İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

zelişşşşşşşş bana da arada olur..saati görünce bir mutlu olurum ki sormaa...umarım yemeklerin akşama kalır

aşkoosssuuunnnn unuttun mu ..
dur vereyim.

dilekçe

hadi seni affettim..senin mazeretin varr

Baktım baktım döktürmüşsün yine :)))

Bakalım akşam zaman bulabilirsek bizde kek yapalım oğluşla canım çekti resimlere bakarken :)))

Son düzenleme:

Dilekkkk bloguna bakmaya korkuyorum çünkü korkuyorum dayanamayıp yapıyorum sonra da yiyorum
şaka bir yana ne güzel vakit bulup bir de blogla uğraşıyorsun tebrikler sana

[Ay kızlar çoğunlukla hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz demek ki, ne yapsam acep ben de öğretmeni ile konuşayım olmazsa, sınıfta ders programına göre getirin eşyalarınızı desin.
Yemekte biz de köfte-patates ve piyaz yedikkk çok yemişimAkşama kadar şiş şiş dolancam.[/QUOTE]

Bende çok yedim ama şimdide tatlı istiyor canım.

Dilekkkk bloguna bakmaya korkuyorum çünkü korkuyorum dayanamayıp yapıyorum sonra da yiyorum
şaka bir yana ne güzel vakit bulup bir de blogla uğraşıyorsun tebrikler sana

Evet işte aynı fikirdeyiz hadi vakit yarattık yaptık da yesen bir dert yemesen olmaz

Evet işte aynı fikirdeyiz hadi vakit yarattık yaptık da yesen bir dert yemesen olmaz [/QUOTE]

Sen regli dönemindeydin değil mi, neyse ki o dönemi atlattım, rahatım bir 3 hafta

Evet işte aynı fikirdeyiz hadi vakit yarattık yaptık da yesen bir dert yemesen olmaz

Sen regli dönemindeydin değil mi, neyse ki o dönemi atlattım, rahatım bir 3 hafta[/QUOTE]

ben tatlımı da yedim...piskevit yedim...

Sen regli dönemindeydin değil mi, neyse ki o dönemi atlattım, rahatım bir 3 hafta[/QUOTE]

Evet ama daha 5 gün filan var gelmesine

Sen regli dönemindeydin değil mi, neyse ki o dönemi atlattım, rahatım bir 3 hafta

ben tatlımı da yedim...piskevit yedim...[/QUOTE]

Bende 3 gibi sipariş veririm artık. Akşama da kek yaparsak tam olacak

canım senin uyguladığın bir diyet listen var mı?

Yoksa yemeğimi azaltıyorsun sadece

canım senin uyguladığın bir diyet listen var mı?

Yoksa yemeğimi azaltıyorsun sadece[/QUOTE]

Benimde üzeri o yüzden hangi tatlıya saldıracağımı şaşırıyorum

Benim bu tatlı krizlerim doğumdan sonra oluştu öncesinde hiç aramadım tatlıyı canım çekmezdi :))) Şimdi yemeden duramıyorum özellikle malum dönemlerde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…