İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

haribi, f temiz, bulgar, boncuk, in ay , senanaz ve yazmayı unuttuğum diğer kızlar

kendinize iyi bakın olur mu..beni unutmayın anacımmm...

unutur muyuz şekerim, tamamla da gel eğitimlerini, sabırsızlıkla bekliyoruz, bugün zaten Yeşim le, Boncukta gelmedi, ıssızlaştı iyice buralar.

dün oğluşun tüm ısrarların arağmen pizzadan vazgeçip tavuk yedim gerçi o üzerine birde hamburger menü yedi

akşama yemeğim yok benim sanırım mantı ve salata yapıp ben sadece salata yerimmmmm

sadece salata ile nasıl doyacaksın..mantı de yeee

evet ..boyun tolere ediyor..bi de gururla taşıyorsun o endamı vallahi..tebrik ediyorum seni...

ay kızlar ben yarın yokum...:26::26::26::26:

özleycem sizi...

haribi, f temiz, bulgar, boncuk, in ay , senanaz ve yazmayı unuttuğum diğer kızlar

kendinize iyi bakın olur mu..beni unutmayın anacımmm...

Teşekkürler kızlar moral verdiniz,sizlerede iyi akşamlar,işlerinizde kolay gelsin tez zamanda bitirinde burada olun

unutur muyuz şekerim, tamamla da gel eğitimlerini, sabırsızlıkla bekliyoruz, bugün zaten Yeşim le, Boncukta gelmedi, ıssızlaştı iyice buralar.

Canımcım ben geldimde sen yoktun bu sefer,arada şenlendiriyoruz ya hepten uzaklaşmıyoruz yani

biz gideceğiz inşallah katılım çok olur..

Sizin zaten haftasonu galiba 25 i pazara geliyo çünkü,ne güzel bizim herşey haftaiçine ayarlanıyo sinir oluyorum izin almakta zor şu aralar bakalım napacaz daha olmadı teyzesiyle gider izin alamazsam

Canımcım ben geldimde sen yoktun bu sefer,arada şenlendiriyoruz ya hepten uzaklaşmıyoruz yani

ama yazmamışın bişey, ben mi görmedim? Öyle olsun bakalım, ama kimse yazmayınca burası dağılır haberiniz ola, geliyom gidiyom sayfada hareket yok, gelesim gelmiyor o zaman. Zaten bugün de canım çok sıkkın, dün akşam çok sinirlendirdi yinwe benim büyük. Matematikten kaç gündür inekle.com demiştim ya ders aldırdım, dün de ayrıca dersaneye gitti, akşam gelmiş,bir sürü çözemediğim soru var diyor, ben de sinirlendim, hepsini biriktir de, soralım dedim, demez olaydım, benimki bir hortladı, yapmayacağım da, bakmayacağım da, çalışmayacağım da, yazılıdan da zayıf alacağım da. Deli oldum varya sinirden çıldıracağım artık, ben yoruldum bu kızla uğraşmaktan, ama atsan atılmıyor, satsan satılmıyor denirya aynen öyle, valla inanın ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.
aklı sıra ben iyi not alsın istiyorumya, güya beni tehdit ediyo, yapmicam etmicem diye, oysaki kendine olacak olan, offffffff, sabah sabah dertliyim işte kızlar böyle, Allah booool sabırlar versin bana, kızıma da akıl fikir ihsan eylesin.
Kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama anltacak kimsem yok, kocama söylesem, üstüne gitme, ne yapalım diyor, kabul edemiyorum ama.

günaydın hayırlı cumalar...
okuma metni ve soruları vardı onu yaptık bir de okuma..

Sizin zaten haftasonu galiba 25 i pazara geliyo çünkü,ne güzel bizim herşey haftaiçine ayarlanıyo sinir oluyorum izin almakta zor şu aralar bakalım napacaz daha olmadı teyzesiyle gider izin alamazsam

velilerle gidilecekse doğrusu hafta sonudur.hafta içi çok saçma. çalışanları hiç düşünmüyorlar..

ben anlamıyorum bazen bu çocuklarımızın bütün imkanları olduğu için mi böyle yapıyorlar..
canım niye kusura bakma diyorsun biz burada birbirimizi dinlemek ve destek olmak için varız..

ben anlamıyorum bazen bu çocuklarımızın bütün imkanları olduğu için mi böyle yapıyorlar..
canım niye kusura bakma diyorsun biz burada birbirimizi dinlemek ve destek olmak için varız..
oyyyy oy valla şaşırdım kaldım, artık dayanamadım akşam dedim seni psikiyatriste götüreceğim dedim, koçumuz demiştiya olmazsa götür diye
ne yapmış biliyo musun
kadına mesaj atmış
ben psikiyatriste falan gitmem, siz gidin demiş
güler misin ağlar mısın, ben bir dah o kadına gitmeyecem de, ben deli değilim de, kendi gitsin de, bir sürü afra tafra, iyice dellenmiş, pişman da oldum söylediğime, ama o kadar sinir etti ki beni, söylediydim ben de:26::26:

hey Allahım :44::44:

Günaydın cnm yazıştık dün kızlarlada sen niye göremedinki acep?Canının sıkkın olması çok doğal hakikaten ergenle uğraşmak çok zor şimdi biz iyi günlerimizi yaşıyoruz,sonradan senin kızda üzülecek aslında ama anne olarak sen bunu önceden görüp elinden geleni yapmak istiyorsun.Çocuklara bazen ulaşamıyoruz hiç bir şekilde konuşmak dertleşmekte kar etmiyor ne yapılırki bu durumda?herşeyi yaptın oturdun konuştun ikaz ettin yaşam koçu tuttun,internetten ders aldırdın,of canım ya çok zor bir durum.Erkekler maalesef bu konudada çok geniş ne yaparsa yine anne yapıyor,üstünde duruyor..Senin şu meslek lisesi teorin güzeldi dışardanda yüksek okur,sen yapılacak herşeyi yaptın cnm artık o bu yolda ilerlicek mecburen..

şu psikitatrise deliler gider mantığını ne zaman yok edebileceğiz acaba?önce bunu aşılamak lazım çocuklara ihtiyacı olan herkes diğer doktorlara gittiği gibi psikiyatra da gidebilir gayet doğal bişey..sen eğer kızı götürmeyi düşünüyorsan önce bu yolla ikna et cnm,yoksa gitsede bir faydası göremicek

evet canım bu sene resmen çıldırttı benim, hayırlısı olsun, inşallah tez zamanda toparlanır.

şu anda olmaz artık o aşama da, böyle devam ederse, başka seçenek kalmayacak sanırım.
yazışmalara da bakayım bir daha bakalım neden görmedim, karıştırdım herhalde.

Zelişle dilek yok biz şenlendireceğiz bugün burayı galiba..Haftasonu planlar yapıldımı derken şimdi hatırladım fadime sen otele gidiyodun dimi cnm,bizimde izmir vardı 3 gün için şimdilik iptal oldu yarında düğün var pazar sabahı yazlığa geçeriz silivriye pazartesi akşamı döneriz artık diye düşünüyorum

bu hafta sonu için bir planım yok, aslında hamam istiyom da, ne güzel gelir, şu kızın stresinin üstüne de, nasıl olsa otelde giderim diye erteliyom. Mangal yakabilirz annemlerde ama, eşim istiyordu, büyük ihtimal öyle olur.
evet canım yoklar. Evet 2 hafta kaldı, 29 mayısta gideceğiz. İzmir niye iptal oldu canım, iyiymiş 3 günaslında ama, neyse, düğün de bu durumda zor geçer herhalde yaa, düşünsene, Soma da da yapmışlar da düğün, önceden ayarladıkları için, ama ne kadar kötü, Allah sabır versin, bir yanda ölü evi, bir yanda düğün evi, çooook zor.

Son düzenleme:

hımm ben otele bu 19 mayıs tatilinde gidiyosunuz sanmıştım,mangal yapılabilecek en güzel şey bencede baharda açık havada oh miss.Bizimde otelde misafir olarak konaklıyacağımız için tatillerle birleştirmeyin demişler 19 mayısda tatil ya o yüzden kaldı bi haftasonu gidilecek ancak.Düğüne gidicez mecburen görevimizi yapıcaz sorma dünde kına vardı zaten zar zor gittim bide rahat bırakmıyolar kalk oyna diye..Doğru diyorsun cnm hayat çok acımasız ya o aile o acıyla mecburen düğün yaptı içleri kan ağlarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…