İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

sahura kalkmak ve bişiler yemek çok sevap ama..
evet biliyorum canım, hayırlısıyla bir gelsin de ramazan bakacağız artık.

lise 1 ve 2 de dersaneye gerek yok.benim kız 3 e geçecek.
şu 2 yılda çok iyi hazırlanması lazım bakalım artık.
maşallah canım, evet çok iyi hazırlanır inşallah, Allah gönlünüze göre versin.

Anladım canım, yaparsın bu hafta sonu.
Evet süre çok uzun da, ben başağrısından korkuyorum, başka bişey değil, inşallah olmaz da, sağ salim tutarız.
Aynen öyle çocuklar doyumsuz. Evet canım amin, bugünümüze şükürler olsun.

Aynen canım yaaa , iş hiç bitmiyor.

Aynen senin durumundayım, izin alma durumum bile sıkıntıya girecek. Oğlanın sünneti için doktor biran önce yaptırın dedi. Biz geç bile kaldık aslında. İnşallah biran önce geçer, gözümde büyüyor çünkü.

sağol canım. amin inşallah. bu hayatta kendilerini kurtarmak istiyorlarsa aklını başına toplamaları lazım.

Sünnette korkulacak hiçbir şey yok biz ertesi gün sinemeya gitmiştik ama tabi seninkinin yaşı küçük koruyup kollaman gerekecek biraz lafta anlamaz şimdi ufak çünkü hareketlerini kısıtlıyacaksınız elinizden geldiğince

günaydın kızlarr,
dün nihayet bölme işlemlerine geçmişler. 1 sayfa arkalı-önlü çarpma-çıkarma-bölme işlemleri vardı, akşam üzerine yaptı, sabahta defterine geçirecekti. Bir de 40 a kadar 3 er 3 er yazma, bir de geriye doğru 3 er 3 er yazma vermiş.
Başka ödev yoktu, bir de hafta sonu bilgisayar oynayacağım diye ödevlerini eksik yapmış, dün söylüyor, anne 2 fotokopim varmış, onları unutmuşum, bir de ince kitaptan yapılacaklar varmış onları görmemişim diye, ben de ceza verdim 1 hafta boyunca bilgisayar oyun yasak diye. Sabah kalkmış benle pazarlık ediyor, anne ödevleri zamanında yaparsam, pazar günü oynayabilir miyim diye, ben de dün salıydı, salı gününe kadar yasak dedim.

Günaydın kızlarrr

Dün uğrayamadım bir türlü söylemiştim ya işlerimi düzene koymaya çalışıyorum...

Herkes iyidir inşallahhh

3 günlük tatil iyi geldi bize de ama her zamanki gibi çabucak bitiverdi

2 günü şehir dışında 1 günü İstanbul'da gezip eğlendik

Hafta sonu oğluşun ödevlerini cuma ve cumartesi sabahtan bitirdik ondan sonra ödev anlamında rahattık

Zaten öğretmenin amacı bu noktadan sonra kitapları bitirmek o yüzden kitap ödevleri geliyor genelde

Dün bir şiir yazmışlar okulda evde de onu süsledi defterinde

Birde yeni gelen hikaye kitabından okuma yaptık biraz ama biraz da parka çıktığımız için fazla zaman kalmadı okumaya

Okulda matematik dersinde bölme problemleri çözmüşler, hayat bilgisinde hava durumu ile ilgili konuyu işliyorlarmış

Bizde durumlar böyle işte kızlar işlerim yoğun ben durgunum bu hafta havalardan herhalde

Az kaldı hafta sonuna bu sabah çok zor kalktım akşam eşime takılıp film izleyeyim dedim ama geç kaldım yatmak için...

günaydın kızlar..
dün ödev yoktu okuma yaptık sadece..
sabah kalktığımda hava kapalı ve yağmurluydu şimdi güneş var ne güzel..

merhaba canım iyiyim bende... gezenti senide iyi gördüm maşallah..

günaydın canım...
çocuklar da bizde bıktık artık ödevdi okumaydı..

Günaydın kızlar,bizim akşam hiç ödev yoktu bu cumartesi gösterileri var öğretmen bugün prova yaptıracakmış hatta eşofmanla gelin demiş,ama yazılı testlere devam.Dünde saatlerden test yapmış bugün ingilizceden sınavları var tekrar ettik akşam.Dün akşam annemlerde bendeydi yemek yedik beraber sonra onlar gitti 9.30 gibi bende çamaşır yıkadım astım öyle geçti..pazar günüde anneme yardıma gidicez ablamla bahar temizliği için.

Günaydın cnm,iyi bari okullar kapanmadan bölmelere geçmişler zaten bu yıl müfredatta var ama asıl seneye tam öğrenecekler.Bizimde tablette oyun olayımız çok var elinden almazsam tüm gün sıkılmıyoda napıcaz bunlarla böyle ya.O yüzden okulların kapanmasını dört gözle bekliyorum babaanneye gittimi orda futbol,basket oynuyor bisiklete biniyor unutuyor tableti.

Günaydın cnm,işlerini toparlayabildinmi biraz?Bu hafta bende öyle keyifsizim nedense tatilde yaptık o kadar gezdik ters tepti herhalde.Resimlerini gördüm sizde doğayla iç içeydiniz ne güzel..

günaydın kızlar..

Günaydın cnm,bende sabahları üşüyorum serin oluyo havalar ısınmadı bi türlü gerçi bende yazlıkları çıkarmadım daha beni bekliyor herhalde

Selam canım, evet az kaldı hafta sonuna, bu hafta sonu dinlen artık

günaydın kızlar..
günaydın canım,

günaydın canım...
çocuklar da bizde bıktık artık ödevdi okumaydı..
hiç ilgisi yoktu, fdün bir görseydin oyalanıp durdu.

günaydın canım,
yazılılara devam ha, bizimkiler de öyle, full ders yapıyorlar.
Hafta sonun da yorucu geçecek desene.

evet öğretmen de demişti zaten, geometrik cisimlerden sonra geçeceğim diye.
evet yaaa, çocuk internetin başına geçti mi dünyayı unutuyo, çok kötü bişey aslında, bizim ki de yazın anneannede kalacak, yaz spor okuluna falan göndersem, ya da yüzmeye iyi olacak.

Günaydın cnm,bende sabahları üşüyorum serin oluyo havalar ısınmadı bi türlü gerçi bende yazlıkları çıkarmadım daha beni bekliyor herhalde

öğretmenler ders konusunda tam gaz devam..oh mis gibi güle güle otursun annen.
havalar ısınınca tam ısınır artık öf öf deriz sıcaktan

öğretmenler ders konusunda tam gaz devam..oh mis gibi güle güle otursun annen.
havalar ısınınca tam ısınır artık öf öf deriz sıcaktan

Evet cnm,umarım ramazanda çok sıcak olmaz.Senelik izinlerinizin tarihi belli oldumu?planlar yapıldımı bakalım?ben muhtemelen bayramdan sonraki hafta düşünüyorum ağustosun ilk haftası gibi.Bakalım yerimede birini ayarlamaları lazım nasıl olacak bende merak ediyorum.Gerçi bu yıl eşimin izni yok bende oğluşla değerlendiricem tatili eşim göndereyim bir hafta sizi güneye diyoda yok dedim sensiz ne işimiz var annemler ayvalıktan ev kiralamayı düşünüyolar ablamla belki uyarsa onlara takılırım olmazsa yazlık veya erdekte geçiririm.

nasip olursa 28 haziranda başlıyor ramazan sıcaklar başlamış olur artık..yıllık izin ne zaman kullanırım hiç bilmiyorum.
annenlerle geçirmen daha iyi olur bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…