- 12 Temmuz 2012
- 1.021
- 260
doğru canım haklısın bebekten dolayı süpürmek lazım bizim evde özellikle kışın kimse ev terliklerini ayakkabılarını çıkarmaz o yüzden bazen 2 haftada bir bile süpürdüğüm olur :)))
Hep aynı canım yaaa
Söylüyorum ya bazen ama gerçekten öyle günde 1 saat kalmıyor dinlenip kafa toplamak için birde üzerine çalışamadığım kendi derslerim oda canımı çok sıkıyor son günlerde sınavlarda iyi geçmedi zaten...
Artık burda mı çalışsam diye düşünüyorum gerçekten başka vakit yok çünkü
Senin de zor 2 çocuk allah kolaylık versin
Ama eşne mutlaka yüklen ne yapabiliyorsa yardım etsin bazı sorumlulujkları üzerinden atmalısın
Başta yadırgasa bile yaptıkça sorumluluklarını benimsiyorlar tecrübe ile sabit :)))
Yaklaşık 2 aydır oğlanın kahvaltısına hiç karışmıyorum babası masayı hazırlayıp bırakıyor
Sorma Zeliş, zaman yok diyoruz ama farkındaysan evdeki diğer işleri falan yetiştirmeye zaman yok diye hayırlanıyoruz yoksa dediğin gibi dinlenmek için değil.
Dersi işyerinde çalışabilirsin bence de. Çünkü evde hem zaman yok hem de işten eve gidince zaten kafa dolmuş oluyor ve birşey anlamıyorsun çalıştığından da.Verimli olmuyor.İşte çalışmayı da dene derim.
Eşim bana bebek olduktan sonra çok yardım etmeye başladı. Sabahları birimiz çocuklarla ilgileniyoruz, birimiz kahvaltıyı hazırlıyoruz.Ben bebeği giydirirken o sofrayı topluyor falan.Yoksa evden çıkamayız iki çocuğu da hazırlayıp.Ama akşam benden geç geliyor eve ve fazla birşey bekleyemiyorum.Yine de gelince hemen bebeği alıyor ben de kızıma ders çalıştırıyorum, diğer işlerimi yapıyorum.