İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

evet canım tam güzel havalar şimdi.
hımmm anladım canım. neyse görevinizi yapacaksınız artıkın, Allah geride kalanlara bool sabırlar versni, inşallah maaş bağlanırlar hepsine de, en azından teselli olur. 1 tanesi vardı emekli olmuş, sırf kızları okusun diye çalışmaya devam ediyormuş. Ne hikayeler çıkacak daha kimbilir.

boncukkkk sen nerelerdesin kaç gündür?
vergi dönemiya, bir de bir arkadaşı işten çıkacaktı, ondan gelemiyor sanırım.
yeşimcim bu arada internetten kitap okumayı seviyorsan bir site buldum, Güneş çavması diye bir kitap var, burda kızlar da tavsiye etmişler, bak istersen.
http://www.dokundum.com/book2.htm
sitesi bu.

Son düzenleme:

yaaa kıyamam canımmmm kızın çok üzmüş seniii anlayacak bu yaptıkların ne kadar yanlış olduğunu, kendine yaptığını ama senide üzdüğünü işte umarım erken anlar ve yol yakınken geleceğini şekillendirme şaşı olur...

Sede üzmemeye çalış canım kendini, sen elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorsun zaten...

günaydın hayırlı cumalar...
okuma metni ve soruları vardı onu yaptık bir de okuma..

merhaba canım sizde de çalışmalar istikrarlı bir şekilde sürüyor ne güzel...

Evet canım gerçekten bunlar iyi günlerimiz galiba, büyüdükçe asileşecekler ki erkek çocuk kıza göre daha da zorrr, Allahım yardımcımız olsun hepimizin...

Sorma yaaa bu algı değişmedi hala ülkemizde piskiyatrist değilde ben mesela istiyorum psikoloğa gitmeyi ama bir türlü kaynak ve zaman ayıramadım. Gideyim ne güzel oturayım karşısına sorgusuz sualsiz, eleştirmeden dinlesin beni deşarj olayım ohhh misss valla....

Haftasonu mangal keyfi süper olur açık havada yer müsaitse ip atlamalar sallanmalar filann bak nasıl canım çekti şimdi

Bizde Tekirdağ'a gideceğiz kısmetse ona hazırlanıyoruz

az önce face de bir haber vardı hatta inanmayıp bankanın sitesine girip inceledim evet doğruymuş. ING ban soma daki kaza geçiren müşterilerinin kredi borçlarını silecekmiş ayrıca sigorta dahilinde ki tüm ödemeleri varislere ödeyeceklerini açıklamışlar...

bu sitede de yardım toplanmaya başlamış galiba nasıl ulaşır ne olur bilmem ama bende dahil olmayı düşünüyorum henüz bakamadım ama...

Selam kızlar tekrar

dün akşam oğluşun türkçe ve hayat bilgisinden ödevleri vardı babasıyla yaptılar sadece bir arkadaşına tebrik kartı yazması gerekiyormuş onu beraber yazdık.

ancak bunları yapabildik zaten başka bir şeye vakit kalmadı ben eve geç gitim çünkü yemeğide dışardan söyleyip hallettik akşam geç kalınca...

kendime bir bluz birde bez babet aldımmm birde çanta alacaktım ama beğenemedim bir türlüüü

buğün cuma haftasonuna hikaye haritamız var bir sürüde ödev gelir yarın çok yoğunuz akşam üzeride yola çıkacağız bakalım yine bişey anlamadan geçecek 3 gün ama gezmiş olacağız işte

bugün e temzilik işini halledebilsem pazartesiye kalsın istemiyorum çok yorucu olur çünkü

bende durumlar böyle işteeee

Doğru cnm yoğundur o şimdi.İnternetten kitap okumadım öyle ama bakayım sararsa neden olmasın dimi ama

slm cnm,tekirdağda kim var bakim?Bizim yazlığın oradan geçeceksiniz otobandan gitmiyorsanız eğer,bizim yazlıkta silivri maksiyi geçtikten 1 yada 1,5 km sonra solda basınkent 4 sitesi.Biz pazar gideceğiz yarın akşam düğün var çünkü.Bende bu akşamdan işlerimi bitirecem temizlik ve ütüm var sonrasında rahat etmek istiyorum.Pazarteside gelince yemek yaparım sadece..

sağol canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun, çocuklarımıza da akıl fikirler nasip etsin. Yapsınlar tabii yaa, tüm babalar-kardeşler-abiler gitti yazık.

güle güle kullan canım aldıklarını.
Şimdiden size de iyi eğlenceler canım, Tekirdağ da kim vardı? Uzak mı İstanbul'a?

Doğru cnm yoğundur o şimdi.İnternetten kitap okumadım öyle ama bakayım sararsa neden olmasın dimi ama
Tamam canım, bak bakalım, kızlar pek bi methetmişler de. Azıcık başladım ben de, fırsat bulursam devam edeceğim.

konusu neymiş kitabın.

gezenti seni....

hımmm anladım canım denizi nasıl oranın giriyorsunuz yazın değilmi

nereden gideceğimiz o günkü trafiğe bağlı aslında canımm eşimin teyzesi ve dayısı var ama daha önce sadece içinden geçtim Tekirdağın gidip gezmemiştim hem ziyeret hem gezmek amacımızzz

bende dönüşe iş kalsın istemiyorum aslında umarım yetiştirebilrim bu akşam oğluşun ödevleri ve ütüyü halletsem birazda sabah yaparım dediğin gibi yemek işleri gelince yapılır zatennn

3 saat mesafede canım

teşekkür ederimmmmm

gezenti seni....

yazın giriyoruz denize şimdiye kadar bişey olmadı şükür denizde gözle görülen bişey yo tabi ama marmara işte ne kadar temiz olacak

Kızlar hepinize iyi akşamlar,iyi tatiller...Salı günü görüşmek üzere

Kızlar hepinize iyi akşamlar,iyi tatiller...Salı günü görüşmek üzere

İyi akşamlar, iyi tatillerrr kızlarrrrr

Kendinize çokk iyi bakınnn iyice dinlenmip eğlenin ki enerji depolayıp dönelim işlerin başına

Ben haftaya pek gelemeyeceğim topiğe ama günlük en azından durumumuzu yazarım Yazarım herhalde diye düşünüyorum.

Şu işlerim düzene sokmam lazım canlarımmmm

Hoşçakalınnnnnn

günaydın kızlarr,
hafta sonu fazla ödevimiz yoktu, Türkçe kitabından üzerine yapılacak vardı. Bir de masal kahramanı tanıtın demiş öğretmeni, fon kartonuna, akşamüstü onu yazdırdım, yarım fon kartonuna Sinderella hikayesi yazdık.
Hepsi bu kadar.
cumartesi günü de iş çıkışı çocukları alışveriş merkezine götürdüm. Büyük kıza kipadan kitap aldık, 3 tane, ufak da scooter isteyip duruyodu, onu aldım, bir de yemek ısmarladım, günü öyle kapadık.
pazar günü de annemlerde mangal keyfindeydik. gayet keyifli geçti, ama benim diyet güme gitti. Dün tekrar kaldığım yerden başladım diyete, işteydik zaten, öyle işte kızlar. Sizlerde ne var ne yok, herkes iyidir umarım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
ödev yoktu okuma yaptık sadece.cumartesi oğlumla ben anneme gittik.
pazar da eşimin anneannesine gittik.dünde oğlana spor ayakkabısı almak için çıktık.

günaydın canım..
yaz da geldi diyet yapmak zor olur mangal keyifleri bitmez artık

günaydın kızlar..
ödev yoktu okuma yaptık sadece.cumartesi oğlumla ben anneme gittik.
pazar da eşimin anneannesine gittik.dünde oğlana spor ayakkabısı almak için çıktık.
günaydın canım,
Güle güle kullansın oğluş ayakkabısını. Senin kız nasıl canım, hiç anlatmıyorsun, dersleri falan güzel gidiyor mu?

günaydın canım..
yaz da geldi diyet yapmak zor olur mangal keyifleri bitmez artık
evet ama 1 ay sonra ramazan başlayacak, şu 1 ayda artık ne yaparsak.

Günaydın kızlar,bu haftasonu 19 mayısla birleşince bayağa keyifli geçti bizim.Cumartesi oğlanın derslerini bitirttirdim gündüz akşam düğüne gittik çok güzel geçti.Pazarda geç kalktık kahvaltı yapmadan yola koyulduk kayınvalideme geçtik silivriye orada kahvaltımızı yaptık sonrasında oğlanla babası halı sahada maç yaptılar akşamda silivrinin merkezine indik yemek yedik derken güzel geçti.Dünde yine basket ve futbol oynadı bizimkiler saat 4 e doğru yola çıktık ama yollar bomboştu 5 te eve geldik.Ben yemeklerimi yaptım fırına birde kek attım oğlan seviyo sınıftakilerede ikram ediyo diye çantasına bol bol koydum.Böylece bir tatili daha yedik ama gayet güzel geçti.Yazlıklarımı çıkarmadım daha bakalım o işlerimi ne ara halledicem..

Evet ramazana az kaldı Allah her seneki gibi yardımcımız olsun.Uykusuzluk beni mahvediyo onun dışında iyi gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…