• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

hahaha başka bir şansın yok zaten ona göre bak izleniyorsun buradan,salataya talim.Nasıl dayanıyorsun arkadaşım mantı yapıpta yememek nasıl bir şey?akıllara zarar:9::9:

ya bilmiyorum ama diyetteyken dayanıyorummm çok katı oluyrum

ama haftasonu geldimi iş bitiyor bırakıyorum diyeti filan yaniii

evde olunca çok yiyorum

dışarda salata yemeyi hele hiç sevmem illa yemek yenecek yani :60: :60:

haha bende bakem yazdım.
akşama dünden kalan pilav var yanına çorba yapayım diyorum.
güzel..bende de pilav ve tavuk var..ama az kaldı..ancak oğlanlara yeter..bi de dün annem yeşil mercimek yapmıştı..yarma ile pişirmişti..ondan yeriz..tost falan yapıp menüyü şişiririm artık..çünkü az az kaldı yemekler..

dün oğluşun tüm ısrarların arağmen pizzadan vazgeçip tavuk yedim gerçi o üzerine birde hamburger menü yedi :60: :60: :60:

akşama yemeğim yok benim sanırım mantı ve salata yapıp ben sadece salata yerimmmmm
afiyet olsun zeliş...oğluşun üstüne bi hamburger yediyse doyurucu olmamış..sana da zararı dokunmamıştır o zaman..hepten de aç kalma he..şaka yapıyorum..mantıdan da ye biraz.
evet cnm sıkıntılı bir hava var yağsa rahatlıcak gibi ama sabah çok bulutlu olmasına rağmen açtı hava.Sen ne yapacaksın pikniğe gidecekmisin oğlanla?

burda yağmurlar yeni duruldu..mümkünse yağmasın..

anneler gününde anneannemin mezarına gittik..daha 1 ay önce otlar biçilmişti..ama bu gidişimizde mezara zor ulaştık..otlar benim kadar olmuş..yağmurlarla uzamışlar..bi de her bastığımız yer suydu..toprak suya doymuş ...daha yağmasın canım bizim buraya..

güzel..bende de pilav ve tavuk var..ama az kaldı..ancak oğlanlara yeter..bi de dün annem yeşil mercimek yapmıştı..yarma ile pişirmişti..ondan yeriz..tost falan yapıp menüyü şişiririm artık..çünkü az az kaldı yemekler..

afiyet olsun zeliş...oğluşun üstüne bi hamburger yediyse doyurucu olmamış..sana da zararı dokunmamıştır o zaman..hepten de aç kalma he..şaka yapıyorum..mantıdan da ye biraz.

burda yağmurlar yeni duruldu..mümkünse yağmasın..

anneler gününde anneannemin mezarına gittik..daha 1 ay önce otlar biçilmişti..ama bu gidişimizde mezara zor ulaştık..otlar benim kadar olmuş..yağmurlarla uzamışlar..bi de her bastığımız yer suydu..toprak suya doymuş ...daha yağmasın canım bizim buraya..

saol canım varya ben doğumdan önce görmüştüm 49 lu kilalrı şimdiki hedefim bu bakalım uzun süre yerleşen kilolar zaten zor gidermiş bakalım artık dikkat ediyorum tatile gidene kadar böyleyim bakalım ulaşabilecekmiyim...

hahaha başka bir şansın yok zaten ona göre bak izleniyorsun buradan,salataya talim.Nasıl dayanıyorsun arkadaşım mantı yapıpta yememek nasıl bir şey?akıllara zarar:9::9:
hepten yemeden olmaz..o mideye yazık..göz görüyor..ama mideye gitmiyorsa o mantı..ne anlamı var demi..biraz yemesi lazım..günah ..o mide hesap sorar sonra bak zeliş...

evde olunca çok yiyorum

yok arkadaşım..dişarda salata yenmez..nasıl yıkıyorlar falan..boş ver sen yimek ye..
salatanı evde ye..

ben kısır yapıyorum salata ve öğlen öğünü yerine..içine turşu da koyuyorum bol bol..

kısırı bazen bulgurla yapıyorum..bazen yarma buğdayla..acıktım yahuu:56::56::56::56::56::56::56:

saol canım varya ben doğumdan önce görmüştüm 49 lu kilalrı şimdiki hedefim bu bakalım uzun süre yerleşen kilolar zaten zor gidermiş bakalım artık dikkat ediyorum tatile gidene kadar böyleyim bakalım ulaşabilecekmiyim...

canım senin kilon güzel ki..sen sıkma kendini..ama şöyle düşünebilirsin..

tatile kadar zayıflayacağım ki otelde kalırken çıkan mamalardan bol bol yiyebilmek için...açık büfee....

ama kilon güzel ...fazla sıkma kendini..ben beğeniyorum seni..:16::16:

evde olunca çok yiyorum

Beynini güzel şartlıyosun demekki haftaiçi,başka bir düşünceyi kabul etmiyor bu bakımdan güzel aslında ama bir haftasonumuz var gönlümüzce geçirmezsek olmaz o yüzden haftasonunuda takma kafana

hepten yemeden olmaz..o mideye yazık..göz görüyor..ama mideye gitmiyorsa o mantı..ne anlamı var demi..biraz yemesi lazım..günah ..o mide hesap sorar sonra bak zeliş...

yok arkadaşım..dişarda salata yenmez..nasıl yıkıyorlar falan..boş ver sen yimek ye..
salatanı evde ye..

ben kısır yapıyorum salata ve öğlen öğünü yerine..içine turşu da koyuyorum bol bol..

kısırı bazen bulgurla yapıyorum..bazen yarma buğdayla..acıktım yahuu:56::56::56::56::56::56::56:

sorma içim kıyıldı açlıktan valla yaaaaaaaaaaaaaa

birde akşma çarşıda inip dolaşıcam yaaaaa

Beynini güzel şartlıyosun demekki haftaiçi,başka bir düşünceyi kabul etmiyor bu bakımdan güzel aslında ama bir haftasonumuz var gönlümüzce geçirmezsek olmaz o yüzden haftasonunuda takma kafana

evet evet ..bak ebru şallı çubuk kraker gibi..incecik..ama haftada 1 gün gönlüne göre yiyormuş...hafta içi yemek yemiyormuş..heheheh..şaka şaka..yiyormuş hafta içi de..amma konuştum ya...içimde birikmiş meğer kelimeler..:27::27::27::27:

tatile kadar zayıflayacağım ki otelde kalırken çıkan mamalardan bol bol yiyebilmek için...açık büfee....

Bencede zeliş çıtı pıtı bir hatunsun ben şu halimle takmıyorum kendimi bide senin gibi olsam ne yaparım acaba:9::9:

sorma içim kıyıldı açlıktan valla yaaaaaaaaaaaaaa

birde akşma çarşıda inip dolaşıcam yaaaaa

yaa..aç aç nasıl dolaşcan..ağzına bi lokma bişey at..bastırsın..açlığını unutursun bak..

aslında buda doğru :60: :60: :60: :60:

ama benim basenler geniş yaaa o yüzden birazda vereyim diyorum yaa

tabi birde salık göbeğim var sıkılaşması gereken ama sıkılaşmayan :60: :60:

dimi ama haftaiçi verip haftasonu tekrar alıyorumm :60: :60: :60:

evet evet ..bak ebru şallı çubuk kraker gibi..incecik..ama haftada 1 gün gönlüne göre yiyormuş...hafta içi yemek yemiyormuş..heheheh..şaka şaka..yiyormuş hafta içi de..amma konuştum ya...içimde birikmiş meğer kelimeler..:27::27::27::27:

konuş konuş özledik biz seni kızzzzz:54::54::54::54::54::54::54:

Bencede zeliş çıtı pıtı bir hatunsun ben şu halimle takmıyorum kendimi bide senin gibi olsam ne yaparım acaba:9::9:

seninde çok bişeyin yok aslında ve senin boyunda uzun şekerim daha fazla kiloyun tolere edebiliyrorsunnnnn

yaa..aç aç nasıl dolaşcan..ağzına bi lokma bişey at..bastırsın..açlığını unutursun bak..

atıcam atıcam az kaldı :60: :60: :60:

konuş sen arkadaşım özlemişiz valla,ebru şallı nın vücudunu hiç beğenmem ben ne o öyle ya birde çarpık bacaklar çok itici geliyor o kadın bana..Güzide duran var mankenlerden hatırlarmısınız bilmem yüzü güzel değil ama o kadının vücudunu tek geçerim

aslında buda doğru :60: :60: :60: :60:

ama benim basenler geniş yaaa o yüzden birazda vereyim diyorum yaa

tabi birde salık göbeğim var sıkılaşması gereken ama sıkılaşmayan :60: :60:

dimi ama haftaiçi verip haftasonu tekrar alıyorumm :60: :60: :60:

sıkma canını..bak ikinci bebeği doğur ondan sonra göbeğine 2 ay mekik çektirirsin..toparlanır biraz ..zaten çocuk doğurduktan sonra genç kız göbeği gibi olması imkansız diye düşünüyorum ben..takma kafana zelişşşşşşşşşşşşşşşş

sıkma canını..bak ikinci bebeği doğur ondan sonra göbeğine 2 ay mekik çektirirsin..toparlanır biraz ..zaten çocuk doğurduktan sonra genç kız göbeği gibi olması imkansız diye düşünüyorum ben..takma kafana zelişşşşşşşşşşşşşşşş

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

konuş sen arkadaşım özlemişiz valla,ebru şallı nın vücudunu hiç beğenmem ben ne o öyle ya birde çarpık bacaklar çok itici geliyor o kadın bana..Güzide duran var mankenlerden hatırlarmısınız bilmem yüzü güzel değil ama o kadının vücudunu tek geçerim

aaaaaaaaa..evet nerde o güzide duran..çocuk doğudu amerikaya yerleşti demi..vay ya..unutmuşuz hatunu..güzel kadındı..aslında yüzü de güzeldi de sivilce izi doluydu..delik delik..ama vucudu su gibiydi doğru...

ebru şallıya da hayret ya..kaç yaşında kadın..ben de beğenmem ama kaptı genç oğlanı..oğlan deli divane gibi aşıkmış ona..vay anasını ya...2 çocuklu hatuna deli gibi aşuk..:53::53:

kızlar kendinize çokkkkkkkkkkkkkkk iyi bakın

ben kaçarrrr azıcık iş yapayımmmm

yarın görüşürüzzz

şuan inanılmaz başım ağrıyorrrrr

birde ilaç içeyimmmm

iyi akşamlarrrrrrrrr

konuş konuş özledik biz seni kızzzzz:54::54::54::54::54::54::54:

seninde çok bişeyin yok aslında ve senin boyunda uzun şekerim daha fazla kiloyun tolere edebiliyrorsunnnnn

atıcam atıcam az kaldı :60: :60: :60:

evet ..boyun tolere ediyor..bi de gururla taşıyorsun o endamı vallahi..tebrik ediyorum seni...:16::16::16:

ay kızlar ben yarın yokum...:26::26::26::26:

özleycem sizi...:43::43::43::43:

kızlar kendinize çokkkkkkkkkkkkkkk iyi bakın

ben kaçarrrr azıcık iş yapayımmmm

yarın görüşürüzzz

şuan inanılmaz başım ağrıyorrrrr

birde ilaç içeyimmmm

iyi akşamlarrrrrrrrr
boş mideye ilaç içilmez..bi lokma bişey ye

kendine iyi bak..

ben de çıkarım..viris programını etkinleştirmem lazım..tüm sekmeleri kapatmam lazım..kendinize iyi bakın..ben yokum haftaya perşembeye kadar...

haribi, f temiz, bulgar, boncuk, in ay , senanaz ve yazmayı unuttuğum diğer kızlar

kendinize iyi bakın olur mu..beni unutmayın anacımmm...:27::27::27:

Back