Ben 1.yöntemle yapıyorum, bizler de öyle öğrenmedik mi, hiç düşünmedim bile, nereden buluyorsun canım bu fikirleriKızlar hala çarpım tablosuna geçemedik ama hangi düzende öğretmek doğru olur acaba şöyle ki;
2 X 1 = 2
2 X 2 = 4
2 X 3 = 6
2 X 4 = 8
2 X 5 = 10
1 X 2 = 2
2 X 2 = 4
3 X 2 = 6
4 X 2 = 8
5 X 2 = 10
sanki 2. yöntem daha kolay olur gibi me geliyor ama siz ne düşünüyorsunuz?
Ben 1.yöntemle yapıyorum, bizler de öyle öğrenmedik mi, hiç düşünmedim bile, nereden buluyorsun canım bu fikirleri
Ben bildim bileli çarpım tablosu deyin başa asıl rakamlar yazılır, öyle yanii:26::26:
Ben 1.yöntemle yapıyorum, bizler de öyle öğrenmedik mi, hiç düşünmedim bile, nereden buluyorsun canım bu fikirleri
Ben bildim bileli çarpım tablosu deyin başa asıl rakamlar yazılır, öyle yanii:26::26:
geçmiş olsun canım, deseydin 2 gün tatil zaten, bugün idare et diye.
1. yöntem bana göre daha kolay. ben öyle öğreticem.Kızlar hala çarpım tablosuna geçemedik ama hangi düzende öğretmek doğru olur acaba şöyle ki;
2 X 1 = 2
2 X 2 = 4
2 X 3 = 6
2 X 4 = 8
2 X 5 = 10
1 X 2 = 2
2 X 2 = 4
3 X 2 = 6
4 X 2 = 8
5 X 2 = 10
sanki 2. yöntem daha kolay olur gibi me geliyor ama siz ne düşünüyorsunuz?
Bildiğin yöntemden şaşma derim:)
bazen benimki 2+1 de bile 2 parmak yanına da 1 parmak 3 diyo.
Öyle yapalım dimi..
Saol canım.
Seninkinin nasıl gidiyor dersleri?
Yeni gördüm mesajını canım, ancak geldim. İyi olmaya çalışıyoruz işte ne yapalım.merhabalar kızlar..
zeliş ve boncuk ikiniz kalmışınız nasılsınız..
Valla her zaman olmuyor canım.
Ay canım ya aynı benimkinin örneklerinden, demekki bu yaşlarda olabiliyo. Sabırlı olacağız yapcak bişey yok, açık açık konuşmaya çalış canım bakalım, böyle yaptığın zaman ben çok üzülüyorum, yoruluyorum, herşeye yetişemiyorum, sen bana hiç yardımcı olmuyorsun gibi biraz kendini acındır bakalım canım, bazen ben öyle yapıyorum.
Evet canım yaa tabii ki çok önemli, çocuk öğretmeni severse, dersi de seviyor.
Haklısın canım ama ödül işini de alışkanlık haline getirmemelisin, onun da önemi kalmıyor yoksa, her zaman yapma, arada yap.
Kış mevsimini işte bu yüzden sevmiyorum. Çocuklar hep hasta.Geçmiş olsun ilerlemez inşallah.öğleye doğru aramıştım oğlanı ne yapıyorsun diye.
biraz kırgınlığı vardı zaten. her yerim ağrıyor okula gitmesem diyor:))
bir kaşık şurup iç sonra gidersin tamam mı dedim.tamam dedi.
Bu yöntemi bazen ben de yapıyorum ama daha tam oturmadı. Tamamen anlarsa işim kolaylaşacak.o bizdede oluyor cnm ya çok sık toplama işlemi yaptırarak pratik kazandırmamız lazım.Ben 7+7: 14 8+8 :16 6+6:12 bunları öğtettim şimdi 8+9 topla dediğimde 8+8:16 olduğuna göre 1 ekle diyo kendi kendine ulaşıyo sonuca:) ama 2+3 de daha çok takılıyo ifrit oluyorum o zaman..
o bizdede oluyor cnm ya çok sık toplama işlemi yaptırarak pratik kazandırmamız lazım.Ben 7+7: 14 8+8 :16 6+6:12 bunları öğtettim şimdi 8+9 topla dediğimde 8+8:16 olduğuna göre 1 ekle diyo kendi kendine ulaşıyo sonuca:) ama 2+3 de daha çok takılıyo ifrit oluyorum o zaman..
Bildiğin yöntemden şaşma derim:)
o bizdede oluyor cnm ya çok sık toplama işlemi yaptırarak pratik kazandırmamız lazım.Ben 7+7: 14 8+8 :16 6+6:12 bunları öğtettim şimdi 8+9 topla dediğimde 8+8:16 olduğuna göre 1 ekle diyo kendi kendine ulaşıyo sonuca:) ama 2+3 de daha çok takılıyo ifrit oluyorum o zaman..
iyi şimdilik bakalım matematikten bir değerlendirme olsunda kokusu çıkar şu toplamada verilmeyeni bulmada biraz afallıyo eldelilerde haftasonu tekrarlatmak lazım,bizim öğretmen çok ödev vermediği için bol bol kitap okuyabiliyoruz biz o şansımız var Allahtan,bayağı ilerletti okumayı hızlı ve güzel okuyor.Ne kadar okutursanız o kadar iyi oluyo arkadaşlar ihmal etmeyin:)
bu ödevlerden nasıl pratik yaptırcaz biz ya.
hem ödev yap, hem toplama çıkarma,ritmik sayma,çarpım tablosu,okuma
hepsine yetişemiyorummmmm
Al benden de o kadar
Al benden de o kadar.
Ne güzel bir yoldaşlık içindeyiz :))))
Aynı anda aynı şeyleri yazmışız :))))
Biz bi gün seninle tanıdık çıkacağız gibi geliyor :)
Al benden de o kadar
Al benden de o kadar.
Olabilir mi acaba :))))
Hem ben diyorum tanışalım diye zaten :)))
Çocuklar arkadaş olur, eee güzel olur yani :)))