yeni aldığım hesap açılmış.tamamdır..artık onu kullanacağım..
face den ekleyemedim daha :18: :18: :18: skype den ekleyebilirim istersen.
ama ben bakıyorum anladım..sen bakmıyorum yazmışsın...alttaki mesajımı geri alıyorum....
face den ekleyemedim daha :18: :18: :18: skype den ekleyebilirim istersen.
Face kullanmayacak mısın?
Bende hiç skype kullanmadım.
zelişşşşşşşş bana da arada olur..saati görünce bir mutlu olurum ki sormaa...umarım yemeklerin akşama kalır
aşkoosssuuunnnn unuttun mu ..
dur vereyim.
dilekçe
hadi seni affettim..senin mazeretin varr
Bizim çanta da öyle canım, çook ağır, dolap yapılcak bizim de bakalım o zaman nasıl olacak? Ne güzel oynamış kerata,enerjisini atmıştır, iyi olmuş.
Tıpatıp aynı şeyleri yaşıyoruz. Bizim kızın da 2 tane kalemliği var çantasında. Birinde normal kalemler, birinde boya kalemleri ve makas, yapıştırucı v.b.
Ayrıca bütün kitapları da götürüyor. Ben zor kaldırıyorum çantayı. Ay bi de oyun hamurları var.Öğretmen kırkyılın başı bir kere serbest etkinlik dersinde sormuş yanında olan var mı diye. O günden beri hergün onlar da gidiyor ama şimdiye kadar kullanmadılar.
Bizim çanta da öyle canım, çook ağır, dolap yapılcak bizim de bakalım o zaman nasıl olacak? Ne güzel oynamış kerata,enerjisini atmıştır, iyi olmuş.
Canım ya belliki kızınla böyle bir inat döneminden geçiyorsunuz :)))
Mutlaka geçicidir ama senin kararlılığın önemli tabi...
ilk zamanlar çanta götürürken bizimkide öyleydi istenmeyen ne varsa hepsini koyardı çantaya bir gün öğretmen fark etmiş kızmış ders programını size oyun olsun diye mi veriyoruz falan demiş.bidaha olursa eksi veririm demiş.sonra bidaha yapamamıştı öyle..
bizde 3 kalemkutu var kızlar..birinde kalemler.boyalar
ikincide silgiler.
3.de makas yapıstırıcı ve okuldaki dolabın anahtarı..
ben bugün yemeği evden getirdim..biber kızartma..siğara böreği,peynir ,zeytin.2 elma 5 mandalina
sana geleyim mi sigara böreği varmış.
Ay kızlar çoğunlukla hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz demek ki, ne yapsam acep ben de öğretmeni ile konuşayım olmazsa, sınıfta ders programına göre getirin eşyalarınızı desin.bu arada bloguma arada bakıyorsunuz değil miiiii
bakmayana dayak var.
Yemekte biz de köfte-patates ve piyaz yedikkk çok yemişimAkşama kadar şiş şiş dolancam.
ah canımmmmmm..gel öpem seni..şaka yapmışsın tamam ...
ama ciddiyim bakmayana falaka var
Eki Görüntüle 893260
Dilekkkk bloguna bakmaya korkuyorum çünkü korkuyorum dayanamayıp yapıyorum sonra da yiyorum
şaka bir yana ne güzel vakit bulup bir de blogla uğraşıyorsun tebrikler sana
[Ay kızlar çoğunlukla hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz demek ki, ne yapsam acep ben de öğretmeni ile konuşayım olmazsa, sınıfta ders programına göre getirin eşyalarınızı desin.
Yemekte biz de köfte-patates ve piyaz yedikkk çok yemişimAkşama kadar şiş şiş dolancam.
Bende çok yedim ama şimdide tatlı istiyor canım.
Evet işte aynı fikirdeyiz hadi vakit yarattık yaptık da yesen bir dert yemesen olmaz
Evet işte aynı fikirdeyiz hadi vakit yarattık yaptık da yesen bir dert yemesen olmaz
Sen regli dönemindeydin değil mi, neyse ki o dönemi atlattım, rahatım bir 3 hafta
İşlemedikleri konudan sınav yapamaz ki ama:26::26:
Gerçekten de can sıkıcı bir durum ama sabret bakalım bu dönem canım yaa, diyecek bişey de bulamıyorum yani.
bizim öğretmen sınav konularını yada çalışması gereken sayfaları verir öyle sınav yapar.önceden haber verir yani sizde böyle değilmi?
bide bizimkiler yeni okula geçince kitap defter taşımıyolar dolaplarında kalıyomuş ama bu durum biraz iyi değil gibi geliyor bana ne biliyim o gün ne işlediklerini bilemiyosun mesela ben günlük ne yaptılarsa o gün tekrar yaptırıyodum.bizimkine soruyorum bu gün ne işlediniz diye söylemiyor.o yüzden sıkıntı sadece hafta sonları geliyor eve kitaplar..bende oyüzden hafta sonları tekrar yaptırıyorum..
Bizimkide verir bunlara çalışın der ama sağ gösterip sol vurur,verdiklerinden çıkmaz pek ama gününü söyler.Bizim kitaplarımız okuldaki dolapta kalıyo o konuda şanslıyız ben defterinden takip ediyorum ne yaptıklarını defter hep çantada çünkü.Yalnız ingilizce pek eve gelmiyo o yüzden bilemiyorum ne öğrendiler..
Sen regli dönemindeydin değil mi, neyse ki o dönemi atlattım, rahatım bir 3 hafta
Face kullanmayacak mısın?
Bende hiç skype kullanmadım.
face bir gün oturup bakmam lazım 2 yıldır girmedim değişmiştir sanırım.
skype eskisi msn idi..bizim şirkette iyi oluyor skype..yazıveriyoruz ordan.
Bizimkide verir bunlara çalışın der ama sağ gösterip sol vurur,verdiklerinden çıkmaz pek ama gününü söyler.Bizim kitaplarımız okuldaki dolapta kalıyo o konuda şanslıyız ben defterinden takip ediyorum ne yaptıklarını defter hep çantada çünkü.Yalnız ingilizce pek eve gelmiyo o yüzden bilemiyorum ne öğrendiler..
canım senin uyguladığın bir diyet listen var mı?
Yoksa yemeğimi azaltıyorsun sadece
Benimde üzeri o yüzden hangi tatlıya saldıracağımı şaşırıyorum