- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
- 448
evet biliyorum canım, hayırlısıyla bir gelsin de ramazan bakacağız artık.sahura kalkmak ve bişiler yemek çok sevap ama..
maşallah canım, evet çok iyi hazırlanır inşallah, Allah gönlünüze göre versin.lise 1 ve 2 de dersaneye gerek yok.benim kız 3 e geçecek.
şu 2 yılda çok iyi hazırlanması lazım bakalım artık.
Anladım canım, yaparsın bu hafta sonu.Kazak giymiyorum aldığım bir kaç yeni kısa kollularım var onlarla geçiştiriyorumda tabi en kısa zamanda el atmam lazım duruma:)sahura kalkmadan olmaz canım ya süre çok uzun ben dayanamam artık her seneki gibi Allah kolaylığını verecek inşallah..Çocuklar öyle cnm ne kadar verirsen o kadar istiyo maalesef,çocukları birazda biz bu hale getiriyoruz ben bazen kızıyorum oğlana birşey istediği zaman önce sor oğlum diyorum paran varmı yokmu hiç aklına gelmiyor anca istiyor tabi bunda bizim katkımızda çok herşeyin en iyisi en güzeli yapılıyor onlar için alışıyorlar tabi.Allah bugünlerimizi aratmasında yapalım napalım dimi
Evet süre çok uzun da, ben başağrısından korkuyorum, başka bişey değil, inşallah olmaz da, sağ salim tutarız.
Aynen öyle çocuklar doyumsuz. Evet canım amin, bugünümüze şükürler olsun.
Aynen canım yaaa , iş hiç bitmiyor.Aynen öyle. Bu kadar angaryası olan başka meslek var mı acaba.
Sağol canım. Artık birkaç gün sıkıntı çekeceğiz ama atlatacağız. Böylesi daha zor yaptıralım- yaptırmayalım yada ne zaman yaptıralım falan. En iyisi bir an önce olması.