öğlenci canım, öğlene kadar vakti oluyor. 12.30 ta giriyorlar okula, 12,15 gibi çıkıyor evden.
Bizimkiler de önce gördüler canımi ama unutmuşlardır, olabilir, neyse sınıfın geneli aynı durumdaysa sorun yok
2 hafta daha yok musun canım, haftaya geleceksin biliyordum ben de seni
Canım olsun, senin oğluşun zeki maşallah, unutma bazı çocuklar dersi derste anlar, demekki senin ki de onlardan, başarısı daim olsun inşallah, okul değişikliği emiri nasıl etkileyecek bunu düşünmek lazım canım. Bence Emir le konuş bu durumu, sonra gideceği okuldaki eğitim nasıl acaba, onu bir araştır. Okul çok önemli çünkü, benim büyük kızın okulundan hiç memnun değilim mesela ben, merkezdeki okullar daha başarılı bizim burada, bizim ev de şehir dışında kalıyor biraz, dışarlara geçtikçe başarı düşüyor. Ben de ufak kızı, ortaokula geçince, merkezde bir okula vermek istiyorum, kısmet artık.
Evet canım benim epey bir fazlam var, şu an hedefim 8 kg. ama ilerisi ne olur bilemem.
Ayyy ne güzel hiç diyet yapmaman, ben 2-3 senedir kk'deyim hatta ilk tanışmam da bu sayede oldu.
Geçmiş olsun canım kızına. Benim kızın da iltihabı azalmaya başlamış çok şükür, 3.şurupta fayda sağladı.
Ben düşünüyorum canım, benimkisi bir de kilolu bir çocuk, inşallah kayıt ettiririm. Ya da yüzme kursu düşünüyorum.
Ayyyy inşallah kız, inşallah kısmet olur da görürsün o günler ve de gider oğluşun. Aminnn canım, Allah hepimizin çocuklarına, sağlık-sıhhat afiyetler versin.