İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Benim ufak da meraklıdır çırpmaya falan sever yani. Büyükte yanımdan geçmez, hiç ilgisi yoktur, babası da yaptırsana diyor, ne bileyim içinden gelmesi lazım biraz da.
Afiyet olsun size de, öğrensinler tabii, ilerde gelinlere yardım ederler

Bu arada kızlar diyetimi de sonlandırdım dün itibariyle ve akşam söylemesi ayıp kendime cips kola ziyafeti çektim özlemiştim zati...

Zaten belli bir liste veya düzende değildi ama devam ediyordum artık hedefe ulaşıldı ve bitti...

Müsaadenizle kendimi tebrik ediyorum...

benim oğlan meraklı iş yapmaya çamaşır sererken bile dönüp duruyor etrafımda :))

canımmmmmm.size de geçmiş olsun..gerçekten zor oluyor..sizin orası soğumuş.siz de dikkat edin canım.

bizim öğretmen maşallah yani..tam tekmil ilerliyor..kafasına koyduğunu yapıyor ya..aslında takdir ediyorum kadını..olacak dediğinde oluyor..bak bizim oğlan yazısını o gün bugündür düzeltti biliyor musunuz.??

hayat bilgisinde enerji kaynaklarına geçmişler bizimkiler..evde soru bankalarında enerji kaynakları ile ilgili test bulun çözün demiş ..fakat ben soru bankalarında böyle bir konu bulamadım..kendim soru hazırladım.kpss den hatırladığım kadarıyla.

Canım geçmiş olsun, dikkat edin kendinize...

Sıvıları ölçme konusunu geçtiler ama hiç işlemeden sonradan dönerler mi bilemiyorum bizimkilerde...
ne çabuk geçmişler..bizim öğretmen ağır işliyor galiba bazı konuları..

geçmiş olsun canım..
sizin kar yağmış.. benim kide sorup duruyor ne zaman yağacak diye..
oy kıyamam..o da dikkat etsin..hasta olmayın sakın.

tebrik ederim..haketmişsin aburcuuburu..ben de hafta sonra kendimi tatlı komasına sokuyorum..abartarak tatlı yiyorum .sanırım kış mevsiminin verdiği bir istek..hafta içi iş yerinde yiyorum tatlı ..ama hafta sonu abartı oluyor.

Evet canım ya, ben de öyle dedim, öğretmen sorarsa kek yapmayı biliyorsun onu anlatırsın dedim, ne yapayım yetişimiyorum herşeye.

Maşallah size, çok lezzetli olmuştur eminim çocukla yapılan kek.

Çok geçmiş olsun. Kışı şu hastalıklar yüzünden sevmiyorum.Çabuk toparlarsınız inşallah.

Size de çok geçmiş olsun. Kış mevsimi hastalık mevsimi oluyor malesef.

Soğuktan üşendim dışarı yemeğe çıkamadım. Ofise söyleyeceğim birşeyler şimdi. Siz hepiniz yediniz galiba yemeklerinizi.

Hedefe ulaşıldıysa tebrik ediyorum seni

benim oğlan meraklı iş yapmaya çamaşır sererken bile dönüp duruyor etrafımda :))

erkek çocukları daha meraklı zaten mutfak işlerinde yada anneye yardımcı olmaya bende oğlumda onu keşfettim güzel bişey aslında kaybolmazsa

Soğuktan üşendim dışarı yemeğe çıkamadım. Ofise söyleyeceğim birşeyler şimdi. Siz hepiniz yediniz galiba yemeklerinizi.

Ben yedim canım, süzme mercimek, kıymalı karnabahar, salata ve pilav vardı birde tatlı ama tatlıyı yemedim canım çekmedi belki sonra :)

sormasına sorarımda notları girmiş artık bi faydası olmaz ama yinede görünce sorucam canım...

Bence de sor canım, ilkokul çocuklarına da bu kadar ince not hesabı yapmamalı öğretmen. En azından öğretmen durumdan rahatsız olduğunuzu bilsin. 1 puan nedir ki ya.

Geçmiş olsun cnm,kar bitaraftan iyi mikropları kırıyo diyoruz bi taraftanda hasta ediyo ama yinede yağması güzel:)

biz o konuya geçmedik ve öğretmen ilk dönem konularını bitirdik dedi,bundan sonra 15 tatile kadar tekrar mı yapacaklar acaba yada belki geçerler sıvı ölçmelere bakalım göreceğiz.

tebriklerrrrrrrr Darısı bana.

Çok geçmiş olsun. Kışı şu hastalıklar yüzünden sevmiyorum.Çabuk toparlarsınız inşallah.

Size de çok geçmiş olsun. Kış mevsimi hastalık mevsimi oluyor malesef.
Sağol canım,aynen öyle.

Yedik canım, mantar sote+domatesli bulgur pilavı+roka turp-yoğurt vardı. Allah a şükür ofisimiz de sıcak oluyor, kocaman pencerelerimiz var ve güneş çıktı mı fırın gibi oluyor, klimamız da büyük zaten sorun yok. Allah soğukta kalanlara yardımcı olsun, hele evi barkı olmayanlara daha da çok baksın, çok zor yani.

İlk dönem konuları bitmiş mi:26::26aha karneye 1 aydan fazla varya ilginç:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…