İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Bizim çanta da öyle canım, çook ağır, dolap yapılcak bizim de bakalım o zaman nasıl olacak? Ne güzel oynamış kerata,enerjisini atmıştır, iyi olmuş.

Bizde de dolap yapılcak, çantası çok ağır, bir de laf anlatamıyorum çocuğa ya, ne varsa evde doldurup götürmek istiyor, ders programına göre koyalım eşyalarını diyorum, kabul etmiyor ya tuhaf, çantasında 3 tane kalemlik var, birinde normal kalemler, diğer ikisinde de boya kalemleri var, 20 kadar vardır herhalde, bazısı ufalmış diye, hepsini toplamış, kızım diyorum 12 tane yapalım onları, yok hayır kabul etmiyor, deli edecek beni yanii, bu kadar olur mu bilmiyorum:26::26:Laf anlamaması çileden çıkartıyor insanı.

ilk zamanlar çanta götürürken bizimkide öyleydi istenmeyen ne varsa hepsini koyardı çantaya bir gün öğretmen fark etmiş kızmış ders programını size oyun olsun diye mi veriyoruz falan demiş.bidaha olursa eksi veririm demiş.sonra bidaha yapamamıştı öyle..

yok canım bayağı uğraştım ama olmadı..her zaman kullandığım e posta adresimi yazıyorum.şifre yazıyorum..hata veriyor..

yeni adres aldım..hesap açtım..ama onda da yeni e posta yazmak için bir buton falan yok..eski hotmail hesabıma benzemiyor..bakalım uğraşacağım yine..inşallah olur...

aynı şey benimde başıma geldi artık outlook tan giriyorum orada açıyor hotmail.

Çooook acıktım ben yine...

Kızlar ne var menünüzde,

Bizde haşlama tavuk, bulgur pilavı, çorba, salata, meyve :)))

Bizim çanta da öyle canım, çook ağır, dolap yapılcak bizim de bakalım o zaman nasıl olacak? Ne güzel oynamış kerata,enerjisini atmıştır, iyi olmuş.

ilk zamanlar çanta götürürken bizimkide öyleydi istenmeyen ne varsa hepsini koyardı çantaya bir gün öğretmen fark etmiş kızmış ders programını size oyun olsun diye mi veriyoruz falan demiş.bidaha olursa eksi veririm demiş.sonra bidaha yapamamıştı öyle..

bizde 3 kalemkutu var kızlar..birinde kalemler.boyalar
ikincide silgiler.
3.de makas yapıstırıcı ve okuldaki dolabın anahtarı..

ben bugün yemeği evden getirdim..biber kızartma..siğara böreği,peynir ,zeytin.2 elma 5 mandalina:KK16:

Tıpatıp aynı şeyleri yaşıyoruz. Bizim kızın da 2 tane kalemliği var çantasında. Birinde normal kalemler, birinde boya kalemleri ve makas, yapıştırucı v.b.
Ayrıca bütün kitapları da götürüyor. Ben zor kaldırıyorum çantayı. Ay bi de oyun hamurları var.Öğretmen kırkyılın başı bir kere serbest etkinlik dersinde sormuş yanında olan var mı diye. O günden beri hergün onlar da gidiyor ama şimdiye kadar kullanmadılar.

benimki ders programına göre götürüyor.2 tane kalemlik var. birinde boya kalemleri, birinde de kalem silgi kalemtıraş bant yapıştırıcı makas var.çantayı da kendi hazırlıyor alıştı artık.ben yinede kontrol ediyorum.

biz de ne var bilmiyorum bende..

Çok mu yoğunsun görünmüyorsun, yazmıyorsun...

bizde 3 kalemkutu var kızlar..birinde kalemler.boyalar
ikincide silgiler.
3.de makas yapıstırıcı ve okuldaki dolabın anahtarı..

ben bugün yemeği evden getirdim..biber kızartma..siğara böreği,peynir ,zeytin.2 elma 5 mandalina:KK16:

Menü güzelmiş, ne güzel üşenmeden taşıyorsun evden. Ben bi hafta getirsem meyveyi ikinci hafta üşeniyorum...

Bir ara kiloyla alıp getirip dolaba koymuştum o dönemde alıp yemeyi unuttum :KK1::KK1::KK1:

benimki ders programına göre götürüyor.2 tane kalemlik var. birinde boya kalemleri, birinde de kalem silgi kalemtıraş bant yapıştırıcı makas var.çantayı da kendi hazırlıyor alıştı artık.ben yinede kontrol ediyorum.

Bizimde iki kalemliğimiz var bizinde kalem silgi kalemtraş vs. diğerinde boyalar ve makas yapıştırıcı gibi şeyler.

Menü güzelmiş, ne güzel üşenmeden taşıyorsun evden. Ben bi hafta getirsem meyveyi ikinci hafta üşeniyorum...

Bir ara kiloyla alıp getirip dolaba koymuştum o dönemde alıp yemeyi unuttum :KK1::KK1::KK1:

Bizimde iki kalemliğimiz var bizinde kalem silgi kalemtraş vs. diğerinde boyalar ve makas yapıştırıcı gibi şeyler.

yok canım ben her şeyi unuturum ama meyvemi aslaaaaaaa...çok yerim hatta...abartarakdann

bu akşam için etli bulgur pilavı yaptım..dün köfteden artan kıyma ile de yoğurt çorbası yaptım köfteli...sabah 5 45 de kalktım..uyanıverdim saat çalmadan..

yok canım ben her şeyi unuturum ama meyvemi aslaaaaaaa...çok yerim hatta...abartarakdann

bu akşam için etli bulgur pilavı yaptım..dün köfteden artan kıyma ile de yoğurt çorbası yaptım köfteli...sabah 5 45 de kalktım..uyanıverdim saat çalmadan..

Bende bezelye yemeği, pilav yaptım ve salata umarım bu akşama da kalır :KK1::KK1::KK1::KK1:

Dün gece bir ara bende uyandım ama nasıl uykum var ne çabuk sabah oldu diye düşünürken saate bi baktım saat 3 nasıl mutlu oldum gece gece anlatamam:KK1::KK1::KK1:

evet ya yoğun..gelen giden de çok.

Bende bezelye yemeği, pilav yaptım ve salata umarım bu akşama da kalır :KK1::KK1::KK1::KK1:

Dün gece bir ara bende uyandım ama nasıl uykum var ne çabuk sabah oldu diye düşünürken saate bi baktım saat 3 nasıl mutlu oldum gece gece anlatamam:KK1::KK1::KK1:

zelişşşşşşşş bana da arada olur..saati görünce bir mutlu olurum ki sormaa...umarım yemeklerin akşama kalır

:26::26::26::26::26:

Canım link verir misin tekrar bir yere kaydedeyim...
aşkoosssuuunnnn unuttun mu ..
dur vereyim.

dilekçe

beni dövme nolur :KK33: ben bakamıyorum..evden de giremiyorum.
hadi seni affettim..senin mazeretin varr:KK16:

Bakmıyorum canım bloguna falan. Bu ne ya, bi insan bu kadar becerikli olur mu, moralim bozuluyo kekleri, yemekleri falan görünce
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sana kocaman bir alkııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşş,,,canım benim...olsun sana fikir olur belki keklerim böreklerim..sen de yaparsın hafta sonu belkii
güzel dileklerin için ise teşekkür ederim

yemek yetmedi..az evvel kantinden bisskrem aldım 1 paket çay ile yiyorum..
akşama az yiyeceğim tabiki

sana kocaman bir alkııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşş,,,canım benim...olsun sana fikir olur belki keklerim böreklerim..sen de yaparsın hafta sonu belkii
güzel dileklerin için ise teşekkür ederim

yemek yetmedi..az evvel kantinden bisskrem aldım 1 paket çay ile yiyorum..
akşama az yiyeceğim tabiki

Şaka bir yana gerçekten takdir ediyorum seni 2 çocukla bunları yapabildiğin için. Bebek olmadan önce ben de çok yapardım ama şimdi kolaya kaçıyorum. Afiyet olsun bu arada.

X