oğluş bana söyler...
bu konuda problem yok diye düşünüyorum..zaten emir de çocuğu bir kaç kez öğretmenine söylemiş..salı günü bana tekme attı öğretmenim demiş..öğretmen sadece "mustafaaaaaaaaaaaaaa" diyerek uyarmış..
yani söyleyecek mecbur..en ufak bir vukaaatte artıkın...
bakalım çözeceğiz inşallah bu durumu..
öğretmenimiz emir i biliyor..sakin bir duruşu var..zarar vermez kimseye..
işte böyle..
sonra konuştuk yapmamızı istediğiniz bir şey var mı emir için..çalıştırmam gereken eksiklikleri , düzeltilmesi gereken bir durum diye..
yazısı bozuktu..bir de çok konuşuyordu derste diye şikayetleri vardı..bunlar bitmiş..yine oğlumu övdü ..isterse neler yapmaz ben ondan iyice emin oldum artık.yeni geldi ama çözdüm onu diyor..
konuşması çok düzgün..kelime haznesi çok geniş.ileri de büyük insan olacak , iyi yerlere gelecek inşallah diyor..
Allah"ım çocuklarıma sağlık versin..büyük insan olmasınlar..sağlıklı olsunlar..bana yeter..evlerini geçindirecek rahat yaşayacak kadar maaşı olsun..ama sağlıkları yerinde olsun..
Allah evlat acısı kimseye yaşatmasın..AMİN
zelişçim. benim oğluş 2006 eylül doğumlu
Kızlar daha önce konuştuysak bile unutmuşum ben sizin çocuklar kaç doğumlu?
Yeşim'i biliyorum 2006 sanırım. Biz 2007 liyiz.
Dilek'ciğim sen işe başladığında ufaklık kaç yaşındaydı. 2. yani
canım benim ya ..huzursuzluk olmuş..
yani ben olsam ben de sinirlenirdim..ama ilk başta bağırmak çağırmak yerine konuşurdum..tekrar eden bir durum olursa şayet ben size söylemiştim vs vs diye bağırmaya başlardım..
her insanın mizacı farklı..dün akşam ablamlardaydık Bolu da ..ablama emir in durumunu anlattım..ben olsam yırtardım öğretmeninin ağzını sen ne"cisin sınıfta diye..yani ablamın düşüncesi böyle idi..
ben senin yerinde olsaydım söyle yapardım..eğer bakıcını değiştirmeye niyetin yok ise..başka bir bakıcı bulunulmamışsa bu bakıcı ile devam etmeye kararlıysan servisini ben de değiştirirdim..çünkü ortada biraz sorumsuz bir servis şoförü var..tamam 1 kez uyarılabilirdi ama bakıcınız kavga etmiş..ve vermiyeceğini söylüyor..ama sana da sen neden kavga etmedin..bağırmadın demesi bence çok manasız..her insanın mizacı başka...
ama eğer bakıcı değiştirceksen..dersin ki abla ben başka bir servise vermiyeceğim ..alıştı kızım onunla devam edeceğim..o zaman sana kendisi ben bakamam der belki..sen de kısa yoldan kurtulursun ne yapacağım diye düşünme derdinden,
aralık/2006
bakıcı değiştiremem komşum küser bana :))) bulunduğumuz apartmanda bakacak bir kaç kişi daha var komşularımdan ama ben ondan alıp başka komşuya veremem o bakamam demediği sürece. zaten özel bir ilgi göstermiyor benimkine kendi çocuklarına nasılsa ona da öyle. okul dışında da ya benimki orda ya onun kız bende. hayırlısı bakalım. servisçi hatalı tabi ona bir şey demiyorumda çocuk eve kendi başına gelebileceği yakınlıkta okul. sadece yol çok bayır ve öğlen yemeğe geliyorlar.2 kez gidip 2 kez geliyorlar ben bile yoruluyorum okula gidip geldiğim zamanlarda. ondan servise verdik. tokide oturuyoruz biz okulda tokinin içinde. belki de ondan çok paniklemedim. duyarsız anne gibi hissettim birden kendimi :)))
Yok canım ya neden duyarsız olasın ki.. Zaten ev okul arası sıkıntılı değilmiş yani normalde de yürüyerek gidip geliyorsa hiç problem değil. Sen içinden gelen sesi dine bence :)))))
Düşün benim çocuk okuldan çıkıyor servis sitenin önünde bırakıp gidiyor çocuk eve gitmiyor ve üzrinden 45 dakika geçiyor nasıl delirdim bilemezsin ve oturduğumuz yerin uygun olmaması nedeniyle tek başına o an için bakkala bile gidemiyor...
anladım canım...o zaman yine sen de onun ayarladığı servise vereceksin sanırım..belki daha iyi olur..daha iyi bir söföre denk gelirsiniz..sonuçta 2 kız birbirlerine destek olurlar ..birbirlerini kollarlar.aralık/2006
bakıcı değiştiremem komşum küser bana :))) bulunduğumuz apartmanda bakacak bir kaç kişi daha var komşularımdan ama ben ondan alıp başka komşuya veremem o bakamam demediği sürece. zaten özel bir ilgi göstermiyor benimkine kendi çocuklarına nasılsa ona da öyle. okul dışında da ya benimki orda ya onun kız bende. hayırlısı bakalım. servisçi hatalı tabi ona bir şey demiyorumda çocuk eve kendi başına gelebileceği yakınlıkta okul. sadece yol çok bayır ve öğlen yemeğe geliyorlar.2 kez gidip 2 kez geliyorlar ben bile yoruluyorum okula gidip geldiğim zamanlarda. ondan servise verdik. tokide oturuyoruz biz okulda tokinin içinde. belki de ondan çok paniklemedim. duyarsız anne gibi hissettim birden kendimi :)))
ay allah ım..normalde evin önünde bırakması gerekmiyor mu...şimdi nasıl,,yazık oğluşa ya..45 dakika beklemiş mi..kıyaammmmammm..:26::26::26::26:
anladım canım...o zaman yine sen de onun ayarladığı servise vereceksin sanırım..belki daha iyi olur..daha iyi bir söföre denk gelirsiniz..sonuçta 2 kız birbirlerine destek olurlar ..birbirlerini kollarlar.
Aslında şöyle oldu,
Oğluşun etüde kalması gerekiyor du servisin haberi var, öğretmenin haberi var ama oğluş 4:30 da çıkacağına 2:30 da çıkıp servise piniyor sonra evde aslında o gün babamız var ama eve girmiyor sitenin arkasına dolaşıp saklanıyor. Neden çünkü Etüde kalması gerektiğini sonradan aklına geliyor. Yeni başlamıştık bu okula ilk haftaydı işte.
Ara ara yok bulamıyoruz delirmiştik resmen. Allahım dedim ya kimseye evlat acısı yaşatmasın. O kadar kötü bir zamanda yaşıyoruz ki her gün haberlerde nelere tanık oluyoruz böyle bir durumda insanın aklına türlü şeyler geliyor...
Öğleden sonra imalatta testlerim var kızlar gelemezsem iyi bakın kendinize...
Biz de ekim 2006 lıyız canım.Kızlar daha önce konuştuysak bile unutmuşum ben sizin çocuklar kaç doğumlu?
canım ben işe başladığımda ediz 2,5 yaşındaydı.
2. planladın mı zelişşş..
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.
dün testlerimiz vardı bol miktarda 3 tanesini yaptık sadece.
bugün ödev vermez sanırım pazartesiye kadar yaparız.
yarın birde kurs ödevleri gelir
dün öğretmen 6' lara kadar çarpım tablosunu göndermiş açıklamalı şekilde.
Günaydın canım hoş geldin yoktun ne zamandır....
Yoğunsun heralde.
Çarpım tablosunu nasıl göndermiş öğretmen?
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.
dün testlerimiz vardı bol miktarda 3 tanesini yaptık sadece.
bugün ödev vermez sanırım pazartesiye kadar yaparız.
yarın birde kurs ödevleri gelir
dün öğretmen 6' lara kadar çarpım tablosunu göndermiş açıklamalı şekilde.
günaydın kızlarrr,
hayırlı cumalarrrr
dün akşam bizde de misafir vardı, kendi yaptı ödevlerini 3 sayfa fotokopi vardı, sabah kontrol ettim, şükür ki doğru yapmıştı.
Kayınpederim de dün akşam taburcu oldu kızlar, 3 hafta sonra kontrolü varmış, umarım biran önce iyileşir, kayınvalideme yazık, çünkü o bakıyor, yazık kadının kendine dermanı yok, bir de kayınpederle uğraşıyor, oyyyy oy, biz emeklilik hayali kurarken, onlar elden ayaktan düşecek, Allah yardımcıları olsun, o nedenle gün bugün kızlar, Zelişin de dediği gibi elimizden gelenin en iyisini yapalım yaşarken, biz emekli olduğumuzda bakıma muhtaç anne-babalarımız olacak maalesef.
hoşbuldum canım. baya bir yoğunluk var.
2*4=8
2+2+2+2=8 4 tane 2 nin toplamı 8 eder gibi.
6 lara kadar mı, bu sene öğreneceklermiymiş 6 lara kadar?
günaydın kızlarrr,
hayırlı cumalarrrr
dün akşam bizde de misafir vardı, kendi yaptı ödevlerini 3 sayfa fotokopi vardı, sabah kontrol ettim, şükür ki doğru yapmıştı.
Kayınpederim de dün akşam taburcu oldu kızlar, 3 hafta sonra kontrolü varmış, umarım biran önce iyileşir, kayınvalideme yazık, çünkü o bakıyor, yazık kadının kendine dermanı yok, bir de kayınpederle uğraşıyor, oyyyy oy, biz emeklilik hayali kurarken, onlar elden ayaktan düşecek, Allah yardımcıları olsun, o nedenle gün bugün kızlar, Zelişin de dediği gibi elimizden gelenin en iyisini yapalım yaşarken, biz emekli olduğumuzda bakıma muhtaç anne-babalarımız olacak maalesef.
6 lara kadar mı, bu sene öğreneceklermiymiş 6 lara kadar?
günaydın kızlarrr,
hayırlı cumalarrrr