• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

emir başarılı bir çocuk maşallah..biz çocuklarımızdan hep daha iyisini istediğimiz için öğretmenin gözüyle görmüyor olabilirsin..
erkek çocuklar kızlara göre daha bir kuduruk oluyorlar.:1::1:

evet o kuduruklu geldi mi boğuşmadan geçmiyor..evi altını üstünü deşiyorlar..

Günaydın canım. Maşallah istikrarlı bir şekilde her akşam okuma yapıyorsunuz. Ama faydasını da görüyorsun değil mi.

Canım özlemiştik seni, hoşgeldin.

Fadime diyet mi yapıyorsun canım. Nasıl gidiyor? Aslında benim de 2-3 kilo fazlam var ama ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım, kendi kendime bazen dikkat edeyim falan diyorum ama yok, boğazımı tutamıyorum:)

Sizin öğretmen ters köşeden vurmuş. Geçen dönem öğrenmişlerdi diye hatırlıyorum saatleri. Çok normal çocukların unutmuş olmaları.
Bizimkiler hala çarpma- bölme problemlerindeler.

evet canım kesinlikle faydası oluyor.bir sayfada olsa mutlaka okutuyorum. okumayı hızlandırmak için okuma yapmamız şart.

Kızlar yine Kdv haftasındayım ben o yüzden çok yoğum.
Akşam 2 sayfa matematikten bölme problemleri yaptık. Biraz da hikaye okudu yatttığı yerden, o kadar.
Dün dişçiye gittik, dolgu yapıldı dişine. Ordan onu okula yetiştirdim sonra kendim işe geldim. İşe geç gelince buraya uğrayamadım.

Kızlar yaz için yaz okulu düşünen var mı aranızda?

geçmiş olsun canım.. yaz okulu ben düşünmüyorum şu anda..

sonra topluyorlar mı bari..senin bloğun vardı neydi.önceden açılmıyordu bloglar şimdi görünüyor..

öyle bi kudurma ki..ben yapmayın desem bile duymuyorlar..kendilerinden geçiyorlar.gülme krizleri geçiriyorlar..alt alta üst üste..beni dinleyen kim.toplamıyorlar tabi..oklavayı elime alıyorum..öyle..ama yine çoğu iş bana kalıyor:2::2::2::2:

senin kız sabahçımıydı..sabah hangi ara yapıveriyor ödevini..
burada eski yoğunluk kalmadı artık..
öğlenci canım, öğlene kadar vakti oluyor. 12.30 ta giriyorlar okula, 12,15 gibi çıkıyor evden.

günaydın kızlar,bizim oğlanda saatlerden test olmuşlar ama gümlemiş sorular biraz zormuş problem sormuş saatli 10 da evden çıkan ayşe 1Saat 30 dakika sonra okula varıyor saat kaçta okula varmış olur gibi sorular.Şaşırmış hepsi sınıfın tamamı afallamış.Öğretmende zor sordum normal demiş.Akşam bir alemdik annecim sınıfın hepsi 30 40 aldı diyor bizimkide 50 almış onunla böbürleniyor.saati sorunca biliyolarda tabi böyle şaşırtmalı 1 saat 30 dakika seyince afallamışlar.
Bizimkiler de önce gördüler canımi ama unutmuşlardır, olabilir, neyse sınıfın geneli aynı durumdaysa sorun yok:27:

evet problemler karışık..ben anlattım..ama karıştırdım kafasını biraz..babası daha iyi anlattı..

bakıcı kendi evinde bakacak..
2 aylık hamile bakıcı..ama bebeğim olunca da bakarım diyor..ben de ediz i emir in okulunda anasınıfına vermek istiyorum seneye..emir in sınıfıyla ana sınıfı yan yana.işte dün konuştuk bakıcının evinde..emir in eski öğretmeninnin 3 yaşında kızını bakıyor su an ..zaten o ayarladı bu bakıcıyı..o bırakacak..
iyi bi bayan bakıcı..2 tane kızı var 13 yaşında.ikizleri var yani..şimdi hamile 3. çocuğuna.
bugun eğitim yok..yarın sınav var..

2. eğitim ise önümüzdeki hafta çarşamba başlıyor 2 hafta sürecek.
o eğitim sonunda da sınav olacakmışız.

işte böyle..

yok canım..benim oğluş her sınavda 1. gelmiyor..
dün emir in eski öğretmeni rehber öğretmen oldu ya..yeni gelen öğretmenle sürekli irtibat halindeymiş..
emir in sınıfından 8 çocuğa dikkat dersi veriyor.
emir de hırs yok diyor..ona rağmen başarısı yüksek..bi de hırs olsa diyor neler yapmaz .ama ben o hırsı şimdiden aşılamak istemiyorum emir e.
yani emir için gelecekle ilgili planları var rehber öğretmenin..Allah sağlık verirse o günleri görürsek ve emir in başarısı daim olursa güzel yerlere getirmek istiyor bizim oğluşu..ve ben merkezden ev almak istiyoruz ama orda bi okula yazdıracağız emir i 2 seneye kadar dedim..öğretmen rahatsız oldu..servisle gitsin gelsin..bizim okulu bırakmasın dedi..başarı kendilerinden çıksın istiyor her okul gibi..ama ben emir i onların gördüğü kadar başarılı bulmuyorum açıkcası..ders çalışmayan bi çocuk çünkü..ödevleri dışında evde kitap açtığını görmüyorum hiç..kudurma ve çizgi film izleme onun en büyük zevki..çok da hareketli..nasıl bu kadar övüyorlar anlamıyorum emir i..
bakalım görelim diyorum artık..önümüzdeki maçlara bakacaz .başarılı olur da devam ederse biz arkasındayız oğlumuzun.

canım unutuyorlar ki geçtikleri konuları..olur böyle..
ama sınıf dökülmüş..senin oğluşun yine iyi almış..tebrik ederim..öperim pamuk yanaklarından
2 hafta daha yok musun canım, haftaya geleceksin biliyordum ben de seni:1::1:
Canım olsun, senin oğluşun zeki maşallah, unutma bazı çocuklar dersi derste anlar, demekki senin ki de onlardan, başarısı daim olsun inşallah, okul değişikliği emiri nasıl etkileyecek bunu düşünmek lazım canım. Bence Emir le konuş bu durumu, sonra gideceği okuldaki eğitim nasıl acaba, onu bir araştır. Okul çok önemli çünkü, benim büyük kızın okulundan hiç memnun değilim mesela ben, merkezdeki okullar daha başarılı bizim burada, bizim ev de şehir dışında kalıyor biraz, dışarlara geçtikçe başarı düşüyor. Ben de ufak kızı, ortaokula geçince, merkezde bir okula vermek istiyorum, kısmet artık.

Günaydın canım. Maşallah istikrarlı bir şekilde her akşam okuma yapıyorsunuz. Ama faydasını da görüyorsun değil mi.

Canım özlemiştik seni, hoşgeldin.

Fadime diyet mi yapıyorsun canım. Nasıl gidiyor? Aslında benim de 2-3 kilo fazlam var ama ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım, kendi kendime bazen dikkat edeyim falan diyorum ama yok, boğazımı tutamıyorum:)

Sizin öğretmen ters köşeden vurmuş. Geçen dönem öğrenmişlerdi diye hatırlıyorum saatleri. Çok normal çocukların unutmuş olmaları.
Bizimkiler hala çarpma- bölme problemlerindeler.
Evet canım benim epey bir fazlam var, şu an hedefim 8 kg. ama ilerisi ne olur bilemem.
Ayyy ne güzel hiç diyet yapmaman, ben 2-3 senedir kk'deyim hatta ilk tanışmam da bu sayede oldu.

Kızlar yine Kdv haftasındayım ben o yüzden çok yoğum.
Akşam 2 sayfa matematikten bölme problemleri yaptık. Biraz da hikaye okudu yatttığı yerden, o kadar.
Dün dişçiye gittik, dolgu yapıldı dişine. Ordan onu okula yetiştirdim sonra kendim işe geldim. İşe geç gelince buraya uğrayamadım.

Kızlar yaz için yaz okulu düşünen var mı aranızda?
Geçmiş olsun canım kızına. Benim kızın da iltihabı azalmaya başlamış çok şükür, 3.şurupta fayda sağladı.
Ben düşünüyorum canım, benimkisi bir de kilolu bir çocuk, inşallah kayıt ettiririm. Ya da yüzme kursu düşünüyorum.

canım evet yapıyor ses etmiyor ödevlerinde..
öğretmenin dediğine göre bilim ve teknoloji okulu diye bi okul varmış,
sanıyorum 4 sınıf sonrası öğretmenin tavsiye ettiği çocukları sınava tabi tutuyorlarmış...sınavı geçerse o okula alıyorlarmış.bir de IQ de ölçüyorlarmış sanırım..Düzce de varmış bu lise.
hatta bu çocuklar üniversite sınavına girmeden geçiş yapıyor dedi öğretmen..
Bilemiyorum..Allah sağlık versin oğluşlarımıza..gerisi az çok gelir..benim tek istediğim Sağlıkları yerinde olsun, yanımızda olsun, evimizde olsunlar..Allah kimseyi evlatlarından ayırmasın..

Ama ileride böyle yerlere gelirse de çok mutlu olurum açıkcası...
Ayyyy inşallah kız, inşallah kısmet olur da görürsün o günler ve de gider oğluşun. Aminnn canım, Allah hepimizin çocuklarına, sağlık-sıhhat afiyetler versin.:16::16::16:

öğlenci canım, öğlene kadar vakti oluyor. 12.30 ta giriyorlar okula, 12,15 gibi çıkıyor evden.

Bizimkiler de önce gördüler canımi ama unutmuşlardır, olabilir, neyse sınıfın geneli aynı durumdaysa sorun yok:27:

2 hafta daha yok musun canım, haftaya geleceksin biliyordum ben de seni:1::1:
Canım olsun, senin oğluşun zeki maşallah, unutma bazı çocuklar dersi derste anlar, demekki senin ki de onlardan, başarısı daim olsun inşallah, okul değişikliği emiri nasıl etkileyecek bunu düşünmek lazım canım. Bence Emir le konuş bu durumu, sonra gideceği okuldaki eğitim nasıl acaba, onu bir araştır. Okul çok önemli çünkü, benim büyük kızın okulundan hiç memnun değilim mesela ben, merkezdeki okullar daha başarılı bizim burada, bizim ev de şehir dışında kalıyor biraz, dışarlara geçtikçe başarı düşüyor. Ben de ufak kızı, ortaokula geçince, merkezde bir okula vermek istiyorum, kısmet artık.

Evet canım benim epey bir fazlam var, şu an hedefim 8 kg. ama ilerisi ne olur bilemem.
Ayyy ne güzel hiç diyet yapmaman, ben 2-3 senedir kk'deyim hatta ilk tanışmam da bu sayede oldu.

Geçmiş olsun canım kızına. Benim kızın da iltihabı azalmaya başlamış çok şükür, 3.şurupta fayda sağladı.
Ben düşünüyorum canım, benimkisi bir de kilolu bir çocuk, inşallah kayıt ettiririm. Ya da yüzme kursu düşünüyorum.

Ayyyy inşallah kız, inşallah kısmet olur da görürsün o günler ve de gider oğluşun. Aminnn canım, Allah hepimizin çocuklarına, sağlık-sıhhat afiyetler versin.:16::16::16:
evet canım ..sanıyorum 2 hafta..arada ders yapılmazsa yine gelirim işime.
ama orda öğlen aralarında ve bazı boşluklarda kitap okumaya başladım..kütüphanesi var üniversitenin
stephan king in Duma adası diye bir kitabını okuyorum..son 100 sayfa kaldı..kitap 620 sayfa sanırım..sürükleyici..bana iyi geldi..başka dünyalara daldım.
ben yaz okulu düşünmüyorum ..aslında isterim ama emir istemem diye mızıldadı..gitmem de gitmem.
tamam dedim.ama hafta sonları karete istiyorum kesinlikle..yanında başka bir kaç kurs ta olursa yollarım..kendim götürür getiririm..hafta sonu evdeyim nasılsa...tüm yaz boş boş durmasın..
aminnnnn canım..onların canları sağ olsun..
diyette hiç kilo verdin mi bu ara.

çok tatlılar maşallah..Allah bağışlasın canım..
ne güzel mamalar yapmışsın kuşum ya..marifetli arkadaşım..

aa baktın mı...
hep beklerim arkadaşım..teşekkür ederim..

bir de bu eğitim yüzünden hiç mama ya da yazı eklemedim..

evet canım ..sanıyorum 2 hafta..arada ders yapılmazsa yine gelirim işime.
ama orda öğlen aralarında ve bazı boşluklarda kitap okumaya başladım..kütüphanesi var üniversitenin
stephan king in Duma adası diye bir kitabını okuyorum..son 100 sayfa kaldı..kitap 620 sayfa sanırım..sürükleyici..bana iyi geldi..başka dünyalara daldım.
ben yaz okulu düşünmüyorum ..aslında isterim ama emir istemem diye mızıldadı..gitmem de gitmem.
tamam dedim.ama hafta sonları karete istiyorum kesinlikle..yanında başka bir kaç kurs ta olursa yollarım..kendim götürür getiririm..hafta sonu evdeyim nasılsa...tüm yaz boş boş durmasın..
aminnnnn canım..onların canları sağ olsun..
diyette hiç kilo verdin mi bu ara.
tamam canım uğramaya çalış. Ohhhh maşallah 520 sayfa kitapta okudun, süper.
bu hafta sadece 200 gr. verdim ve ceza aldım, zeliş bana ceza verdi, hergün 40 dakika spor ve şeker kesinlikle yasak, akşam da en geç 19 da yenecek.:27::27:

tamam canım uğramaya çalış. Ohhhh maşallah 520 sayfa kitapta okudun, süper.
bu hafta sadece 200 gr. verdim ve ceza aldım, zeliş bana ceza verdi, hergün 40 dakika spor ve şeker kesinlikle yasak, akşam da en geç 19 da yenecek.:27::27:

200 gr haaaa :57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::

Son düzenleme:
Back