İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Vaawww maşallah oğluşuna ne çok soru çözmüş öyle...

Sınav önceki seneler gibi iyi geçmedi çalışamadım çünkü birde genel kanaat sınavlar çok ağırlaştığı yönünde bakalım inşallah sonuçlar iyi gelir.

3 gün tatil iyi gelmiştir size de...

Yazık ya içim sızladı okurken...

Allah sorar bunun hesabını ama yazık amcaya yaaa..

Çok üzüldüm gerçekten.

Yazık ya içim sızladı okurken...

Allah sorar bunun hesabını ama yazık amcaya yaaa..

Çok üzüldüm gerçekten.

haklısın..yol boyu tosur tosur geldim..dedim ben sana sorarım..bir sikayet yazacakğım ki...döktürcektim yani.

ama üye olalı 3 saat oldu..işe geldiğim gibi üye oldum..ama outlook hesabıma yeni bir mesaj gelmedi...
yani üyeliğimin aktif edilmesi için mesaj gelecek ama yok..off,,nedir bu e postalarımdan çektiğim benim ....günlerdir başıma dert oldular..eğer olmazsa belediye ye gidip sikayet edecem kendisini

evet ya iyi geldi 3 gün..çocuklar da üzmedi beni..sakin geçti..

küçük oğlum her ne kadar kendini lavaboda ıslatsa da(benden habersiz)...olmayacak şeyleri tuttursa da ..ağlayarak kendini yerlere atıp yuvarlansa da..benden habersiz içerideki odada çırıl çıplak soyunup gezinse de..güzel bir 3 gündü..

Son düzenleme:
günaydın canım.. nasıl geçti sınavın.
baya bir ödev yapmışsınız sizde.

Bravo canım hepimiz böyle haksızlıkların takipçisi olabilirsek ancak önüne geçilebilir. Neticede oradaki tek sorumlu şoför. Ne belediye ne diğer yöneticiler sorumlu bu davranıştan onları haberdar etmekte o otobüstekilerin sorumluluğunda...

Ooo hafta sonu baya atraksiyonlu geçmiş ufaklık baya baya bıcırık yani..

Benimki de hep böyle büyüdü hala bile fırsat bulsa enteresan deneylerini yapmak için önüne gelen her şeyi kullanmaktan hiç ama hiç çekinmez...

Son düzenleme:
anlatmaya tek kelime yeter vicdansız...

günaydın canım.. nasıl geçti sınavın.
baya bir ödev yapmışsınız sizde.

Sınav umarım iyi geçmiştir şimdiye kadarkilerin içinde en kötüsüydü diyelim çalışamadığım için.

Çok değil aslında canım yaaaaa o kadar yavaş hareket ediyor ki dedlirtti beni yine hafta sonu ama yinede iyi geçti fena değildi.

Toplantıya giriyorum görüşürüz kızlarr.....

evet canım ya..işte böyle..bizim küçük felaket..tam itiraz yaşı..ne desen anlamıyor..illa ki bildiğini yapacak...itiraz edersen yandın..avazı çıktığı gibi ağlıyor..

yapsın yapsın deney annesi...yumurcakk daki arka bahçede bilim izliyorsa ondan deneyler yapıyordur evde..

yazdım kızlar şikayet..bakalım ne cevap gelecek..haksızlık bu...

Hher sabah oltan fındığın ilerisinde yol kenarından binen 60 yaşındaki beyi bu sabah( 16.12.2013 ) düzce den 07:30 da kalkan otobus
soförü almadı..diğer soförler böyle bir şey hiç bir zaman yapmıyor..o yolcuyu her sabah alıyor..
yolcu kollarını havaya kaldırarak otobusü durdurmak istedi..soför ise yolcuya baka baka geçti..bir de saatine baktı ne hikmetse.
yolcuyu farkettiği esnada sollama yapmak üzere çıkmıştı..yolcuyu farketti fren yaptı..duracaktı..ama vazgeçti..gaza bastı gitti..yolcunun gözlerinin içine baka baka..
soför düzceden kalkan 07:30 arabasında, 30 lu yaşlarda ..tombul bir bey..uyarılmasını istiyorum..davranışını ayıpladım..kar, kış, ayaz..ve yolcuyu almadan geçmek ne demek..????????bugün o yolcuya ..yarın bize ...

Son düzenleme:
260 soru mu??:26::26::26:

Evet canım iyi yaparsın yani, yazık adamcağıza.

herşeye rağmen yıkılmadım hayattayımdiyorsun Neyse canım evde olmak herşeye bedel değil mi??

260 soru mu??:26::26::26:

Evet canım iyi yaparsın yani, yazık adamcağıza.

herşeye rağmen yıkılmadım hayattayımdiyorsun Neyse canım evde olmak herşeye bedel değil mi??

evet canım .yazdım belediyeye şikayet..bakalım ne çıkacak.

evet teyzesi 260 soru çözmüşüz

siz nasılsınız bakalım anlat

evet canım .yazdım belediyeye şikayet..bakalım ne çıkacak.

evet teyzesi 260 soru çözmüşüz

siz nasılsınız bakalım anlat
anlatmıştım ama görmedin mi, sabah ilk ben yazdım hatta.
oğulcuğuna kocaman
Allah nazarlardan saklasın canım.

Son düzenleme:

evet canım..nişan yapmış komşunuz..güzel geçti mi..nasıldı..

anneanne de kalmış çanta..uzak mı anneaneniz

Son düzenleme:

canım sen de sıkma canını, inşallah geçmişsindir. Sonuçlar gelince bakarsın.

Benim oğluş 2-3 yaşlarındayken belki de daha küçükten yere oturup iki elini yere koyup başını yere vuruyordu küt küt inattan

Sonra doktor umursamayın vazgeçecek demişti ve öylede oldu baktı ki kimsenin umrunda değil eeee canı da acıyor yapmamaya başlamıştı

Ahhh o deneyler yüzünden hastamı olmuyor sonrasında ufaktan şiddete mi maruz kalmıyor neler neler...

canım sen de sıkma canını, inşallah geçmişsindir. Sonuçlar gelince bakarsın.

Teşekkür ederim canım evet açıklanınca sonuçlar belli olacak 1 ay sonra vizeler var çok çalışmam lazım çooookk...

kızlar akşam çıkış saatimiz 18.30 idi 17:30 oldu

sağol canımmmm.. inşallah yaza caymazlar.

Çok sevindim canım senin adını. Boş ver yazın vazgeçseler bile kışın iyi olacak senin için. Anın tadını çıkarmaya bak :)

Son düzenleme:
süperrrrrrrrrrrrrrrr..ne güzel haber..inşallah yaza caymasınlarrrrrrrrr

sağolun arkadaşlarımmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…