- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
- 448
evet canım tam güzel havalar şimdi.hımm ben otele bu 19 mayıs tatilinde gidiyosunuz sanmıştım,mangal yapılabilecek en güzel şey bencede baharda açık havada oh miss.Bizimde otelde misafir olarak konaklıyacağımız için tatillerle birleştirmeyin demişler 19 mayısda tatil ya o yüzden kaldı bi haftasonu gidilecek ancak.Düğüne gidicez mecburen görevimizi yapıcaz sorma dünde kına vardı zaten zar zor gittim bide rahat bırakmıyolar kalk oyna diye..Doğru diyorsun cnm hayat çok acımasız ya o aile o acıyla mecburen düğün yaptı içleri kan ağlarken
hımmm anladım canım. neyse görevinizi yapacaksınız artıkın, Allah geride kalanlara bool sabırlar versni, inşallah maaş bağlanırlar hepsine de, en azından teselli olur. 1 tanesi vardı emekli olmuş, sırf kızları okusun diye çalışmaya devam ediyormuş. Ne hikayeler çıkacak daha kimbilir.
vergi dönemiya, bir de bir arkadaşı işten çıkacaktı, ondan gelemiyor sanırım.boncukkkk sen nerelerdesin kaç gündür?
yeşimcim bu arada internetten kitap okumayı seviyorsan bir site buldum, Güneş çavması diye bir kitap var, burda kızlar da tavsiye etmişler, bak istersen.
http://www.dokundum.com/book2.htm
sitesi bu.
Son düzenleme: