İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Ben 1.yöntemle yapıyorum, bizler de öyle öğrenmedik mi, hiç düşünmedim bile, nereden buluyorsun canım bu fikirleri
Ben bildim bileli çarpım tablosu deyin başa asıl rakamlar yazılır, öyle yanii:26::26:

Evet doğrusun canım biz öyle öğrendik ve dediğin gibi çarpım tablosu deyince akla o geliyor da ne bileyim yaaa kolay olur belkim diye iştee

Bildiğin yöntemden şaşma derim:)

1. yöntem bana göre daha kolay. ben öyle öğreticem.

bazen benimki 2+1 de bile 2 parmak yanına da 1 parmak 3 diyo.

o bizdede oluyor cnm ya çok sık toplama işlemi yaptırarak pratik kazandırmamız lazım.Ben 7+7: 14 8+8 :16 6+6:12 bunları öğtettim şimdi 8+9 topla dediğimde 8+8:16 olduğuna göre 1 ekle diyo kendi kendine ulaşıyo sonuca:) ama 2+3 de daha çok takılıyo ifrit oluyorum o zaman..

Öyle yapalım dimi..

Saol canım.

Seninkinin nasıl gidiyor dersleri?

iyi şimdilik bakalım matematikten bir değerlendirme olsunda kokusu çıkar şu toplamada verilmeyeni bulmada biraz afallıyo eldelilerde haftasonu tekrarlatmak lazım,bizim öğretmen çok ödev vermediği için bol bol kitap okuyabiliyoruz biz o şansımız var Allahtan,bayağı ilerletti okumayı hızlı ve güzel okuyor.Ne kadar okutursanız o kadar iyi oluyo arkadaşlar ihmal etmeyin:)

merhabalar kızlar..
zeliş ve boncuk ikiniz kalmışınız nasılsınız..
Yeni gördüm mesajını canım, ancak geldim. İyi olmaya çalışıyoruz işte ne yapalım.

Aslına bakarsan sürekli konuşuyorum , anlatıyorum ama kişilik itibariyle rahat bir çocuk, umrunda olmuyor malesef..

öğleye doğru aramıştım oğlanı ne yapıyorsun diye.
biraz kırgınlığı vardı zaten. her yerim ağrıyor okula gitmesem diyor:))
bir kaşık şurup iç sonra gidersin tamam mı dedim.tamam dedi.
Kış mevsimini işte bu yüzden sevmiyorum. Çocuklar hep hasta.Geçmiş olsun ilerlemez inşallah.

Bu yöntemi bazen ben de yapıyorum ama daha tam oturmadı. Tamamen anlarsa işim kolaylaşacak.

bu ödevlerden nasıl pratik yaptırcaz biz ya.
hem ödev yap, hem toplama çıkarma,ritmik sayma,çarpım tablosu,okuma
hepsine yetişemiyorummmmm

Bildiğin yöntemden şaşma derim:)

Çocuk daha zor olanı daha kolay öğrenmiş demek ki :))))

Evet pratik yaptırmak gerekiyor bol bol..

Fırsat buldukça okutuyoruz ama işte ödev olunca öncelik o oluyor. Biraz önce aradım hem hayat bilgisi hem de matematik ödevleri varmış hafta sonuna...

bu ödevlerden nasıl pratik yaptırcaz biz ya.
hem ödev yap, hem toplama çıkarma,ritmik sayma,çarpım tablosu,okuma
hepsine yetişemiyorummmmm

haftasonları cnm,başka şansınız yok bizim ödevler çok olmuyorda sizlerde öyle değil o yüzden haftasonları mutlaka tekrar üstünden geçme yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…