İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Dışarı çıkmam gerekiyor Üniversiteye uğrayacağım, çıkmışken bi tatlı takviyesi yapayım barii :))))

outlook tan eklenmez ki ordan sadece maillerini görebilirsin.
siz önceden msn kullanmıyormuydunuz.şimdi değişti skype oldu.

evet msn kullanıyordum ..skype den açamadım

ne yapmam lazım..biraz araştırayım o zaman .dur.

evet haklısın..hep kek hep kek gerçi bir ara çok kafayı taktım skype ye ...ama olmadı..yapamadım.

bende skp yi outlook ta açamadım ya,googledan direk hotmail yazıyorum şifremi girip görüyorum maillerimi ama uzun iş geliyo kim bilir kaç yüz mail birikti her yere üyeyim çünkü alışveriş sitelerinden fırsat sitelerinden,çok tamizlemem gerekecek çok:KK31::KK31:

bende skp yi outlook ta açamadım ya,googledan direk hotmail yazıyorum şifremi girip görüyorum maillerimi ama uzun iş geliyo kim bilir kaç yüz mail birikti her yere üyeyim çünkü alışveriş sitelerinden fırsat sitelerinden,çok tamizlemem gerekecek çok:KK31::KK31:

canım ben de açamadım yine..
of..neden tanımıyor anlamıyorum..bir de direk hotmail yazayım ben de google ye..

skype kurdun mu sen bilgisayara.

evet kurdum..ama eskisini tanımıyor..onu anladım artık..10 kere denedim çünkü..başka bir adresim daha vardı.onu da yazıyorum tanımıyor...

ben outlook dan yeni bir adres aldım..o işimi görmez demi..öyle yazmışsın sanki aşağıda bir mesajda
skype den yeni bir ardes nasıl alırım..bir de onun için uğraşayım..

evet kurdum..ama eskisini tanımıyor..onu anladım artık..10 kere denedim çünkü..başka bir adresim daha vardı.onu da yazıyorum tanımıyor...

ben outlook dan yeni bir adres aldım..o işimi görmez demi..öyle yazmışsın sanki aşağıda bir mesajda
skype den yeni bir ardes nasıl alırım..bir de onun için uğraşayım..

canım ilk açılış sayfasında microsoft hesabına göre açın diyor seninkide öylemi

Sen regli dönemindeydin değil mi, neyse ki o dönemi atlattım, rahatım bir 3 hafta:KK52::KK52::KK52:

ben tatlımı da yedim...piskevit yedim...[/QUOTE]Afiyet olsun şekerim. Ben yarın yerim artık, çünkü sabahtan tartılıp buraya bildirm yapıyorum, listemiz var da 70-79'a ondan.

Sen regli dönemindeydin değil mi, neyse ki o dönemi atlattım, rahatım bir 3 hafta:KK52::KK52::KK52:

canım senin uyguladığın bir diyet listen var mı?

Yoksa yemeğimi azaltıyorsun sadece[/QUOTE]Bana mı dedin canım, iletiler karışmış da. Banaysa eğer ben herşeyden azar azar yiyorum, sabah haricinde ekmek yemiyorum, günde 1 fincan yeşil çay içiyorum, suyu 2,5 litre içmeye çalışıyorum, öyle işte.

face bir gün oturup bakmam lazım 2 yıldır girmedim değişmiştir sanırım.
skype eskisi msn idi..bizim şirkette iyi oluyor skype..yazıveriyoruz ordan.
Ama skype de facetki gibi foto falan göremiyorsun ki, ayrıcan face aynı bildiğin face, çok bir değişiklik yok yani.

ben tatlımı da yedim...piskevit yedim...
Afiyet olsun şekerim. Ben yarın yerim artık, çünkü sabahtan tartılıp buraya bildirm yapıyorum, listemiz var da 70-79'a ondan.

canım senin uyguladığın bir diyet listen var mı?

Yoksa yemeğimi azaltıyorsun sadece[/QUOTE]Bana mı dedin canım, iletiler karışmış da. Banaysa eğer ben herşeyden azar azar yiyorum, sabah haricinde ekmek yemiyorum, günde 1 fincan yeşil çay içiyorum, suyu 2,5 litre içmeye çalışıyorum, öyle işte.

Ama skype de facetki gibi foto falan göremiyorsun ki, ayrıcan face aynı bildiğin face, çok bir değişiklik yok yani.

evet resim yok ama anlık yazışma için iyi.işyerinde de çok iyi oluyor bence.

canım ilk açılış sayfasında microsoft hesabına göre açın diyor seninkide öylemi

canım evet diyor ama beni tanımıyor..ne e mail adresimi ne de parolamı..ben de yeni bir outlook hesabı aldım..
skype açtım..tekrar yazdım eski e mail adresimi..beni tanımadı yine..hesabı kurtarma butonuna bastım..birkaç soru sordu..soruları da hatırladığım kadarıyla cavapladım..dedemin mesleğini yazmışım özel soru olarak..

ama yazıyorum çıkmıyor yine .kabul etmiyor..

işte böyle ama hesap kurtarmak için ikinci bir adres istedi.ben de outlook hesabımı verdim..bakalım 24 saat içinde gerekli görürlerse şayet bana yeni parolamı yollayacaklar ...ve o şekilde açacağım..

facebook hesabıyla açıldı..fakat e maillerim falan yok..yeni kayıt gibi bir sayfa bom boş...ben kendi e mailimi istiyorum..kimbilir dünya kadar e posta birikmiştir..neredeyse 1 yıl oldu açamadım.

X