Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook sessiz bugün buralar....
Herkesler çok mu yoğun acaba yada pazartesi sendromu filan mı
evet canım bugün uğramadık fazla..
Sizin nasıl gidiyor dersler...
Sömestr da yaklaşıyor. Ne yapıcak seninkiler tatilde evde mi ananede mi kalacaklar?
idare eder dersler.tatilde ablası evde beraber kalırlar.babaanneleri de karşımızda zaten çok yakın.
gider gelirler artık.
bende toplanayım bari görüşürüz canım iyi akşamlar.
Sizin nasıl gidiyor dersler...
Sömestr da yaklaşıyor. Ne yapıcak seninkiler tatilde evde mi ananede mi kalacaklar?
Haribu gelmedi bugün hiç herhalde geçmişe baktım yazdığını da göremedim....
Bir iki şey soracaktım ama
Gelirsen haber ver şekerim
kızlar akşam çıkış saatimiz 18.30 idi 17:30 oldu
adil emir cuma günü test olmuş hayat bilgisi ve matemati..hayat bilgisi 100
matematik ise 100 lük kağıda 80 vermiş öğretmenimiz...hadi yanlış yapsa anlarım ama doğru yaptığı halde 2 sorusunu yemiş öğretmen..nedeni ise hafızadan çözmüş matematik işlemini..öğretmen ise işlem yapmadığı için 2 soruyu yanlış saymış..işlem istiyorum diyor..aslında bizim oğlanın hafızadan matematiğinin iyi olduğunu kendisi benden iyi biliyor..fakat işlemsiz yanlış yapma riski var..bu nedenle işlem yapsın diye ceza olarak yanlış saydı sanırım 2 sorusunu..bir daha yapmasın diye..
canım bakıcımız cuma çocuklarını doktora götürmüş..
burnunun kenarında su toplamış gibiydi bir kızının..onun burnunun içi et doluymuş..geniz etleri de çok yoğunmuş ..ameliyat olması lazım demiş.
üstelik bu kızı 18 yaşında..ben küçükte var sanmıştım..ama 18 yaşındaki kızındaymış etler..o kızı 7 yaşında duymaya başlamış..küçükken çok rahatsızlanmış..doktor doktor gezmişler..duymuyormuş...en son 7 yaşında bir doktora gitmişler ki kulak zarları patlamış..nedeni geniz etlerinin yoğun olmasıymış..çok geç fark edilmiş geniz etleri..
sonra tedavilerle duymaya başlamış..ve geç konuşmuş..konuşması biraz bozuk bu yüzden o kızının...
neyse küçük olan bronşit olan ise yine 15 gün ayrı bir ilaca başlamış..yine getir kontrole demiş doktor..bizim bakıcı ise okuldan geri kalıyor demiş..vs....doktor o zaman sırtını dinle ..hırıltısı yoksa getirme demiş..
en büyük oğlan kalp ameliyatı olmuştu ..biliyorsunuz..o hala hastanede ..belki bu gün çıkacak..kan değerleri normal değilmiş..onu o sebeple bırakmıyormuş doktor..
felç olma riski varmış..kan değerlerinin düzelmesini bekliyorlarmış..işte böyle..bizim bakıcı iyi ...napsın..tüm çocuklarını sordum..en son sen nasılsın dedimm...o iyi şükür..çocukları da iyi olur inşallah..işte b öyle
günaydın kızlarrr,
Sessiz kalmış buralar 2 gündür, kimse uğramamış.
Nasıl geçti haftasonunuz? Bizim iyiydi, evdeydik, dün akşam da komşumun kızının nişanı vardı, oraya gittik, böyle geçti haftasonumuz.
Ödevleri kızım kendi yapmıştı, kontrol edememiştim, sabah alelacele onları kontrol ettim, matematik defterine yapılacakları yapamadık, çantasını anneannede bırakmıştı. Öğleye kadar yazacak artık, hikaye kitabı vardı okunacak, onu da okuyamadık, oku anneannende dedimya artık bakalım:26::26:İnşallah okur kerata.
Güzeldi sonuç olarak haftasonumuz.
bu arada bulunduğum yerdeki belediye ye şikayet yazmam lazım..fakat önce üye olun diyor..
outlook adresimi vererek üye oldum...yeni mesaj bekliyorum..üyelik için mesaj yollanacak diyor..
sabah gelirken yol kenarında her sabah otobüse binen bir amca vardı...60 yaşında falan..belki 65.
onu almadı söfor..
e-5 kenarı..durak yok o yol boyunca..kar kış ..hava buz gibi ..otobus zaten 15 dakika geç geldi..ki amca en az 20 dakikadır yolda..
otobususumuzun soförü sollama yapmak için çıktı..o esnada yolcuyu gördü..sis de vardı..
az firene bastı...sollamaktan vaz geçiyordu ki..saatine baktı.ve yola devam etti...
yolcuyu almaktan vazgeçti..:104::104::104::104:
amca orada daha yarım saat beklemek zorunda ...öyle bir ayaz var ki anlatamam ..zaten köyden bir amca..öyle sıkı sıkı bir montu yoktu..ayaklarında da sağlam bir bot yok..o vaziyet bekleyecek..söforün ihmali yüzünden..
bir de suratsız bir söfordu ki sormayın....yolcunun yanından geçerken de yolcuya bakıyor yani...yolcu kollarını nasıl sallıyor anlatamam..yerinden çıkacak kollar ....
ama durmadı..gözlerinin içine baka baka geçti gitti.. :26::26:
Sınav umarım iyi geçmiştir şimdiye kadarkilerin içinde en kötüsüydü diyelim çalışamadığım için.
Çok değil aslında canım yaaaaa o kadar yavaş hareket ediyor ki dedlirtti beni yine hafta sonu ama yinede iyi geçti fena değildi.
Toplantıya giriyorum görüşürüz kızlarr.....
evet canım .yazdım belediyeye şikayet..bakalım ne çıkacak.
evet teyzesi 260 soru çözmüşüz
siz nasılsınız bakalım anlat
Sağlık olsun cnm,çocuk olunca insan istediği gibi hazırlanamıyo tabi öncelik onlarda:)
Günaydın kızlar,dün uğrayamadım çünkü internetimiz yoktu ttnet kartımız yanmış ama bu sabah geldimki hallolmuş çok şükür,internetsizlik ne kötü bişeymiş ya.Geçmişi okuyamadım okucam birazdan.Biz haftaya hareketli başladık ingilizceden küçük değerlendirme oldular dün asılı ocaktaymış ondan not vericek hani ben hep ne öğrendiler bilmiyorum diyodum ya bayağı bişey öğrenmişler aslında ama evde biz tekrar etmediğimiz için çocuk bi haber kitabını getirdi okuldan baktık 1 den 10 a kadar yazılışları sit down stand up ları renkleri ve bazı kelimeleri kalem defter masa....gibi öğrenmişler.Okunuşunu güzel yapıyo ama yazarken tabi zorlanıyoruz 2 hafta çalışıcaz ocağa kadar..sizler nasılsınız?nasıl gidiyor ödevler?
Günaydın kızlar,dün uğrayamadım çünkü internetimiz yoktu ttnet kartımız yanmış ama bu sabah geldimki hallolmuş çok şükür,internetsizlik ne kötü bişeymiş ya.Geçmişi okuyamadım okucam birazdan.Biz haftaya hareketli başladık ingilizceden küçük değerlendirme oldular dün asılı ocaktaymış ondan not vericek hani ben hep ne öğrendiler bilmiyorum diyodum ya bayağı bişey öğrenmişler aslında ama evde biz tekrar etmediğimiz için çocuk bi haber kitabını getirdi okuldan baktık 1 den 10 a kadar yazılışları sit down stand up ları renkleri ve bazı kelimeleri kalem defter masa....gibi öğrenmişler.Okunuşunu güzel yapıyo ama yazarken tabi zorlanıyoruz 2 hafta çalışıcaz ocağa kadar..sizler nasılsınız?nasıl gidiyor ödevler?