliyorsunuz dedim

tatili bile bu yüzden ramazan bayramına denk getirdim dedim

yaaa tamam ne zaman isterseniz kullanında elemanınkini halledin dedi :34::34::34::34::34:

tamam dedim bende ama geçen yıldan kalan 6 günü tatil öncesi kullanın dedi adam ne diyim bende tamam dedim :40::40::40::40::40::40::40:

sen ne zaman çıkacaksın izmirden başka tatil planı varmı canım

gerçi sizin yazlık vardı ama ne bileyim şöyle kültür turları filan

Son düzenleme:
Ben burdayım valla daimi olarak ama bazen bakıyorum kimse yok o zaman sarmıyo tabi kendi kendime ne konuşucam :)

emme çağır , alıntı yap,,o zaman fark ediyorum ben..bildirileriniz sayısından anlıyorum..bakıyorum aaaa haribuuu

hemen cevap yazıyorum..

ama yarından itibaren yokum..

eğitim başlar yine..

iyi de oluyor kızlar..geç başlayıp erken bitiyor..

bi nevi kafa dinliyorum..
kahvaltımı rahat rahat yapıyorum
çünkü üniversite evime daha yakın..
derse gitmek daha kolay..

merhaba canım. ham sana hem oğluna geçmiş olsun..
çocuklarda bizde sıkıldık artık derslerden hayırlısıyla tatil olsa.
ama biz çalışan anneler olarak akşamları tatil kitaplarından test, okuma yaptıracağız yine..

evet canım..tatil kitaplarını almak lazım yavaş yavaş..yandık yani..

Gidermisin bizi bırakıp oralara olacağı o işte:1::1::1:şaka yaptım şaka :) daha önceden tanışıyor olsalar bile garip böyle davranmaları bizim topiğede yeni birileri geldiği zaman dışlamıyoruz sonuçta.Sen gel böyle boşver:34::34:
aynen canım bugün kaynaştık artıkım:1::1::1:

Bi devlet memuru olamadım ya yanarım yanarım ona yanarım:27::27::27:
bendeeeeeeeeeeee:47::47::47: kendime kızıyorum sadece.

Afiyet olsun,bende tavuklu mantar sote yapmıştım evden az pilav ve salata getirdim...
güzelmiş canım.

bakıyorum ben bişey yazılmamış o zaman tekrar gidiyom.
daha ne istiyon kuzum hemen al.

Doğru söyledin cnm,hiç ihtiyaç kalmıyor her istediğim yere bırakır,getirir götürür ondan galiba
yaniii, benimki de bir memnun hayatından, çünkü çocuk hasta olur Fadime koşturur, okulda toplantı olur Fadime koşturur, market olur Fadime koşturur, ohhhhhh sefam olsun. Ben evin hem kocası-hem karısı-hem annesi herşeyiyim yani.

bende süzme mercimek çorbası, 2 kaşık kadar taze fasulye ve salata yedim yarım dilim de ekmek

ama şuan fena açımmm

canım çok geçmiş olsun

sorma daha şimdiden onun hesapklarına başladım bende ama bu kadar kasmayız en azındannnn

:20::20::20::20: yakaladım burda da bak.

patron diyorki zeliş hanım sizin izin birikmiş ne zaman kullancaksınız

dedimki benim bir oğlum var aniden izin gerekli olabiliyor bizliyorsunuz dedim

tatili bile bu yüzden ramazan bayramına denk getirdim dedim

yaaa tamam ne zaman isterseniz kullanında elemanınkini halledin dedi :34::34::34::34::34:

tamam dedim bende ama geçen yıldan kalan 6 günü tatil öncesi kullanın dedi adam ne diyim bende tamam dedim :40::40::40::40::40::40::40:

sen ne zaman çıkacaksın izmirden başka tatil planı varmı canım

gerçi sizin yazlık vardı ama ne bileyim şöyle kültür turları filan
ay ne iyi patronmuş kız öyle, darısı bizimkilerin başına.:nazar::nazar::nazar::nazar:

aynen canım bugün kaynaştık artıkım:1::1::1:

bendeeeeeeeeeeee:47::47::47: kendime kızıyorum sadece.

güzelmiş canım.

bakıyorum ben bişey yazılmamış o zaman tekrar gidiyom.
daha ne istiyon kuzum hemen al.

yaniii, benimki de bir memnun hayatından, çünkü çocuk hasta olur Fadime koşturur, okulda toplantı olur Fadime koşturur, market olur Fadime koşturur, ohhhhhh sefam olsun. Ben evin hem kocası-hem karısı-hem annesi herşeyiyim yani.

:20::20::20::20: yakaladım burda da bak.

ay ne iyi patronmuş kız öyle, darısı bizimkilerin başına.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet canım baya aktifsin bugünnn

sen evin herşeyisin fadimeeeeeeeeeeee

kocan varya sen olmasan yandı yaniii kıymetibi bilsinnnnn

evet iyidir patron sağolsun umarım aynı iyiliği hamilelik ve doğum zamanıda gösterir

ama şuan fena açımmm

canım çok geçmiş olsun

içimden gelmeyen şeylere çok üşengeçim valla ama istediğim birşeyse asla bekletmem uyku uyuyamam..diyet bölümleri sarmıyo beni o kalori hesapları falan sıkıyo beni cnm,napim:)

kıyamam ya öyle deme..vakit geç değil ..

afiyet olsun
ben enginar ve 2 adet elma yedim
1 paket çubuk kraker

kız döverim seni..al ehliyetini..lazım olur..çantanda bulunsun

ay canım benim.
ben de o sene 18 yaşımdaydım..bi işe girdim..yeni karamüürsele orda başlattılar..iyi oldu ya ..
annen akıllı kadın vesselam:16:

Sağlıklı beslenmişsin bugün bravo :46::46:

Evet canım baya aktifsin bugünnn

sen evin herşeyisin fadimeeeeeeeeeeee

kocan varya sen olmasan yandı yaniii kıymetibi bilsinnnnn

evet iyidir patron sağolsun umarım aynı iyiliği hamilelik ve doğum zamanıda gösterir

ahhhh ah bir de bilse, çok şeydir kadirşinas-iyilik bilmez, zaman zaman illaki hatırlatmam gerekiyor:47::47::47::1::1::1::1:
merak etme bir insan şimdi nasılsa, o zaman da aynı olacaktır, Allah gönlünüze göre versin. Varya zaman zaman ben de 3.çocuk olsa mıydı diye düşünüyorum, sonra gözüm kesmiyor. Ama çocuklar büyüdükçe, evde bebek aranıyor, bir de 2 abla nasıl olsa bakarlar diyom:27::27:
sonra bir de bunun bir sürü masrafı var-eğitimi var diyom, aman yani kafam karışıyor bazen, bir oğlan olur muydu acaba diyom.

Son düzenleme:
içimden gelmeyen şeylere çok üşengeçim valla ama istediğim birşeyse asla bekletmem uyku uyuyamam..diyet bölümleri sarmıyo beni o kalori hesapları falan sıkıyo beni cnm,napim:)

hımmmm :27::27::27::27::27::27::27::27:

seni hangi istek uyutmaz meselaaa :52::52::52::52::52::52::52::52:

ahhhh ah bir de bilse, çok şeydir kadirşinas-iyilik bilmez, zaman zaman illaki hatırlatmam gerekiyor:47::47::47::1::1::1::1:

kızzz bu ona has bir durum değil erkek bunlar genlerinde varrrrr

bende bazen doluyorum artık allah ne verdiyse sölerim

diyorum bak konuşturma beni zararlı öıkıyosunnn

bazen şakaya vuru dediklerimi bazen sinirlenir ama biliyorum ki

söylediklerim bilinçaltında yer ediyor yani

neticede insan bunlarda yahuuuuu

merak etme bir insan şimdi nasılsa, o zaman da aynı olacaktır, Allah gönlünüze göre versin. Varya zaman zaman ben de 3.çocuk olsa mıydı diye düşünüyorum, sonra gözüm kesmiyor. Ama çocuklar büyüdükçe, evde bebek aranıyor, bir de 2 abla nasıl olsa bakarlar diyom:27::27:
sonra bir de bunun bir sürü masrafı var-eğitimi var diyom, aman yani kafam karışıyor bazen, bir oğlan olur muydu acaba diyom.

Fadime bak sen bunu dedinyaaaaa

kızz aklında geçiyorsa yap tabikiiii

ablalar büyümüşşş mecburen yardım ederlerrrr

ayy varya ne güzel olurrrr

hadi sende katıl bizeeee

elanora ve ben anlaştık bu konuda sende katıl aramızaa

hadi hadi hadiiiii:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kendime yeni büyük bir şey alacaksam,misafir gelecekse,gezmeye gideceksem hele tatile çıkacaksam mesela

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bende şöyle bir düşündüm de çok mu gamsızım desem hayır değil ama benim uykumu kaçıran pek bişey olmuyor yaaaa

istisnalar hariç tabi :34::34::34::34::34::34:

3.cüyü aklından geçirebiliyosun yani bravo sana,geçen benim eşim gözün kesiyomu kendine güveniyonusun 2.ci için dedi bende ben kendime güveniyorumda sana güvenmiyorum dedim.Oturur tüm gece o tabletle kafayı yicem ben ya çocuğun dersi var kalk ilgilen diyorum istifini bozmuyo adam stres atıyomuş onunla ben nasıl atıcam peki.Yani bazen düşünüyorumda Allah sağlığıma zeval vermesin oğlanda bende yanarız o derece...

Back