günaydın kızlar..
ödev yoktu okuma yaptık sadece.cumartesi oğlumla ben anneme gittik.
pazar da eşimin anneannesine gittik.dünde oğlana spor ayakkabısı almak için çıktık.
günaydın kızlarr,
hafta sonu fazla ödevimiz yoktu, Türkçe kitabından üzerine yapılacak vardı. Bir de masal kahramanı tanıtın demiş öğretmeni, fon kartonuna, akşamüstü onu yazdırdım, yarım fon kartonuna Sinderella hikayesi yazdık.
Hepsi bu kadar.
cumartesi günü de iş çıkışı çocukları alışveriş merkezine götürdüm. Büyük kıza kipadan kitap aldık, 3 tane, ufak da scooter isteyip duruyodu, onu aldım, bir de yemek ısmarladım, günü öyle kapadık.
pazar günü de annemlerde mangal keyfindeydik. gayet keyifli geçti, ama benim diyet güme gitti. Dün tekrar kaldığım yerden başladım diyete, işteydik zaten, öyle işte kızlar. Sizlerde ne var ne yok, herkes iyidir umarım.
Günaydın kızlar,bu haftasonu 19 mayısla birleşince bayağa keyifli geçti bizim.Cumartesi oğlanın derslerini bitirttirdim gündüz akşam düğüne gittik çok güzel geçti.Pazarda geç kalktık kahvaltı yapmadan yola koyulduk kayınvalideme geçtik silivriye orada kahvaltımızı yaptık sonrasında oğlanla babası halı sahada maç yaptılar akşamda silivrinin merkezine indik yemek yedik derken güzel geçti.Dünde yine basket ve futbol oynadı bizimkiler saat 4 e doğru yola çıktık ama yollar bomboştu 5 te eve geldik.Ben yemeklerimi yaptım fırına birde kek attım oğlan seviyo sınıftakilerede ikram ediyo diye çantasına bol bol koydum.Böylece bir tatili daha yedik ama gayet güzel geçti.Yazlıklarımı çıkarmadım daha bakalım o işlerimi ne ara halledicem..
Evet ramazana az kaldı Allah her seneki gibi yardımcımız olsun.Uykusuzluk beni mahvediyo onun dışında iyi gidiyor..
selam canım,haftasonu çocukların gönüllerine göre olmuş ne güzel,zaten sen onların gönlünü yapmasını iyi biliyorsun.
Günaydın canım. Oo kızların istekleri yapılmış haftasonu. Keyifleri yerindedir. Artık yaz geldi mangalsız olmuyor di mi. Biz de pazar güü annemlerle beraber yaptık mangal keyfi.günaydın kızlarr,
hafta sonu fazla ödevimiz yoktu, Türkçe kitabından üzerine yapılacak vardı. Bir de masal kahramanı tanıtın demiş öğretmeni, fon kartonuna, akşamüstü onu yazdırdım, yarım fon kartonuna Sinderella hikayesi yazdık.
Hepsi bu kadar.
cumartesi günü de iş çıkışı çocukları alışveriş merkezine götürdüm. Büyük kıza kipadan kitap aldık, 3 tane, ufak da scooter isteyip duruyodu, onu aldım, bir de yemek ısmarladım, günü öyle kapadık.
pazar günü de annemlerde mangal keyfindeydik. gayet keyifli geçti, ama benim diyet güme gitti. Dün tekrar kaldığım yerden başladım diyete, işteydik zaten, öyle işte kızlar. Sizlerde ne var ne yok, herkes iyidir umarım.
Güle güle giysin yeni ayakkabısını oğluşun. Çocuklar yeni birşey alınınca çok seviniyorlar.günaydın kızlar..
ödev yoktu okuma yaptık sadece.cumartesi oğlumla ben anneme gittik.
pazar da eşimin anneannesine gittik.dünde oğlana spor ayakkabısı almak için çıktık.
Günaydın kızlar,bu haftasonu 19 mayısla birleşince bayağa keyifli geçti bizim.Cumartesi oğlanın derslerini bitirttirdim gündüz akşam düğüne gittik çok güzel geçti.Pazarda geç kalktık kahvaltı yapmadan yola koyulduk kayınvalideme geçtik silivriye orada kahvaltımızı yaptık sonrasında oğlanla babası halı sahada maç yaptılar akşamda silivrinin merkezine indik yemek yedik derken güzel geçti.Dünde yine basket ve futbol oynadı bizimkiler saat 4 e doğru yola çıktık ama yollar bomboştu 5 te eve geldik.Ben yemeklerimi yaptım fırına birde kek attım oğlan seviyo sınıftakilerede ikram ediyo diye çantasına bol bol koydum.Böylece bir tatili daha yedik ama gayet güzel geçti.Yazlıklarımı çıkarmadım daha bakalım o işlerimi ne ara halledicem..
günaydın canım,
Güle güle kullansın oğluş ayakkabısını. Senin kız nasıl canım, hiç anlatmıyorsun, dersleri falan güzel gidiyor mu?
evet ama 1 ay sonra ramazan başlayacak, şu 1 ayda artık ne yaparsak.
sağol canım. kzıımda iyi dersleride iyi çok şükür.dersaneye başlayacak bu yaz
evet canım çalıştım, biz her daim burdayız.Günaydın canım. Oo kızların istekleri yapılmış haftasonu. Keyifleri yerindedir. Artık yaz geldi mangalsız olmuyor di mi. Biz de pazar güü annemlerle beraber yaptık mangal keyfi.
Dün sen iştemiydin, ben de çalıştım dün.
Güle güle giysin yeni ayakkabısını oğluşun. Çocuklar yeni birşey alınınca çok seviniyorlar.
Yazlık imkanınızın olması ne güzel. Yazın bunalınca kendinizi atarsınız yazlığa. İlerde ben de hep hayalini kuruyorum bunun. Meşhur emeklilik hayalleri vardır ya herkesin, öyle hayal işte..
evet yoktun geçen hafta, biz de seni özledik. Yapma canım yaaa, tek başına o kadar işin üstesinden nasıl kalkacaksın? İnşallah alınır eleman.Kızlar merhaba,
Özledim sizi ya...
Geçen hafta gelemedim fazla. Dışarda vergi dairesinde işlerim vardı hep. Tabi dışarda olunca ofisin işleri de birikti.
Kızlar işyerinden birisi çıkıyor demiştim ya, onun işleri tamamen bana kaldı. Ben kendi yaptığım ufak tefek işleri diğer arkadaşa devrettim.
Yeni birisinin alınıp alınmayacağı belli değil ama alınacak gibi bir hava yok hiç.
Ofisin tüm sorumluluğu bana kaldı.
Öte yandan yarın kızı dişçiye götüreceğim, dolgu yapılacak. Pazartesi oğlanı cerraha muayeneye götüreceğim, haftaya cuma da sünnet olacak büyük ihtimalle.
Duktorumuz 2 yaşından önce olsun demişti. Ben de yaz ve ramazan gelmeden halletmek istedim.
İşte böyle bir yoğunluğun içindeyim.
Canım tatile gitmek istiyor ama sanırım tatil işi de ağustos sonu- eylül başı gibi.
Havalar ısındıkça ofis bana batıyor.
Amin canım. İnşallah.evet canım çalıştım, biz her daim burdayız.
ahhh o emeklilik hayalleri ah, sanki hep hayal olarak kalacakmış gibime geliyor, zaman sanki hiç geçmeyecek, oysa bir de bakacağız, ohooo hayat bitmiş, Alalh inşallah hepimize hayalimizdeki o günleri yaşatmayı nasip etsin.
Eleman alınırsa da işi çok iyi bilen birisi değil de bana yardımcı şeklinde birisi alınacakmış. Bekliyorum ben de.evet yoktun geçen hafta, biz de seni özledik. Yapma canım yaaa, tek başına o kadar işin üstesinden nasıl kalkacaksın? İnşallah alınır eleman.
Kızına ve de oğluşa geçmiş olsun canım, inşallah kolayca atlatırsınız.
Benim kızı da cumartesi ben götürdüm diş için, iltihaplar için şurup verdi, geçmezse enjeksiyon yapılır dedi, inşallah geçer, sonrasında da film çektir, ona göre kanal tedavisi ya da çekim yaparız dedi. Bakalım artık hayırlısı canım.
tatil hepimiz istiyoruzya, haftaya perşembe biz gidiyoruz kısmetse, 4 günlüğüne.
Senin daha çokmuş canım, Allah sabırlar versin.
iyi günlerde giysin cicisini,okumada konusundada bayağa ilerlediniz hemen hergün gibi okuyor dimi?
Günaydın canım. Oo kızların istekleri yapılmış haftasonu. Keyifleri yerindedir. Artık yaz geldi mangalsız olmuyor di mi. Biz de pazar güü annemlerle beraber yaptık mangal keyfi.
Dün sen iştemiydin, ben de çalıştım dün.
Güle güle giysin yeni ayakkabısını oğluşun. Çocuklar yeni birşey alınınca çok seviniyorlar.
Yazlık imkanınızın olması ne güzel. Yazın bunalınca kendinizi atarsınız yazlığa. İlerde ben de hep hayalini kuruyorum bunun. Meşhur emeklilik hayalleri vardır ya herkesin, öyle hayal işte..
bizim abla olunca, muhakkak ondan kalma bişeyler oluyor, hiç o yüzden sıkıntı yaşamıyoz, sadece gezme kıyafetleri alyorum çoğunlukla.Dün işe geldim ben. Kızımı da yanımda getirdim. Hafta sonu çocukların yazlık kıyafetlerini çıkarayım dedim.
Hiç birşeyleri olmuyor. Özellikle kızımınkilere üzüldüm valla. Geçen yaz aldığım birsürü tişört, çoğu da yeni, olmuyor.
Dün sabah çocuk giyecek birşey bulamadı. İşyerine yakın lc waikiki mağzası var. Öğlen tatilinde oraya gittik biraz alış veriş yaptık ama alınacak daha çok şey var.
Maşallah tam büyüme çağında ya, her yaz her kış ayrı ayrı alışveriş yapmak zorunda kalıyoruz. Diğer seneye birşey olmuyor üstüne.
Sağol canım. Yaniii aynen öyle canım, işten izin al, götür -getir.Amin canım. İnşallah.
Eleman alınırsa da işi çok iyi bilen birisi değil de bana yardımcı şeklinde birisi alınacakmış. Bekliyorum ben de.
Senin kızına da geçmiş olsun canım. İnşallah tez zaman da atlatırsınız. İnsan kendi hasta olsa bu kadar yorulmuyor, şu çocukları doktorlara taşımak beni çok yoruyor valla.
Oh ne güzel git bizim yerimize de tadını çıkar tatilin.
Ben de eşimi sıkıştırıyorum ramazandan önce en azından bir haftasonu biryerlere kaçalım diye çünkü çok bunaldım ben.
selam canım,
ne güzel 3 gün tatil tabii ki iyi gelmiştir sana. Yazlıkları çıkarmadın mıKız biz kazakları atalı 1 ay olduya, tam yaz geldi artık buralara, çoktan kalktı kışlıklar falan.
Ama hafta sonunun güzel geçmesi sana iyi gelmiştir, şimdi tam gaz 4 gün geçiverir.
Ben kızların keyfini yaptıkça maalesef daha fazlasını istiyorlar sankim, bir türlü memnun edemiyorum.
Ramazan da aynısı benim için de geçerli canım, sahura kalkmasam mı diye düşünüyorum, 1 bardak su içip yatsam, belki denerim.
aman iyi olsun maşallah. Dersaneden bu sene hiç fayda göremedim ben yaaa, okula gidip gelir gibi gitti geldi, artık lise 1 olacağı için düşünmüyorum dersane, ama şu inekle.com dan ders aldırabilirim, kendinin de hoşuna gidiyor, orda birebir ders gördüğü için faydalı oldu. Bu hafta full yazılıları var zaten, Allah yardımcıları olsun inşallah.
selam canım,
ne güzel 3 gün tatil tabii ki iyi gelmiştir sana. Yazlıkları çıkarmadın mıKız biz kazakları atalı 1 ay olduya, tam yaz geldi artık buralara, çoktan kalktı kışlıklar falan.
Ama hafta sonunun güzel geçmesi sana iyi gelmiştir, şimdi tam gaz 4 gün geçiverir.
Ben kızların keyfini yaptıkça maalesef daha fazlasını istiyorlar sankim, bir türlü memnun edemiyorum.
Ramazan da aynısı benim için de geçerli canım, sahura kalkmasam mı diye düşünüyorum, 1 bardak su içip yatsam, belki denerim.
Kızlar merhaba,
Özledim sizi ya...
Geçen hafta gelemedim fazla. Dışarda vergi dairesinde işlerim vardı hep. Tabi dışarda olunca ofisin işleri de birikti.
Kızlar işyerinden birisi çıkıyor demiştim ya, onun işleri tamamen bana kaldı. Ben kendi yaptığım ufak tefek işleri diğer arkadaşa devrettim.
Yeni birisinin alınıp alınmayacağı belli değil ama alınacak gibi bir hava yok hiç.
Öte yandan yarın kızı dişçiye götüreceğim, dolgu yapılacak. Pazartesi oğlanı cerraha muayeneye götüreceğim, haftaya cuma da sünnet olacak büyük ihtimalle.
Duktorumuz 2 yaşından önce olsun demişti. Ben de yaz ve ramazan gelmeden halletmek istedim.
Canım tatile gitmek istiyor ama sanırım tatil işi de ağustos sonu- eylül başı gibi.
Aynen öyle. Bu kadar angaryası olan başka meslek var mı acaba.bizim abla olunca, muhakkak ondan kalma bişeyler oluyor, hiç o yüzden sıkıntı yaşamıyoz, sadece gezme kıyafetleri alyorum çoğunlukla.
Sağol canım. Yaniii aynen öyle canım, işten izin al, götür -getir.
Sağol canım, inşallah çıkartıcağım.
Evet yaaa, gidin siz de,accık dinlen yani, ihtiyaç var, inşallah halledersin. Bizim meslekte bunalmayacak gibi değil ki canım yaaa, hesap-kitap-fatura-vergi vs.vs. hiç iş bitmez mi yaaa.
geçmiş olsun canım. sünnet bir kaç gün baya bir sıkıntılı oluyor inşallah atlatırsınız bir an önce..
Allah işinde kolaylıklar versin canım.nasıl olsa işler yürüyor diye almak istemiyorlardır.
Kızlar merhaba,
Özledim sizi ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?