• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Slm kızlar bende çok keyifsizim hepiniz gibi birazda işlerim vardı ama buraya uğramadan olmuyor alışkanlık yapıyor hakikaten.Akşam çocukluk arkadaşımın kardeşinin kına gecesi var ama benim hiç gidesim yok mecburen gidicez annemle 1 saat oturur kalkarız diye düşünüyorum.İnsanlar o haldeyken müzik sesi çalgı sesi duyasım gelmiyor ama kızda bizim elimizde büyüdü yani birde cumartesi düğün var of of.Hayat ne garip ya bi tarafta ölümler bi tarafta düğünler...
Bizim öğretmen pikniğe takmış durumda illa haziranın ilk haftası piknik istiyor benimkide illa gidicem izin al diyor artık bakıcaz bi çaresine..dersler devam ediyor ama yeni konu yok sanırım müfredatı tamamladık konu tekrarları yapılıyor her akşam örüntüler onluklar birlikler dahil..

hımm konuları bitmiş sizin cnaım ne güzel

dün öğretmeni gördüm ya bu hafta son sınavları varmış o yüzden ödev gelmemiş ama acısı çıkacak gibi sonra konular bitmedi halaaaa

bende sordum yıl sonuna kadar bir etkinlik olacak mı diye ama öğretmen onu veliler yapacak ben blmem dedi adam yaa :60:

dün mağazadayım kıyafet bakıyorum vialandda işte

avm merkezinden müzeik açıldı tamam mı tüm sokaklarda yayınlanıyorya hani

tezgahtarlar tepki gösterdiler neden bu saçmalık

milletin halini görmüyorlar mı diyeee

herkes çok üzgün gerçektennnn

haklısın canım..

Allah yattıkları yerlerde dinlendirsin hepsini..ben de netten bakıyorum.her dakika bi haber düşüyor nete...kalbi paramparça oluyor insanın

daha içerde 500 kişi var deniliyor...inanası gelmiyor insanın..katliam gibi..Allah beterinden korusun.

Ateş düştüğü yeri yakıyor canım biz üzlüyoruz ağlıyoruz ah vah diyoruz ama 1 hafta sonra günlük yaşantımıza devam edicez mecburen,ya o insanların aileleri bir ömür bunun acısıyla yaşayacaklar her zaman eksik kalacaklar Rabbim hepsine dayanma gücü versin çok büyük sabırlar versin:26::26:

dün öğretmeni gördüm ya bu hafta son sınavları varmış o yüzden ödev gelmemiş ama acısı çıkacak gibi sonra konular bitmedi halaaaa

bende sordum yıl sonuna kadar bir etkinlik olacak mı diye ama öğretmen onu veliler yapacak ben blmem dedi adam yaa :60:

Bizim öğretmende böyle şeyler düzenlemezdi hiç sosyal bakımdan zayıf ama ne olmuşsa sanırım okul müdürü baskı yapıyor öğretmenler üzerinde bizde kırmayalım öğretmenimizi gidelim dedik.
millet olarak aslında duyarlıyız diye düşünüyorum ama içlerinde bazı çürüklerde çıkıyor tabi...

katılım çok olursa bizimde 25 mayıs da piknik var.
müzik açmaları hiç iyi olmamış biraz saygı dimi.

kapattılar mı müziği sonra peki:15::15::15:

Ateş düştüğü yeri yakıyor canım biz üzlüyoruz ağlıyoruz ah vah diyoruz ama 1 hafta sonra günlük yaşantımıza devam edicez mecburen,ya o insanların aileleri bir ömür bunun acısıyla yaşayacaklar her zaman eksik kalacaklar Rabbim hepsine dayanma gücü versin çok büyük sabırlar versin:26::26:
öyle..Sabır versin Allah.
:24::24::24::24::24: hoş geldin..

-------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
katılım çok olursa bizimde 25 mayıs da piknik var.
müzik açmaları hiç iyi olmamış biraz saygı dimi.

hımmm güzel olur çocuklar için inşallah katılım olurrrr

kapattılar mı müziği sonra peki:15::15::15:

öyle..Sabır versin Allah.
:24::24::24::24::24: hoş geldin..

bilmiyorum ki canım sonra biz yemek alanına geçtik ne yaptılar bilemiyorummm

Bizim öğretmende böyle şeyler düzenlemezdi hiç sosyal bakımdan zayıf ama ne olmuşsa sanırım okul müdürü baskı yapıyor öğretmenler üzerinde bizde kırmayalım öğretmenimizi gidelim dedik.
millet olarak aslında duyarlıyız diye düşünüyorum ama içlerinde bazı çürüklerde çıkıyor tabi...

bizim öğretmenimiz düzenlemez sanıyorum piknik falan...
çocuklar sever piknik vs..arkadaşlarıyla bir ortamda oyun oynamak onlar için bulunmaz fırsat..tüm piknik , tam gün tenefüs demek ..:40::40::40::40:

hımmm güzel olur çocuklar için inşallah katılım olurrrr

bilmiyorum ki canım sonra biz yemek alanına geçtik ne yaptılar bilemiyorummm

yemek mi sen diyet yapıyorsun demi..salata yedim de lütfenn...yoksa bu diyet uzar gider zeliş bak..:5::5::5::5:

hoşbuldum canım.. iyiyim çok şükür harıl harıl çalışıyoruz.havada çok sıcak burada sıkıntılı bir hava var.

ya..burda hava o kadar sıcak değil daha..

akşama ne yemek var sizde .söyleyin bakem.

yemek mi sen diyet yapıyorsun demi..salata yedim de lütfenn...yoksa bu diyet uzar gider zeliş bak..:5::5::5::5:

ya..burda hava o kadar sıcak değil daha..

akşama ne yemek var sizde .söyleyin bakem.

zeliş ne yedin söle bakem..

dün oğluşun tüm ısrarların arağmen pizzadan vazgeçip tavuk yedim gerçi o üzerine birde hamburger menü yedi :60: :60: :60:

akşama yemeğim yok benim sanırım mantı ve salata yapıp ben sadece salata yerimmmmm

hoşbuldum canım.. iyiyim çok şükür harıl harıl çalışıyoruz.havada çok sıcak burada sıkıntılı bir hava var.

evet cnm sıkıntılı bir hava var yağsa rahatlıcak gibi ama sabah çok bulutlu olmasına rağmen açtı hava.Sen ne yapacaksın pikniğe gidecekmisin oğlanla?

dün oğluşun tüm ısrarların arağmen pizzadan vazgeçip tavuk yedim gerçi o üzerine birde hamburger menü yedi :60: :60: :60:

akşama yemeğim yok benim sanırım mantı ve salata yapıp ben sadece salata yerimmmmm

hahaha başka bir şansın yok zaten ona göre bak izleniyorsun buradan,salataya talim.Nasıl dayanıyorsun arkadaşım mantı yapıpta yememek nasıl bir şey?akıllara zarar:9::9:

Back