bende bol çerkez peyniri var..börek var..ve 3 adet portakal var ..çay var..o kadar..
sizin menü güzelmiş bugün..
evet sınıf annesini araman daha doğru tabi..öğretmeni arama..
bizin dün ödevlerimiz şöyleydi..önce 1 test kitabından 1 sayfa test vermiş..
türkçe test kitabından 2 sayfa test vermiş..
başka ödev yoktu..biz de 4 sayfa test daha kopardık onları çözdük..
ama şeffaf dosyaları var ya bu sıpaların..bizimki bakuganlı ve renkli içi görünmüyor..meğer içinde 4 sayfa fotokopi varmış.ve full matematik toplama çıkarma..olmayan sayıyı bulma..sanırım 200 adet işlem vardı..belki daha fazla..kadın doldurmuş fotokopinin her boşluğunu..
ay tam uykusu gelmişti ödevler bitti derken o çıktı..onu da yapmak zorunda kaldık..onu baştan görseydik test kitabından 4 sayfa koparmazdık..
Anladım canım.
Vay sıpa vay tam yatacak saatte yine de 200 adet iyi yaptırmışsın valla.
off offfff fena olmuş canım yaa varya Allahtan oğlun hızlı bizimki olsa mümkün değil 200 tane 20 tane yapamazdık
senin menüde güzel ama sanki önceki günlere bakarak az gibi geldi bana ama bilemedim :)))))
Benim dikkat etmem lazım ya gerçekten göbek belirmeye başladı yine bu haftada geçsinde önümüzdeki hafta başlayacağız yine ufaktan azaltmaya :)))
Bu arada benim oğluş ben yemekhanede yemek yemek istemiyorum beslenme götüreyim demeye başladı ne yapıcam bilmiyorum bende seviniyordum sıcak sıcak yemek yiyor diye...
Bendede ıspanak var evden getirdi yoğurtla birde elma,yine hafifim bugün,gerçi akşama doğru çok acıkıyorum ama arkadaş bugün abur cubur getirmiş tuzlu kurabiye gibi onlara dalarız çayla napalım
evet kızlar yaptı ..'oğlum boşver yarın yaparsın hadi gel yatalım uykun geldi ' dediysem de dinletemedim..aslında ben olsam sabah yaparım derdim yani..ama gündüzleri full boş kalmak okula gidinceye kadar kardeşiyle takılmak hoşuna gidiyor sanırım..film falan izliyorlar..ödevle ugraşmak istememiş olabilir ..Off yine çokmuş ödevleriniz Allah kolaylık versin cnm size,senin oğluşun yine olgunluk gösterip yapmış uykusu geldiği halde maşallah..
Bendede ıspanak var evden getirdi yoğurtla birde elma,yine hafifim bugün,gerçi akşama doğru çok acıkıyorum ama arkadaş bugün abur cubur getirmiş tuzlu kurabiye gibi onlara dalarız çayla napalım
evet kızlar yaptı ..'oğlum boşver yarın yaparsın hadi gel yatalım uykun geldi ' dediysem de dinletemedim..aslında ben olsam sabah yaparım derdim yani..ama gündüzleri full boş kalmak okula gidinceye kadar kardeşiyle takılmak hoşuna gidiyor sanırım..film falan izliyorlar..ödevle ugraşmak istememiş olabilir ..
evet benim menümde bugün hafiflik var demi..hehehe..
ben de ıspanak aldım ..dün akşam..bu akşam pişirmeyi düşünüyorum..belki yarın getiririm yemek için ..
sizin menüler de güzelmiş..tuzlu kurabiye fikrine bayıldım ..
zelişçim olsun eritirsin sen göbeğini..1 hafta daha serbest yemek desene..
Menü hafif ve güzel
Eriticez mecburen başkada yolu yok ipin ucu kaçarsa daha zor oluyor çünkü...
Yaaa ben bugün ipin ucunu kaçırdım yine bayadır uzak duruyordum alışveriş sitelerinden...
Bir sürü şey aldım kendime uzun zaman sonra :))))))
Hem de taksitle
Menü hafif ve güzel
Yaaa ben bugün ipin ucunu kaçırdım yine bayadır uzak duruyordum alışveriş sitelerinden...
Hem de taksitle
canım ya..yılbaşı da geçsin öyle yemeği azaltırsın..yılbaşı günü yenilir yani..
ne ciciler aldın kendine..ben uzun zamandır yeni bir şeyler almadım..2 kazak oldım bu kış kendime ..
Sorma ya aynı şeyden muzdaribiz,zaten taksit olayıda cezbediyo ama en önemlisi zamandan tasarruf edebilmemiz
Bizde de ıspanak vardı bugün, makarna-salata yoğurtMenü hafif ve güzel
Hem de taksitle
İşleri vardır belki canım, gelene kapımız açıkBu arada 2 gündür Fatma da yazmaz oldu.
Boncuk ve İnay zaten kayıp onlara alışıktıkta...
Bizde de ıspanak vardı bugün, makarna-salata yoğurt
İnternetten almaya cesaret edemiyom ben, denk gelmiyo çünkü, o yüzden pek alışveriş yapmıyom, bir kere çizme aldım, geri gönderdim, geçen sene de yazlık 2 tunik almıştım dar geldi, iade de etmedim, zayıflar içine girerim diye, onlar elimde kaldıÖyle işte.
Aldıklarını da güle güle giy canım.
İşleri vardır belki canım, gelene kapımız açıkBuyursunlar gelsinler.
Bizde de ıspanak vardı bugün, makarna-salata yoğurt
İnternetten almaya cesaret edemiyom ben, denk gelmiyo çünkü, o yüzden pek alışveriş yapmıyom, bir kere çizme aldım, geri gönderdim, geçen sene de yazlık 2 tunik almıştım dar geldi, iade de etmedim, zayıflar içine girerim diye, onlar elimde kaldıÖyle işte.
Aldıklarını da güle güle giy canım.
İşleri vardır belki canım, gelene kapımız açıkBuyursunlar gelsinler.
evet yok kızlar bu günlerde.ben de internetten kpss çalıştığım dönemde set set kitap almıştım..onun dışında geçen yıl bot aldım..ama şahane çıktı..hatta ayağımda giyiyorum..
bir de sandalet aldım netten o da güzel severek giyiyorum..ama giyim konusunda güvenemiyorum..yeteri kadar dükkan avm var burda indirimde de oluyorlar genellikle..ama ayakkabı gerçekten güzel bulunmuyor..bulununca da çok pahalı oluyor..ama nette hakiki deri ayakkabılar sezon sonunda çok uygun oluyor..
Bende eskiden yani okumaya vaktim varken çook kitap aldım inşallah yine alacağım günler gelecek
Hem korsan almıyorsun hemde ucuz oluyor süper yani vcd ve DVD lerde öyle :))))
Ben mesela okuduğum kitapları elden çıkarmam çok kıymetlidir benim için ama tutmak istemeyip alıp okuyup satan çok :)))
İnternetten alım bu yüzden avantajlı zaten yoksa İstanbulda da mağaza çooook :))) ama gel görkü zamanımız az :))
İstediğin ürürün onlarca yüzlerce çeşidini karşılaştırıp en uygununu alma şansı oluyor risk her zaman var tabiki ama ne bileyim işte cazip geliyor :)))))
Bu arada sınıf annesi aramayı da unuttum şimdi geldi aklıma
ben de yavaş yavaş yılbaşı için yiyecekler düşünmeye başladım..bugün öğlen arası bir ara merkete gittim..alışveriş yaptım biraz..çikolata falan aldım..birşeyler aldım..
ablamı aradım..bolu da oturuyor..onları çağırdım yılbaşı akşamı için..eniştemi arayıp haber verecek..eniştem genellikle ablalarıyla geçirir yeni yılını..ama gelirlerse süper olur yalnız kalmayız..işte böyle..gelmeyiz başka yere davetliyiz derlerse de çok bir hazırlık yapmam..biz bize yer içer yatarız.
Kızlar birşey soracağım size,
Evde temizlik işlerini ne zaman ve nasıl hallediyorsunuz? Hafta içi birşeyler yapmaya fırsat bulabiliyormusunuz?
Ben genelde cumartesileri yapıyorum ama haftaiçi de bir gün mutlaka süpürmek gerekiyor, hemen batıyor ev.Siz nasıl yapıyorsunuz?
Hoş geldin canım öncelikle...
Temizlik konusunu genelde aralara sıkıştırıyorum ben birazda hızlı yaparım zaten, Mesela cumartesi 4 gibi kurstan geliyorum 7 ye kadar bitiriyorum veya bazen cuma akşamı hallediyorum benim birde yaşlılara haftalık yemek yapmam gerekiyor bunun için cuma akşamı yemeği yaparsam cumartesi akşam temizlik yapıyorum ütüyüde nadiren pazar günü yada hafta içi bir akşam yapıyorum.
Kursa gitmeden önce genelde cumartesi günleri bütün işleri hallediyordum tabi cumadan çamaşırları yıkıyordum.
Hafta içi sadece üstten mutfağı temizlerim ve tuvalet ve lavaboyu mutlaka temizlerim zaten hafta içi bir yatak odasına bir mutfağa girebiliyorum bu yani salona girmeye zamanım bile olmuyor...
Ben de haftaiçi banyo-Wc yıkarım mutlaka. Çamaşırın hepsini haftasonuna bırakıyorum genelde. Yıka,as,topla,ütüle,katla zaman alıyor. Bir de hafta içi mutlaka süpürmeye çalışıyorum bebek emeklediği için. Kızın derslerini yaptır, yemek yap derken gece yarısı oluyor.