Bizim öğretmen senesonuna kadar tamamını öğrenecekler dedi.5 lere kadar tamamızda beni 7 ler 8 ler korkutuyor açıkçası
Amin canımAllah sağlık versin hepsine..önemli olan sağlık..inşallah sağlıkla emekli maaşlarını yerler.
Sağol canım amin. Canım kayınvalidem zaten çok sabırlı ama maalesef o da hasta, geceleri mesela 2 koltuk değneğiyle tuvalete gidiyor, düşün yani, kadının kendine dermanı yok, o yüzden Allah yardımcılar olsun.Ama canım yaa arada bir uğrayıp selam versen boşlamasan bizi olmaz mı ki
Aslında bende baştan öyle göstermeye başlamıştım ama artık bıraktım kafası karışıyor gibi gelmişti bana ama bilemiyorum. Başladınız mı peki nasıl gidiyor. Baya zaman alıyor bizde ezberlemesi. Umarım unutmaz kalıcı olurda varsın yavaş olsun diyorum artık...
hııııım ufak bir panik mi sezdim acaba
Şaka bir yana ben 5 lere kadar diye biliyordum ama müfredatı fırsat bulduğumda tekrar inceleyeceğim yazarım size de...
Canım tekrar çook geçmiş olsun kayınpederine..
Allah'ım hiç kimseyi elden ayaktan düşürüp bir başkasına muhtaç etmesin. Hem bakana hem bakılana çok zor...
Evet çok doğru söylüyorsun emekli olduğumuzda da farklı telaşlarımız olacak...
Yaşlılara bakmak onlara yakınlık göstermek çok sevap, insan böyle düşünüce aslında Kayınvaliden bu sınavını verebilirse yani böyle düşünürse aslında bir fırsat ama gel gör ki insanız işte her sabırlı olamıyoruz...
Yaaaa , bizim öğretmen hiç üzerinde durmuyor ama yaa, 2-3 leri öğrettim ben de, arada tekrar ettiriyorum.Bizim öğretmen senesonuna kadar tamamını öğrenecekler dedi.5 lere kadar tamamızda beni 7 ler 8 ler korkutuyor açıkçası
Tünaydın canım,Günaydın kızlar,biraz geç oldu ama
bizim bugün türkçe değerlendirmemiz var bakalım ne olacak.E-okula türkçeyi 4 girmiş öğretmenimiz ama değişecekmiş notlar galiba çünkü bayağı erken girmiş notları oysa hala değerlendirme yapıyo.Hepsi 5 türkçe 4 oluncada sırıtıyo tabidilbilgisinde biraz zayıfız,aman türkçeden de çalıştıracak bişey bulamıyorum ki ünlü harfleri ünsüzleri biliyo,sesteşleri az çok biliyo,karşıtları eş anlamları da öyle noktalama işaretlerindede takılmıyo ama yinede geçen sefer biraz düşük almış.Akşama çıkar kokusu bakalım nasıl geçecek..
oy oy oyyyy çok zor yaaa.. Bu hızla gidesek hiç ihtimal vermiyorum...
akşama yine temizlik var mı?
ben yapıcam yine yarına işlerim var çünkü kalmasın diyorum bakalım ama uykusuzumda..
bu arada sekreter arkadaşa sordum kargo gitmese geri dönerdi dedi, bir gelişme var mı yaa yoksa tekrar göndereyim aklımda kadı cidden...
yok cnm çarşamba günü süpürmüştüm bu akşam gezicem kısmetse arkadaşıma gidicez akşam, oğluda benim oğlanla yaşıt iyi anlaşıyolar.Yarında hamam yapıcam şöyle masajlıoh bu haftasonunu kendime ayırıyorumm.Bu arada benim takvimler gelmedi hala..[
vaaayyyy süpermiş hafta sonu planları
şimdiden iyi eğlenceler o zaman
kargoyu galiba isimsiz gönderdik senin yazdığın adresi vermiştim arkadaşa belki doğrudan şirket adına gitti :))) ben bugün akşam tekrar kendi ellerimle vericem kargoya
Tünaydın canım,
Bizim daha hiç not girmedi öğretmen yaaa:26::26:
Bol bol okumadan geçiyor sanırım, Türkçe nin iyi olması, oğluşuna başarılar dilerim.
6 lara kadar mı, bu sene öğreneceklermiymiş 6 lara kadar?
günaydın kızlarrr,
hayırlı cumalarrrr
dün akşam bizde de misafir vardı, kendi yaptı ödevlerini 3 sayfa fotokopi vardı, sabah kontrol ettim, şükür ki doğru yapmıştı.
Kayınpederim de dün akşam taburcu oldu kızlar, 3 hafta sonra kontrolü varmış, umarım biran önce iyileşir, kayınvalideme yazık, çünkü o bakıyor, yazık kadının kendine dermanı yok, bir de kayınpederle uğraşıyor, oyyyy oy, biz emeklilik hayali kurarken, onlar elden ayaktan düşecek, Allah yardımcıları olsun, o nedenle gün bugün kızlar, Zelişin de dediği gibi elimizden gelenin en iyisini yapalım yaşarken, biz emekli olduğumuzda bakıma muhtaç anne-babalarımız olacak maalesef.
Günaydın kızlarr,
Güzel bir hafta olsun inşallah hepimize
Hafta sonumuz yine köyde geçti maalesef, kayınpederden dolayı, o yüzden hiçbişey anlamadım. Allah tez zamanda şifa versin inşallah, ona ve tüm hastalara. Sizlerin nasıldı kızlar hafta sonunuz?
ay aynen öyle yaaa, pazar mı geçti ne oldu anlamadım.Günaydınlarrrr,
Kayınpederin için tekrar acil şifalar diliyorum canım, böyle hastalık dönemlerinde insan sağlığının ne kadar değerli olduğunu anlıyor öyle değil mi?
Hafta sonu için üzülme bu süreci atlattığınızda çıkarırsın acısını gerçi çalışan kadın olunca her şeyi aslında hafta sonuna sığdırmak zorunda kalıyoruz zaten birde böyle plansız durumlar olduğunda ben hiç hafta sonu olmamış gibi hissediyorum bu hafta zor geçer sana ama hastalık işte...
Biz cumartesi günü özel eğitim branşından bir öğretmenler görüştük, gelişim desteği veren bir merkeze gittik oğluşla ona şöyle dedik sana 2. bir okul bakıyoruz sen karar vereceksin gitmek istersen göndereceğiz dedik, gittik gezdik görüştük oğluşla görüşmeler yapıldı ama henüz bir karar vermedik. Orada yaptığımız görüşmelerin neticesinde Türkçe/okuma konularında yardım alabileceğimiz sonucuna vardık ki zaten biliyorduk bunu. Oğluş da çok beğendi tek kişilik minyon sınıfları
Cumartesi akşam eşimle baş başa müzikale gittik, 1 yıl olmuştur gitmeyeli herhalde çok keyifli görülesi bir oyundu
Dünde AVM dolaştık geçen hafta ve önümüzdeki hafta doğum günü olan eş dosta hediyeler alındı. Ailece gezdik yemek filan yedik akşam döndük eve.
Tabi aralarda temizlik, ütü, yemek, ödevler gibi mecburi görevler de yerine getirildi..
Bizimde böyle geçti hafta sonumuz güzeldi yani
Günaydın kızlarr,
Hafta sonumuz yine köyde geçti maalesef, kayınpederden dolayı, o yüzden hiçbişey anlamadım. Allah tez zamanda şifa versin inşallah, ona ve tüm hastalara. Sizlerin nasıldı kızlar hafta sonunuz?
Günaydınlarrrr,
Kayınpederin için tekrar acil şifalar diliyorum canım, böyle hastalık dönemlerinde insan sağlığının ne kadar değerli olduğunu anlıyor öyle değil mi?
Hafta sonu için üzülme bu süreci atlattığınızda çıkarırsın acısını gerçi çalışan kadın olunca her şeyi aslında hafta sonuna sığdırmak zorunda kalıyoruz zaten birde böyle plansız durumlar olduğunda ben hiç hafta sonu olmamış gibi hissediyorum bu hafta zor geçer sana ama hastalık işte...
Biz cumartesi günü özel eğitim branşından bir öğretmenler görüştük, gelişim desteği veren bir merkeze gittik oğluşla ona şöyle dedik sana 2. bir okul bakıyoruz sen karar vereceksin gitmek istersen göndereceğiz dedik, gittik gezdik görüştük oğluşla görüşmeler yapıldı ama henüz bir karar vermedik. Orada yaptığımız görüşmelerin neticesinde Türkçe/okuma konularında yardım alabileceğimiz sonucuna vardık ki zaten biliyorduk bunu. Oğluş da çok beğendi tek kişilik minyon sınıfları
Cumartesi akşam eşimle baş başa müzikale gittik, 1 yıl olmuştur gitmeyeli herhalde çok keyifli görülesi bir oyundu
Dünde AVM dolaştık geçen hafta ve önümüzdeki hafta doğum günü olan eş dosta hediyeler alındı. Ailece gezdik yemek filan yedik akşam döndük eve.
Tabi aralarda temizlik, ütü, yemek, ödevler gibi mecburi görevler de yerine getirildi..
benim koca da sevmez fadimecim...aynen..hatta cumartesi günü benim surat yerlerdeydi..küsmüştüm kocama..ay aynen öyle yaaa, pazar mı geçti ne oldu anlamadım.
Oğluşun için de hayırlısı ne ise o olsun canım.
Oh ne güzel hafta sonunuz da güzel geçmiş canım, ne mutlu sana, darısı da bizlerin başına. Bizim koca zaten sevmez gerçi gezmeyi, ben olsa olsa çocuklarla dolaşırım.
Günaydın kızlarr,
Günaydın cnm,iyi haftalar diliyorum bende.Kayınpederinde bir gelişme var mı iyiye doğru?İnşallah tez vakitte atlatırda sağlığına kavuşur.Bende haftasonu bana extra bişey çıkıcak diye ödüm kopuyo ama hastalık bu yapıcak bişey yok tabi.Bende cumartesi hamama gittim güzeldi masajlı keseli,eve geldiğimde perttim tabi bikaç saat yattım sonra kalktım yemeklerimi yaptım oğlanada babası derdslerini yaptırmıştı pazar bize kaldı avm ye gittik dünde akşam 8 di eve geldik.nispeten bu haftayı kendime ayırdım güzeldi...
Günaydınlarrrr,
geçmiş olsun kayınpederine canım daha iyidir inşallah..
doktor neler söyledi..eski hayatına dönebilecek mi.?
bizim hafta sonumuz da güzeldi..gerçi faceden de anlaşılıyordur..Bolu ya ablamlara gittik ..Ediz in doğum gününü kutladık.
ödevler..testler..az az yaptık..
pazar günü banyo yaptım çocukları..ediz öğlen uykusuna yattı ..ben iş yaptım..yemek yaptım...
kuru fasulye pişirdim dün
et haşladım
sabah kalkıp et suyu ile pilav yaptım..2 gün yeter bize..
sonra bakarız çaresine ..
oğluş için iyi olur inşallah zelişçim..okumayı mı sevdirecekler orda..
benim koca da sevmez fadimecim...aynen..hatta cumartesi günü benim surat yerlerdeydi..küsmüştüm kocama..
hiç yardımcı değil...
ve ben cuma günü hastalandım akşam üstü..nezle mi ne..hapşürük ve burun akıntısı..
halsizlik yok..alerji mi anlamadım..ama 2 gün sürdü.
canım ya ..çok iyi yapmışsın hamama giderek..
ben kendime bir gün ayıracağım ?????...mimkin değil...rüyamda görsem inanmam ....
Ah birazda benimki sevmese gezmeyi ne güzel olucak.Bizimkinin göbeği sokağa atılmış sanırsamBu hafta atlattım bursaya uludağa gicektik az kalsın işim var dedim beynimi yedi haftaya allah kerim.Ben ayak uyduramıyorum onun gezmesine.Herşeyin fazlası zarar
aman yarebbbimmm kocan gezmeyi seviyor...
çok şanslısın ama dediğin gibi her şeyin fazlası zarar..
ve oğlunu babaanneye mi yolluyorsun..yazlığa.
oy anacımm..kaç ay ayrı kalıyor sunuz..
emir tek çocuk olsa ben de düşünürdüm babaanne ya da anneanneye yollamayı ama ediz var..kuyruk..
onu yollayamam..küçük daha..üstelik bizimkiler uzakta..
senin kayınvaliden nerdeydi canımcım.