Bana mı dedin canım, iletiler karışmış da. Banaysa eğer ben herşeyden azar azar yiyorum, sabah haricinde ekmek yemiyorum, günde 1 fincan yeşil çay içiyorum, suyu 2,5 litre içmeye çalışıyorum, öyle işte.Afiyet olsun şekerim. Ben yarın yerim artık, çünkü sabahtan tartılıp buraya bildirm yapıyorum, listemiz var da 70-79'a ondan.
canım senin uyguladığın bir diyet listen var mı?
Yoksa yemeğimi azaltıyorsun sadece
evet resim yok ama anlık yazışma için iyi.işyerinde de çok iyi oluyor bence.
kurtarma için mail geldi outlook a..durun bakalım..gereksiz listesine atmış ...açmaya çalışıyor umarım açar..
bu arada ben yarın yokum kızlar.görüşemeyeceğiz..kendinize iyi bakarsınız..beni özleyinnnnnn
Sabah birisi karıştırdı, o karışıklık öyle devam etti, anlamadım kim kime yazıyor.alıntılarda karışıklık oluyor dimi bugün..
Senin ne vardı canım, unuttum?kurtarma için mail geldi outlook a..durun bakalım..gereksiz listesine atmış ...açmaya çalışıyor umarım açar..
bu arada ben yarın yokum kızlar.görüşemeyeceğiz..kendinize iyi bakarsınız..beni özleyinnnnnn
kurtarma için mail geldi outlook a..durun bakalım..gereksiz listesine atmış ...açmaya çalışıyor umarım açar..
Sabah birisi karıştırdı, o karışıklık öyle devam etti, anlamadım kim kime yazıyor.
Senin ne vardı canım, unuttum?
fadimecim yazmadım galiba ...bakıcım yarın gelemiyor..büyük oğlu yazın kalp ameliyatı olmuştu..24 yaşındaki o 3 gündür hastanede..hadi o kendi başının çaresine bakıyor hastanede diyor..fakat küçük oğlu bronsit olmuştu..ilaçları kullandı bitti..doktor kontrole gelin bitince demişti..iyi olmadıysa hastaneye yatırmam gerekecek diyordu..inşallah iyi olmuştur..
sonra 5 numaralı çocuğunun burnunun kenarında bir sislik oluşmuş ..su toplamış gibiymiş..onu da doktora götürecek yarın..oy oy...izin aldım iş yerimden..böyle işte..inşallah iyi olur çocukları ..yoksa düşünemiyorum daha fazlasını.
fadimecim yazmadım galiba ...bakıcım yarın gelemiyor..büyük oğlu yazın kalp ameliyatı olmuştu..24 yaşındaki o 3 gündür hastanede..hadi o kendi başının çaresine bakıyor hastanede diyor..fakat küçük oğlu bronsit olmuştu..ilaçları kullandı bitti..doktor kontrole gelin bitince demişti..iyi olmadıysa hastaneye yatırmam gerekecek diyordu..inşallah iyi olmuştur..
sonra 5 numaralı çocuğunun burnunun kenarında bir sislik oluşmuş ..su toplamış gibiymiş..onu da doktora götürecek yarın..oy oy...izin aldım iş yerimden..böyle işte..inşallah iyi olur çocukları ..yoksa düşünemiyorum daha fazlasını.
Çook geçmiş olsun canım inşallah sağlıklarına kavuşur çocukları da senin düzninde herhangi bir değişiklik olmaz ama ya olmazsa düzelmezse sen ne yapacaksa öyle bir durumla da karşılaşırsan ona da hazırlıklı olmalısın. Küçük çocuğun var, işi bıraksan olmaz.
evet bilemiyorum..
hele bi yarın doktora götürsün çocuklarını..inşallah iyi olmuştur bronşit olan..
biliyorsunuz..amca oğluyla evli bizim bakıcı..6 çocuk .6 sı da hasta ...akılları yerinde..güzel çocukları var..ama hepsinin organları ters tarafta ..ve bu sebeple akciğerlerinde kronik bronşit varmış hepsinin..bu havalarda daha artıyor sanırım..
biri kalp ameliyatı oldu yazın..diğer kızı omurilik eğriliği var..12 yaşında gözle görülen birşe y yokmuş ama ameliyat olmuş o da yazın..
yani böyle..
outlook hesabıma yazı gelmiş..eski hesabı kurtarmak için yeni aldığım outlook hesabımı vermiştim..oraya parola yollarlar umuyordum..ama yetersiz bulmuşlar verdiğim bilgileri ..ve yeni parola falan yalan oldu..
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Senin de işin zor böyle ama hep bu durumlar olacaksa, Zelişin dediği gibi bir çaresine bak olmazsa. :26::26:
3 gün tatilde iyi gelir size...
Çocuklarla zaman geçirirsiniz bol bol...
Benimde hafta sonu sınavım var şans dile bana da canım...
geçmiş olsun canım. seninde onlarında Allah yardımcısı olsun.
3 gün tatilde iyi gelir size...
Çocuklarla zaman geçirirsiniz bol bol...
Benimde hafta sonu sınavım var şans dile bana da canım...
Allah zihin açıklığı versin canım başarılar diliyorum..
Amiiin canım çok teşekkür ederim...
Nasıl yoğun mu hala işlerin?
evet arada kayboluyorum :))
akşam ne yapacaz bakalım ödev mödev
sorma ödevi mi, düşünelim yemek mi, ders mi, eşi hiç sölemiyorum bile