- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
canınız ne tatlı çekermiş be..
Pek seçemedim ama resminden ama :) sende zayıfsın demi :))))
Kilo problemi yok yani...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canınız ne tatlı çekermiş be..
Nerden ekliyorsun ki sen de mi skype kullanıyorsun,
Evet ya yeni yıl geliyor var mı yeni yıl için etkinlik planları...
Pek seçemedim ama resminden ama :) sende zayıfsın demi :))))
Kilo problemi yok yani...
canım aşağıda yazdım ya bi hesap açtım..ama sky dan değil..outlok mu öyle bir yerren
zayıf değilim de normal.geçenlerde tartı 58 di.şimdi 59.
58-59 oynayıp duruyor.
outlook tan eklenmez ki ordan sadece maillerini görebilirsin.
siz önceden msn kullanmıyormuydunuz.şimdi değişti skype oldu.
outlook tan eklenmez ki ordan sadece maillerini görebilirsin.
siz önceden msn kullanmıyormuydunuz.şimdi değişti skype oldu.
boy 160 canımAma boyun uzundu senin
Bende 51 kiloyum ama boy 155 olunca bu kilo bile zayıf olmuyor :)))))
msn silip skype yüklüyorsun aynı adres ve şifreyle açıyorsun.Msn kullanıyordum canım :) ama sonrasında skype in sadece adını duydum
evet msn kullanıyordum ..skype den açamadım
ne yapmam lazım..biraz araştırayım o zaman .dur.
evet araştır. hep kek tarifi araştıracağına biraz bunu araştır.
evet haklısın..hep kek hep kek gerçi bir ara çok kafayı taktım skype ye ...ama olmadı..yapamadım.
bende skp yi outlook ta açamadım ya,googledan direk hotmail yazıyorum şifremi girip görüyorum maillerimi ama uzun iş geliyo kim bilir kaç yüz mail birikti her yere üyeyim çünkü alışveriş sitelerinden fırsat sitelerinden,çok tamizlemem gerekecek çok
canım ben de açamadım yine..
of..neden tanımıyor anlamıyorum..bir de direk hotmail yazayım ben de google ye..
skype kurdun mu sen bilgisayara.
evet kurdum..ama eskisini tanımıyor..onu anladım artık..10 kere denedim çünkü..başka bir adresim daha vardı.onu da yazıyorum tanımıyor...
ben outlook dan yeni bir adres aldım..o işimi görmez demi..öyle yazmışsın sanki aşağıda bir mesajda
skype den yeni bir ardes nasıl alırım..bir de onun için uğraşayım..
Sen regli dönemindeydin değil mi, neyse ki o dönemi atlattım, rahatım bir 3 hafta
Sen regli dönemindeydin değil mi, neyse ki o dönemi atlattım, rahatım bir 3 hafta
Ama skype de facetki gibi foto falan göremiyorsun ki, ayrıcan face aynı bildiğin face, çok bir değişiklik yok yani.face bir gün oturup bakmam lazım 2 yıldır girmedim değişmiştir sanırım.
skype eskisi msn idi..bizim şirkette iyi oluyor skype..yazıveriyoruz ordan.
Afiyet olsun şekerim. Ben yarın yerim artık, çünkü sabahtan tartılıp buraya bildirm yapıyorum, listemiz var da 70-79'a ondan.ben tatlımı da yedim...piskevit yedim...
Ama skype de facetki gibi foto falan göremiyorsun ki, ayrıcan face aynı bildiğin face, çok bir değişiklik yok yani.
evet resim yok ama anlık yazışma için iyi.işyerinde de çok iyi oluyor bence.
canım ilk açılış sayfasında microsoft hesabına göre açın diyor seninkide öylemi