hahaha başka bir şansın yok zaten ona göre bak izleniyorsun buradan,salataya talim.Nasıl dayanıyorsun arkadaşım mantı yapıpta yememek nasıl bir şey?akıllara zarar
güzel..bende de pilav ve tavuk var..ama az kaldı..ancak oğlanlara yeter..bi de dün annem yeşil mercimek yapmıştı..yarma ile pişirmişti..ondan yeriz..tost falan yapıp menüyü şişiririm artık..çünkü az az kaldı yemekler..haha bende bakem yazdım.
akşama dünden kalan pilav var yanına çorba yapayım diyorum.
afiyet olsun zeliş...oğluşun üstüne bi hamburger yediyse doyurucu olmamış..sana da zararı dokunmamıştır o zaman..hepten de aç kalma he..şaka yapıyorum..mantıdan da ye biraz.dün oğluşun tüm ısrarların arağmen pizzadan vazgeçip tavuk yedim gerçi o üzerine birde hamburger menü yedi
akşama yemeğim yok benim sanırım mantı ve salata yapıp ben sadece salata yerimmmmm
evet cnm sıkıntılı bir hava var yağsa rahatlıcak gibi ama sabah çok bulutlu olmasına rağmen açtı hava.Sen ne yapacaksın pikniğe gidecekmisin oğlanla?
güzel..bende de pilav ve tavuk var..ama az kaldı..ancak oğlanlara yeter..bi de dün annem yeşil mercimek yapmıştı..yarma ile pişirmişti..ondan yeriz..tost falan yapıp menüyü şişiririm artık..çünkü az az kaldı yemekler..
afiyet olsun zeliş...oğluşun üstüne bi hamburger yediyse doyurucu olmamış..sana da zararı dokunmamıştır o zaman..hepten de aç kalma he..şaka yapıyorum..mantıdan da ye biraz.
burda yağmurlar yeni duruldu..mümkünse yağmasın..
anneler gününde anneannemin mezarına gittik..daha 1 ay önce otlar biçilmişti..ama bu gidişimizde mezara zor ulaştık..otlar benim kadar olmuş..yağmurlarla uzamışlar..bi de her bastığımız yer suydu..toprak suya doymuş ...daha yağmasın canım bizim buraya..
hepten yemeden olmaz..o mideye yazık..göz görüyor..ama mideye gitmiyorsa o mantı..ne anlamı var demi..biraz yemesi lazım..günah ..o mide hesap sorar sonra bak zeliş...hahaha başka bir şansın yok zaten ona göre bak izleniyorsun buradan,salataya talim.Nasıl dayanıyorsun arkadaşım mantı yapıpta yememek nasıl bir şey?akıllara zarar
ya bilmiyorum ama diyetteyken dayanıyorummm çok katı oluyrum
ama haftasonu geldimi iş bitiyor bırakıyorum diyeti filan yaniii
evde olunca çok yiyorum
dışarda salata yemeyi hele hiç sevmem illa yemek yenecek yani
saol canım varya ben doğumdan önce görmüştüm 49 lu kilalrı şimdiki hedefim bu bakalım uzun süre yerleşen kilolar zaten zor gidermiş bakalım artık dikkat ediyorum tatile gidene kadar böyleyim bakalım ulaşabilecekmiyim...
ya bilmiyorum ama diyetteyken dayanıyorummm çok katı oluyrum
ama haftasonu geldimi iş bitiyor bırakıyorum diyeti filan yaniii
evde olunca çok yiyorum
dışarda salata yemeyi hele hiç sevmem illa yemek yenecek yani
hepten yemeden olmaz..o mideye yazık..göz görüyor..ama mideye gitmiyorsa o mantı..ne anlamı var demi..biraz yemesi lazım..günah ..o mide hesap sorar sonra bak zeliş...
yok arkadaşım..dişarda salata yenmez..nasıl yıkıyorlar falan..boş ver sen yimek ye..
salatanı evde ye..
ben kısır yapıyorum salata ve öğlen öğünü yerine..içine turşu da koyuyorum bol bol..
kısırı bazen bulgurla yapıyorum..bazen yarma buğdayla..acıktım yahuu
Beynini güzel şartlıyosun demekki haftaiçi,başka bir düşünceyi kabul etmiyor bu bakımdan güzel aslında ama bir haftasonumuz var gönlümüzce geçirmezsek olmaz o yüzden haftasonunuda takma kafana
canım senin kilon güzel ki..sen sıkma kendini..ama şöyle düşünebilirsin..
tatile kadar zayıflayacağım ki otelde kalırken çıkan mamalardan bol bol yiyebilmek için...açık büfee....
ama kilon güzel ...fazla sıkma kendini..ben beğeniyorum seni..
Beynini güzel şartlıyosun demekki haftaiçi,başka bir düşünceyi kabul etmiyor bu bakımdan güzel aslında ama bir haftasonumuz var gönlümüzce geçirmezsek olmaz o yüzden haftasonunuda takma kafana
sorma içim kıyıldı açlıktan valla yaaaaaaaaaaaaaa
birde akşma çarşıda inip dolaşıcam yaaaaa
canım senin kilon güzel ki..sen sıkma kendini..ama şöyle düşünebilirsin..
tatile kadar zayıflayacağım ki otelde kalırken çıkan mamalardan bol bol yiyebilmek için...açık büfee....
ama kilon güzel ...fazla sıkma kendini..ben beğeniyorum seni..
evet evet ..bak ebru şallı çubuk kraker gibi..incecik..ama haftada 1 gün gönlüne göre yiyormuş...hafta içi yemek yemiyormuş..heheheh..şaka şaka..yiyormuş hafta içi de..amma konuştum ya...içimde birikmiş meğer kelimeler..
Bencede zeliş çıtı pıtı bir hatunsun ben şu halimle takmıyorum kendimi bide senin gibi olsam ne yaparım acaba
yaa..aç aç nasıl dolaşcan..ağzına bi lokma bişey at..bastırsın..açlığını unutursun bak..
evet evet ..bak ebru şallı çubuk kraker gibi..incecik..ama haftada 1 gün gönlüne göre yiyormuş...hafta içi yemek yemiyormuş..heheheh..şaka şaka..yiyormuş hafta içi de..amma konuştum ya...içimde birikmiş meğer kelimeler..
aslında buda doğru
ama benim basenler geniş yaaa o yüzden birazda vereyim diyorum yaa
tabi birde salık göbeğim var sıkılaşması gereken ama sıkılaşmayan
dimi ama haftaiçi verip haftasonu tekrar alıyorumm
sıkma canını..bak ikinci bebeği doğur ondan sonra göbeğine 2 ay mekik çektirirsin..toparlanır biraz ..zaten çocuk doğurduktan sonra genç kız göbeği gibi olması imkansız diye düşünüyorum ben..takma kafana zelişşşşşşşşşşşşşşşş
konuş sen arkadaşım özlemişiz valla,ebru şallı nın vücudunu hiç beğenmem ben ne o öyle ya birde çarpık bacaklar çok itici geliyor o kadın bana..Güzide duran var mankenlerden hatırlarmısınız bilmem yüzü güzel değil ama o kadının vücudunu tek geçerim
konuş konuş özledik biz seni kızzzzz
seninde çok bişeyin yok aslında ve senin boyunda uzun şekerim daha fazla kiloyun tolere edebiliyrorsunnnnn
atıcam atıcam az kaldı
boş mideye ilaç içilmez..bi lokma bişey yekızlar kendinize çokkkkkkkkkkkkkkk iyi bakın
ben kaçarrrr azıcık iş yapayımmmm
yarın görüşürüzzz
şuan inanılmaz başım ağrıyorrrrr
birde ilaç içeyimmmm
iyi akşamlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?