oo sende mi ..
benim de 4 gün var oğlanla aramda.
sizinki ne zaman?
Aşağıdaki yazıyı nette okudum çok duygulandım paylaşmak istedim sizlerle, belki okumuşsunuzdur daha önce ama :)
Analık nedir Annem? derdim de anacığıma; Ben ol da bil derdi Mevlânaca..
Ben ol da bil!
Sen oldum annem bak!..
Sen oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..
Hani Köpekler bile ana olmasın derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..
Anlamazdık o zaman biz zamâneler..
Zor kızım, çok zor analık derdin ardından derin bir iç çekişle..
Zormuş anam..
Ana olmak Hiç ken Hep olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..
Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..
Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..
Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..
Hep; Ben! derken,
Artık; O, İllâ O! demesiymiş..
Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..
Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..
Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..
Zormuş Anam..
Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..
Olduk, gördük, bildik bak..
evet mesele orda, inşallah birgün keşfederiz, büyük kızım demiştimya Alacakaranlık serisini severek okuyor, Türkçe notu da yükseldi çok şükür, 60 civarıydı önce, şimdi 75-80 ler çıktı.bizim oğlan da sevmiyor kitap okusun..dün akşam okuduk..ama her akşam okumuyoruz biz..sevmiyor malesef..zamanla sevebileceği kitapları keşfedersek okumayı sevecektir illa ki canım..
Hem de nasıl sorma, sağol canım.Kendi başına yapmaya alışmış ne güzel canım ya. Rahatlamışsındır biraz biraz :) Aferin kızına
En iyisi sınıfta yapmak sanırım bu durumda, götüreceksin bir pasta olup bitecek.Benimkinin aralık sonu doğum günü,okuldan görüştüğüm 5 veliyi ve çocukalarını çağırıcam evde pasta keseriz dedim oğlumunda en sevdiği 5 arkadaşı gelmiş olcak ama dedim kimseye söyleme ben zaman yaklaşınca arıcam annelerini.Yok ben öyle dememişim yaymış dün sınıfta anne ne zaman diye soruyolar dedi.oğlum tüm sınıfı çağıramam dedim eve sığmaz
Geçen yıl bizim orda pastanede yapmıştım orası iyiydi bu yıl gittim ki konuşmaya bana bir maliyet çıkardı nişanmı yapıyoruz kardeşim oldumhemen çıktım tabi ordan.Oğlum o paraya ben sana neler almam dedim Allahtan olgun çocuğum var.Şu aralığıda bir atlatsak hayırlısıylan sevinicem
Atkı-bere takımı olabilir canım, kitap olabilir, güzel bir kupa-kalemlik tarzında olabilir.yılbaşı için oğluma bir kız çıkmış. hediye ne alsak acaba diye düşünüyorum..
süpermiş canım, dünyada analıktan başka ulvi birşey var mı?Teşekkürler.Aşağıdaki yazıyı nette okudum çok duygulandım paylaşmak istedim sizlerle, belki okumuşsunuzdur daha önce ama :)
Ben ol da bil!
Sen oldum annem bak!..
Hani Köpekler bile ana olmasın derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..
Zormuş anam..
Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..
Hep; Ben! derken,
Zormuş Anam..
Aşağıdaki yazıyı nette okudum çok duygulandım paylaşmak istedim sizlerle, belki okumuşsunuzdur daha önce ama :)
Ben ol da bil!
Sen oldum annem bak!..
Zormuş anam..
Hep; Ben! derken,
Zormuş Anam..
Bizimde 14 gün var canım :)))))
oo sende mi ..
benim de 4 gün var oğlanla aramda.
Hayır bizimkiler erkek bide ben ol da bilde diyemiyeceğiz
Allah isteyen herkese bahşetsin bu duyguyu,aratmasın çocuklarımızıda bize bağışlasın:))
hiçbiriniz benimki kadar tutturamamışsınız
sorma seninki tam isabet olmuş aslında bizimde hiç planlı değildi ama aynı aya denk geldi işte :)))))
Olsun canım anneye karşı erkek çocuk daha yakın, daha enteresan bir duygusal bağ ile bağlı oluyor yani ben böyle gözlemliyorum. Bizim şansımızda bu
Kesinlikle katılıyorum eşim bu durumdan çok muzdarip zaten,bi kızımda yokki bana düşkün olsun diyorşimdilik çok anneci bakalım ilerde ne olacak
yılbaşı biletlerinizi aldınızmı bakalım?ben her yıl sadece yılbaşı için alıyorum amorti dahil bişeycik çıkmıyo ama olsun alışkanlık işte.
Bide oğlan yılbaşı ağacı süslemek istiyo evde var aslında kutusunda katlı bazanın içinde ama ben çok üşeniyorum onu çıkar süsle sonra boz yerine koy off yazarken bile yordu benibide dedim oğlum doğum günü yapıcam sana evde zaten alan dar ona yer açamıcam yani..
Bizde de eşim alır genellikle ben almam aklıma bile gelmiyor :)))))
Bayinin önünden geçerken genelde sayısal filan oynarız bazen oğluşla bişey çıktığı yokya işte öylesine :)
Almam heralde bu senede...
Oğlum doğmadan önce yılbaşlarında ya dışarı çıkardık yada arkadaş toplantıları filan olurdu ama oğluş doğduktan sonra hiç böyle aktivitelerimiz olmadı ağaç da süslemedik yılbaşı da normal günlerden pek farklı olmuyor.
Bir iki kez benim oğluşda dillendirdi ağaç alalım filan diye ama bu senede olmaz yani. Uğraşamam :)))))
Malum zamansızlığım :)))
Zaten bu zamanla yarış yoruyo bizi extra hiçbirşey istemiyor insan
Aynen öyle canım sabah kalkıyoruz başlıyor maraton gece uyuyana kadar. Allahtan işlerimiz ofis ortamında da bari burda biraz soluklanmaya vakit oluyor. Her ne kadar kafamız 1 ton olsada
yılbaşı biletlerinizi aldınızmı bakalım?ben her yıl sadece yılbaşı için alıyorum amorti dahil bişeycik çıkmıyo ama olsun alışkanlık işte.
Bide oğlan yılbaşı ağacı süslemek istiyo evde var aslında kutusunda katlı bazanın içinde ama ben çok üşeniyorum onu çıkar süsle sonra boz yerine koy off yazarken bile yordu benibide dedim oğlum doğum günü yapıcam sana evde zaten alan dar ona yer açamıcam yani..
merhaba kızlar ben geldim..bugün yoğundum..idari mali işleri gösterdi mutemet bana..
önümüzdeki aylarda şu an bulunduğum meslek yüksekokulundan üniversitenin merkez binasına geçeceğim..buradaki müdür maaş hazırlanma , ek ders ücretleri ve yollukların çıkarılmasını öğren demişti .1 ay oluyor..ancak bugün gösterdi mutemetimiz...bayağı karışık ..ama öğrenceğim inşallah..sonuçta arkadaşım yapabiliyorsa ben neden yapamayayım ..
bizim yılbaşı için bir hazırlıığımız yok henüz..ama güzel birşeyler yapmak istiyorum ben de ..fikir verin kızlar..aslında şu yanıp sönen kablolarda ısıklar var ya ..ondan istiyorum..çok hoşuma gidiyor..daha önceki yıllardaki ışıkları aldığımız gün çocuklar bozmuştu..artık büyüdüler..bozmazlar sanırım..süsleme yapmayı düşündüğünüz bir şey var mı..resim koyun kızlar eğer elinizde foto varsa fikir olsun.
merhaba kızlar ben geldim..bugün yoğundum..idari mali işleri gösterdi mutemet bana..
önümüzdeki aylarda şu an bulunduğum meslek yüksekokulundan üniversitenin merkez binasına geçeceğim..buradaki müdür maaş hazırlanma , ek ders ücretleri ve yollukların çıkarılmasını öğren demişti .1 ay oluyor..ancak bugün gösterdi mutemetimiz...bayağı karışık ..ama öğrenceğim inşallah..sonuçta arkadaşım yapabiliyorsa ben neden yapamayayım ..
bizim yılbaşı için bir hazırlıığımız yok henüz..ama güzel birşeyler yapmak istiyorum ben de ..fikir verin kızlar..aslında şu yanıp sönen kablolarda ısıklar var ya ..ondan istiyorum..çok hoşuma gidiyor..daha önceki yıllardaki ışıkları aldığımız gün çocuklar bozmuştu..artık büyüdüler..bozmazlar sanırım..süsleme yapmayı düşündüğünüz bir şey var mı..resim koyun kızlar eğer elinizde foto varsa fikir olsun.
Hoşgeldin bende şimdi yazacaktım kızlar nerdesiniz diye?işin biraz zor gibi ama alışınca insan rutine bağlıyor aynı şeyleri yapa yapa,sende ilk etapta bu işe yabancılık çeksen bile kolay adepte olacaksızndır eminim:))
valla yılbaşı bizede hep aynı farklı bir heyecan olmuyor nedense ama seni enerjinden dolayı kutluyorum.Benim kuzenim çok yoğun çalışır bi firmada hem muhasebe hem finans müdürlüğü yapıyor buna rağmen hiç aksatmaz yılbaşı ağacını noel babalı kurabiyeler bir masa hazırlar evlere şenlik nedense gözümde onun gibi canlandın birden:))