merhaba canımmm..iyiyim çok şükür..
bu tür problemleri anlamaları biraz zor oluyor.bol bol alıştırma yapmamız lazım ama zaman yok...
bakıcı kendi evinde mi bakacak sana mı gelecek..bu bakıcı gönlüne göredir inşallah...
evet problemler karışık..ben anlattım..ama karıştırdım kafasını biraz..babası daha iyi anlattı..
bakıcı kendi evinde bakacak..
2 aylık hamile bakıcı..ama bebeğim olunca da bakarım diyor..ben de ediz i emir in okulunda anasınıfına vermek istiyorum seneye..emir in sınıfıyla ana sınıfı yan yana.işte dün konuştuk bakıcının evinde..emir in eski öğretmeninnin 3 yaşında kızını bakıyor su an ..zaten o ayarladı bu bakıcıyı..o bırakacak..
iyi bi bayan bakıcı..2 tane kızı var 13 yaşında.ikizleri var yani..şimdi hamile 3. çocuğuna.
bugun eğitim yok..yarın sınav var..
2. eğitim ise önümüzdeki hafta çarşamba başlıyor 2 hafta sürecek.
o eğitim sonunda da sınav olacakmışız.
işte böyle..
:18::18:yakalandım
oğluşuna başarılar dilerim canım, 1.olarak gelicektir eminim ben ona.
sen nasılsın görmeyeli, nasıl gidiyor eğitimler? Oooo iyiymiş pasta-börek. Neyse canım, hadi bekliyoruz, inşallah gelirsin tekrar.
yok canım..benim oğluş her sınavda 1. gelmiyor..
dün emir in eski öğretmeni rehber öğretmen oldu ya..yeni gelen öğretmenle sürekli irtibat halindeymiş..
emir in sınıfından 8 çocuğa dikkat dersi veriyor.
emir de hırs yok diyor..ona rağmen başarısı yüksek..bi de hırs olsa diyor neler yapmaz .ama ben o hırsı şimdiden aşılamak istemiyorum emir e.
yani emir için gelecekle ilgili planları var rehber öğretmenin..Allah sağlık verirse o günleri görürsek ve emir in başarısı daim olursa güzel yerlere getirmek istiyor bizim oğluşu..ve ben merkezden ev almak istiyoruz ama orda bi okula yazdıracağız emir i 2 seneye kadar dedim..öğretmen rahatsız oldu..servisle gitsin gelsin..bizim okulu bırakmasın dedi..başarı kendilerinden çıksın istiyor her okul gibi..ama ben emir i onların gördüğü kadar başarılı bulmuyorum açıkcası..ders çalışmayan bi çocuk çünkü..ödevleri dışında evde kitap açtığını görmüyorum hiç..kudurma ve çizgi film izleme onun en büyük zevki..çok da hareketli..nasıl bu kadar övüyorlar anlamıyorum emir i..
bakalım görelim diyorum artık..önümüzdeki maçlara bakacaz .başarılı olur da devam ederse biz arkasındayız oğlumuzun.
günaydın kızlar,bizim oğlanda saatlerden test olmuşlar ama gümlemiş sorular biraz zormuş problem sormuş saatli 10 da evden çıkan ayşe 1Saat 30 dakika sonra okula varıyor saat kaçta okula varmış olur gibi sorular.Şaşırmış hepsi sınıfın tamamı afallamış.Öğretmende zor sordum normal demiş.Akşam bir alemdik annecim sınıfın hepsi 30 40 aldı diyor bizimkide 50 almış onunla böbürleniyor.saati sorunca biliyolarda tabi böyle şaşırtmalı 1 saat 30 dakika seyince afallamışlar.
canım unutuyorlar ki geçtikleri konuları..olur böyle..
ama sınıf dökülmüş..senin oğluşun yine iyi almış..tebrik ederim..öperim pamuk yanaklarından