ama yazmamışın bişey, ben mi görmedim? Öyle olsun bakalım, ama kimse yazmayınca burası dağılır haberiniz ola, geliyom gidiyom sayfada hareket yok, gelesim gelmiyor o zaman. Zaten bugün de canım çok sıkkın, dün akşam çok sinirlendirdi yinwe benim büyük. Matematikten kaç gündür inekle.com demiştim ya ders aldırdım, dün de ayrıca dersaneye gitti, akşam gelmiş,bir sürü çözemediğim soru var diyor, ben de sinirlendim, hepsini biriktir de, soralım dedim, demez olaydım, benimki bir hortladı, yapmayacağım da, bakmayacağım da, çalışmayacağım da, yazılıdan da zayıf alacağım da. Deli oldum varya sinirden çıldıracağım artık, ben yoruldum bu kızla uğraşmaktan, ama atsan atılmıyor, satsan satılmıyor denirya aynen öyle, valla inanın ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.
aklı sıra ben iyi not alsın istiyorumya, güya beni tehdit ediyo, yapmicam etmicem diye, oysaki kendine olacak olan, offffffff, sabah sabah dertliyim işte kızlar böyle, Allah booool sabırlar versin bana, kızıma da akıl fikir ihsan eylesin.
Kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama anltacak kimsem yok, kocama söylesem, üstüne gitme, ne yapalım diyor, kabul edemiyorum ama.