evet biliyorum canım, hayırlısıyla bir gelsin de ramazan bakacağız artık.sahura kalkmak ve bişiler yemek çok sevap ama..
maşallah canım, evet çok iyi hazırlanır inşallah, Allah gönlünüze göre versin.lise 1 ve 2 de dersaneye gerek yok.benim kız 3 e geçecek.
şu 2 yılda çok iyi hazırlanması lazım bakalım artık.
Anladım canım, yaparsın bu hafta sonu.Kazak giymiyorum aldığım bir kaç yeni kısa kollularım var onlarla geçiştiriyorumda tabi en kısa zamanda el atmam lazım duruma:)sahura kalkmadan olmaz canım ya süre çok uzun ben dayanamam artık her seneki gibi Allah kolaylığını verecek inşallah..Çocuklar öyle cnm ne kadar verirsen o kadar istiyo maalesef,çocukları birazda biz bu hale getiriyoruz ben bazen kızıyorum oğlana birşey istediği zaman önce sor oğlum diyorum paran varmı yokmu hiç aklına gelmiyor anca istiyor tabi bunda bizim katkımızda çok herşeyin en iyisi en güzeli yapılıyor onlar için alışıyorlar tabi.Allah bugünlerimizi aratmasında yapalım napalım dimi
Aynen canım yaaa , iş hiç bitmiyor.Aynen öyle. Bu kadar angaryası olan başka meslek var mı acaba.
Sağol canım. Artık birkaç gün sıkıntı çekeceğiz ama atlatacağız. Böylesi daha zor yaptıralım- yaptırmayalım yada ne zaman yaptıralım falan. En iyisi bir an önce olması.
slm cnm,seninde üst üste gelmiş Allah kolaylık versin.Sende benim gibi ofiste tek başına cebelleşiyorsun banada aynısı oldu muhasebeci kızı çıkardılar işler bana kaldı yerinede kimse alınmayacak.İzin almam bile sıkıntı çünkü biz birbirimizi idare ediyorduk şimdi kaldım tek.Senin inşallah yanına alırlar birinide yoksa eziyet valla.Oğlanın acil mi gerekti sünnet?şimdi hareketli zamanıda çabucak atlatırsınız inşallah.
evet biliyorum canım, hayırlısıyla bir gelsin de ramazan bakacağız artık.
maşallah canım, evet çok iyi hazırlanır inşallah, Allah gönlünüze göre versin.
Anladım canım, yaparsın bu hafta sonu.
Evet süre çok uzun da, ben başağrısından korkuyorum, başka bişey değil, inşallah olmaz da, sağ salim tutarız.
Aynen öyle çocuklar doyumsuz. Evet canım amin, bugünümüze şükürler olsun.
Aynen canım yaaa , iş hiç bitmiyor.
sağol canım. amin inşallah. bu hayatta kendilerini kurtarmak istiyorlarsa aklını başına toplamaları lazım.
Aynen senin durumundayım, izin alma durumum bile sıkıntıya girecek. Oğlanın sünneti için doktor biran önce yaptırın dedi. Biz geç bile kaldık aslında. İnşallah biran önce geçer, gözümde büyüyor çünkü.
Günaydın kızlarrr
Dün uğrayamadım bir türlü söylemiştim ya işlerimi düzene koymaya çalışıyorum...
Herkes iyidir inşallahhh
3 günlük tatil iyi geldi bize de ama her zamanki gibi çabucak bitiverdi
2 günü şehir dışında 1 günü İstanbul'da gezip eğlendik
Hafta sonu oğluşun ödevlerini cuma ve cumartesi sabahtan bitirdik ondan sonra ödev anlamında rahattık
Zaten öğretmenin amacı bu noktadan sonra kitapları bitirmek o yüzden kitap ödevleri geliyor genelde
Dün bir şiir yazmışlar okulda evde de onu süsledi defterinde
Birde yeni gelen hikaye kitabından okuma yaptık biraz ama biraz da parka çıktığımız için fazla zaman kalmadı okumaya
Okulda matematik dersinde bölme problemleri çözmüşler, hayat bilgisinde hava durumu ile ilgili konuyu işliyorlarmış
Bizde durumlar böyle işte kızlar işlerim yoğun ben durgunum bu hafta havalardan herhalde
Az kaldı hafta sonuna bu sabah çok zor kalktım akşam eşime takılıp film izleyeyim dedim ama geç kaldım yatmak için...
günaydın kızlarr,
dün nihayet bölme işlemlerine geçmişler. 1 sayfa arkalı-önlü çarpma-çıkarma-bölme işlemleri vardı, akşam üzerine yaptı, sabahta defterine geçirecekti. Bir de 40 a kadar 3 er 3 er yazma, bir de geriye doğru 3 er 3 er yazma vermiş.
Başka ödev yoktu, bir de hafta sonu bilgisayar oynayacağım diye ödevlerini eksik yapmış, dün söylüyor, anne 2 fotokopim varmış, onları unutmuşum, bir de ince kitaptan yapılacaklar varmış onları görmemişim diye, ben de ceza verdim 1 hafta boyunca bilgisayar oyun yasak diye. Sabah kalkmış benle pazarlık ediyor, anne ödevleri zamanında yaparsam, pazar günü oynayabilir miyim diye, ben de dün salıydı, salı gününe kadar yasak dedim.
günaydın kızlarr,
dün nihayet bölme işlemlerine geçmişler. 1 sayfa arkalı-önlü çarpma-çıkarma-bölme işlemleri vardı, akşam üzerine yaptı, sabahta defterine geçirecekti. Bir de 40 a kadar 3 er 3 er yazma, bir de geriye doğru 3 er 3 er yazma vermiş.
Başka ödev yoktu, bir de hafta sonu bilgisayar oynayacağım diye ödevlerini eksik yapmış, dün söylüyor, anne 2 fotokopim varmış, onları unutmuşum, bir de ince kitaptan yapılacaklar varmış onları görmemişim diye, ben de ceza verdim 1 hafta boyunca bilgisayar oyun yasak diye. Sabah kalkmış benle pazarlık ediyor, anne ödevleri zamanında yaparsam, pazar günü oynayabilir miyim diye, ben de dün salıydı, salı gününe kadar yasak dedim.
Günaydın kızlarrr
Herkes iyidir inşallahhh
Hafta sonu oğluşun ödevlerini cuma ve cumartesi sabahtan bitirdik ondan sonra ödev anlamında rahattık
Zaten öğretmenin amacı bu noktadan sonra kitapları bitirmek o yüzden kitap ödevleri geliyor genelde
Birde yeni gelen hikaye kitabından okuma yaptık biraz ama biraz da parka çıktığımız için fazla zaman kalmadı okumaya
Okulda matematik dersinde bölme problemleri çözmüşler, hayat bilgisinde hava durumu ile ilgili konuyu işliyorlarmış
Bizde durumlar böyle işte kızlar işlerim yoğun ben durgunum bu hafta havalardan herhalde
Az kaldı hafta sonuna bu sabah çok zor kalktım akşam eşime takılıp film izleyeyim dedim ama geç kaldım yatmak için...
günaydın kızlar..
dün ödev yoktu okuma yaptık sadece..
sabah kalktığımda hava kapalı ve yağmurluydu şimdi güneş var ne güzel..
Selam canım, evet az kaldı hafta sonuna, bu hafta sonu dinlen artıkGünaydın kızlarrr
Herkes iyidir inşallahhh
günaydın canım,günaydın kızlar..
dün ödev yoktu okuma yaptık sadece..
sabah kalktığımda hava kapalı ve yağmurluydu şimdi güneş var ne güzel..
hiç ilgisi yoktu, fdün bir görseydin oyalanıp durdu.günaydın canım...
çocuklar da bizde bıktık artık ödevdi okumaydı..
günaydın canım,Günaydın kızlar,bizim akşam hiç ödev yoktu bu cumartesi gösterileri var öğretmen bugün prova yaptıracakmış hatta eşofmanla gelin demiş,ama yazılı testlere devam.Dünde saatlerden test yapmış bugün ingilizceden sınavları var tekrar ettik akşam.Dün akşam annemlerde bendeydi yemek yedik beraber sonra onlar gitti 9.30 gibi bende çamaşır yıkadım astım öyle geçti..pazar günüde anneme yardıma gidicez ablamla bahar temizliği için.
evet öğretmen de demişti zaten, geometrik cisimlerden sonra geçeceğim diye.Günaydın cnm,iyi bari okullar kapanmadan bölmelere geçmişler zaten bu yıl müfredatta var ama asıl seneye tam öğrenecekler.Bizimde tablette oyun olayımız çok var elinden almazsam tüm gün sıkılmıyoda napıcaz bunlarla böyle ya.O yüzden okulların kapanmasını dört gözle bekliyorum babaanneye gittimi orda futbol,basket oynuyor bisiklete biniyor unutuyor tableti.
Günaydın cnm,bende sabahları üşüyorum serin oluyo havalar ısınmadı bi türlü gerçi bende yazlıkları çıkarmadım daha beni bekliyor herhalde
Günaydın kızlar,bizim akşam hiç ödev yoktu bu cumartesi gösterileri var öğretmen bugün prova yaptıracakmış hatta eşofmanla gelin demiş,ama yazılı testlere devam.Dünde saatlerden test yapmış bugün ingilizceden sınavları var tekrar ettik akşam.Dün akşam annemlerde bendeydi yemek yedik beraber sonra onlar gitti 9.30 gibi bende çamaşır yıkadım astım öyle geçti..pazar günüde anneme yardıma gidicez ablamla bahar temizliği için.
öğretmenler ders konusunda tam gaz devam..oh mis gibi güle güle otursun annen.
havalar ısınınca tam ısınır artık öf öf deriz sıcaktan
Evet cnm,umarım ramazanda çok sıcak olmaz.Senelik izinlerinizin tarihi belli oldumu?planlar yapıldımı bakalım?ben muhtemelen bayramdan sonraki hafta düşünüyorum ağustosun ilk haftası gibi.Bakalım yerimede birini ayarlamaları lazım nasıl olacak bende merak ediyorum.Gerçi bu yıl eşimin izni yok bende oğluşla değerlendiricem tatili eşim göndereyim bir hafta sizi güneye diyoda yok dedim sensiz ne işimiz var annemler ayvalıktan ev kiralamayı düşünüyolar ablamla belki uyarsa onlara takılırım olmazsa yazlık veya erdekte geçiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?