canım senin nasıldı sınavların..inşallah hepsinden geçersin..
bizim de ders konusunda yoğun bir hafta oldu..öğretmen sbs yapılacak okul genelinde diye bir dünya konu yazmış..bunlardan test çözdürün demiş..biz de bulduk bir kısmını çözdük..
hafta sonu 260 soru çözmüşüz..,,,yok artık ben bile şaşırdım yani..
haklısın akıldan yapınca yanlış yapma riski çok fazla..yazarak çözmeyi öğrenmesi lazım..
bu arada bulunduğum yerdeki belediye ye şikayet yazmam lazım..fakat önce üye olun diyor..
outlook adresimi vererek üye oldum...yeni mesaj bekliyorum..üyelik için mesaj yollanacak diyor..
sabah gelirken yol kenarında her sabah otobüse binen bir amca vardı...60 yaşında falan..belki 65.
onu almadı söfor..
e-5 kenarı..durak yok o yol boyunca..kar kış ..hava buz gibi ..otobus zaten 15 dakika geç geldi..ki amca en az 20 dakikadır yolda..
otobususumuzun soförü sollama yapmak için çıktı..o esnada yolcuyu gördü..sis de vardı..
az firene bastı...sollamaktan vaz geçiyordu ki..saatine baktı.ve yola devam etti...
yolcuyu almaktan vazgeçti..:104::104::104::104:
amca orada daha yarım saat beklemek zorunda ...öyle bir ayaz var ki anlatamam ..zaten köyden bir amca..öyle sıkı sıkı bir montu yoktu..ayaklarında da sağlam bir bot yok..o vaziyet bekleyecek..söforün ihmali yüzünden..
bir de suratsız bir söfordu ki sormayın....yolcunun yanından geçerken de yolcuya bakıyor yani...yolcu kollarını nasıl sallıyor anlatamam..yerinden çıkacak kollar ....
ama durmadı..gözlerinin içine baka baka geçti gitti.. :26::26:
Vaawww maşallah oğluşuna ne çok soru çözmüş öyle...
Sınav önceki seneler gibi iyi geçmedi çalışamadım çünkü birde genel kanaat sınavlar çok ağırlaştığı yönünde bakalım inşallah sonuçlar iyi gelir.
3 gün tatil iyi gelmiştir size de...
Yazık ya içim sızladı okurken...
Allah sorar bunun hesabını ama yazık amcaya yaaa..
Çok üzüldüm gerçekten.
günaydın canım.. nasıl geçti sınavın.Günaydın kızlar;
Malum sınav haftasıydı benim için yoğundu aralarda da oğluşla güzel vakit geçirdik fena değildi bizim içinde hafta sonu.
Ne güzel sizlerin de iyi geçmiş hafta sonları
Gerçekten çoook geçmiş olsun Allah bütün dertlerinin devasını verir inşallah gerçekten çok zor...
Aferin oğluşuna başarısı için...
Öğretmenin tutumu çok doğru bence... İşlemsiz çözmeyi alışkanlık edinirse ilerde çook zorlanır çünkü...
Hafta sonu için hem matematik hem de hayat bilgisi kitaplarından ödevleri vardı. Cuma günü bitirdik onları. Ben gittiğimde test çözüyordu oğluş akşamda ödevleri tamamladık zaten bir kısmını önceden yapmışız...
Cumartesi hikaye haritasını tamamladık resmini dün çizdiler babamızla...
Cumartesi ve dün 15 tane kadar problem yazıp çözdük toplama işlemleri ile ilgili...
Matematik kitabından toplama işlemleri ile ilgili işlemler vardı 2 sayfa onları yaptık...
Hafta sonu 2 lerle çarpım tablosuna başladık bakalım bu hafta bitiririz inşallah...
Ders kısmı da böyle geçti işte. Çocuğun derslerine bu kadar zaman ayırınca kendimi boşlamışım sınavda fark ettim bu acı gerçeği ne yazık ki
haklısın..yol boyu tosur tosur geldim..dedim ben sana sorarım..bir sikayet yazacakğım ki...döktürcektim yani.
ama üye olalı 3 saat oldu..işe geldiğim gibi üye oldum..ama outlook hesabıma yeni bir mesaj gelmedi...
yani üyeliğimin aktif edilmesi için mesaj gelecek ama yok..off,,nedir bu e postalarımdan çektiğim benim ....günlerdir başıma dert oldular..eğer olmazsa belediye ye gidip sikayet edecem kendisini
evet ya iyi geldi 3 gün..çocuklar da üzmedi beni..sakin geçti..
küçük oğlum her ne kadar kendini lavaboda ıslatsa da(benden habersiz)...olmayacak şeyleri tuttursa da ..ağlayarak kendini yerlere atıp yuvarlansa da..benden habersiz içerideki odada çırıl çıplak soyunup gezinse de..güzel bir 3 gündü..
anlatmaya tek kelime yeter vicdansız...bu arada bulunduğum yerdeki belediye ye şikayet yazmam lazım..fakat önce üye olun diyor..
outlook adresimi vererek üye oldum...yeni mesaj bekliyorum..üyelik için mesaj yollanacak diyor..
sabah gelirken yol kenarında her sabah otobüse binen bir amca vardı...60 yaşında falan..belki 65.
onu almadı söfor..
e-5 kenarı..durak yok o yol boyunca..kar kış ..hava buz gibi ..otobus zaten 15 dakika geç geldi..ki amca en az 20 dakikadır yolda..
otobususumuzun soförü sollama yapmak için çıktı..o esnada yolcuyu gördü..sis de vardı..
az firene bastı...sollamaktan vaz geçiyordu ki..saatine baktı.ve yola devam etti...
amca orada daha yarım saat beklemek zorunda ...öyle bir ayaz var ki anlatamam ..zaten köyden bir amca..öyle sıkı sıkı bir montu yoktu..ayaklarında da sağlam bir bot yok..o vaziyet bekleyecek..söforün ihmali yüzünden..
bir de suratsız bir söfordu ki sormayın....yolcunun yanından geçerken de yolcuya bakıyor yani...yolcu kollarını nasıl sallıyor anlatamam..yerinden çıkacak kollar ....
günaydın canım.. nasıl geçti sınavın.
baya bir ödev yapmışsınız sizde.
Bravo canım hepimiz böyle haksızlıkların takipçisi olabilirsek ancak önüne geçilebilir. Neticede oradaki tek sorumlu şoför. Ne belediye ne diğer yöneticiler sorumlu bu davranıştan onları haberdar etmekte o otobüstekilerin sorumluluğunda...
Ooo hafta sonu baya atraksiyonlu geçmiş ufaklık baya baya bıcırık yani..
Benimki de hep böyle büyüdü hala bile fırsat bulsa enteresan deneylerini yapmak için önüne gelen her şeyi kullanmaktan hiç ama hiç çekinmez...
260 soru mu??:26::26::26:canım senin nasıldı sınavların..inşallah hepsinden geçersin..
bizim de ders konusunda yoğun bir hafta oldu..öğretmen sbs yapılacak okul genelinde diye bir dünya konu yazmış..bunlardan test çözdürün demiş..biz de bulduk bir kısmını çözdük..
hafta sonu 260 soru çözmüşüz..
haklısın akıldan yapınca yanlış yapma riski çok fazla..yazarak çözmeyi öğrenmesi lazım..
Evet canım iyi yaparsın yani, yazık adamcağıza.bu arada bulunduğum yerdeki belediye ye şikayet yazmam lazım..fakat önce üye olun diyor..
onu almadı söfor..
haklısın..yol boyu tosur tosur geldim..dedim ben sana sorarım..bir sikayet yazacakğım ki...döktürcektim yani.
ama üye olalı 3 saat oldu..işe geldiğim gibi üye oldum..ama outlook hesabıma yeni bir mesaj gelmedi...
yani üyeliğimin aktif edilmesi için mesaj gelecek ama yok..off,,nedir bu e postalarımdan çektiğim benim ....günlerdir başıma dert oldular..eğer olmazsa belediye ye gidip sikayet edecem kendisini
evet ya iyi geldi 3 gün..çocuklar da üzmedi beni..sakin geçti..
küçük oğlum her ne kadar kendini lavaboda ıslatsa da(benden habersiz)...olmayacak şeyleri tuttursa da ..ağlayarak kendini yerlere atıp yuvarlansa da..benden habersiz içerideki odada çırıl çıplak soyunup gezinse de..güzel bir 3 gündü..
260 soru mu??:26::26::26:
Evet canım iyi yaparsın yani, yazık adamcağıza.
herşeye rağmen yıkılmadım hayattayım diyorsun Neyse canım evde olmak herşeye bedel değil mi??
anlatmıştım ama görmedin mi, sabah ilk ben yazdım hatta.evet canım .yazdım belediyeye şikayet..bakalım ne çıkacak.
evet teyzesi 260 soru çözmüşüz
siz nasılsınız bakalım anlat
günaydın kızlarrr,
Sessiz kalmış buralar 2 gündür, kimse uğramamış.
Nasıl geçti haftasonunuz? Bizim iyiydi, evdeydik, dün akşam da komşumun kızının nişanı vardı, oraya gittik, böyle geçti haftasonumuz.
Ödevleri kızım kendi yapmıştı, kontrol edememiştim, sabah alelacele onları kontrol ettim, matematik defterine yapılacakları yapamadık, çantasını anneannede bırakmıştı. Öğleye kadar yazacak artık, hikaye kitabı vardı okunacak, onu da okuyamadık, oku anneannende dedimya artık bakalım:26::26:İnşallah okur kerata.
Güzeldi sonuç olarak haftasonumuz.
Sınav umarım iyi geçmiştir şimdiye kadarkilerin içinde en kötüsüydü diyelim çalışamadığım için.
Çok değil aslında canım yaaaaa o kadar yavaş hareket ediyor ki dedlirtti beni yine hafta sonu ama yinede iyi geçti fena değildi.
Toplantıya giriyorum görüşürüz kızlarr.....
kızlar akşam çıkış saatimiz 18.30 idi 17:30 oldu
hadi gözünüz aydın, 1 saat süper olmuş.
evet canım ya..işte böyle..bizim küçük felaket..tam itiraz yaşı..ne desen anlamıyor..illa ki bildiğini yapacak...itiraz edersen yandın..avazı çıktığı gibi ağlıyor..
yapsın yapsın deney annesi...yumurcakk daki arka bahçede bilim izliyorsa ondan deneyler yapıyordur evde..
yazdım kızlar şikayet..bakalım ne cevap gelecek..haksızlık bu...
Hher sabah oltan fındığın ilerisinde yol kenarından binen 60 yaşındaki beyi bu sabah( 16.12.2013 ) düzce den 07:30 da kalkan otobus
soförü almadı..diğer soförler böyle bir şey hiç bir zaman yapmıyor..o yolcuyu her sabah alıyor..
yolcu kollarını havaya kaldırarak otobusü durdurmak istedi..soför ise yolcuya baka baka geçti..bir de saatine baktı ne hikmetse.
yolcuyu farkettiği esnada sollama yapmak üzere çıkmıştı..yolcuyu farketti fren yaptı..duracaktı..ama vazgeçti..gaza bastı gitti..yolcunun gözlerinin içine baka baka..
soför düzceden kalkan 07:30 arabasında, 30 lu yaşlarda ..tombul bir bey..uyarılmasını istiyorum..davranışını ayıpladım..kar, kış, ayaz..ve yolcuyu almadan geçmek ne demek..????????bugün o yolcuya ..yarın bize ...
canım sen de sıkma canını, inşallah geçmişsindir. Sonuçlar gelince bakarsın.
sağol canımmmm.. inşallah yaza caymazlar.
süperrrrrrrrrrrrrrrr..ne güzel haber..inşallah yaza caymasınlarrrrrrrrr
sağolun arkadaşlarımmmmm..Benim oğluş 2-3 yaşlarındayken belki de daha küçükten yere oturup iki elini yere koyup başını yere vuruyordu küt küt inattan
Sonra doktor umursamayın vazgeçecek demişti ve öylede oldu baktı ki kimsenin umrunda değil eeee canı da acıyor yapmamaya başlamıştı
Ahhh o deneyler yüzünden hastamı olmuyor sonrasında ufaktan şiddete mi maruz kalmıyorneler neler...
Teşekkür ederim canım evet açıklanınca sonuçlar belli olacak 1 ay sonra vizeler var çok çalışmam lazım çooookk...
Çok sevindim canım senin adını. Boş ver yazın vazgeçseler bile kışın iyi olacak senin için...