İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

15 tl hamam,5 tl kese 5 tl masaj.25 tlye çıkıyosun işte

ay zelişçim o kız da ne akıllı aslında..böyle sinirli ayağına yatıyor..sonra kocasını parmağında oynatıyor tabi..

canım doğumgünü resimlerinde hastaydım..bir de üstüne üstlük belli etmemeye çalıştım olan gücümle..

ve aç kalmışım..pasta yanına yapılacakları hazırlarken..evde hazırladım..ani bir kararla 1 gün önce kutladık ediz in doğum gününü çünkü..ablamlar bize gelecekti..ama ablama kızkardeşim geldi çocuğu ve eşiyle..ertesi gün de gideceklerdi..dedik onlar da oraya gelmiş biz gidelim ,pastamızı da götürelim..hep birlikte olalım 3 kız kardeş..
tombiş olan ablam..38 yaşında..19 yaşında üniversiteye giden 1 kızı var..
biraz daha esmer olan kardeşim..onun oğluşu benim edizle aynı yaşta..
3 kardeş buluştuk..3 bacanak da bu sayede buluştu..

iste doğum gününü 1 gün önceye alınca koştura koştura 3 çeşit salata yapabildim 1 saatin içinde ..hemide hasta hasta..aç ta kalmışım bu arada..eşim de çocukları oyaladı vs..

iste ben kendimi çok harcıyorum canım ya..yapım böyle...değişemiyorum..yoksa eşim söylendiğim zaman pervane oluyor zaten etrafımda..
yada senin o tanıdığın kız gibi yapıyorum bazen canıma tak ediyor çünkü..o zaman benim eşim de el bebek gül bebek davranıyor..fakat ve lakin ben çok uzun sürdürmüyorum bu durumu..elimde olmadan yavaş yavaş tüm sorumluluğu ele alıyorum..sırtıma yüklüyorum yeniden..benim bir doktora gitmem lazım bence..ruh hastasıyım resmen ..tüm aileye yetişeceğim diye bir hastalığım var..

elimde değil inan ki..

Son düzenleme:

evet arkadaşım...

aslında onlar doğrusunu yapıyor belki..zelişin arkadaşı abartmış tamam ama kararında yapılırsa tüm sorumluluk bizde olmaz..üstelik zelişin arkadaşı ev hanımı..

ben ev hanımıyken düşünün artık..daha beterdim...yemekler içmekler mısır patlatmalar.kurabiyenin envai çeşidi..manyağım ben yaaa

zeliş canım dgs ye girmek istiyorum..zıraat fakültesi yeni açıldı bu yıl..o yüzden öğrenci almadı..seneye öğrenci alıyor..ama ben dikey geçiş yapacağım için 3. sınıftan başlamam gerek..e bunlar yeni başlayan öğrenciler ..ben nasıl 3. sınıf öğrencisi olacağım bilmiyorum..bu yıl dgs ile öğrenci almayabilir o yüzden..ama ben yine de kendimi denemek için gireceğim..belli mi olur belki dgs ile fazla öğrenci alıp direk bir 3. sınıf kurulabilir..çünkü bir bölümün ayakta kalabilmesi için 10 öğrenci yetiyor..o yüzden sansımı deneyeceğim..soru cevap yapalım canım...ben varım..

Senin ev hanımı halini düşünemiyorum hakikaten,boşver sen yinede işte dinleniyosundur

Sorma eve yardımcı temizlikçi benimde kanayan yaram ha bugün ha yarın derken erteleyip duruyorum ama şart yani bir noktadan sonra hele birde 2 çocukla kesin lazım :))))

Git canım git ohh misds valla çok iyi geliyor ben ilk denedim ya geçenlerde gerçekten çok iyi birde Bali masajı yaptırdık Taylandlı kızlara aman Allahım 3 gün sürdü rahatlık etkisi Bu güne kadar neden gitmemişim diye üzüldüm yani o derece..

Ha bu arada Türk hamamı beni çok fena yaptı yarım saat ancak kalabildim kalp atışlarım fena halde hızlandı çıktım havuza daldım cosss diye

Ama Fin hamamı dehşet güzeldi yani...

Sorma hadi birde aman aman güzelliği olsa adam ona bitiyor dersin ama oda yok... Boşuna demiyorlar Allah çirkin şansı versin diye

15 tl hamam,5 tl kese 5 tl masaj.25 tlye çıkıyosun işte

aaa, aynı, burda da öyleymiş şimdi sordum da, 15 tl hamam, 5 tl kese, 5 tl köpük dedi.

Ama fiyatlar çok iyiymiş. Canım İstanbul'da nereye gittiğini yazsana lütfen :))))

Biz çemberlitaşı aradık giriş+kese için kampanyalı fiyat 80 lira dediler bizde fırsat sitesinden otelde masaj + ıslak alan kullanımı aldık 50 tl ve içinde herşey var.. Sauna-hamam-fin hamamı-masaj-havuz...

hehehe bende canım sıkıldıkça gidicem psikoloğa derim kendi kendime ama hiç gitmedim iyi gelir mi acaba ama yakın bir arkadaş da aynı işi görüyor bazen...

Okul konusunda mutlaka konuşalım bir gün benim asıl derdim şu ki hem okul hem diğer sorumluluklar aynı anda yürür mü neticede birde mühendislik okuyacaksın dersler de ağır olacak o yüzden fikir alışverişi yaparız eğrisiyle doğrusuyla.

Yok estağfirullah manyak filan deme kendine, fazla özverili ve fedakarsın kendi canının kıymetini bilmiyorsun/bilmiyoruz . Birde çok sık görülmeyen ancak bazılarımızın (mesela bizlerin hiç mütevazi olmayalım bu konuda) yakaladığı çağımızın modern hastalığı mükemmeliyetçilik var. Çalışırım da, eve de yetişirim, çocuğa da, eşe de, dosta da oyy oyy oyyyyy...

Canım ben evimin orda gidiyorum 2 tane hamam var bizim orda ama eski ve bakımsız biraz tarihi ya el değmiyolar

sen en güzelini yapmışsın fırsatlardan alarak bazen bende yapıyorum onu.Benim oğlanda bayılıyo hamama şöyle ailecek gidilecek istiyorum ama spa da çocuk olayına sıcak bakmıyolar halbuki benim oğlan tam keyif adamı masaj koltuklarına bayılır avm lerdeki..

Ayy benim oğluş da çok sever suyu. Ben arayıp sordum çemberlitaşa ama almayız dediler. Oyüzden hem dedim tek başıma keyif yapayım bu seferde diye tek gittim ama keşke olsa oğluşuda götürebilsem ne güzel olur

Yazın havuza filan gideriz oğluşla bayılır bir türlü çıkmaz sudan tatilde filan daha 3 yaşındayken tutturmuyordu kendini ben ileriye gidicem diye

Koştura koştura bitirdim mesaiyi bugün...

Herkese iyi akşamlar kızlar iyi bakın kendinize...

günaydın kızlarrr,
akşam 3 sayfa fotokopi vardı, kendisi yaptı, ben kontrol ettim, o şekilde geçti akşamımız, ama akşam bir şımarıklık-enerji patlaması vardı benim kızda, habire ablasına çatıyo, ortada dolanıyo, ödevimi yarın anneannemde yapayım diyor, ha bire vır vır konuşuyo, akşam evlere şenliktik yani, baba da bu hengamenini içinde haber dinleyeceğim diye uğraşıyo, görmeyin halimizi, kızım bi sus dedikçe onun konuşası geliyo, ayyyy bir küsüyo babaya kızıyo diye, mutfağa geliyo, ödev yapmaya, sonra tekrar içeriye, böyle işte, bizim her akşamımız bu hengamede, o baba illa ana haberleri dinleyecek, benim kız da ödev yapcak, bir kavga bir kıyamet, diğer odaya da gönderemiyom, orda tekrar soba yak-oda ısınsın, ona da üşeniyolar. Ah bi doğalgazımız olaydı, ama Antalya da maalesef yok, kışın aslında biz soğuk olan yerlerden daha çok üşüyoz evde, soba olan odadan çıkınca donuyosun çünkü.

günaydın..
dün 1 sayfa arkalı önlü Türkçe den fotokopi vardı onu yaptık.daha önceden kalan testimizden 1 tanesini yaptık.
4 sayfa da hikaye kitabı okuduk.

günaydın..
dün 1 sayfa arkalı önlü Türkçe den fotokopi vardı onu yaptık.daha önceden kalan testimizden 1 tanesini yaptık.
canım hoş geldin..özletme kedini bu kadar..

bir de inay gelse ..o neler yapıyor acaba ...iyidir inşallah..
bizde ödevler çok değildi..
kilo ile ölçmeye geçmişler..adetle satılan ya da kilo ile satılan ürünler vs..fotokopi vardı 4 sayfa..ama geneli resimdi..bu yüzden az soru vardı..
1 de sarmal bulmaca vardı..onu buldu..

test çözdük.64 soru..
millet 5 adet aldığımız soru bankaları kitaplarını bitirmiş..bizim daha var..bunlar yani 5 soru bankası sadece bu dönemlik..2. dönem başka aldıracak öğretmen...

bir de okullar ayın kaçında kapanıyor kızlar..haberim yok.

canım hasta olan büyük kızındı demi..nasıl oldu..akşam çorba içirseydin ..zorlasaydın azcık..
meyve suyu sıktın mı..ayağa kalksın çocuk yazıkk..

bizim burhaniye de de doğalgaz yoktu..ama hava ılık geçiyordu tüm kış..bol rüzgar bir de..varsın doğal gaz olmasın..oraların havası yeter ya..özlemim depreşti yine zatii..

bizim evdede koşturmaca vardı aynen..
akşam eşim yemekleri ısıtmış..hazır etmiş..
yedik içtik..masayı topladı..
ben ıhlamur çayı demledim..o demlenirken benim kocam uyuyakaldı.
karadayıya kadar uyudu..zaten onu kaçırmaz asla

ben o arada (yaklaşık 1,5 saat) emir in ödevlerini kontrol ettim
ediz i bilmem kaç kez çişe götürdüm.
çerez koydum sıparalar..kek koydum..portakal suyu sıktım..bizim sıpalar da istiyor kızlar ya..anne acıktım..anne çerez..anne şu bu .......
sonra kocam kaltı..ama ona ne ıhlamur verdim..ne kek ne çerez..ortalıktaki artıkları yedi..tabakta kalanları..ıhlamu kendime koydum ama ona koymadım..kalk kendin koy dedim..canıma tak etti yani.

çocukları da 9 da yataklarına gönderdim..bu şekilde biraz olsun kafa dinledim..ama yeterli gelmedi..daha fazlası lazım..
masaj falan yazmışsınız..oh vallahi ben daha hiç öyle hint hamamanı fin hamamı ne bileyim taylandlı kızaların masajı neyim bilmem..o ne bacımm ya...

günaydın..

günaydın canım,
işlerin hafiflemedi mi, eskisi gibi gelemiyorsun?

hoş buldum canım benim..
okullar 24 ocak da kapanıyor.
akşamları hep aynı genelde Allah sağlık versin artık.

günaydın canım,
Kızım biraz daha iyiydi akşam, 1 portakal 1 mandalin yedirdim zorla. Önceki gün de grip için ilaç varya thylot toz ondan içirmiştim, o şekilde.
9 da dedinya, akşam 9 da aklıma gelidn zati, benimkiler 9 da kudurmakla meşgüldü, dersleri salladığı için 10 a kadar anca bitirebildi, hatta 1 ini de yine de anneanneye bıraktı. Eşin de maşallah, benimki de bir ara kestiriyordu, sonra kalktı falan ama dediğin gibi her şey bizim üzerimize.
Sizin oralarda yok mu canım hamam, normal hamama gidebilirsin varsa, küçük oğlanı sokarlar herhalde, büyüğü almazlar da, o şekilde olur. Fikir değiştirmezsem cumartesi düşünüyorum bakalım, kısmet.

günaydın canım,
işlerin hafiflemedi mi, eskisi gibi gelemiyorsun?

günaydın canım benim.
puantajları giriyorum bir taraftan malum maaş zamanı.
işler daha iyi şimdi.giriş çıkış çok oldu bu aralar. firmada tüm bilgisayar sistemleri değişti.
birde arşivimizin yeri değişti kaç yıllık evraklar yani. vs. vs.

canım iyi bari biraz iyi olmuş kızın..o ilacı hatırlıyorum..ayaga kaldırıyor insanı..ama ben bir ara zararlarını duydum içmedim .almadım..yani 15 yıl önce de vardı o toz..çünkü düzce de fabrikası var..ordan biliyorum..15 yıl önce falan alıyorduk..ne zaman üşütsem alıp içiyordum..kendime geliyordum..bir kaç yıl sonra yok şöyle zararlı ,yok böyle fena dediler..bir daha almadım..korktum..ama geçmiş yıllar neden zararlı demişlerdi onu bilem hatırlamıyorum inan ki..

evet hep 9 yada 9:30 da yolluyorum çocukları yataklarına ama yatmıyorlardı..22:30 a kadar git gel yat kalk yapıyorlardı..ama dün akşam saat 9 da oklavayı aldım elime..dedim yatın..bir kaç kez de yataga vurdum..yorganın üzerine falan..bizimkiler tırstı...kalkmadılar...uyanık da olasalar yataklarında kikirdediler..10 gibi de uyudular.işte böyle..

bizim burlarda vardır hamam..olmaz mı..çocukluğumdan beri hiç gitmedim..nasıl gidilir bilmiyorum..kendi başıma falan ..utanırımmmm

günaydın..

Günaydın,nerdesin sen ya arkadaşım özlettin kendini arada uğra buralara

günaydın cnm,arada oluyo öyle enerji patlamaları benimkide akşam çamaşır sepetini basket potası yaptı,evde basket oynuyoruz sepeti savuruyor orda oraya.Alttaki şikayete gelicek diye söyleniyorum ama dinleyen yok tabi..Sobalı ev zor canım ya banyo faslında olsun dediğin gibi diğer odaları kullanmada olsun,yok mu projelerde doğalgaz işi antalya için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…