İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Haribu gelmedi bugün hiç herhalde geçmişe baktım yazdığını da göremedim....

Bir iki şey soracaktım ama

Gelirsen haber ver şekerim

Çook sessiz bugün buralar....

Herkesler çok mu yoğun acaba yada pazartesi sendromu filan mı

Sizin nasıl gidiyor dersler...

Sömestr da yaklaşıyor. Ne yapıcak seninkiler tatilde evde mi ananede mi kalacaklar?

idare eder dersler.tatilde ablası evde beraber kalırlar.babaanneleri de karşımızda zaten çok yakın.
gider gelirler artık.
bende toplanayım bari görüşürüz canım iyi akşamlar.

idare eder dersler.tatilde ablası evde beraber kalırlar.babaanneleri de karşımızda zaten çok yakın.
gider gelirler artık.
bende toplanayım bari görüşürüz canım iyi akşamlar.

Hııım sende erken kaçanlardan oldun

İyi akşamlar canım...

Günaydın kızlar,dün uğrayamadım çünkü internetimiz yoktu ttnet kartımız yanmış ama bu sabah geldimki hallolmuş çok şükür,internetsizlik ne kötü bişeymiş ya.Geçmişi okuyamadım okucam birazdan.Biz haftaya hareketli başladık ingilizceden küçük değerlendirme oldular dün asılı ocaktaymış ondan not vericek hani ben hep ne öğrendiler bilmiyorum diyodum ya bayağı bişey öğrenmişler aslında ama evde biz tekrar etmediğimiz için çocuk bi haber kitabını getirdi okuldan baktık 1 den 10 a kadar yazılışları sit down stand up ları renkleri ve bazı kelimeleri kalem defter masa....gibi öğrenmişler.Okunuşunu güzel yapıyo ama yazarken tabi zorlanıyoruz 2 hafta çalışıcaz ocağa kadar..sizler nasılsınız?nasıl gidiyor ödevler?

Öğretmenlerin nerden not kıracağı belli olmuyor canım ama sizinki dikkatli olması açısından yapmış belli,bizimkide çocuklara dikkati yerleştirmeye çalıştığı için noktalamalara ve büyük harfle başlamalarına çok dikkat ediyor:)

inşallah hepsi iyi olsun tez vakitte,sıkıntıları sona ersin üst üste yazık ya(

Günaydın cnm,bizimde rutin geçti cumartesi eline bişey almadı beyefendi hepsi pazara birikti tabi 1 de oturdu derse 5 e kadar hem ödev hemde ingilizce çalışma yaptık bana gına geldi tabi yemek ve ütüde üstüne cilası oldu yani...of haftasonlarını sevmiyorum kışın ya yorgunluk özellikle pazarları...

benimde bazı şöforleri evirip çevirip dövesim var,çok sinirler ya bence bunları işe başlatmadan önce psikolojik testten geçmeleri gerek

Sağlık olsun cnm,çocuk olunca insan istediği gibi hazırlanamıyo tabi öncelik onlarda:)

Günaydıınn kızlar, nasılız bugün bakalım?

Dün akşam aslında ödev vermemiş yine öğretmen,

Hayat bilgisinden organlarımız konusunu işlemişler ilgili sayfaları evde tekrar okuttuk

Tükçeden Evliya Çelebi'yi okumuşlar okulda ve yazdırmış öğretmen bizimki sadece başlığını yazıp bırakmış, evde tekrar okuyup deftere yazdık.

Yeni hikaye kitabı almış dün 48 sayfa onun yarısından çoğunu okumuş ben gitmeden ben gittiğimde dedesiye okuyorlardı. Dışardan sesleri duyuluyor önce biri okuyor sonra öteki tekrar okuyor aynı cümleyi filan. Baştan dedesine söyleyeyim sen karışma diye düşündüm ama sonra hiç bir şey demedim okusun okuduğu kadar napim, yazık adam da bir şeyler yapmaya çalışıyor üzülür belki diye düşündüm.

Birde 3 er ritmik saymalarla ilgili evdeki testlerden 2 sayfa test yapmış ben gitmeden önce.

Çarpım tablosu 2 lerin yarısına kadar öğretmiştim hafta sonu ya şöyle bir tekrar ettirdim unutmamış neyse ki

Bizim akşamımız böyle geçti biraz oyun filan da oynadık 11 e kadar yatıramadım. Dün akşam kendi derslerime başlamadan önce keyifli geçsin istedim...

Sağlık olsun cnm,çocuk olunca insan istediği gibi hazırlanamıyo tabi öncelik onlarda:)

Canım günaydın hoş geldin dün yoktun...

Sana bir şey sormak istiyordum senin oğlan baskete gidiyor değil mi? Umarım yanlış hatırlamıyorumdur

hoş geldin..

bugün gelirsin inşallah..

burası dün çok soğuktu..bugün de öyle.

bizim konular bitti sanırım derslerden..

dün yine sbs yapmış öğretmen..bizim sıpa 2. olmuş..inşallah böyle gider..arada düşüşler olacak mutlaka..ama şimdilik iyi gidiyor ..

ödev yaptık sadece test çözmedik dün akşam..yorgun geldi oğluşum okuldan.

günaydın canım..
ödevler idare eder bizdede. dün akşam 4 tane test yaptık.
sonra okuma yaptı 2 sayfa.. 1 sayfa daha okuyalım dedim hayır dedi.
nolur lütfen benim için 1 sayfa daha dedim iyi tamam dedi :)
sonrada beni kırmadığın için teşekkür ederim dedim güldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…