İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydınlar...

Dün akşam öğretmen ödev vermemiş yardımcı kitaptan kaldığınız yerden çalışın demiş. Ben gittiğimde ritmik sayma örüntüleri ile ilgili 2 sayfa çalışmıştı.

Sonra birlikte kek yaptık oğluşla

Ben biraz kitap okuttum, yemek faslından sonra babasıyla matematik problemleri çalıştılar (sanırım)

Bizde dün akşam böyleydi...

Canım yaaa Allah yardımcınız olsun, inşallah bir orta yol bulursunuz.
Amiiin canım çok teşekkür ederim...

Nasıl yoğun mu hala işlerin?
Sana da Allah zihin açıklığı versin canım.

Günaydın canım
Ohhh güzel geçmiş iyi bariiim çalıştırsın tabi babası da.
Bizim de kolaydı akşam, Türkçe den test vardı, bir de matematikten en yakın onluğu bulma ile ilgili sorular vardı, kolay geçti çok şükür.
Sabah da biraz daha eski konuları falan tekrar ettirdim anneannede 30 dakika vaktim vardı, 2 de kendim test çözdürdüm Dilek in yöntemiyle yarısını ben, yarısını o yaptık birlikte

Ne güzel sabah da vakit buluyorsunuz çalışmaya ben sabah görmüyorum bile oğluşu, bu sabah bi gittim odasına 6 da yorganı çekmiş kafaya rahatsız etmemek için açamadım...

Geçmiş olsun canım,inşallah bir an önce iyileşirler geldimi üst üste geiyor zaten

Ne güzel sabah da vakit buluyorsunuz çalışmaya ben sabah görmüyorum bile oğluşu, bu sabah bi gittim odasına 6 da yorganı çekmiş kafaya rahatsız etmemek için açamadım...

ne tatlı uyuyorlar dimi sabah bende kanırtarak öpüyorum nerdeyse banamısın demiyo velet

3 gün tatilde iyi gelir size...

Çocuklarla zaman geçirirsiniz bol bol...

Benimde hafta sonu sınavım var şans dile bana da canım...

Hadi bakalım başarılar sınavlarda sana da canım.

Canım çok zor bir durum gerçekten. İnşallah herşey yoluna girer.

Maşallah valla bulduğun her fırsatta çalıştırıyorsun. Bazen çocuktan önce ben üşeniyorum artık çalıştırmaya.

Kızım dün akşam beni sinir etti. Hayat bilgisi dergisinden test varmış yapılacak. Zor da değil sorular. Sen başla ben arada kontrol edeceğim dedim. Her soruda anneeeee ben anlamadımm diye bağırıyor, ama istisnasız her soruda. Bazı sorularda anlatacak bi durum da yok, o yüzden direk cevabı söylüyorum.Kolayına geliyor tabi.Kızım tekrar oku, yok anlamadım.. böyle sürdü. Artık en son sinirden aldım dergiyi elime son 3 soruyu söylenerek ben işaretledim. Ne yapıyorsun diyor, zaten teker teker ben cevaplıyorum tamamladım işte dedim.
Eşim de çok üstüne gidiyorsun, çok bağrıyorsun falan diyor. Ama çileden çıkardı beni yaa..
Sabah da bu havada tutturdu bere takmayacağım diye...
Allahım sinirlerime mukayyet ol.....

Teşekkür ederim canım, Hepimizde aynı rehavet oluştu artık galiba bende boşladım son zamanlarda ders konularını Allahtan babamızda biarz takipçi olmaya başladı yoksa benim oğlum tek başına takipde etmiyor dersmiş ödevmiş.

Birde dün enteresan bir şey oldu.

Aslında okul açıldığından beri bizimki pek İngilizceden bahsetmedi sorarsam söyler falan 2 hafta önce yeni bir İngilizce öğretmeni gelmiş onunla birlikte bizimki de heveslenmiş dün akşam biraz da İngilizce çalıştı bugün öğretmen bakacak diye bugün işleyecekleri konuya baktık biraz.

Öğretmen başarılı olana çikolata veriyormuş

Dün bizimki koridorda görmüş öğremeni öğretmen sormuş çalıştın mı diye oda evet çalıştım demiş. Öğretmen çikolata vermiş bizimkine oda yememiş göstermek için bize eve getirmiş.

Aslında öğretmen ne kadar önemli değil mi motivasyon için...

Sabırlı ol canım... İster istemez tahammülsüz oluyoruz çocuklara karşı bu onların suçu değil aslında ama. Şöyle düşün belkide sadece seninle daha fazla zaman geçirmek için yapıyordur.

Gerçekten öyle. Öğretmen çok çok önemli. Ama Zeliş maşallah seni oğluş da gayretli bir çocuk, seni üzmemeye çalışıyor.

Sabırlı ol canım... İster istemez tahammülsüz oluyoruz çocuklara karşı bu onların suçu değil aslında ama. Şöyle düşün belkide sadece seninle daha fazla zaman geçirmek için yapıyordur.
Haklısın bundan da olabilir ama ben bu aralar çoookkk yorgunum. Bu yüzden de tahammülüm çok azaldı. Çok dırdırcı oldum. Ben bile kendime kızıyorum.

Geldim canım :)))

Dışarı çıkmıştım anca gelebildim

Bugün işerin yoğun değil heralde...

Masamın üzerini bir görsen, evrak üzerine evrak. Ama ofiste fazla kimse yok bugün o yüzden biraz rahatım. Bazen çok kalabalık oluyor yazamıyorum.

Valla aynen benimde resmen pazar yeri gibi....

Öğleden sonra toparlayacağım inşallah

Senin ufaklık nasıl emziriyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…