İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

sağol canımmmm.. inşallah yaza caymazlar.
Canım bizim kışın 17,30- yazın da 18 oluyor, belki sizin de öyle olur.

Çook sessiz bugün buralar....

Herkesler çok mu yoğun acaba yada pazartesi sendromu filan mı
olabilir canım, kimse olmayınca ben de girdim çıktım.

İyi maşallah canım bayağı bişey öğrenmişler.

Offff pazar pazar da hiç çekilmiyor yani, tüm günün bitmiş. Allaha şükür biz alıştık artık kendi ödevlerimizi yapmaya, gelince hemen yapıyor ödevlerini, yapamadıklarını soruyor, ama kitap okumayı hiç sevmiyor, hikaye kitabı vardı, öğretmenin verdiği, bu sabah zorla söylene söylene okutturdum:26::26:nasıl sevdireceğiz bunu bilmiyorum:26:

Aferin kuzucuğa,evet cnm arada sendelemeler oluyor maalesef bizim geçen yıl daha iyiydi dersler 100 dü hep ama bu yıl o kadar iyi değil aynı performansı arıyor insan napalım sağlık olsun önemli olan sendelediği yerleri daha sonra üstünden geçip iyice kavratmak diye düşünüyorum:)

Maşallah oğluşuna, o da alışmaya başladı artık dersleri kendi başına yapmaya

Konular bitti mi, daha 1 ay var sanırım 15 tatile değil mi? Maşallah öğretmeniniz de sizin gibi hızlı Oğluşa da tebrikler canımAnasının 1.olduğu yerde tabii oğluş da derece yapacak değil miAllah nazarlardan korusun.

Ahhh o okumalar ahhhBen de sabah zorla okuttum canım Böyle böyle adam olacaklar inşallah.

Sağlık olsun cnm,çocuk olunca insan istediği gibi hazırlanamıyo tabi öncelik onlarda:)

Sömestr ı bende dörtgöz bekliyorum 2.hafta izin alıcam bende kısmetse gel tatil gel:)

şimdi geldim cnm sorabilirsin

Hııım aynı dönemde izinde olacağız bende kısmet olursa 2. hafta izne çıkmayı planlıyorum

İnternet olmadan çok zor artık değil mi? Birde burası cidden alışkanlık yapıyor

İngilizce bizde de yeni yeni öğretmen değişikliği ile birlikte dillenmeye başladı :)

Gelelim soruma :)))))

Canım benim oğluşum yazın 1 ay futbola gitti bir ayın sonun da sıkıldı gitmek istemiyorum dedi bıraktırdık, sonra yüzmeye gitti yine bir ayın sonunda istemedi gitmek ve bıraktırdık.

Geçen hafta beden eğitimi öğretmeni bir arkadaşımla konuştum o bana oğlumu kesinlikle ne olursa olsun bir spor ile uğraşması için desteklememi söyledi. Haftada 1 gün 1-2 saat gönder bir spor kulübüne ve sıkıldım derse ve gitmek istemezse hemen onun talebine boyun eğmeyin.

Çocuk hem enerjisini doğru yönlendirir, hem gelişimi için çok önemli hem de spor disiplini gündelik hayatta ta büyük rol oynuyor dedi.

Aslında ben kışın değil de yaz aylarında gönderirim diye düşünüyordum ama şimdi kafam da karıştı çok da sıkıntı olmaz aslında benim kursta olduğum saatlerde dedemiz götürebilir.

Dün akşam uğrayacaktım unuttum, bu akşam geçerken uğrayıp şartları öğrenicem.

Siz haftada ne kadar gidiyorsunuz, 6-7 yaş gruplarını alıyorlar mı acaba birde herhangi bir doktor raporu filan istiyorlar mı?

Sen buradan tanıdın artık bizi biraz, ders bakımından sıkıntılıyız biraz şimdi göndersem mi yazı mı beklesem acaba?

Oturduğumuz yerde bir çok spor salonu var basketbolu yazın bir dönem istemişti şimdi oraya göndersem diyorum ama kararsızımda...

Hep öyle canım ya,benimki güzel okuyor maşallah ama ben oturtturucam okumaya illa aklına gelip katiyen kitap okumuyor,öğretmen geçen vermiş kurşun asker'i çantada gidiyo geliyo oturtturdum onu geçen hepsi bitecek dedim valla 40 mı 50 mi ne sayfaydı okudu bitirdi ödevden sonra

bizim oğlan da sevmiyor kitap okusun..dün akşam okuduk..ama her akşam okumuyoruz biz..sevmiyor malesef..zamanla sevebileceği kitapları keşfedersek okumayı sevecektir illa ki canım..

:))) bizde de öyle öğretmen hep aynı şekilde kırmızı kalemle işaretliyor noktalama ve harf hatalarını :))

Aferin oğluşuna

Bende çocuğun bir spor dalıyla ilgilenmesi taraftarıyım.Basket bizim için çok iyi oluyor haftada bir gün 1 saat gidiyor aslında 2 günde olabilirdi ama bize yorgunluk diye göndermedim.Fakat çok güzel bir spor tavsiye ederim mutlaka gönder seyrederken çok hoşuma gidiyor o kadar güzel spor hareketleri yaptırıyoki hocalar mekikti şınavdı vücut esnekliğine dair hareketler basketlerde cabası.6-7 yaş grubuda vardır mutlaka.Hem enerjisini atıyor çocuk hem sporunu yapıyor,benimki çok hevesli gidiyor..Hatta bizim sınıf öğretmeni kurs açtı cumartesileri ona bile göndermedim basket için,bundan sonra hayatı kurs olacak zaten şimdi gitsin gidebildiği kadar spora dedim.

Kendi başına yapmaya alışmış ne güzel canım ya. Rahatlamışsındır biraz biraz :) Aferin kızına

Geçen yılda gitmişti benimki,kursta 15-16 yaş grubunun oyununu görüyorumda çok güzel hareketler yapıyolar teknik olarak inşallah hedefim benimde devam ettirmek o yaşlara kadar.Spor alışkanlığı olan çocuklar her türlü kötü maddeden uzak oluyolar cnm...

Çok güzel, bende bu akşam uğrayıp şartları öğreneyim bakalım. eğer olursa haftada bir günle başlayalım biz de :)))

Hoş henüz babamızın haberi yok ama Önce biz karar verelim de

Bu arada bir şey daha sorayım Barış Manço kültür merkezine gittin mi daha önce Kadıköy'de?

Fırsat sitelerinde sömester için çocuk müzikalleri var ama daha önce hiç gitmedim ben biraz uzak ama iskeleye yakınsa gidilebilir aslında...

Şu son cümlenin aynısını arkadaşım da söylemişti. Çok doğru bu yüzden yönlendirmek gerekiyor demek ki yaşayarak öğreniyoruz ne yazık ki. Şimdiki nesil çok doyumsuz biraz sıkıldı mı istemiyorum gitmiyorum demeye başladı yazın ama bu konuda anladım ki biraz daha ısrarcı olmak lazımmış:..

yok canım gitmedim hiç duydum çok ama,tatil için yapmak lazım organizasyonlar.Benimki topkapı sarayını dolmabahçeyi görmek istiyor bir iki gün oraları dolaşırız sonrasında tiyatro sinema yaparız o dönemde çıkar ortaya şurda şu var diye organizasyonlar bakarız:))

kesinlikle herşeyden öte kafalarını boşaltmak ve enerjilerini atmalarını sağlamak için diret biraz

kesinlikle herşeyden öte kafalarını boşaltmak ve enerjilerini atmalarını sağlamak için diret biraz

Kendi istediği yerler varsa daha güzel daha mutlu olur zaten. Malum kış olduğundan kapalı mekanlar tercih nedenimiz olacak :)

yaz kış değişmeyecek ama bakalım..
yaz günü 17:30 da günlük güneşlik olunca nereye gidiyorsunuz derler mi:18:
maşallah alışmış ne güzel kendi başına ödev yapmaya..bizim biraz daha zamana ihtiyacımız var.

benim kızımda okul voleybol takımında..

verilmiş hak geri alınmaz dersiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…