İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Tabi canım çocuk dün daha sabahtan randevu aldı benden akşam kartopu oynıyacağız diye,akşam gittim eve yorgunum tabi hadi annecim üzme beni dedi naparsın paşa paşa çıktık dışarı,hürrem gitti başka hürrem geldi sen hiç takip etmemişsin arkadaşım:))

iyi yapmışsınız canım kar işte senede bir iki kere hep yağmıyor ki...

doğru söylüyorsun çok geride kalmışım :)))

Günaydın kızlar
Bizde de dün akşam ödev yoktu. Çok az kişi gitmiş zaten okula.
Bugün ben de göndermedim. Okulun merdivenleri ve bahçesi buz pisti gibiymiş.
Valiye de çok bozuğum, tatil etmedi okulları bi.
Dün akşam kıza hiç dokunmadım. Eksra birşey de çalıştırmadım.Ama benim kendi sınavlarım vardı internetten yapmam gereken onları yaptım. Yani dersten kurtuluş yok .
Dışarsı çok güzel.Canım hiç çalışmak istemiyor. Kızlar toplaşalım hep birlikte kar topu oynayalım:)

Nerdeee keşke toplaşabilsek..

Sen ne okuyorsun ki ne sınavın vardı?

Bende göndermeyecektim ama dedim ki gitsin zaten servis siteden alıp siteye bırakıyor birde okulda dışarı çıkmıyormuş artık hava soğuk diye.

Böyle günleri de geçirsin okulda diye gönderdim açıkçası...

iyi yapmışsınız canım kar işte senede bir iki kere hep yağmıyor ki...

doğru söylüyorsun çok geride kalmışım :)))

slm bizde oğluşumla dün doya doya karın tadını çıkarttık.yollardan dolayı servis almaya gelemedi. bizde tatil yaptık.ama bugün okulda bizimki birgün tatil yeter dimi ama:)

Son düzenleme:

Mali müşavir stajeriyim ben. İnternetten bitirmem gereken sınavlarım ve yeterlilik sınavım var canım.

maalesef öyle canım, ezilen hep kadın bu hayatta ya da bizleriz, işini çok iyi bilenler de var

Hotmailin kendi sitesine gireceksin canım, orda kullanıcı adı ve şifrenle açıyorsun, bir zamanlar açmıyordu da, düzeldi sonra o problem.
Kızımın da neden inatlaştığını biliyorum, anneanneden dolayı, orada küstüğü vakit annem gider, pışpışlar hadi gel, yapma etme, o da hep öyle olacak zannediyor, yaptığının doğru olduğunu sanıyor, ama annede olmuyor işte, o vakit de başlıyoruz bağrışmaya, ben bağırıyorum o bana daha çok bağırıyor, akşam görmeyin halimizi

Bağımlılık yapıyor değil mi, ben deöyleyim valla, bir burası var, bir de 70-79 topiğne takılıyorum, ha bir de evim evim düzenli evim e bakıyorum, ev fotolarına, temizlikle ilgili topiğe.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim-f799/

Çooook acıktım ben yine...

Kızlar ne var menünüzde,

Bizde haşlama tavuk, bulgur pilavı, çorba, salata, meyve :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…