o keki biz yaptık oğlanla
dün akşam yemeğini hazırlıyordum fırını açmışken kek yapayım dedim.
oğluma dedim şunu bunu çıkarıver diye söyledim hepsini çıkardı.sonra beraber çırptık fırına koyduk.
Ne güzel yapmışsınız. Benimki de çok keyif alır birlikte kek vs yapmaktan. Yeter ki ondan yardım isteyeyim ne olursa artık ifade aynen şu "tamam hemen yapıyorum"
Bizim oğlanlar kıyamıyor bize ben onu anlıyorum
benim oğlan meraklı iş yapmaya çamaşır sererken bile dönüp duruyor etrafımda :))
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ve çocuklarına, benim ki de karnım ağrıyor diyerekten gitmiş okula, dün ben de çıkardıydım dışarı, hava o kadar soğuktu ki 15 dakika anca dışarda kaldık, o arada aldık soğuğu sanırım, çok soğuktu.
Konularda da en hızlı siz gidiyorsunuz sanırım, hep ilerde oluyorsunuz, neyse ki senin oğluş zorlanmıyo, maşallah.
ne çabuk geçmişler..bizim öğretmen ağır işliyor galiba bazı konuları..Canım geçmiş olsun, dikkat edin kendinize...
Sıvıları ölçme konusunu geçtiler ama hiç işlemedensonradan dönerler mi bilemiyorum bizimkilerde...
oy kıyamam..o da dikkat etsin..hasta olmayın sakın.geçmiş olsun canım..
sizin kar yağmış.. benim kide sorup duruyor ne zaman yağacak diye..
tebrik ederim..haketmişsin aburcuuburu..ben de hafta sonra kendimi tatlı komasına sokuyorum..abartarak tatlı yiyorum .sanırım kış mevsiminin verdiği bir istek..hafta içi iş yerinde yiyorum tatlı ..ama hafta sonu abartı oluyor.Bu arada kızlar diyetimi de sonlandırdım dün itibariyle ve akşam söylemesi ayıp kendime cips kola ziyafeti çektim özlemiştim zati...
Zaten belli bir liste veya düzende değildi ama devam ediyordum artık hedefe ulaşıldı ve bitti...
Müsaadenizle kendimi tebrik ediyorum...
benim oğlan meraklı iş yapmaya çamaşır sererken bile dönüp duruyor etrafımda :))
Bizde öyle canım hiç bir şey yapmazsa anne mandal vereyim sana diyor.
kolay gelsin canım, epey zorlanmışın, biz ne zaman tamalayacağız bakalım
Kız onun yaptığı yemekten ne olacak, bir yumurta kırdırıverseydin, başka ne yapabilir ki onlar? Ben ocağa yaklaştırmam bile daha ne anlayacaklarsa, hadi kek yapın falın dese, karıştırmasını falan yapar da, yemek neymiş ki.
o keki biz yaptık oğlanla
dün akşam yemeğini hazırlıyordum fırını açmışken kek yapayım dedim.
oğluma dedim şunu bunu çıkarıver diye söyledim hepsini çıkardı.sonra beraber çırptık fırına koyduk.
merhaba kızlar..aslında birçok alıntı yapmıştım ama sık sık elektirik kesiliyor bugün
hava buz gibi
çok üşüyorum ..hafta sonu büyük oğlanla birlikte salya sümük hasta olduk..küçük iyi şükür..
hafta sonu kar yağdı..hala yerlerde biraz var..onun soğukluğu galiba..cumartesi çıktık biraz kar oynadık.ben hasta gibiydim ama çocukları kıramadım..
sonra eve geldim arttı tabi..sonra büyük oğlan çok hasır neşir benimle ya..ona bulaştı işte.
ödevleri çoktu ..yaptık..soru bankalarından soru çözdü..kendisi istedi bu kez çözeceğim anne kopar getir dedi..
neyse böyle işte..biz matematikte sıvıları ölçme deyiz..
geçtiğimiz hafta başladı ..hala aynı konuya devam..
e okula bakamadım.çünkü yeni okul numarasını unuttum oğlumun..
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ve çocuklarına, benim ki de karnım ağrıyor diyerekten gitmiş okula, dün ben de çıkardıydım dışarı, hava o kadar soğuktu ki 15 dakika anca dışarda kaldık, o arada aldık soğuğu sanırım, çok soğuktu.
Konularda da en hızlı siz gidiyorsunuz sanırım, hep ilerde oluyorsunuz, neyse ki senin oğluş zorlanmıyo, maşallah.
Bu arada kızlar diyetimi de sonlandırdım dün itibariyle ve akşam söylemesi ayıp kendime cips kola ziyafeti çektim özlemiştim zati...
Zaten belli bir liste veya düzende değildi ama devam ediyordum artık hedefe ulaşıldı ve bitti...
Üşüyorummmmmmmmmmmm.
Soğuktan üşendim dışarı yemeğe çıkamadım. Ofise söyleyeceğim birşeyler şimdi. Siz hepiniz yediniz galiba yemeklerinizi.
Allah Allah niye öyle yaptı ki. sorsan nasıl olur..
Ben yedim canım, süzme mercimek, kıymalı karnabahar, salata ve pilav vardı birde tatlı ama tatlıyı yemedim canım çekmedi belki sonra :)
sormasına sorarımda notları girmiş artık bi faydası olmaz ama yinede görünce sorucam canım...
merhaba kızlar..aslında birçok alıntı yapmıştım ama sık sık elektirik kesiliyor bugün
hava buz gibi
çok üşüyorum ..hafta sonu büyük oğlanla birlikte salya sümük hasta olduk..küçük iyi şükür..
hafta sonu kar yağdı..hala yerlerde biraz var..onun soğukluğu galiba..cumartesi çıktık biraz kar oynadık.ben hasta gibiydim ama çocukları kıramadım..
sonra eve geldim arttı tabi..sonra büyük oğlan çok hasır neşir benimle ya..ona bulaştı işte.
ödevleri çoktu ..yaptık..soru bankalarından soru çözdü..kendisi istedi bu kez çözeceğim anne kopar getir dedi..
neyse böyle işte..biz matematikte sıvıları ölçme deyiz..
geçtiğimiz hafta başladı ..hala aynı konuya devam..
e okula bakamadım.çünkü yeni okul numarasını unuttum oğlumun..
tebriklerrrrrrrrBu arada kızlar diyetimi de sonlandırdım dün itibariyle ve akşam söylemesi ayıp kendime cips kola ziyafeti çektim özlemiştim zati...
Sağol canım,aynen öyle.Çok geçmiş olsun. Kışı şu hastalıklar yüzünden sevmiyorum.Çabuk toparlarsınız inşallah.
Size de çok geçmiş olsun. Kış mevsimi hastalık mevsimi oluyor malesef.
Yedik canım, mantar sote+domatesli bulgur pilavı+roka turp-yoğurt vardı. Allah a şükür ofisimiz de sıcak oluyor, kocaman pencerelerimiz var ve güneş çıktı mı fırın gibi oluyor, klimamız da büyük zaten sorun yok. Allah soğukta kalanlara yardımcı olsun, hele evi barkı olmayanlara daha da çok baksın, çok zor yani.Soğuktan üşendim dışarı yemeğe çıkamadım. Ofise söyleyeceğim birşeyler şimdi. Siz hepiniz yediniz galiba yemeklerinizi.
İlk dönem konuları bitmiş mi:26::26Geçmiş olsun cnm,kar bitaraftan iyi mikropları kırıyo diyoruz bi taraftanda hasta ediyo ama yinede yağması güzel:)
biz o konuya geçmedik ve öğretmen ilk dönem konularını bitirdik dedi,bundan sonra 15 tatile kadar tekrar mı yapacaklar acaba yada belki geçerler sıvı ölçmelere bakalım göreceğiz.